εφήμερες σχέσεις - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 50 FirstFirst ... 3947484950 LastLast
Results 721 to 735 of 739
    Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    μάλλον δεν ξέρεις και πολλές γυναίκες εεεε? :P

τέσπα, πέρα από την πλάκα, η σοβαρότητα δεν έχει σχέση με τις λέξεις που χρησιμοποιεί κάποιος.

όσο για τον πλούσιο γαμπρό,μαγκιά τους. αρκεί να μην είναι κανένα χούφταλο παράλληλα. εκεί είναι να απορείς...
    Πολλές όχι, ξέρω μερικές όμως δεν είμαι και τόσο άσχετος με το γυναικείο φύλλο αν και στα 19-20 μου αναρρωτιόμουν αν θα καταφέρω να κάνω ποτέ μου σχέση (τελικά έκανα μερικές :) Και οι γυναίκες βρίζουν και οι άντρες όλοι βασικά έχουν ασκήσει τα "γαλλικά" τους, όχι απαραίτητα από θυμό η κακία αλλά και σε ήρεμο τόνο, η πάνω στην πλάκα ή στην συζήτηση. Έχω ακούσει και κοπέλες να λέει η μια την άλλη μαλάκα (λολ) η να βλέπουν έναν άντρα και να τον στολίζουν με λέξεις που χρησιμοποιούμε εμείς. Όσο μεγαλώνει βέβαια ένας άνθρωπος προσέχει περισσότερο (κατευνάζει και το πνεύμα) και δεν χρησιμοποιεί κατά κόρον τέτοιες λέξεις αλλά είναι και ανάλογα την πορεία που ακολουθεί ο κάθενας, με ποιούς θα συναναστρέφεται πως θα μιλάνε οι φίλοι και οι γνωστοί πάνω σε αυτά θα διαμορφώνει και το δικό του λεξιλόγιο.
    Πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο να έχει συνηθήσει ένας άνθρωπος να μιλάει έτσι γιατί θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί σε πιο πολιτισμένες καταστάσεις.
    Η σοβαρότητα έχει σχέση και με τις λέξεις πραγματικά το πιστεύω και πως σε καταστάσεις που απαιτούνται να είμαστε προσεκτικοί με την επικοινωνία μας δεν βρίζουμε. Σκέψου για παράδειγμα να βγάλουν εσένα η εμένα στην τηλεόραση και να μας φύγει καμία βρισιά. Αν και η καφρίλα μπορεί να εκδηλωθεί με ποίκηλους τρόπους... είναι και ο τρόπος που μιλάει κάποιος ακόμα και ο τόνος της φωνής και τι μήνυμα προσπαθούμε να περάσουμε.
    Κοίτα αν η επιλογή είναι με βάση των χρημάτων και μονο ανεξαρτήτως φύλλου το αποτέλεσμα θα είναι ένα και μόνο ένα: δυστυχία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Πάντως είναι πολύ βολικό να καταφεύγουμε σε χαρακτηρισμούς ή να βρίσκουμε εξηγήσεις όπως 'είχε πιο πολλά λεφτά' όταν μια σχέση μας δεν πάει καλά. Και στο τέλος κάνουμε και μια ωραία γενίκευση (όλες/όλοι έτσι είναι) για να βολέψουμε τις συνεχόμενες απορρίψεις/αποτυχίες. Α, να μην ξεχάσω και τις εξιδανικεύσεις ('είχα κάποτε μια τέλεια πρώην αλλά τότε ήμουν ανώριμος') και άλλες δικαιολογίες ('ναι υπάρχουν και καλές, αλλά είναι όλες πιασμένες').

Στην δική μου περίπτωση η ιδανική σχέση δεν ήταν προιόν της φαντασίας μου αλλά είχα ξεθαρρέψει εκείνη την περίοδο και περνούσα καλά με διάφορες κοπέλες ώσπου τελικά βρέθηκε μια κοπέλα που να θέλησε και να θέλησα να μείνουμε μαζί λίγο παραπάνω. Στο τέλος βέβαια χάθηκε αυτή η μαγεία και το παραμύθι τελείωσε αλλά εγώ κρατάω μόνο τα καλά. Οκ, λάθος το είπα δεν ήμουν ανώριμος είχαμε απομακρυνθεί επειδή έπρεπε να πάω φαντάρος. Μπορεί να πήγε και με άλλον ποιός ξέρει. Αν σου σπάσουν τον τσαμπουκά όλα κυλάνε προς τα κάτω.

Το θέμα είναι πάντοτε τι κάνουμε στο εδώ και τώρα. Αν ξέρουμε τον εαυτό μας κι αν τολμάμε να πλησιάσουμε αυτό που βρίσκεται δίπλα μας. Όχι αυτό που υπήρξε, αυτό που φαντασιωνόμαστε ότι υπάρχει ή αυτό που φοβόμαστε ότι δεν υπάρχει.

Σαφως και έχεις δίκιο. Το παρελθόν είναι παρελθόν.

Κι όσο για το οικονομικό, μα έχω μια απορία: γιατί θα έπρεπε να ΜΗΝ μετράει σαν κριτήριο επιλογής συντρόφου? Μπορεί από μόνο του να μη σημαίνει τίποτα αν κατά τ' άλλα δεν ταιριάζουμε με έναν άνθρωπο, αλλά μπορεί και να αποτελεί σημαντικό εμπόδιο, ακόμα κι αν ταιριάζουμε σε πολλά. Για μένα η ουσία είναι ο καθένας που ενδιαφέρεται για 'σοβαρή σχέση', να είναι πρώτα απ' όλα σε θέση να αυτοσυντηρείται και κατά δεύτερον να μπορεί να υλοποιήσει και μόνος/μόνη όποια όνειρα σχετίζονται με χρήματα, όχι να περιμένει τον 'σύντροφο' για να τσοντάρει.

Γιατι όποιος έχει λεφτά, σύμφωνα και με ανθρώπους που γνωρίζω, κυρίως άντρες δεν κάνουν σχέσεις αλλά αλλάζουν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και όταν μεγαλώσουν κάνουν σχέσεις με "πιπίνια". Η σοβαρή σχέση είναι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει. Οι γυναίκες από την άλλη μπορεί να είναι το ίδιο φλού αν είναι εξηασφαλησμένες οικονομικά αλλά σε φάσεις αδυναμίας/ μοναξιάς να επιλέξουν να κάνουν σχέση. Γενικά θα έλεγα η επιλογή σχέσης σταθερής είναι ανάγκη όταν ένας άνθρωπος θέλει μια σταθερή συντροφία σε συνδιασμό αυτό με τον έρωτα και το σεξ. Ειδάλως για μένα οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με το πως θέλει η κοινωνία τον φυσιολογικό, αυτόν που παντρεύεται και κάνει παιδιά και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα συντηρήσει. Πολλοί όμως δεν τα καταφέρνουν έτσι έχουμε τόσες και τόσες ανύπαντρες μητέρες ή γάμους που περνάνε πολλά προβλήματα. Ακόμα αυτυό που μπορεί να συμβεί είναι πρώτα να ισσοροπήσει κάποιος συναισθηματικά και μετά να μπορέσει να τα καταφέρει εργασικα/ οικονομικά αν και όχι πάντα... όπως θα ξέρεις ζούμε σε χώρα όπου δεν αφήνει κανένας την καρέκλα του για κανέναν άλλο.
    Γενικά οι περιπτώσεις είναι τόσο διαφορετικές και ακούμε τόσες και τόσες ιστορίες για γνωστούς κάθε μέρα (συνήθως δυσάρεστες). Κάποιες φορές έτσι απλά η τύχη μπορεί να χαμογελάσει σε μερικούς.

Banned
    Πάντως είναι πολύ βολικό να καταφεύγουμε σε χαρακτηρισμούς ή να βρίσκουμε εξηγήσεις όπως 'είχε πιο πολλά λεφτά' όταν μια σχέση μας δεν πάει καλά. Και στο τέλος κάνουμε και μια ωραία γενίκευση (όλες/όλοι έτσι είναι) για να βολέψουμε τις συνεχόμενες απορρίψεις/αποτυχίες. Α, να μην ξεχάσω και τις εξιδανικεύσεις ('είχα κάποτε μια τέλεια πρώην αλλά τότε ήμουν ανώριμος') και άλλες δικαιολογίες ('ναι υπάρχουν και καλές, αλλά είναι όλες πιασμένες').

Το θέμα είναι πάντοτε τι κάνουμε στο εδώ και τώρα. Αν ξέρουμε τον εαυτό μας κι αν τολμάμε να πλησιάσουμε αυτό που βρίσκεται δίπλα μας. Όχι αυτό που υπήρξε, αυτό που φαντασιωνόμαστε ότι υπάρχει ή αυτό που φοβόμαστε ότι δεν υπάρχει.

Κι όσο για το οικονομικό, μα έχω μια απορία: γιατί θα έπρεπε να ΜΗΝ μετράει σαν κριτήριο επιλογής συντρόφου? Μπορεί από μόνο του να μη σημαίνει τίποτα αν κατά τ' άλλα δεν ταιριάζουμε με έναν άνθρωπο, αλλά μπορεί και να αποτελεί σημαντικό εμπόδιο, ακόμα κι αν ταιριάζουμε σε πολλά. Για μένα η ουσία είναι ο καθένας που ενδιαφέρεται για 'σοβαρή σχέση', να είναι πρώτα απ' όλα σε θέση να αυτοσυντηρείται και κατά δεύτερον να μπορεί να υλοποιήσει και μόνος/μόνη όποια όνειρα σχετίζονται με χρήματα, όχι να περιμένει τον 'σύντροφο' για να τσοντάρει.
    Έχεις καμμιά λύση πως να δεχτούμε αυτούς που είναι όλοι ίδιοι και θέλουν μόνο το σεξ; Γιατί αυτό λες να κάνουμε, δεν βλέπω όμως πως να το κάνουμε άμα δεν μας ταιριάζουν...

Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Γιατι όποιος έχει λεφτά, σύμφωνα και με ανθρώπους που γνωρίζω, κυρίως άντρες δεν κάνουν σχέσεις αλλά αλλάζουν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και όταν μεγαλώσουν κάνουν σχέσεις με "πιπίνια". Η σοβαρή σχέση είναι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει. Οι γυναίκες από την άλλη μπορεί να είναι το ίδιο φλού αν είναι εξηασφαλησμένες οικονομικά αλλά σε φάσεις αδυναμίας/ μοναξιάς να επιλέξουν να κάνουν σχέση.
    Χμ, θεωρείς δηλαδή πως αν κάποιος είναι εξασφαλισμένος οικονομικά, ενδιαφέρεται περισσότερο για εφήμερες σχέσεις?

Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Έχεις καμμιά λύση πως να δεχτούμε αυτούς που είναι όλοι ίδιοι και θέλουν μόνο το σεξ; Γιατί αυτό λες να κάνουμε, δεν βλέπω όμως πως να το κάνουμε άμα δεν μας ταιριάζουν...
    ??? Πού ακριβώς το είπα αυτό? Καταρχήν δεν πιστεύω καθόλου ότι όλοι θέλουν μόνο το σεξ.

Banned
    Λες:
    "Το θέμα είναι πάντοτε τι κάνουμε στο εδώ και τώρα. Αν ξέρουμε τον εαυτό μας κι αν τολμάμε να πλησιάσουμε αυτό που βρίσκεται δίπλα μας. Όχι αυτό που υπήρξε, αυτό που φαντασιωνόμαστε ότι υπάρχει ή αυτό που φοβόμαστε ότι δεν υπάρχει."
    Κι εμείς λέμε σε τόσες σελίδες, ΔΕΝ θέλουμε αυτό που είναι δίπλα μας, γιατί όλοι αυτό είναι. Άρα γιατί να το δεχτούμε;

Senior Member
    white, εχεις σκεφτει μηπως κανεις κατι λαθος κ τραβας μονο αυτους που ενδιαφερονται μονο για το σεξ κ οχι κ αλλους που ενδιαφερονται κ για σχεση?
    οποτε τελικα αυτο που βλεπεις γυρω σου, δεν ειναι ολη η αληθεια, αλλα ενα κομματι της. δλδ τραβας λαθος ανθρωπους, αυτους που ενδιαφερονται μονο για το σεξ.
    εγω πχ εκανα στο παρελθον 2 μακροχρονιες σχεσεις κ δεν ενδιαφερονταν μονο για το σεξ. αρα να, βρηκα 2 αντρες που δεν ενδιαφερονταν μονο για το σεξ. αρα, υπαρχουν αντρες που δεν ενδιαφερονται μονο για το σεξ.

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    .....οποτε τελικα αυτο που βλεπεις γυρω σου, δεν ειναι ολη η αληθεια, αλλα ενα κομματι της....
    Thank you Lou! Ακριβώς.

Senior Member
    Χμ, θεωρείς δηλαδή πως αν κάποιος είναι εξασφαλισμένος οικονομικά, ενδιαφέρεται περισσότερο για εφήμερες σχέσεις?
    Σε μικρότερη ηλικία αυτό είναι το πιο πιθανό. Είναι και στο χαρακτήρα βέβαια δε λέω η και άλλοι παράγοντες. Άλλοι δεν κάνουν καθόλου σεξ και δεν τους πειράζει καθόλου αυτό, δεν το θέλουν κιόλας η λόγω θρησκείας δεν κάνουν προγαμιαίο σεξ. Άλλοι πάλι δεν μπορούν να κάνουν σεξ, ακόμα και σε άλλους δεν τους κάθεται καμία.
    Πως το λέει το τραγούδι.. δεν υπάρχουν κανόνες μα μόνο εξαιρέσεις.
    Last edited by carrot; 07-03-2011 at 23:56.

Banned
    Είπα ότι το 1/3 είναι πιασμένοι, το 1/3 μόνο για το σεξ, και το 1/3 γκέυ. Εσύ έτυχες στην πρώτη περίπτωση, κυρίως προτιμάνε μικρούλες, άρα μας ήθελαν όταν ήμασταν μικρούλες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Είπα ότι το 1/3 είναι πιασμένοι, το 1/3 μόνο για το σεξ, και το 1/3 γκέυ.
    Χαχα, έκανες στατιστική έρευνα;?

Senior Member
    whitecandle, αν δεν κάνω λάθος είσαι γύρω στα...... άρα είσαι μικρή ακόμα. δεν φταίει αυτό ρε παιδί μου.
    εγώ στο ξανάπα, πιθανόν να φταίει το γεγονός ότι εσύ η ίδια δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου. αν δεν είσαι εσύ καλά, γιατί ο άλλος να κάτσει? η σχέσεις υπάρχουν και για να περνάμε καλά, ειδικά στην αρχή. δηλαδή μην περιμένεις κάποιον από τον πρώτο μήνα να σε συντρέχει και να σου συμπαραστέκεται σε όλα. πρέπει να περνάς καλά με τον άλλο, να κολλήσεις, να δεθείς και τότε να έρθουν και τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Banned
    Γουαιτ εγω πιστευω οτι πρεπει να το παρουμε χαλαρα το θεμα και οχι μολις γνωρισουμε καποιον να ειμαιστε στη τσιτα επειδη μπορει καααποτε να μας την κανει.
    Εκει που δεν το περημενεις ερχονται τα καλυτερα.Και ειμαστε νεες .
    Κοριτσια κανετε λαθος για το σεξ.Προσωπικα ενα διαστημα ειχα να κανω σεξ 3 χρονια.Μετα διαπηστωσα οτι ειχα αρχησει να εχω κρισεις πανικου.
    Υπαρχει μια πιθανοτητα ο=η διαταραχη πανικου που ειχα να ειναι απο την ελειψη σεξ.
    Last edited by Παστελι; 08-03-2011 at 21:28.

Senior Member
    panikoula, συμφωνώ ότι είστε νέες αλλά καλό είναι να μην βάζουμε εμείς οι ίδιες οι γυναίκες όρια στην ηλικία γιατί αυτό θα δεχτούμε. Αν δηλαδή ανανζητούμε σύντροφο σε μεγαλύτερες ηλικίες να μην βάζουμε ταμπέλα στον εαυτό μας ότι έχουμε ημ/νια λήξης γιατί αυτό θα εισπράξουμε. Σε όλες τις ηλικίες μπορείς να βρεις σύντροφο. Απλά χρειάζεται αυτοπεποίθηση και οι περισσότρες δεν την διαθέτουμε γιατί κολλάμε στα κοινωνικά στερεότυπα που θέλουν τη γυναίκα επιθυμητή μόνο σε μικρές ηλικίες.
    Last edited by Blue1; 08-03-2011 at 23:20.

Banned
    Μα δεν το εγραψα για να πω οτι οι αλλες ειναι μεγαλες?ολες η γυναικες σε οποιαδηποτε ηλικια εχουμε αναγκη απο εναν συντροφο.
    Και εγω θα φτασω στην ηλικια σου και θα εχω και παλι την ιδια ανακγη :)

Page 49 of 50 FirstFirst ... 3947484950 LastLast