Προβληματα με των αλκοοκικο αδερφο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Το αλκοόλ δρα κατασταλτικά στο άγχος αλλά βγάζει επιθετικότητα. Σε συστηματική χρήση κάνει και ζημιά στον οργανισμό. Είναι μια γρήγορη λύση απόδρασης, απόκτησης θάρρους... και εύκολα προσβάσιμη. Το λυπηρό είναι ότι δουλεύει τουλάχιστον στην αρχή. Ένα βήμα ίσως θα ήταν να έβλεπες τι πράγματα αρέσουν στον αδερφό σου να κάνει, που του αρέσει να πηγαίνει κτλ και να του κάνεις παρέα, να πηγαίνεις μαζί του εκεί.

Νομίζω ότι πρέπει να καταλάβει ότι έχει πρόβλημα και μετά να θελήσει να κάνει κάτι γι' αυτό. Αν θεωρήσει ότι δεν του προξενεί κανένα πρόβλημα ή ότι τα "θετικά" υπερσκελίζουν για την ώρα τα αρνητικά δεν νομίζω να έχει κάποιο έναυσμα να κάνει μια προσπάθεια.

Junior Member
    alexandros3 Η προταση σου να βγω με των αδερφο μου εξω αποκλειεται γιατι ξερω πολυ καλα οτι σε καυγα θα παει... Μαλλον πρεπει να κανω αυτο που λετε και εσεις να των αφησω να το καταλαβει μονος του.

Το μονο θετικο που εκανε χθες ηταν οτι ηθελε να δει κατι στο ιντερνετ και επιτηδες δεν ανοιξα των η/υ των αναγκασα να το κανει μονος του (σαν αρχαριος που ειναι) μαλλον βρηκα κατι να των κανω να απασχολειτε ελπιζω βεβαια να μην ανακαλυψει το site και καταλαβει κατι γιατι μετα θα εχω καυγαδες.

Ευχαριστω πολυ ολους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Το αλκοόλ δρα κατασταλτικά στο άγχος αλλά βγάζει επιθετικότητα. Σε συστηματική χρήση κάνει και ζημιά στον οργανισμό. Είναι μια γρήγορη λύση απόδρασης, απόκτησης θάρρους... και εύκολα προσβάσιμη..
    Πολυ ωραιο αυτο που εγραψες Αλεξανδρε!!!!Αυτη την επιθετικοτητα την εχω πληρωσει πολυ ακριβα......................................

Page 2 of 2 FirstFirst 12