Exei noshleutei kaneis se kapoia psuxiatriki kliniki ??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    το ψυχωσική συνδρομή δεν το έχω ξανακούσει, (μήπως εννοείς ψυχωτικό επεισόδιο?)....όπως και να έχει, είναι σε κλινική.
    Οι γιατροί τι σας λένε? Και αφού είναι ήδη σε κλινική και έχεις επαφή, δεν είναι λίγο οξύμωρο να μη ρωτάς τους γιατρούς εκεί και να ρωτάς εδώ? Από τον τρόπο που γράφεις, φαίνεσαι πολύ αναστατωμένη. Μήπως θα ήθελες να πεις λίγα παραπάνω πράγματα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    το ψυχωσική συνδρομή δεν το έχω ξανακούσει, (μήπως εννοείς ψυχωτικό επεισόδιο?)....όπως και να έχει, είναι σε κλινική.
    Οι γιατροί τι σας λένε? Και αφού είναι ήδη σε κλινική και έχεις επαφή, δεν είναι λίγο οξύμωρο να μη ρωτάς τους γιατρούς εκεί και να ρωτάς εδώ? Από τον τρόπο που γράφεις, φαίνεσαι πολύ αναστατωμένη. Μήπως θα ήθελες να πεις λίγα παραπάνω πράγματα?
    οι γονεις ισως ξερουν περισσοτερα...βασικα θελω να βρω ενα ατομο που εχει περασει κατι παρομοιο , και να δω πως ενιωθε και πως το αντιμετωπισε η αντιμετωπιζει..! Μιλαω με την ψυχολογο του η οποια μου λεει πως εχει μια νοσο ''ψυχωσικη συνδρομη'' και πως τωρα ειναι στην ακμη της...γιατι ειχε και ενα μικροτερο επεισοδιο μεσα στην κλινικη...οχι σαν το πρωτο το μεγαλο..! Αυτο κρατησε 10 λεπτα..και απλα ξυπνησε και φοβηθηκε μηπως του κανει καποιος κακο και δεν ανοιγε τα ματια του να μην δει τπτ περιεργο...ηρεμησε υστερα απο λιγο! επισης ειχε δει στην τηλεοραση εκει στην κλινικη παλι, πως καποιος του στελνει μηνυμα...(αυτο ειναι στο μυαλο του καθαρα)...!!! Η ψυχολογος ειπε πως ισως εχει και αλλα τετοια επεισοδια ..και πως γι αυτο πρεπει να μεινει μεσα να τα βγαλει ολα απο μεσα του! Γενικα πολυ αγχος...πραγμα το οποιο το εκρυβε τοοοσο καλα τοσα χρονια..., πολλες φοβιες..Ουτε οι γονεις δεν ειχαν καταλαβει τπτ τετοιο..τα κρατουσε μεσα του ολα..και ξεσπασε...Φοβαμαι μηπως δεν συνελ8ει εντελως...Ειναι μπερδεμενος ακομα. Στο μυαλο του γινεται ενα χαος...οι σκεψεις του δεν ειναι ξεκαθαρες...!! Αχ, μακαρι να υπαρχει καποιος εδω..που να εχει περασει κατι παρομοιο να μου πει πανω κατω πως εχουν τα πραγματα...ειμαι οντως αναστατωμενη...γτ ειμαι η κοπελα του και δεν 3ερω τι να κανω....πς να βοηθησω..και αν θα το αντεξω...

καρολ....εκατό από εδώ μέσα να σου γράψουν, αποκλείεται να είναι η ίδια περίπτωση γιατί πολύ απλά ούτε εσύ δεν ξέρεις τη διάγνωση.
    Ακόμη και να την ήξερες όμως, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ξεκινάει απ την πιο απλή και μπορεί να έχει εκατό βαθμίδες μέχρι να φτάσει στην πιο βαριά.
    Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο άνθρωπος είναι στα σωστά χέρια και σίγουρα ακολουθεί κάποια αγωγή. Αφού έχετε σχέση δεν τον βλέπεις? Δεν έχετε καμία επαφή?
    Το πως θα βοηθήσεις ενέχεται μόνο στην διάθεση σου να είσαι δίπλα του. Αυτό φυσικά εξαρτάται από το πόσο δεμένοι ήσασταν και πόσο σοβαρή ήταν/είναι αυτή η σχέση. σίγουρα δεν θα είναι κάτι εύκολο, αλλά αυτό πρέπει να το αποφασίσεις εσύ.

Senior Member
    καρολ....εκατό από εδώ μέσα να σου γράψουν, αποκλείεται να είναι η ίδια περίπτωση γιατί πολύ απλά ούτε εσύ δεν ξέρεις τη διάγνωση.
    Ακόμη και να την ήξερες όμως, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ξεκινάει απ την πιο απλή και μπορεί να έχει εκατό βαθμίδες μέχρι να φτάσει στην πιο βαριά.
    Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο άνθρωπος είναι στα σωστά χέρια και σίγουρα ακολουθεί κάποια αγωγή. Αφού έχετε σχέση δεν τον βλέπεις? Δεν έχετε καμία επαφή?
    Το πως θα βοηθήσεις ενέχεται μόνο στην διάθεση σου να είσαι δίπλα του. Αυτό φυσικά εξαρτάται από το πόσο δεμένοι ήσασταν και πόσο σοβαρή ήταν/είναι αυτή η σχέση. σίγουρα δεν θα είναι κάτι εύκολο, αλλά αυτό πρέπει να το αποφασίσεις εσύ.
    πηγα και τον ειδα 2 φορες...και σημερα, αλλα δεν με αφηνε να φυγω..ηθελε να φυγουμε μαζι..δεν μ επιτρεπουν πλεον οι γιατροι εμενα...επηρεαζεται πολυ....η σχεση μας ειναι στην αρχη σχεδον..κατι μηνες...αλλα θελω να ειμαι κοντα του...απλα λογικο ειναι να εχω καποιες φοβιες και εγω σαν ανθρωπος..δεν εχω ξανα ζησει κατι τετοιο...!! Ασε, περνουσαμε παρα πολυ καλα...ητανε τοσο χαρουμενο παιδι...η ψυχη της παρεας...ελπιζω να γινει ξανα αυτος π ητανε καποια στιγμη...δεν το αντεχω αυτο...

λες πως ήταν η ψυχή της παρέας, δεν λες αγαπιόμασταν, είμασταν καλά μαζί, είναι ο άνθρωπος μου, τον θέλω και πονάω....
    σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο και το τελευταιο που θα είχε ανάγκη τώρα, είναι να τρομοκρατηθείς και να εξαφανιστείς.
    Περίμενε μέχρι να ηρεμήσουν πρώτα τα πράγματα και μετά κάτσε και σκέψου αν μπορείς να είσια δίπλα του.

Senior Member
    λες πως ήταν η ψυχή της παρέας, δεν λες αγαπιόμασταν, είμασταν καλά μαζί, είναι ο άνθρωπος μου, τον θέλω και πονάω....
    σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο και το τελευταιο που θα είχε ανάγκη τώρα, είναι να τρομοκρατηθείς και να εξαφανιστείς.
    Περίμενε μέχρι να ηρεμήσουν πρώτα τα πράγματα και μετά κάτσε και σκέψου αν μπορείς να είσια δίπλα του.
    ημαστε λιγο καιρο μαζι...δεν ειχα προλαβει να τον αγαπησω...Αν και ολο αυτο μας εφερε ακομα ποιο κοντα...το νιωθω και το βλεπω κιολας...Κοιτα Θεοφανια...στους πρωτους 2 μηνες σχεσης δεν μπορεις να αγαπησεις ουτε να ξερεις 100/100 αν αυτος ειναι ο ανθρωπος σου...Οτι ποναω , ναι..ποναω...και κανω υπομονη...ομως ο φοβος με τριγυριζει..ειμαι 21 ετων και εζησα κατι μεγαλο και προτογνωρο..ειναι λογικο να φοβαμαι και να σκεφτομαι πως 9α ειναι το μελλον μαζι του πλεον...! Με θεωρεις παραλογη???

Senior Member
    Ti 'πυροδοτησε' την κριση ; Δεν μπορει να ηταν μια μερα στα καλα καθουμενα . η η αφορμη εστω;

Quote Originally Posted by Karol View Post
    ημαστε λιγο καιρο μαζι...δεν ειχα προλαβει να τον αγαπησω...Αν και ολο αυτο μας εφερε ακομα ποιο κοντα...το νιωθω και το βλεπω κιολας...Κοιτα Θεοφανια...στους πρωτους 2 μηνες σχεσης δεν μπορεις να αγαπησεις ουτε να ξερεις 100/100 αν αυτος ειναι ο ανθρωπος σου...Οτι ποναω , ναι..ποναω...και κανω υπομονη...ομως ο φοβος με τριγυριζει..ειμαι 21 ετων και εζησα κατι μεγαλο και προτογνωρο..ειναι λογικο να φοβαμαι και να σκεφτομαι πως 9α ειναι το μελλον μαζι του πλεον...! Με θεωρεις παραλογη???
    καθόλου παράλογη, ίσα-ίσα που σε θεωρώ πολύ λογική.
    Εννοείται πως στους δυο μηνες δεν αγαπάς κάποιον, ούτε έχεις καμία υποχρέωση να μείνεις μαζί του. Είσαι πολύ μικρή για να σηκώσεις ένα τόσο μεγάλο βάρος.
    ΟΜΩΣ
    Εννοείται πως θα κάτσεις δίπλα του μέχρι να συνέλθει, να δεις πως είναι η κατάσταση και αν μπορείς να το αντέξεις.
    Τώρα, σε καμιά περίπτωση, ακόμη και αν σου βγαίνει, μην εξαφανιστεις. θα είναι τρομερό χτύπημα γι αυτόν.
    Να σε ρωτήσω κάτι?
    Αυτό έγινε στα καλά καθούμενα? Ξέρεις αν έπαιρνε κάποιες ουσίες, ή να είχες προσέξει κάτι όσο καιρό είσασταν μαζί?

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    Ti 'πυροδοτησε' την κριση ; Δεν μπορει να ηταν μια μερα στα καλα καθουμενα . η η αφορμη εστω;
    path , αυτο π μπορω να πω με σιγουρια πως ητανε η αφορμη..., ειναι κατι που μας ειπε ο ιδιος...πως ακουσε καποιον να τον βριζει καπου...και μετα ειχαμε ραντεβου εμεις καπου και αυτος αποπροσανατολιστηκε τελειως...Ενας θεος ξερει πως βρηκε το δρομο και ηρθε σε εμενα...!!! Γενικα απ οτι καταλαβαμε ολοι πανω στην κριση του ειναι πως κρατουσε πολλα πραγματα μεσα του , και τα εβγαλε καπως ετσι...Σαν ενα μεγαλο ξεσπασμα ητανε...Ελα ομως που δεν ητανε το μονο....και τωρα στην κλινικη ειχε ενα μικροτερο παρομοιο...! αν διαβασες ποιο πανω ...λεω και πως ητανε το μεγαλο ξεσπασμα του!!!

Senior Member
    καθόλου παράλογη, ίσα-ίσα που σε θεωρώ πολύ λογική.
    Εννοείται πως στους δυο μηνες δεν αγαπάς κάποιον, ούτε έχεις καμία υποχρέωση να μείνεις μαζί του. Είσαι πολύ μικρή για να σηκώσεις ένα τόσο μεγάλο βάρος.
    ΟΜΩΣ
    Εννοείται πως θα κάτσεις δίπλα του μέχρι να συνέλθει, να δεις πως είναι η κατάσταση και αν μπορείς να το αντέξεις.
    Τώρα, σε καμιά περίπτωση, ακόμη και αν σου βγαίνει, μην εξαφανιστεις. θα είναι τρομερό χτύπημα γι αυτόν.
    Να σε ρωτήσω κάτι?
    Αυτό έγινε στα καλά καθούμενα? Ξέρεις αν έπαιρνε κάποιες ουσίες, ή να είχες προσέξει κάτι όσο καιρό είσασταν μαζί?
    Κοιτα, δεν μπορω να φυγω απο διπλα του...γιατι νιωθω πραγματα γι αυτον, και οσο τον θυμαμαι οταν ητανε τελειως καλα και το χαμογελο του , ελπιζω πως καποια στιγμη θα το δω στο προσωπο του και θα γινει ξανα οπως και πριν...Εννοειται πωςδεν θα κατσω διπλα του απο λυπηση η κατι τετοιο , πραγμα το οποιο δεν υπαρχει μεσα μου, ουτε στο ελαχιστο, μονο στεναχωρια, αλλα μεγαλη στεναχωρια...! Ουσιες δεν επερνε...γι αυτο ειμαι σιγουρη...τον ξερω συνολο 7 μηνες περιπου...και εμενα μου ειχε ανοιχτει λιγακι οσον αφορα την απολυτως φυσιολογικη ζωη του..Μια φορα πριν κατι μηνες , ειχε κανει χορτο...και παλι ειχε αυτα τα συμπτωματα , ισως λιγο διαφορετικα, χωρις να φωναζει κατι...απλα φοβηθηκε μηπως πεθανει και μηπως του κανουν οι αλλοι κακο, και ητανε αναστατωμενος αλλα δεν του κρατησανε πολυ , στις 3 ωρες κοιμηθηκε και ξυπνησε comple!..Bεβαια , δεν ημουν εγω εκει να τα δω... αλλα μου τα περιεγραψε και δεν εδωσα βαση ρε γμτ...! τι βαση να δωσεις οταν σ λεει καποιος , πως με το που εκανα χορτο απλα ενιωσα πως θα πεθανω...και οτι φοβηθηκα τους αλλους..?! Ειπα και εγω πως αγχωθηκε υπερβολικα..Ολοι μας αλλωστε εχουμε αγχη..!! αλλα...μετα την μεγαλη κριση...το συνδιασα στο μυαλο μου και τωρα πιστευουμε πως αυτη ητανε η αφορμη....Οσο για την αιτια...μακαρι να ξερα..αυτο ψαχνουμε...

Senior Member
    καρολ εχω ψυχωσικη συνδρομη και νοσηλευτικα σε κλινικη για τρεισιμιση μηνες!αν θες να μαθεις κατι στειλε μου πμ!

Senior Member
    αυτο π μπορω να πω με σιγουρια πως ητανε η αφορμη..., ειναι κατι που μας ειπε ο ιδιος...πως ακουσε καποιον να τον βριζει καπου...και μετα ειχαμε ραντεβου εμεις καπου και αυτος αποπροσανατολιστηκε τελειως...Ενας θεος ξερει πως βρηκε το δρομο και ηρθε σε εμενα...!!! <<<<<<<<<<<<<τι ενοεις ; μαλωσε με καποιον και τον εβρισε ; η ακουγε φωνες να τον βριζουνε μες στο κεφαλι του; __________επισης μας λες οτι ειχε μια ασχημη εμπειρια με χασις ,, πιθανον να ηταν αμεσα τοτε η πρωτη κριση ,, και τωρα να ειναι απλα η συνεχεια εκεινου του επεισοδιου. Το χορτο φημιζεται για εκδηλωση ψυχωσικων επεισοδιων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    αυτο π μπορω να πω με σιγουρια πως ητανε η αφορμη..., ειναι κατι που μας ειπε ο ιδιος...πως ακουσε καποιον να τον βριζει καπου...και μετα ειχαμε ραντεβου εμεις καπου και αυτος αποπροσανατολιστηκε τελειως...Ενας θεος ξερει πως βρηκε το δρομο και ηρθε σε εμενα...!!! <<<<<<<<<<<<<τι ενοεις ; μαλωσε με καποιον και τον εβρισε ; η ακουγε φωνες να τον βριζουνε μες στο κεφαλι του; __________επισης μας λες οτι ειχε μια ασχημη εμπειρια με χασις ,, πιθανον να ηταν αμεσα τοτε η πρωτη κριση ,, και τωρα να ειναι απλα η συνεχεια εκεινου του επεισοδιου. Το χορτο φημιζεται για εκδηλωση ψυχωσικων επεισοδιων.
    Ειχαμε δωσει ραντεβου εμεις σε ενα μερος το οποιο το ηξερε παρα πολυ καλα...και πηρε το λεωφορειο για να ερθει και ακουσε μεσα στο λεωφορειο καποιον ''αγνωστο'' απ οτι καταλαβα κι εγω...να απευθυνεται σε αυτον και να του λεει μια λεξη που προσβαλει γενικα τα αγορια, (το περιεργο ειναι οτι ειπε πως ακουσε το ονομα του απο τον αγνωστο ) ,...και αρχισε να νιωθει πως καιγεται και μυριζε σταχτες παντου..Μετα π εφτασε κοντα σε εμενα αποπροσανατολιστηκε και δεν ηξερε πως να ερθει να με βρει ακριβως ενω το μερος τ ηξερε καλα...Χαθηκε...μου το ειπε ο ιδιος...!!! Εκεινο τ βραδυ ητανε πολυ πεσμενος ψυχολογικα ,κοπηκε το χαμογελο απο τα χειλη του εντελως , δεν εκλεισε ματι...και μετα αρχισε να ''χανεται'' !!Για 25 ωρες ...χωρις να κοιμηθει...μιλουσε με περιεργο τροπο, ψιλο διεταζε να μην τον κοιταμε στα ματια αλλα να κοιταω το ταβανι..., τα ειχε χασει σε ως ενα βαθμο...τεσπα...Τ θεμα ειναι πως ειναι σε κλινικη και πως εχει ψυχωσικο συνδρομο..! Δεν μπορω να δεχτω πως η αιτια ητανε το Χασις...Λογικα πρεπει να εχεις και καποια προδιασθεση για να το παθεις αυτο...δεν γινεται ετσι ξαφνικα...! εχω αδικο?

κανείς δεν ξέρει από που μπορέι να ήρθε όλο αυτο.
    Από αυτα που μας λες όμως, το παιδί είχε και άλλες κρίσεις ίσως μικρότερες, αλλά είχε.
    Αν σκεφτείς πως είσασταν τόσο λίγο μαζί πριν γίνει το τελευταίο δυνατό επεισόδιο, ίσως να μην ήθελε να στο πει για να μη τρομάξεις.

Senior Member
    ναι...δεν λεω οχι...αλλα οι γονεις του..??! Δεν μπορουν πλεον να μου πουν ψεμματα, βλεπουν πως θελω να ειμαι διπλα του και βαζω τον φοβο μου στην ακρη...επισης ο ψυχολογος του στην κλινικη...και αυτος ξερει πως ειχε παθει 2 κρισεις..τοτε με το χορτο, που δεν ητανε τοσο μεγαλη και την αλλη την μεγαλη που τον οδηγησε στην κλινικη. Οποτε οι γονεις δεν ειπανε καποιο ψεμμα...Εκτος αμα ο ιδιος ειχε ξαναπαθει και δεν το ειπε πουθενα.. Παιδια δεν ξερω, ετοιμαζομαι να παω σε εναν ψυχιατρο αυτη τη στιγμη να μαθω και αλλα γι αυτο το συνδρομο, διοτι 9α τρελαθω στο τελος με τοσα που ακουω :P

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast