καλα ξεμπερδέματα :) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 31 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 457
    Senior Member
    με δυσκολεύει το να πω ψέματα. είναι κάτι που δεν θα με έκανε και να νιώθω καλά. μήπως απλά να του εξηγήσω?νομίζω ότι θα καταλάβει. και με τον αδερφό του πρέπει να αραιώσω.

ρε συ αν, σταμάτα κοριτσακι μου να ζεις στον κόσμο του Γκούφη. σιγά μη τους εξηγήσεις και σε αφήσουν τόσο εύκολα ήσυχη...:ρ

Senior Member
    μάλλον "ζω στον κόσμο του Γκουφη" γιατί νομίζω ότι θα το κανουν..τελοσπάντων απλά δεν νιώθω καλά να πω ψέματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    Remedy νομίζω ότι είναι η αίσθηση αδυναμίας να αντιμετωπίσω γενικά οτι σχετίζεται με αυτήν τη σχεση
    Γενικα ενα προβληματακι στην αυτοεκτιμηση, της ελλειψης αγαπης για τον εαυτο, την απορριψη, το συνδρομο της Μητερας Τερεζας, βγαινει καπου, συνηθως στις σχεσεις. Δε χρειαζεται να βγει σε εκατο σχεσεις, μια να σε ταλαιπωρει για 10-15 χρονια φτανει. Ειναι ενα συμπτωμα, δε χρειαζεται να εχουμε εκατο συμπτωματα για να πουμε οτι εχουμε ενα θεμα, και 1-2 φτανουν. Π.χ. εσυ εχεις τον ghost lover και την ελλειψη φιλων και κοινωνικης ζωης. Αυτο που πρεπει να αντιμετωπισεις λοιπον καπως δεν ειναι το συπμτωμα, αλλα την αιτια..

Senior Member
    μπορεί να μου βγαίνει γκρίνια όταν είμαι απογοητευμένη αλλά έχω λίγους φίλους και κοινωνική ζωή σχετικά νορμάλ(αλλο που περνάω πολλές ώρες στο ιντερνετ είναι επειδή αναγκάζομαι αυτήν την περίοδο να είμαι πολλές ώρες σπίτι και να δουλέυω στον υπολογιστή). δηλαδή και για τους καφέδες μου βγαίνω, και για κανένα ποτό,ταινιούλα σε σπίτι..απλά περνάω και φάσεις που δεν θέλω να δώ κανέναν και δεν κάνω τίποτα και είμαι απογοητευμένη απ όλα και αυτές τισ φάσεις τις περνούσα και πρίν γνωρίσω τον Φ. απλά τον τελευταίο καιρό είχαν γινει πιο έντονες. και ποια μπορεί να είναι η αιτία?κάποια από αυτές που ανέφερες στην αρχή του μηνύματος σου?

Senior Member
    Οταν στρεψεις αλλου την σκεψη σου

οταν θα παιρνεις απο αλλου την επιβεβαιωση σου

οταν επιτελους εχεις και συ ζωη πολυ ενδιαφερουσα

οταν θα αξιωνεις να σου φαιρονται ισοτιμα

οταν θα αξιωνεις να μην υποτιμωνται τα δικα σου προβληματα για χαρη των παντα δικων τους πιο σοβαρων και επειγοντων

τοτε να ξερεις πως αυτοι δεν θα ειναι πια εκει για σενα

γιατι απλουστατα δεν ηταν ποτε εκει για σενα

εσυ ησουνα και εισαι εκει για αυτους

οταν θα αξιωσεις κατι πιο ισοτιμο

εκεινοι απλα θα βρουνε καποια αλλη φιλη (ερωμενη νοσοκομα υπηρετρια ψυχολογο)

ολο και καποια καημενη θα βρεθει

δεν χρειαζεται πρακτικα να τους ανακοινωσεις κατι

απλα ανακοινωσε στον εαυτο σου πως δεν θα του επιτρεψεις ξανα να βοσκησει κουτοχορτο

πισω απο τον καθε παλαβιαρη

και πιστεψε με

αν το καταλαβεις εσυ

θα το καταλαβουνε ολοι

αν φυγεις εσυ

αν παψεις να εχεις αναγκη να σε εχουνε αναγκη

τοτε θα ανακουφιστεις και συ

και αυτος ας επιλεξει την πορεια του

το ξεκαθαρισμα καν το με τον εαυτο σου

και ξεκινα. Βαλε πλωρη για αλλου!!!!! αλλα πραγματα!!!!

σταματα να γεμιζεις την ζωη σου θρηνωντας για τις δικες του παπαριες!

ε χυσε κανα δακρυ για τις δικες σου

νποσταλγησε και τις καλες στιγμες αλλη μια

και αη στην ευχη! :)

στο ευχομαι

the need to be needed να μην γινει η δικη σου σιχαμερη ξαρτηση
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    με παίρνει τηλ. π.χ. τι του λέω? αποφάσισα ότι δεν μου κάνει και δεν σου κάνει καλό να σε βοηθάω..?δεν μπορώ να σε βοηθήσω..απλά. δεν το σηκώνω καν.εκεί είναι ο προβληματιμός μου και το σημείο που τα χάνω..
    Γιατί όταν σε παίρνει τηλέφωνο είναι για να ζητήσει βοήθεια ??? Αν ναι να του πεις πως ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει, μα ο μόνος είναι ο εαυτός του και αυτό είναι αλήθεια. Και ότι εσύ πλέον δεν είσαι διατιθημένη γιατί δε σου κάνει καλό και στην ουσία δε μπορείς να του προσφέρεις κάτι παρά ένα παύσίπονο ίσως για λίγες ώρες.
    Αλλά δε χρειάζονται και πολλές εξηγήσεις αλλά λέμε τώρα επειδή θες να είσαι ευθύς.

Αν όχι, πες του απλά πως αποφάσισες ότι για καλό σου (αν και είναι ΚΑΙ για καλό του ) δε θες να έχετε επαφές επειδή θες να προχωρήσεις κ η επαφή σας σε κρατάει κολημένη στο παρελθόν και σε φθείρει.

Πάνω απ'όλα όμως προέχει να το πάρεις εσύ απόφαση και ο τρόπος που θα το χειριστείς να δεις ότι θα βρεθεί στο πιτς φιτίλι. Δε θα χρειαστεί καν να προβληματιστείς !

Ο προβληματισμός λοιπόν πάει στον εαυτό σου, κατά πόσο είσαι έτοιμη να αποχωρήσεις ?
    Κ αν όχι γιατί?

*Να σε ρωτήσω, επειδή έχασα πάλι κάποια ποστ απ'τα θέματά σου, επικοινωνήσατε ξανά απ'τη στιγμή που έμαθες για την άλλη κοπέλα?

Senior Member
    researcher αυτό θα κάνω.θα το ανακοινώσω στον εαυτό μου κι αυτό φτάνει.ήδη τις τελευταίες μέρες που δεν έχω επικοινωνία με τον Φ. νιώθω πολύ καλύτερα, με τον αδερφό του που υποτίθεται ήταν φίλος μου δεν με χαλάνε τόσο οι επαφές. αλλά και εκεί νιώθω μ.....ς που είμαι πάντα εκεί και εκείνος όχι (πάντα με τις δικαιολογίες του) δεν με επηρεάζει τόσο στη διάθεση μου,αλλά ούτε εκείνου θα του επιτρέψω ξανά να εκμεταλλευτεί την φιλία μου. ή θα είναι κι αυτός εκεί όταν τον θέλω δίπλα μου (και δεν ε΄ννοώ μόνο άχημες στιγμές, έλειπε και από πολύ χαρούμενες με ηλίθιες δικαιολογίες σαν φίλος) ή κομμένα τα πολλά πολλά και με αυτόν. η ζωή μου είναι αρκετά ενδιαφέρουσα..τωρα θα προσπαθήσω για όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις..
    α και σε ευχαριστώ για την ευχή!
    Να σε ρωτήσω κάτι κι αν θες απαντάς-δεν θυμαμαι-εχεις ζήσει παρόμοιες καταστάσεις?

Senior Member
    μπορεί να μου βγαίνει γκρίνια όταν είμαι απογοητευμένη αλλά έχω λίγους φίλους και κοινωνική ζωή σχετικά νορμάλ(αλλο που περνάω πολλές ώρες στο ιντερνετ είναι επειδή αναγκάζομαι αυτήν την περίοδο να είμαι πολλές ώρες σπίτι και να δουλέυω στον υπολογιστή). δηλαδή και για τους καφέδες μου βγαίνω, και για κανένα ποτό,ταινιούλα σε σπίτι..απλά περνάω και φάσεις που δεν θέλω να δώ κανέναν και δεν κάνω τίποτα και είμαι απογοητευμένη απ όλα και αυτές τισ φάσεις τις περνούσα και πρίν γνωρίσω τον Φ. απλά τον τελευταίο καιρό είχαν γινει πιο έντονες. και ποια μπορεί να είναι η αιτία?κάποια από αυτές που ανέφερες στην αρχή του μηνύματος σου?
    Εγώ ξέρεις τι έχω καταλάβει αν? ? πες μου αν κάνω λάθος....
    Ότι έχεις περάσει κάποιες πολύ όμορφες στιγμές με τον Φ κι αυτό είναι που σε κολάει. Ότι καταβάθος νομίζεις πως είναι η δίοδός σου στη χαρά και στη ζωή που θες. Δεν πιστεύεις ότι μόνη σου μπορείς να καταφέρεις να φτιάξεις έτσι το περιβάλλον και τη ζωή σου όπως την ονειρεύεσαι (κ εδώ βρίσκεται ένα μεγάλο κομμάτι αυτοεκτίμησης).
    Επίσης αυτή η πίστη σου ζώντας μέσα σ'αυτήν την ψυχοφθόρα κατάσταση μεγάλωσε αφού στην ουσία λίγο ή πολύ η ζωή σου παίρνει μια μορφή αυτοκαταστροφής. Σε τρώει αυτή η κατάσταση και σε ρίχνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεσαι ακόμα περισσότερο από παλιά.

Οπότε για μένα, κόψε με τον Φ. να ηρεμήσεις και επικεντρώσου σε σένα. Σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν καλύτερα απ'ότι μπορείς να φανταστείς τώρα.

Senior Member
    Arsi έχεις δίκιο το πιο σημαντικό είναι να το χω πάρει απόφαση. Και νομίζω ότι το πήρα. Ναι όταν πέρνει τηλ. συνήθως πάντα κάτι θέλει για αυτό το είπα. το πρώτο που ανέφερες μου ταιριάζει περισσότερο θα του πω ότι πρεπει να βρεί μόνος του την άκρη και ότι δε μου κάνει καλό όλο αυτό. με πονάει πολύ να το πω αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι για το καλύτερο...απλά με πονάει πολύ να του αρνηθώ κι εγώ βοήθεια αλλά απο την άλλη τον διευκολύνω έτσι και το καταλαβαίνω ότι έμμεσα του κάνω κακό. (νομίζω έτσι απάντησα και την απορία σχετικά με το που κολλάω λίγο στο να το κάνω)

Υ.Γ. ναι τυχαία. με ήθελε κάτι ο αδερφός του και πήρα για να συνεννοηθούμε και το σήκωσε αυτος.τα χασε λίγο. με ρωτούσε συνέχεια τι κάνω..του απαντούσα ότι είμαι καλά. και μετά του είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να μου κρύβουν κάτι γιατί το αν θα είμαι εκεί γι αυτούς δεν εξαρτάται από το αν βγαίνει με κάποια ή οχι αλλά από το αν τους αγαπάω και θέλω να κάνω κάτι. και εκεί κόλλησε. και μου είπε ότι καλύτερα να τα συζητάμε οι δύο μας αυτά -και του είπα ότι ο μόνος λόγος που το ανέφερα στον αδερφό του ήταν επειδή νόμιζα ότι μου λέγανε ψέματα και οι δύο. μετα άλλαξα κουβέντα. και ζήτησα τον αδερφό του.αυτα. τουλάχιστον του το είπα και μετα ηρέμησα. ότι δεν είμαι εκεί υπο προυποθέσεις και όταν βοηθάω είναι επειδή το θέλω και όχι επειδή περιμένω κάτι.μπορεί να σου φαίνεται ανούσια η κουβέντα αλλά με βοήθησε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Arsi View Post
    Εγώ ξέρεις τι έχω καταλάβει αν? ? πες μου αν κάνω λάθος....
    Ότι έχεις περάσει κάποιες πολύ όμορφες στιγμές με τον Φ κι αυτό είναι που σε κολάει. Ότι καταβάθος νομίζεις πως είναι η δίοδός σου στη χαρά και στη ζωή που θες. Δεν πιστεύεις ότι μόνη σου μπορείς να καταφέρεις να φτιάξεις έτσι το περιβάλλον και τη ζωή σου όπως την ονειρεύεσαι (κ εδώ βρίσκεται ένα μεγάλο κομμάτι αυτοεκτίμησης).
    Επίσης αυτή η πίστη σου ζώντας μέσα σ'αυτήν την ψυχοφθόρα κατάσταση μεγάλωσε αφού στην ουσία λίγο ή πολύ η ζωή σου παίρνει μια μορφή αυτοκαταστροφής. Σε τρώει αυτή η κατάσταση και σε ρίχνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεσαι ακόμα περισσότερο από παλι
    Οπότε για μένα, κόψε με τον Φ. να ηρεμήσεις και επικεντρώσου σε σένα. Σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν καλύτερα απ'ότι μπορείς να φανταστείς τώρα.
    Arsi βούρκωσα με αυτό το μήνυμα,αλήθεια στο λέω, είναι τόσο μα τοσο ετσι.

Senior Member
    researcher αυτό θα κάνω.θα το ανακοινώσω στον εαυτό μου κι αυτό φτάνει.ήδη τις τελευταίες μέρες που δεν έχω επικοινωνία με τον Φ. νιώθω πολύ καλύτερα, με τον αδερφό του που υποτίθεται ήταν φίλος μου δεν με χαλάνε τόσο οι επαφές. αλλά και εκεί νιώθω μ.....ς που είμαι πάντα εκεί και εκείνος όχι (πάντα με τις δικαιολογίες του) δεν με επηρεάζει τόσο στη διάθεση μου,αλλά ούτε εκείνου θα του επιτρέψω ξανά να εκμεταλλευτεί την φιλία μου. ή θα είναι κι αυτός εκεί όταν τον θέλω δίπλα μου (και δεν ε΄ννοώ μόνο άχημες στιγμές, έλειπε και από πολύ χαρούμενες με ηλίθιες δικαιολογίες σαν φίλος) ή κομμένα τα πολλά πολλά και με αυτόν. η ζωή μου είναι αρκετά ενδιαφέρουσα..τωρα θα προσπαθήσω για όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις..
    α και σε ευχαριστώ για την ευχή!
    Να σε ρωτήσω κάτι κι αν θες απαντάς-δεν θυμαμαι-εχεις ζήσει παρόμοιες καταστάσεις?
    λοιπον χαιρομαι που απαντησες ετσι

αν και η αληθεια ειναι πως δεν το περιμενα

περιμαενα παλι

μα οχι γιατι δεν ειναι ετσι

ειστε σκληροι ειστε αδικοι

εγω δεν ειπα κατι τετοιο...κτλ κτλ... γιατι μου κατηγορειτε τον καλο μου τον F. κτλ

ωστοσο χαιρομαι!

τωρα για την ερωτηση αν εχω περασει παρομοιες καταστασεις

ολο τετοιες καταστασεις περναω . ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑ!!!!

κοιτα πως εχουν τα πραγματα

μεγαλωνοντας με πατερα ψιλοκαταθλιπτικο και τελειως μεσα στις αναγκες του βουτηγμενο

ειναι το κυριως πιατο για μενα αυτο

το κυριο εργο που εμαθα να κανω

ειναι αυτο. Πιο δηλαδη?

να νομιζω πως οι ζωες δεν ειναι ισοτιμες και πως αν καποιος λιγο να κλαφτει

πρεπει οφειλω να παραμερισω τα παντα και να προστρεξω σαν τρην καλη δουλα

να του λυσω τα προβλημτα

αλλιως δεν αισθανομαι οτι εχω αξια

αλλιως δεν.... καταλαβες?

δηλαδη με το που θα δω καποιον πλεον σε σχεση λεμε τωρα

αμεσως με εξαφανιζω ,

τι νιωθει ο αλλος , πως αισθανεται ο αλλος , που κολοσφιγγεται ο αλλος ,

αυτο ειναι που εχει σημασια!

γιατι ? γιατι ετσι εμαθα! μου ειναι τοσο δυσκολο να υπαρχω και γω!

και απο δικο μου καημο τα λεω

ενταξει τωρα μην φανταστεις εχω κανει πολυ μεγαλη προοδο

μετα απο αρκετη ψυχοθεραπεια

και τουαλχιστον μπορω και το αναγνωριζω

αλλα ξερεις ποσο δυσκολο μου ειναι να βαλω ορια?

να πω οπα φιλε για κατσε εχεις προβληματα ναι εχεις ζωη ναι

αλλα εχω ΚΑΙ εγω καλε μου καλη μου

και ζωη και παπαρια

αυτα ! δη΄λαδη για κατσε ? απο που κι ως που εγω θα λεω το προβλημα μου μια φορα το μηνα και αν και η τη χαρα μου και εσενα

σου ρχεται καθε μερα το επειγον φιλε?

να πας αλλου να σκασεις τα επειγοντα σου

αυτα! το παλευω παντως αν! και για αυτο στα λεω!!!!!! με καινε πολυ τα θεματα σου

ο τροπος σου ειναι απο τους τροπους που εμαθα να υπαρχω εγω σε ολες μου τις σχεσεις

ο αλλος παντα να εχει κατι πιο σημαντικο

η ζωη του τα γεγονοτα που την περιβαλλουν

να μου φανταζουν πιο επειγοντα και πιο σημαντικα

ομως αν δεν ειναι!!!!

ειναι επειγον και συ ναζησεις τη ζωη σου με χαρα!

ειναι επειγον οι φιλοι σου να συνδραμουν και σε σενα! και στην χαρα σου!!! και στη βαρεμαρα σου ! και σε ολα σου!!!!

σταματα πια να εισαι ο πικος απικος για ολους!!!! δεν ωφελεις κανεναν να το ξερεις!

αντε γεια λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) αυτο ειναι της ρειν :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ρες,

τα χεις παρει,ε? :)...ωραια τα λες....τα λες κ το χαιρεσαι, το ζεις, φαινεται! το νιωθεις ρε παιδι μου!

ηθελα να σε ρωτησω: τα χεις παρει με σενα ή με τους αλλους?

(αν, σορρυ για το οφ τοπικ, αλλα ηθελα να ρωτησω).
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ναι η αλήθεια είναι ότι νομίζω ότι το είδα όλο λίγο αλλιώς.καλά τα λες! "αλλα ξερεις ποσο δυσκολο μου ειναι να βαλω ορια?να πω οπα φιλε για κατσε εχεις προβληματα ναι εχεις ζωη ναι αλλα εχω ΚΑΙ εγω καλε μου καλη μου", "αυτα ! δη΄λαδη για κατσε ? απο που κι ως που εγω θα λεω το προβλημα μου μια φορα το μηνα και αν και η τη χαρα μου και εσενα
    σου ρχεται καθε μερα το επειγον φιλε?" σαν να διαβάζω κάτι κρυφές μου σκέψεις..που δεν ήθελα να παραδεχτώ :Ρ Και πολύ επείγον μάλιστα αρκετός καιρός χάθηκε!Αρα μάλλον να σου ευχηθώ και σένα το ίδιο?
    Να σου πω και κάτι άλλο εσύ λές ότι και μέσα στην οικογένεια σου υπήρχε αυτό το πρότυπο. εγώ δεν αναγνωρίζω κάποια άλλη τέτοια σχέση στην ζωή μου μέχρι τώρα. πως μου βγήκε τόσο στραβά όλο αυτό με τον Φ. ?μάλλον επειδή ήμουν μικρή ε?

Senior Member
    Sofia κάνε δουλειά σου ρώτα..:)

Page 5 of 31 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast