βοήθεια σε χρήστη-απορία - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 213
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Rabola View Post
    Όντως, μπορεί και να μην έχεις κακεντρεχές χιούμορ. Το δικό μου δε το έχεις σίγουρα πάντως. Είναι πολύ χοντρό, καυστικό, καλλιτεχνικό και ωμό. Έχεις μόνο κακεντρεχή μαλακία, οκ. Τώρα που σου κατέρριψα το σενάριο περί Κούγια, βάλε και το μυαλό σου να σκεφτεί πως ο χρήστης Όμπορο - τον έρμο, λολ! - απλά ΣΥΜΦΩΝΕΙ με κάποια πράματα. Ένας ήταν ο Σωτήρας, κύριος ημών και δε θα ξανακατέβει στη γη. Το μετάνιωσε και πολύ καλά κάνει... και άντε, και εις ανώτερα στο Ν.Α. Το πρόγραμμα απ' το οποίο προέρχονταν όλοι όσοι... δημιουργούσαν φασαρίες, ζήλευαν ο ένας τον άλλο, έρχονταν στα χέρια, μου επιτέθηκαν ΜΕΣΑ ΣΤΟ Α.Α., - δε τους άρεσαν αυτά που έλεγα και βγάζαν τα κουμπούρια - και που υποστήριζαν πως έχουν κάψει τον εγκέφαλό τους. Ο χώρος απ' τον οποίο γνώρισα πάνω από 15 τελμπεχανάδες, ψεύτες του κερατά που καπνίζουν χασίς και λένε ότι είναι "καθαροί", πλεύριζαν τους υπόλοιπους για να τους κερνάνε, δε δούλευαν, δεν είχαν σχέση και δεν είχαν διαβάσει ένα βιβλίο βρε - στο Θεό τους - στη ζωή τους... όχι κύριε, δε θα πάρω, οκ;... κι άμα σου αρέσει. Εγώ διάλεξα να συναναστρέφομαι με όλους αυτούς που πέρασαν από εκεί... και έφυγαν άρον - άρον. Κι αυτό αρέσει σε μένα και σ' αυτούς. Πρόβλημά μου λοιπόν, τί θα γράψω για Ν.Α. και Α.Α. Εγώ πήγαινα εκεί, εγώ βίωσα, εγώ τα έζησα. Κι αν δε σου αρέσει η αντιληπτική μου ικανότητα και το κριτήριο σκέψης μου, αυτό είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μου. Αλλά μάλλον σου διέφυγαν πολλά απ' τα γραπτά μου. Για την προσπάθειά μου να απομακρύνω από εκεί μέσα ανθρώπους με σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που τους έλεγαν χίλιες - δυο παπαριές για να τους κρατάνε μαγκωμένους. Αλλά τους απομάκρυνα και βρήκαν την υγειά τους. Κι αν ξέρουν από 12 βήματα και από... Θεό, ας βγουν έξω στην κοινωνία και ας δουν πέρα απ' το τομάρι τους. Τον Θεό τον έχουν υποχείριο και προς... ιδίαν χρήσιν. Κι αφού τα λένε οι ίδιοι οι πρώην χρήστες, η δική σου κακοήθεια μου περισσεύει..

Κατα αρχην φαντασου να μην εκανες και μετακομιση τι θα γραφες...ελα πες την αληθεια παπαριες λες για να χεις αλλοθι ετσι δεν ειναι?Εσυ ειπες οτι μπαινεις μια στις 15 και δεν θα το συνεχισεις αλλα η μαιμου σου σ αφηνει?
    Σ ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις οτι ο μοναδικος σκοπος που γραφεις εδω δεν ειναι να προσφερεις απο την θεση του πρωην εθισμενου(που φυσικα δεν εισαι πρωην εισαι νυν)αλλα να ακυρωσεις το Α.Α το Ν.Α το 18 και ανω και οτιδηποτε εχει να κανει με εξαρτημενους ανθρωπους.Σ ευχαριστω που εκετειθεσαι τοσο πολυ και με διευκολυνεις για να απαντησω και στον φιλο μου τον ομπορο που αναρωτηθηκε γιατι σου επιτιθεμαι,νομιζω φιλε ειναι πασιφανες,ε τι λες?
    Οσο για τις βρισιες ειναι που εισαι καλλιτεχνικη φλεβα(μπα παπαριες η μαιμου σου ειναι που τραγουδαει.Α ξεχασα νομιζεις πως μιλαω για τις μαιμουδες της αφρικης...........)

Senior Member
    ράμπολα, την άποψη μου για τη μία μπύρα την γνωρίζεις.
    τα είχαμε πει κ παλιότερα όπως λες.

κ οι διπολικοί ξέρεις μπορούν να πιουν αλκοόλ.
    εγώ έχω μία δυσκολία στο να μείνω στο ένα ποτήρι.

πρόσεξες πως έχεις επιτεθεί ήδη σε αρκετά πρόσωπα?
    μήπως σημαίνει κάτι αυτό?
    απαξιώνεις τους συνομιλητές σου.
    γιατί?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    δεν νομιζω αγαπητη αρκτος οτι ειναι σε θεση να απαντησει παρα την ψυχανυλιτικη δεινοτητα..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rabola View Post

Αλλά σε αυτό το φόρουμ Όμπορε, όταν βλέπουν κάποιον να κλαίγεται, να γλύφει - αχ, σ' ευχαριστώ για τον... τρόπο που μου απάντησες - θα τρέξουν όλοι να τον... συνδράμουν. Αν δουν όμως άνθρωπο συγκροτημένο, με τη μαγκιά του και με τον σκληρό του λόγο, τους είναι εμπαθής.
    Ο κακομοίρης συνήθως ψάχνει να βρει κάποιον που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση για να αισθανθεί λιγότερο κακομοίρης.

Senior Member
    ναι, αναλόγως ποιον θεωρεί κακομοίρη κάποιος.

Senior Member
    σημερα απογοητευτηκα λίγο. ενιωσα ότι ότι κι αν λέω δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να εμπιστευτώ τον Φ. Κατ αρχάς σήμερα άρχισε δουλειά ,πέρασα κάποια στιγμή από κει αφού μου το πρότεινε,φάνηκε να θέλει πολύ να περάσω απο κεί μου ειπε θα περάσεις να με δείς? (η φύση της δουλειάς είναι τέτοια που μπορούσα να παω απο εκεί χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα). Φαινόταν χαρούμενος και περήφανος που ξανάρχιζε δουλειά, εστω και αυτήν.Ολα καλά απλά όταν πήγα απο εκεί μιλούαμε γενικά, χάρηκε..ήταν καλά αλλά π.χ. όταν ρούφηξε τη μύτη του π.χ. δεν κρατήθηκα και ρώτησα γιατί την ρουφάει

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    σημερα απογοητευτηκα λίγο. ενιωσα ότι ότι κι αν λέω δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να εμπιστευτώ τον Φ. Κατ αρχάς σήμερα άρχισε δουλειά ,πέρασα κάποια στιγμή από κει αφού μου το πρότεινε,φάνηκε να θέλει πολύ να περάσω απο κεί μου ειπε θα περάσεις να με δείς? (η φύση της δουλειάς είναι τέτοια που μπορούσα να παω απο εκεί χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα). Φαινόταν χαρούμενος και περήφανος που ξανάρχιζε δουλειά, εστω και αυτήν.Ολα καλά απλά όταν πήγα απο εκεί μιλούαμε γενικά, χάρηκε..ήταν καλά αλλά π.χ. όταν ρούφηξε τη μύτη του π.χ. δεν κρατήθηκα και ρώτησα γιατί την ρουφάει
    κάνει χρήση ηρωϊνης κ κοκαϊνης ?
    αυτό εννοείς?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    συγγνώμη έπρεπε να αφήσω στη μέση το προηγούμενο μήνυμα.δεν κάνει χρήση τωρα. αλλά με το που ρουφάει τη μύτη του τώρα (εμένα εκεί πάει το μυαλό μου-εκανε ηρωίνη)ενώ είναι φυσιολογικό να ρουφάει καποιος τη μύτη του όταν είναι πολύ ωρα έξω στο κρύο π.χ. εμένα το μυαλό μου πάει εκεί.πιάνω τον εαυτό μου να προσπαθώ να καταλάβω αν έχει ή δεν έχει κάνει. χαιρετάει καποιον περίεργο και παώ το μυαλό μου ότι δεν έιναι τυχαία συνάντηση. και μου φαίνεται άδικο γι αυτόν από τη στιγμή που προσπαθεί να αλλάξει να μην συμπεριφέρομαι ανάλογα και να είμαι καχύποπτη.μόνο τον δυσκολεύω έτσι.δεν νομίζω ότι τον βοηθάει αλλά κι εμένα μου βγαίνει σχεδόν αυθόρμητα.και κάτι ακόμα..μετάνιωσα και για κάτι ακόμα..ενώ είναι σεπολύ δύσκολη φάση αυτός,δεν έχει δουλειά,αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι γιατί δεν είχε λεφτά για το ενοίκιο..και τελοσπάντων τα έχασε όλα..υπονόησα ότι έβαλε κι αυτός το χεράκι του στο να ξεφύγει τόσο πολύ όλο το πράγμα..και μου είπε ότι ότι κι αν έκανε δεν νομίζει ότι του αξίζει αυτό.βέβαια δεν το εννοούσα έτσι..και του το είπα.απλά ήθελα να πώ ότι περνάει από το χέρι του σε μεγάλο βαθμό το ποιες θα είναι οι συνθήκες της ζωής του. έπρεπε σήμερα που άρχισε και δουλειά να του δώσω περισσότερο κουράγιο..αλλά νομίζω ότι το κανα με την στάση μου και τις πράξεις μου αν και όχι τόσο με τα λόγια. του εμπιστεύτηκα λεφτά και πέρασα και από την δουλειά του..που μου ζήτησε αν θελήσω και βρώ χρόνο.αυτά ήθελα να μοιραστώ.γιατί με προβληματισε πολύ..μήπως τελικά πάντα θα το βλέπω έτσι ότι κι αν κάνει?θα μπορέσω ποτέ να μην το σκέφτομαι?ή κάθε φορά που μπορεί να είναι κάπως θα έχω αμφιβολίες?δεν του κάνει κακό αυτό αν το αφήνω να φσνεί αλλά κι αν το κρύβω δεν είμαι ειλικρινείς απέναντι του..

Senior Member
    αν, είναι δύσκολο να πιστέψεις πως έκοψε, γιατί απλά είναι δύσκολο κ να κόψεις.
    αλλά βρε παιδάκι μου, κ εσύ...ρουφάει τη μύτη του ο άνθρωπος μέσα στο κρύο,δν σημαίνει ντε κ καλά πως παίρνει κόκα.

τώρα που μένει?
    το ότι εργάζεται είναι ενθαρρυντικό πάντως.

Senior Member
    αυτό είπα κι εγώ αλλά το μυαλό μου πάει οτι αρχισε ξανα τη χρήση,πάει εκεί..:(. σε έναν φίλο του.

Senior Member
    Καλή συνέχεια στη Rabola εύχομαι! Να είσαι πάντα καλά.
    Δεν το βρήκα τόσο μεγάλο θέμα το ότι έκρινε κάποια προγράμματα, δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζει την προσωπική της εμπειρία?
    Το ότι για άλλους δουλεύουν ή δούλεψαν, δε σημαίνει πως μπαίνουν σε θέση αγιοποίησης και κανένας δεν δικαιούται να τα κρίνει. Άνεμε, βρήκα υπερβολική την αντίδρασή σου, αλλά καταλαβαίνω και τα δικά σου τα γιατί, κάποιες φορές επενδύουμε συναισθηματικά σε ό,τι μας έχει κρατήσει. Όμως κάποιους δεν τους κράτησε και γι αυτό εκείνοι δεν επένδυσαν σ' αυτό αλλά σε κάτι άλλο. End of story.

αν? γιατί γίνεσαι η μαμά του?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    γίνομαι η μαμά του?επειδή το μυαλό μου ψάχνει για σημάδια και είμαι σε εγρήγορση?που ακριβώς αναφέρεσαι? γιατί η μαμά του απ όσο ξέρω δεν κάνει τίποτα μόνο αναστενάζει,και τους διώχνει με αυτήν την συμπεριφορά.

Senior Member
    ξέχασα ν αναφέρω ότι του είπαόταν με ρώτησε τι έχω, και του είπα ότι έχω πιεστεί με κάποιες δουλειές που πρέπει να τελειώσω,και μου είπε μακάρι να είχα τέτοιες δυσκολίες .. ότι δεν έχει μόνο αυτός προβλήματα και ότι μπορεί τα δικά μου να ναι μικρότερα αλλά με απασχολούν και με πιέζουν.δεν υγκρίνω τις δυσκολίες του με τι δικές μου,αλλά είναι άδικο να μην μπορώ να παραπονεθώ ή να γκρινιάξω για τίποτα. μου είπε να τον πάρω τηλ.για να μου πει που είναι και να ξαναπεράσω σήμερα απο εκεί που δουλεύει.είμαι πολύ πιεσμένη απο άποψη χρόνου και υποχρεώσεων..αλλά θέλω να πάω,για να μην μείνουμε στα όσα έγιναν χθές. αν και το λύσαμε κια χωριστήκαμε εντάξει.θέλω να είμαι εκεί αφού μου το ζητάει,σπάνια ζητάει τέτοιου είδους πράγματα..εννόω ότι δεν εδείχνε συχνά την ανάγκη να θέλει στήριξη..δεν ξέρω.. αυτά. είμαι χαρούμενη με την καινούργια αρχή που κάνει, και με τη διάθεση που έχει να δουλέψει..αλλά νομίζω ότι φοβάμαι ότι δεν έχει κόψει επειδή θέλει πραγματικά αλλά επειδή δεν έχει λεφτά.απ την άλλη σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να κλέψει για να πιει..ότι αυτό δεν θα ήταν εμπόδιο αν ήθελε πραγματικά να το κάνει.και εκτος αυτού είχε λεφτά στα χέρια του αυτές τις μέρες 50 ευρώ περίπου..τα οποία διέθεσε αλλού..μάλλον είναι καλό σημάδι αυτό ε?δεν ξέρω γιατί ακριβώς τα λεώ όλα αυτά αλλά νομίζω ότι από την στιγμή που δεν έλυσε τα θέματα του..πόσο θα μείνει καθαρός?δεν θέλω καθόλου να μαι απαισιόδοξη.σκέτομαι μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσω ξανά μαζί του να πάει σε κάποιο ψυχολόγο, το θέμα που προέβαλε πάντα είναι τα λεφτα αλλά θα μπορούσε να πάει σε ΚΨΥ με 2 ευρώ ,τωρα που το έμαθα αυτό σκέφτομαι να του το αναφέρω. νομίζω ότι θα είχε νόημα τώρα που προσπαθεί να κάνει παράλληλα και κάτι τέτοιο.αν και νομίζω τελικά ότι δεν θα πάει..γιατί ο κυκλος του και ο αδερφός του τα κοροιδευουν αυτα..κι όταν έκανα συζήτηση μπροστά στον αδερφό του ενω ο Φ. έκανε σχόλια του τύπου αυτά είναι για όσους έχουν λεφτά..ό αδερφός του το γελειοποιούσε τελείως- και ασκεί μεγάλη επιρροή πάνω του.

Senior Member
    αν, το περιβάλλον του δν είναι κ το καλύτερο.
    αν ο ίδιος δν θέλει να κόψει, δν θα το κάνει, όσο κ να χτυπιέσαι εσύ.
    δν μου είπες, πού μένει?
    μν διαλυθείς κ εσύ στην προσπάθειά σου να τον βοηθήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Δεν το βρήκα τόσο μεγάλο θέμα το ότι έκρινε κάποια προγράμματα, δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζει την προσωπική της εμπειρία?
    Το ότι για άλλους δουλεύουν ή δούλεψαν, δε σημαίνει πως μπαίνουν σε θέση αγιοποίησης και κανένας δεν δικαιούται να τα κρίνει.
    ...........................

Όμως κάποιους δεν τους κράτησε και γι αυτό εκείνοι δεν επένδυσαν σ' αυτό αλλά σε κάτι άλλο. End of story.
    Φυσικα και ο καθενας μας εχει το δικαιωμα να εκφραζει την εμπειρια του μεσα απο τα ματια του. Νομιζω αυτο κανουμε ή προσπαθουμε να κανουμε ολοι μας.

Ομως τι σημαινει "κρινω?" Σημαινει αποδοκιμαζω, σημαινει κατα-κρινω, σημαινει επι-κρινω? Σημαινει αποδομω? Σημαινει ακυρωνω?

Συμφωνω μαζι σου: πολλες φορες επενδυουμε συναισθηματικα σε οτι μας εχεις κρατησει, που εδω μιλαμε για μια διαδικασια που παραπεμπει σε αλλαγη, σε υποστηριξη, φροντιδα, αναγεννηση.

Και θα συμπληρωσω σ αυτο που λες πώς οπως επενδυουμε (ευτυχως) συναισθηματικα σε οτι υγιες μας κραταει, ετσι κατακρεουργουμε οτι δεν μας βοηθησε? Οτι δεν βοηθα εμας, αυτοματως δεν μπορει να βοηθησει κανεναν αλλον?

Αναρωτιεμαι τελος με το τί νοημα εχει αυτη η μανιασμενη επιθεση συστηματικα (και αυτο δεν ειναι το πρωτο ποστ που γινεται κατι τετοιο), τί νοημα τοση εμπαθεια σε προγραμματα που εχουν βοηθησει κοσμο κ εχουν αποτελεσει ετσι κι αλλιως στηριγμα παγκοσμιως. Κι αυτο ειναι μια αντικειμενικη αληθεια. Πώς να το κανουμε?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast