Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 129
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 129 of 161 FirstFirst ... 2979119127128129130131139 ... LastLast
Results 1,921 to 1,935 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Παλι τα ιδια...παλι εκμεταλλευομαι την προσοχη σας με την θλιβερη υπαρξη μου...

Δεν προκειται ποτε να σταθω στα ποδια μου....ενας ανασφαλης ηλιθιος που θελει παντα να το λενε ποσο ωραιος, λαμπρος, καλο παιδι και και και και και ειναι.... και παλι μεσα μου την μετριοτητα δεν τη δεχομαι... το βλεπετε?? ειμαι ή γαματος ή αθλιος...αναμεσα δεν υπαρχει...γιαυτο και παντα ημουν ή χοντρος ή σωματαρας....το νορμαλ δεν το δεχομαι... προκειται για καραμπινατη περιπτωση ανθρωπου που πιστευει οτι ειναι ξεχωριστος απ τους υπολοιπους... ειτε με καλο ειτε με κακο τροπο... το βλεπετε..? αυτο ειναι το ψυχιατρικο που εχω...δεν δεχομαι να ειμαι νορμαλ...το βαριεμαι και ειμαι υπεροπτης και τελειομανης...

γιαυτο λεω πως δεν μου αξιζει να ζω
    Μπλα, μπλα, εντάξει φοβάσε, το καταλάβαμε. Αλλά τώρα, ξέρεις, there's no way back. Άναψε το φυτίλι και the only way is up.
    Μπορεί να κάνω λάθος αλλά το μόνο μου ερώτημα είναι αν θα είναι άου άου άου ή ίου ίου ίου ή όου όoυ όου.
    Θα μας πεις εν ευθέτω φαντάζομαι :)

Senior Member
    πως το πες βρε Αλεξ,,απο το στομα μου το πηρες..
    Ποια καθυσηχαστικα λογια βρε μαλακα?μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε,θα καθομαστε να λεμε οτι να ναι?
    Αντε πηγαινε στο μωρο γιατι θα λυσσαξει..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    O σκοπος της ζωης σου θα στον πω εγω, ειναι να την απολαμβανεις, κι αυτο γινεται αμα χαλαρωσεις, ασε τις τελειομανιες γιατι σε παιρνουν μακρια απο την απολαυση. You have to let go in order ot have anything you want, or else, ΝADA

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Να σου πω αμέσως...γιατί όταν είσαι σκατά, ταυτίζεσαι με τον άντρα που βλέπεις. Το πέος, ειδικά σε διέγερση και όταν εκσπερματώνει μπορεί να συμβολίζει την ικανότητα, την επιτυχία, αυτό δηλαδή ακριβώς που την αμέσως προηγούμενη στιγμή νιώθεις ότι δεν έχεις. Επίσης, ναι φυσικά και μπορεί να νιώσω πολύ έντονη διέγερση όταν δω γυναίκες (στο ίντερνετ), μα γιατί όχι, είναι μια σεξουαλική πράξη. Φυσικά και μπορεί ένας στρέιτ να νιώσει ερεθισμό από οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη. Επίσης, μάθε να διακρίνεις τη σεξουαλική συμπεριφορά από τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Μια φαντασίωση ή μια πράξη δεν σε κάνει γκέι. Προσωπικά, ερωτεύομαι άντρες, θέλω να ζω τη ζωή μου με άντρες, προτιμώ τους άντρες, με έλκουν (και στο δρόμο) άντρες. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό ενός κατά βάση στρέιτ προσανατολισμού.
    Εγω οταν ειμαι σκατα με ελκουν και αντρες... σαν να τους σκεφτομαι ως αυτο που μου λειπει... επειδη εγω δεν εχω αρχιδια και αποφασιστικοτητα τα αναζητω αλλου... επειδη εγω ειμαι ενας μαλθακος μαλακακος και πουστρακος...

Με ελκουν μονο κοπελες που με καταλαβαινουν, που δεν μου θυμιζουν τις καριολες που με αποφευγανε οταν ημουνα χοντρος κι αυτες που δεν με αντιμετωπιζουν σαν μικρο παιδι...

Επισης παρατηρειτε οτι ακομα και τωρα απο μεσα η λογικη λειτουργει...και τι λεει η μαλακισμενη λογικη μου?? Εκμεταλλευσου τους τωρα που μπορεις...εκει να βγαλω απ την μυγα ξιγκι...μια ζωη φαταουλας και αχορταγος...και ανωριμος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    πως το πες βρε Αλεξ,,απο το στομα μου το πηρες..
    Ποια καθυσηχαστικα λογια βρε μαλακα?μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε,θα καθομαστε να λεμε οτι να ναι?
    Αντε πηγαινε στο μωρο γιατι θα λυσσαξει..
    Εσεις ναι... εγω ειμαι πενταχρονο ακομα...

Senior Member
    Επισης παρατηρειτε οτι ακομα και τωρα απο μεσα η λογικη λειτουργει...και τι λεει η μαλακισμενη λογικη μου?? Εκμεταλλευσου τους τωρα που μπορεις...εκει να βγαλω απ την μυγα ξιγκι...μια ζωη φαταουλας και αχορταγος...και ανωριμος
    Αμαρτια εξομολογουμενη ΟΥΚ εστι αμαρτια! Και επισης ειμαστε μεγαλα παιδια, ξερουμε τι κανουμε, δεν εισαι εσυ ο πονηρος που μας εκμεταλλευεται! Σταματα αυτο το ενοχικο συνδρομο. δε φταις εσυ για ολα

Senior Member
    Οκ το παραδεχομαι...φοβαμαι να φυγω απ τη μανα μου κι ακομα τρεχω να κρυφτω στην οικογενειακη θαλπωρη...γιαυτο την μισω τοσο πολυ...γιατι δεν την χρειαζομαι...ειναι στο μυαλο μου απλα...δυνατος ειμαι...μπορω να ανταπεξελθω στην κοινωνια... θελω να σκοτωσω το παιδι που κρυβω μεσα μου...μου στερει να ζησω αληθινα και ελευθερα...καμια φορα σκεφτομαι πως αν δεν πεθανουν δεν θα ξεφυγω

Senior Member
    Εσεις ναι... εγω ειμαι πενταχρονο ακομα...
    Ερμ, κι αν γαμήσεις θα γίνεις 27?
    Όχι φίλε μου. Αλλά στο εύχομαι για να φύγει όλη αυτή η αγωνία σου :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αμαρτια εξομολογουμενη ΟΥΚ εστι αμαρτια!
    Το βρηκαμε το κολπο οντος

χριστιανικες μπουρδες

Senior Member
    Δε δεχομαι να μου λενε οτι ειμαι ηλιθια και καθομαι και με εκμεταλλευονται και δεν το καταλαβαινω! Ουστ απο δω ρε που νομιζεις οτι κανουμε οτι θες και εισαι ο ΑΙνσταιν των ψυχολογικων απομυζησεων!

ΨΩΝΑΡΑ!!!!

Senior Member
    εσυ χρειαζεσαι ενα καλο γ....ι για να ισιωσεις,γιατι η αγαμια σου την εχει βαρεσει κατακουτελα..δεν ειναι τπτ κι εγω το παθαινω στη βδομαδα κοντα..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Ερμ, κι αν γαμήσεις θα γίνεις 27?
    Όχι φίλε μου. Αλλά στο εύχομαι για να φύγει όλη αυτή η αγωνία σου :)
    Αυτο πιστευα αλλα αρχιδια...εννοεται δεν ηταν αυτο το θεμα μου

Τι να σου πω ξερω κι εγω... ειναι το κεφαλι μου πουρες.... κι αυτη η ειλικρινεια μου μια παιδικη βλακεια ειναι...οπως οταν στο δικαστηριο αμα παρεδεχτεις τι εκανες τυγχανεις επιεικιας... μαλακιες...τα σφαλματα που επραξες τα επραξες.... επιεικια δε σου αξιζει με τπτ.. δεν μου αξιζει καμια επιεικια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    εσυ χρειαζεσαι ενα καλο γ....ι για να ισιωσεις,γιατι η αγαμια σου την εχει βαρεσει κατακουτελα..δεν ειναι τπτ κι εγω το παθαινω στη βδομαδα κοντα..
    Ow. Αν είναι τόσο συχνό πάρε με τηλέφωνο!

Senior Member
    Εισαι υπερβολικα αυστηρος με τον εαυτο σου. Δε σε αγαπας καθολου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Δε δεχομαι να μου λενε οτι ειμαι ηλιθια και καθομαι και με εκμεταλλευονται και δεν το καταλαβαινω! Ουστ απο δω ρε που νομιζεις οτι κανουμε οτι θες και εισαι ο ΑΙνσταιν των ψυχολογικων απομυζησεων!

ΨΩΝΑΡΑ!!!!
    Ο ηλιθιος που τον εκμεταλλευονται συνηθως εγω ειμαι μη μου ανησυχεις...