εφήμερες σχέσεις - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 50 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 739
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι λες παιδι μου?
    τι φταιει ο αλλος για τους δικους σου στοχους που πρεπει να κανει και προβλεψεις????/
    εσυ εχεις τους δικους σου στοχους κι ο αλλος τους δικους του.
    αν συμπεσουν οι στοχοι, ειστε ευτυχεις.
    αν δεν συμπεσουν, εχει κι αλλου πορτοκαλιες...
    Συμφωνούμε

Senior Member
    μαγκια του φωτεινη.
    το βρισκω πολυ πιο υγιες απο το να πουλας λαβ στορυ και παθος και να τον βλεπεις τον αλλο σαν κινουμενη βερα...
    κοιτα ρεμ..μπορει να ειναι τιμιοτερο ,αλλα μου κανει σαν συμβολαιο ρε γμτ..
    τι ειναι ο αλλος για να τον βρεις στα μετρα σου κοστουμι?οπως και τα κοριτσια..
    αλλο οι προτιμησεις και τα κριτηρια ετσι?
    Ας πουμε κι εγω παντρευτηκα αντρα που πληρουσε τα κριτηρια μου (ομορφος,ψηλος,ανεξαρτητος) και παλι βλεπω οτι τα παντα αλλαζουν..ειναι το προφανες..δεν μπορεις να ελεγχεις τα παντα..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    ......καταλαβαίνει ότι ναι στόχος σου είναι και ο γάμος ......
    Blue, τι σημαίνει 'γάμος' για σένα? Στις μικρότερες ηλικίες (που είπες προηγουμένως ότι έβρισκες ανθρώπους να λένε 'θέλω σύντροφο και να παντρευτώ'), υπάρχει συνήθως μια ρομαντική εξιδανίκευση του γάμου, καθώς και μια μεγαλύτερη προσκόλληση στις κοινωνικές επιταγές. Υποτίθεται πως καθώς μεγαλώνουμε κοιτάμε και λίγο περισσότερο την ουσία των πραγμάτων, καθώς έχουμε αποκτήσει εμπειρία ζωής και σχέσεων. Αν δηλαδή συναντήσεις έναν άνθρωπο που θα σου πει και θα δείξει ότι ζητά μια γνωριμία καταρχήν, καλή επικοινωνία και καλή παρέα στη συνέχεια κι έχει σαν στόχο μια ωραία συντροφική σχέση όπου θα μοιράζεστε δραστηριότητες και συναισθήματα, αυτό δεν είναι αρκετό?

Senior Member
    Συμφωνούμε
    ε πως συμφωνουμε βρε μπλου? σε τι συμφωνουμε?
    εγω σου λεω οτι θελετε διαφορετικα πραγματα μεταξυ σας, κι εσυ μου λες οτι ενω εσυ εισαι η σοβαρη με τον σοβαρο τον σκοπο, ο αλλος σε εκμεταλλευεται!
    δεν σε εκμεταλλευεται!
    ζηταει αυτο που θελει απο σενα.
    αν εσυ το δινεις, γιατι πρεπει αυτος να υποθεσει οτι δεν το ηθελες πραγματικα αλλα μονο σαν προθαλαμο ενος γαμου?
    σκασιλα του για τις δικες σου μελλοντικες βλεψεις. αυτος εχει τις δικες του του παροντος, που ηδη καλυψες, σε ευχαριστει κι αντε γεια!

Senior Member
    [QUOTE=marina38;230163]Blue, τι σημαίνει 'γάμος' για σένα? Στις μικρότερες ηλικίες (που είπες προηγουμένως ότι έβρισκες ανθρώπους να λένε 'θέλω σύντροφο και να παντρευτώ'), υπάρχει συνήθως μια ρομαντική εξιδανίκευση του γάμου, καθώς και μια μεγαλύτερη προσκόλληση στις κοινωνικές επιταγές. Υποτίθεται πως καθώς μεγαλώνουμε κοιτάμε και λίγο περισσότερο την ουσία των πραγμάτων, καθώς έχουμε αποκτήσει εμπειρία ζωής και σχέσεων. Αν δηλαδή συναντήσεις έναν άνθρωπο που θα σου πει και θα δείξει ότι ζητά μια γνωριμία καταρχήν, καλή επικοινωνία και καλή παρέα στη συνέχεια κι έχει σαν στόχο μια ωραία συντροφική σχέση όπου θα μοιράζεστε δραστηριότητες και συναισθήματα, αυτό δεν είναι αρκετό?[/QUOTE

Καλό ακούγεται αλλά δεν μου έχει τύχει να το πει στα λόγια αλλά να συνοδεύεται και πό πράξεις μαζί. Θέλω τα λόγια και οι πράξεις να συμβαδίζουν. Επιπλέον θα προτιμούσα να μου πει "να κάνουμε κάνα παιδάκι" το οποίο θα με τιμούσε ιδιαίτερα γιατί να σου πω τις είδαμε και τις σχέσεις. Κάπου τελειώνουν...

Banned
    Βρε κοριτσια εσεις δλδ ολες που την εχεται πεσει στην μπλου δεν θελετε γαμο αν δεν ειστε ειδη παντρεμενες?Δεν θελετε παιδια?Πια γυναικα δεν θελει να κανει παιδια?Αν δεν εκπληρωσει μια γυναικα τα μητρικα της ενστικτα δεν νομιζω να εχει ολοκληρωθει πραγματηκα σαν γυναικα ετσι νομιζω.Χωρις να θελω να προσβαλω γυναικες οι οποιες δεν μπορουνε να κανον παιδια.Και τι πιο ομορφο υπαρχει απο το να κανεις μια ομορφη υγηες σχεση με εναν αντρα που να σου δειχνει την ιδια αγαπη και σεβασμο οπως εσυ σε αυτον,και στο τελος μεσα απο την αγαπη και ολο αυτο το ομορφο κλιμα να βγει ενα παιδι απο τους δυο?

Senior Member
    ε πως συμφωνουμε βρε μπλου? σε τι συμφωνουμε?
    εγω σου λεω οτι θελετε διαφορετικα πραγματα μεταξυ σας, κι εσυ μου λες οτι ενω εσυ εισαι η σοβαρη με τον σοβαρο τον σκοπο, ο αλλος σε εκμεταλλευεται!
    δεν σε εκμεταλλευεται!
    ζηταει αυτο που θελει απο σενα.
    αν εσυ το δινεις, γιατι πρεπει αυτος να υποθεσει οτι δεν το ηθελες πραγματικα αλλα μονο σαν προθαλαμο ενος γαμου?
    σκασιλα του για τις δικες σου μελλοντικες βλεψεις. αυτος εχει τις δικες του του παροντος, που ηδη καλυψες, σε ευχαριστει κι αντε γεια!
    Συμφωνούμε στις πορτοκαλιές, όχι σε όλα.
    Και ποιά η λύση; Να μην κάνουμε καθόλου σεξ με τον τύπο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Βρε κοριτσια εσεις δλδ ολες που την εχεται πεσει στην μπλου δεν θελετε γαμο αν δεν ειστε ειδη παντρεμενες?Δεν θελετε παιδια?Πια γυναικα δεν θελει να κανει παιδια?Αν δεν εκπληρωσει μια γυναικα τα μητρικα της ενστικτα δεν νομιζω να εχει ολοκληρωθει πραγματηκα σαν γυναικα ετσι νομιζω.Χωρις να θελω να προσβαλω γυναικες οι οποιες δεν μπορουνε να κανον παιδια.Και τι πιο ομορφο υπαρχει απο το να κανεις μια ομορφη υγηες σχεση με εναν αντρα που να σου δειχνει την ιδια αγαπη και σεβασμο οπως εσυ σε αυτον,και στο τελος μεσα απο την αγαπη και ολο αυτο το ομορφο κλιμα να βγει ενα παιδι απο τους δυο?
    Βάζω στοίχημα ότι οι περισσότερες που μου απαντούν σκληρά ή έχουν παντρευτεί και κάνουν παιδιά ή είναι μικρές σε ηλικία. Αλλιώς δεν νομίζω να είναι τόσο φιλελεύθερες με το θέμα γάμο και παιδί.

Banned

Wink

Η εχουν μηνει στο ραφι και το εχουν παρει αποφαση πλεον οτι δεν εχει κοκο χιχιχι.
    Μπλου εγω σε βρησκω πολυ προσγωμενη μην αλλαξεις αποψη.Δεν ειμαστε κουκλες του σεξ ανθρωποι ειμαστε με συναισθηματα και αναγκη απο αγαπη και ερωτα!

Senior Member
    Συμφωνούμε στις πορτοκαλιές, όχι σε όλα.
    Και ποιά η λύση; Να μην κάνουμε καθόλου σεξ με τον τύπο;
    η λυση ειναι να κανεις σεξ, μονο αν το θελεις τοσο πολυ, που θα το εκανες ασχετως συνεχειας της σχεσης μπλου....
    ετσι, ακομα κι αν ληξει η σχεση, θα ειστε και οι δυο εξισου ικανοποιημενοι.
    αν ταιριαξετε, μπορει και να μακροημερευσει η σχεση...
    απλο...

Senior Member
    η λυση ειναι να κανεις σεξ, μονο αν το θελεις τοσο πολυ, που θα το εκανες ασχετως συνεχειας της σχεσης μπλου....
    ετσι, ακομα κι αν ληξει η σχεση, θα ειστε και οι δυο εξισου ικανοποιημενοι.
    αν ταιριαξετε, μπορει και να μακροημερευσει η σχεση...
    απλο...
    Αυτό κάνω και το απολαμβάνω πραγματικά αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που μετανιώνω που έκανα και αυτό όταν ο άλλος αποδεικνύεται εντελώς μ@λ@κ@ς.

Senior Member
    Αυτό κάνω και το απολαμβάνω πραγματικά αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που μετανιώνω που έκανα και αυτό όταν ο άλλος αποδεικνύεται εντελώς μ@λ@κ@ς.
    τοτε δεν υπαρχει λογος να γκρινιαζεις.
    ειστε δυο ενηλικες που κανετε και οι δυο αυτο που θελετε.
    δεν ταιριαζετε στους μακροπροθεσμους στοχους ομως κι απομακρυνεστε.
    ασε την κλαψα περι εκμεταλλευσης.
    κορμακι εχει κι αυτος , δεν του κανεις χαρη.
    κι οταν ρωτας εναγωνιως αν δεν ενδιαφερεται για σενα (υποννοωντας"ο γαιδαρος"), αναρωτησου καλυτερα εαν εσυ εισαι αρκετα ενδιαφερουσα γι αυτον, ωστε να ενδιαφερθει...

Banned
    Εμενα παντως ο αδερφος μουειναι 35 και ανυπαντρος ακομα και ειναι της αποψης οτι οταν γνωρησει μια γυναικα πρεπει απο την πρωτη μερα να την δοκιμασει στο κρεβατι κιαν ταιριαζουνε καλος αλιως τελος .Γιαυτο εμεινε στο ραφι λολ.

Senior Member
    Βάζω στοίχημα ότι οι περισσότερες που μου απαντούν σκληρά ή έχουν παντρευτεί και κάνουν παιδιά ή είναι μικρές σε ηλικία. Αλλιώς δεν νομίζω να είναι τόσο φιλελεύθερες με το θέμα γάμο και παιδί.
    εγω ειμαι παντρεμενη και εχω παιδια και αυτο ειναι που ηθελα οταν το αποφασισα..
    ομως αυτο ηθελε και ο αντρας μου.
    πριν απο αυτον ημουν με καποιον 4 χρονια και οταν μου ζητησε να συζησουμε καναμε μια κουβεντα εφ΄ολης της υλης,τοτε μου ειπε οτι με αγαπαει θελει να παντρευτουμε ΑΛΛΑ δεν θελει παιδια..
    Χωρισα..
    Ομως και ελπιζω να μην νιωθεις οτι σου απντω με σκληροτητα,το ζητουμενο δεν ειναι μονο να εκπληρωσεις εναν στοχο,γιατι οι στοχοι εκπληρωνονται και παπαλα,το ζητουμενο ειναι να εισαι εσυ ευτυχισμενη..και αυτο προσπαθουμε να σου πουμε..γιατι αν "καταφερεις"
    τον ταδε και σου κανει ενα παιδι δεν τελειωνει η ζωη εκει..θα χρειαζεσαι κι αλλα πραγματα εκτος απο την μητροτητα :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Ε ναι σε αυτο εχει δικιο η Φωτεινη θα πρεπει αν ταιριαζετε απολυτα σε ολα δεν βρησκουμε ενα κανουμε παιδι και τελος.
    Για να υπαρχει συναχεια θα πρεπει να ταιριαζουν τα θελω μας με του αλουνου να υπαρχει αρμονια στην σχεση χωρις καυγαδες.σεβασμος πανω απο ολλα αι μετα ερχονται και τα αλλα.

Page 21 of 50 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast