παλεύοντας στα κύματα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 35 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 515
    Senior Member
    Θεοφανια μου σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου!
    Κιπ ο Μαριος δεν εχει pc.
    αυτο το ξερω σιγουρα γιατι τοτε που ημουν στο κεντρο τον ειχα ρωτησει αν εχει για να τα λεμε στο msn.
    οσο για τις κοπελες του κεντρου,πολυ πιθανον να με διαβαζουν τωρα,αλλα δεν με πολυπειραζει γιατι για μενα ειναι πολυ σημαντικο να σας "μιλαω" και να σας "ακουω".
    ειμαι μελος απο το 2006 (εχω αλλαξει δυο φορες ψευδωνυμα-για προσωπικους λογους) και το φορουμ αυτο λειτουργει λυτρωτικα για μενα.
    αν με διαβαζουν οι κοπελες απλα τους στελνω τα φιλια μου και την αγαπη μου(και δεν το λεω αυτο ειρωνικα).

Senior Member
    Κιπ ο Μαριος δεν εχει pc
    Ουφ...εχουν ομως οι αλλοι , οπως και στομα ,απαξ εδωσες διευθυνση και ψευδωνυμο τα του κεντρου καλο ειναι να τα κρατας για σενα...τεσπα οπως νομιζεις...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    η συναντηση κυλησε ομορφα σε ενα κλιμα μαλλον φιλικο.
    το κακο ειναι οτι μοιραια ηρθε η κουβεντα για το κεντρο και για τις δραστηριοτητες που συνεχιζει εκει,με αποτελεσμα να με πιασει παλι τρομερη νοσταλγια και μελαγχολια.
    τελικα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο...να θυμασαι τις ωραιες στιγμες ή να τις ξεχνας???????
    κιπ οσο για αυτο που λες δεν προκειται να του πουνε τπτ γιατι υπαρχει το θεραπευτικο απορρητο.
    i think so...
    i hope so...

Senior Member
    εχεις κανει προοδο Αμελι το βλεπεις φανταζομαι.ετσι σιγα σιγα και σταθερα ολα θα πανε καλα.μονο μην επενδυεις πολυ σε καποιον/α γιατι τις περισσοτερες φορες πληγωνομαστε.

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ Γιωτα μου για τα καλα σου λογια.
    οχι δεν επενδυω πολυ.
    τελικα αυτο που νιωθω για τον Μαριο,δεν νομιζω οτι ειναι αγαπη,αλλα κατι αναμεσα σε συμπαθεια και τρυφεροτητα(γιατι παρολο που ειναι 30 ειναι πολυ παιδακι).
    βασικα δεν θα ειχα προβλημα να προχωρησω μαζι του(αν με βλεπει ερωτικα),αν δεν ειχα καποιους ενδιασμους οπως το οτι τον εχουν τρομερα υπερπροστατευμενο οι δικοι του και το οτι εχει να κανει σχεση απο τα 16 οποτε και αρρωστησε.
    το γεγονος οτι εχει νοσηλευτει τρεις φορες και το οτι παιρνει αντιψυχωσικα δεν με ενοχλει και τοσο γιατι στην παρουσα φαση τον βλεπω αρκετα λειτουργικο και σταθεροποιημενο.
    παντως ακομα και φιλοι να μεινουμε,μου ειναι αρκετο,γιατι ειναι πολυ καλο παιδι και γενικοτερα τον εκτιμω πολυ.

Senior Member
    ειδες Αμελι που τα βλεπεις τωρα πιο ρεαλιστικα τα πραγματα; παντως εχεις κανει μεγαλη προοδο.

Senior Member
    να εισαι καλα Γιωτα μου.
    και παλι σε ευχαριστω

Senior Member
    ηρθε ο καιρος για δραση.
    απο αυριο ξεκιναω ψυχοθεραπεια με μια πολυ αξιολογη ψυχοθεραπευτρια της περιοχης μου,ενω παραλληλα κανω ενεργειες για να βρω μια part time δουλεια.
    σας ευχαριστω ολους,εναν-εναν ξεχωριστα που με παροτρυνετε,να ξεκολλησω απο την γκρινια,την μοιρολατρεια,την αδρανεια και την αποδοση ολων των ευθυνων για την κατασταση μου,στο νοσηρο οικογενειακο κλιμα.
    το αγχος βεβαια αγχος.
    οι μεταπτωσεις,μεταπτωσεις.
    τα οικογενειακα προβληματα,οικογενειακα προβληματα.
    αλλα σκεφτομαι οτι μαζι με αυτα θα προχωρησω.
    δεν εχω αλλη επιλογη...ειναι μονοδρομος αν θελω να "σωθω".
    να ξερετε οτι πολλοι απο σας εδω μεσα ειστε παραδειγμα προς μιμηση για μενα.
    it's high time to move on!!!!(καλα το γραφω?)

υ.γ.δεν σας υποσχομαι οτι θα σταματησω εντελως την γκρινια.;P

Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    ηρθε ο καιρος για δραση.
    απο αυριο ξεκιναω ψυχοθεραπεια με μια πολυ αξιολογη ψυχοθεραπευτρια της περιοχης μου,ενω παραλληλα κανω ενεργειες για να βρω μια part time δουλεια.
    σας ευχαριστω ολους,εναν-εναν ξεχωριστα που με παροτρυνετε,να ξεκολλησω απο την γκρινια,την μοιρολατρεια,την αδρανεια και την αποδοση ολων των ευθυνων για την κατασταση μου,στο νοσηρο οικογενειακο κλιμα.
    το αγχος βεβαια αγχος.
    οι μεταπτωσεις,μεταπτωσεις.
    τα οικογενειακα προβληματα,οικογενειακα προβληματα.
    αλλα σκεφτομαι οτι μαζι με αυτα θα προχωρησω.
    δεν εχω αλλη επιλογη...ειναι μονοδρομος αν θελω να "σωθω".
    να ξερετε οτι πολλοι απο σας εδω μεσα ειστε παραδειγμα προς μιμηση για μενα.
    it's high time to move on!!!!(καλα το γραφω?)

υ.γ.δεν σας υποσχομαι οτι θα σταματησω εντελως την γκρινια.;P

μπράβο αμελί, μ αρέσει η αισιοδοξία σου...
    Οσο για το αγόρι, ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει. Αν έχει να κάνει σχέση απ τα 16 του τι περίμενες να σου δείξει?
    Σίγουρα ντρέπεται και θέλει το χρόνο του. Κάνε υπομονή και κρατα επαφή αλλά συγκρατημένα για να μη τον τρομάξεις.
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ Θεοφανια μου!

Senior Member
    νεα ψυχολογος ευρεθη!
    part time δουλιτσα ευρεθη!

Senior Member
    KOPELARA MOY!!!!! TELEIO!!!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

συγχαρητήρια αμελί...πολύ ευχάριστο..
    πες μας τίποτα παραπάνω....(αν είναι να γκρινιάξεις, γράφεις σεντόνια).

πι ες: και τι γίνεται με τον μάριο?

Junior Member
    exw kai egw mia aderfh kai mou kanei kai ta idia.an se parhgorei auto se katalabainw.mhn afhseis thn aderfh sou na kanei oti thelei ama klaiei vale otoaspides se kamia periptwsh mhn thn afhseis na sou epiballetai.kai oso gia thn zwh ontws einai polu skata kai adikh

Senior Member
    researcher μου σε ευχαριστω για την εμψυχωση!εισαι απο τις ψυχουλες του φορουμ!

Θεοφανια μου δικιο εχεις.ημουν πολυ επιγραμματικη.
    η ψυχολογος με την οποια ξεκινησα ψυχοθεραπεια σημερα,εχει παρα πολλα ατου:

1)ειναι ψυχουλα
    2)ειναι ευφυεστατη
    3)ειναι κοντα στην περιοχη μου
    4)ειναι κοντα στην ηλικια μου
    5)κανει τη δουλεια της με ορεξη
    6)εχει εργαστει δυο χρονια σε ψυχιατρειο.
    7)μου εκανε πολυ "φιλικη τιμη" λογω της οικονομικης κρισης και επειδη ειμαι ανεργη.

ως προς την δουλιτσα που σας ελεγα,ειναι εντυποδιανομη σε σταθερο σημειο για λιγες ωρες.
    αλλα με εχει πιασει για να ειμαι ειλικρινης μια ανασφαλεια,οχι σχετικα με το αν θα τα καταφερω,αλλα σχετικα με το πως θα νιωθω.
    μηπως π.χ. με πιασει καμια αγοραφοβια.
    περναει ξυστα απο το μυαλο μου η ιδεα να την παρω και να της το ακυρωσω,αλλα οχι δεν θα το κανω.
    θα το παλεψω.
    περα απο το οτι θα βγαλω καποια εξτρα χρηματα(εστω και ελαχιστα),σκεφτομαι οτι θα μου κανει καλο το να βγω εξω.
    αφου δεν βγαινω για βολτες,τουλαχιστον ας βγαινω για δουλεια.
    εσεις τι λετε?να παω?θα τα καταφερω?

τωρα οσων αφορα τον Μαριο τον πηρα σημερα τηλ. να δω τι κανει και του προτεινα να βγουμε και το αλλο Σαββατο.
    παντως πολυ φιλικο τον κοβω και αυτο με ανησυχει.
    αλλα απο την αλλη ακομα και φιλοι να μεινουμε κερδος θα εχω.
    Last edited by amelie74; 15-03-2011 at 18:44.

Page 8 of 35 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast