Results 31 to 41 of 41
-
16-03-2011, 11:18 #31
Γειά σου Καρολ, δεν ξέρω αν έπαθα το ίδιο με τον φίλο σου αλλα θα σου πώ οτι μετά απο χρήση χασίς ( σκάνγκ ) έπαθα ψυχωτικό επεισόδιο που κράτησε κάποιες ώρες μονάχα ( η απλά κρίση πανικού δε ξέρω ακριβώς να σου πω ), δεν είχα ΠΟΤΕ προβλήματα ψυχολογικά και μου θύμισες τον εαυτό μου περιγράφοντας τον φίλο σου, η ψυχή της παρέας.., μετά απο 6 μήνες και ενώ ήμουν ψυχολογικά υπερφορτισμένος έκανα κ εγώ το μπάμ με κρίσεις πανικού κ ίσως κ ψυχωτικό επεισόδιο, λέω ίσως γιατι δεν έχω διάγνωση.
Αυτο που θέλω να σου πώ ειναι πως απο χρήση χασίς μπορείς να ανοίξεις τη "πόρτα" στη ψύχωση και να την εκδηλώσεις, αν είχε προδιάθεση ή όχι αυτο δε το ξέρουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως όσο πιο αγχώδης τόσο χειρότερα, εγω το πιστεύω πως όοοολα αυτα που περνάω προέκυψαν απο το τσιγαριλίκι που έκανα.
- 16-03-2011, 11:32 #32
16-03-2011, 22:19 #33
καρολ διεγραψε μερικα μηνυματα δεν μπορω να σου στειλω!
16-03-2011, 22:28 #34
17-03-2011, 01:26 #35
Δεν μπορω να δεχτω πως η αιτια ητανε το Χασις...Λογικα πρεπει να εχεις και καποια προδιασθεση για να το παθεις αυτο...δεν γινεται ετσι ξαφνικα...! εχω αδικο? <<<<<<<<<<<<<<<ναι εχεις αδικο εν μερη. Δεν ηταν η αιτια το χασις , αλλα το χασις και η νοοτροπια του, που τον οδηγει ΚΑΙ στον συγκεκριμενο πειραματισμο. Οπως και αυτο που λες προδιαθεση , ειναι η ψυχοσυνθεση του καθενος ,,, που συγκεκριμενα αντεδρασε ετσι. Το επεισοδιο στο λεωφορειο μαλλον κανεις εκτος απο αυτον τον ιδιο δεν θα μαθει τι ακριβως εγινε. Και ειναι σημαντικο για την ψυχοθεραπεια του να θυμηθει τι ακριβως εγινε . (ισως να την 'ακουσε' εκει , ισως καποιος ιδιορυθμος να του ειπε πραγματι κατι , που παρανοηθηκε κλπ. Ο αποπροσανατολισμος μετα ηταν επομενο να συμβει. Υπαρχουν ανθρωποι που στη μεση της αθηνας , εχουν ξεχασει τ ονομα τους , ποιοι ειναι , που πανε και τους εψαχνε η νικολουλη )
17-03-2011, 08:27 #36
κάρολ, δν έχεις συμφιλιωθεί ακόμη με την ιδέα της νοσηλείας.
μν φοβάσαι όμως.
πότεείναι σε κλινική κ θα τον φροντίσουν.
αν σου ζητάει να φύγει από εκεί, είναι γιατί έχει τρομοκρατηθεί κ αυτός.
εγώ το ζητούσα συνεχώς.
κάθε μέρα ρωτούσα: πότε?
κ έμεινα 4 1/2 μήνες.
κάθε φορά που μου έδιναν άδεια για να πάω σπίτι μου, έκλαιγα κ εκπλιπαρούσα να μν ξαναμπώ.
όμως ήταν ό,τι καλύτερο αυτό που έγινε.http://www.mazi.org.gr/
17-03-2011, 12:02 #37
Ναι , το καταλαβαινω...και οχι δεν εχω συμφιλιωθει...Βασικα μου λειπει τοσο πολυ , αχ δεν ξερεις ποσο μου λειπει αυτο το χαμογελο και αυτο τ γελιο του...Αλλα το πιστευω πως θα του βγει παλι...Οι μερες περνανε και ηδη ειναι καλυτερα ..Μιλησα μαζι του και τον ακουσα απολυτως συνηδητοποημενο και μια χαρα..Να ρωτησω κατι?? Οι γιατροι πειραματιζονται με τ φαρμακα εκει μεσα? Διοτι τις τελευταιες μερες που πηγαινουν και οι γονεις του και που εχω μιλησει κι εγω μαζι τ , σαν να μην ειναι τοσο σε καταστολη...Και κατι τελυταιο...Πριν βγει απο εκει...θα του τα ελαττωσουν αρκετα?? Θα δοκιμασουν να δουνε πως αντιδραει και σε χαμηλες δοσεις φαρμακων???
17-03-2011, 12:27 #38
οι γιατροί γι' αυτό βρίσκονται εκεί, για να τον παρακολουθούν.
φυσικά κ θα ελλατωθούν στην πορεία.
είδες που είναι καλύτερα?
μν ξεχνάς πως όταν βγει θα τον παρακολουθεί ψυχίατρος κ θα του προσαρμόσει την φαρμακευτική αγωγή.
θα τον δεις σύντομα να σου χαμογελά!http://www.mazi.org.gr/
17-03-2011, 12:35 #39
Aρκτε μου δινεις κουραγιο , σε ευχαριστω παρα πολυ!! Μιλησε με την μαμα τουστο τηλεφωνο τωρα και τον ρωτησε πως νιωθει και αν επιμενουν ακομα τα συμπτωματα...και το καλο ειναι πως της απαντησε... ''βλακειες ειναι αυτα μαμα στο μυαλο μου ειναι , το καταλαβαινω τωρα σιγα σιγα...απλα ειμαι λιγο αγχωμενος ακομα..αλλα νιωθω πολυ καλυτερα...'' Λες αμα συνεχισει ετσι (που ο θεος να μας βοηθησει να συνεχισει ετσι) να βγει σε καμια εβδομαδα και να μην χρειαστει να κατσει 1 μιση μηνα συνολο?? τωρα ειναι σχεδον 3 εβδομαδες μεσα...
17-03-2011, 14:33 #40
κάρολ, δν μπορώ να προβλέψω πόσο θα μείνει.
οι γιατροί θα το δουν αυτό.
κάνε υπομονή.
τα νέα είναι ευχάριστα πάντως.
εύχομαι να τον έχεις σύντομα κ πάλι δίπλα σου...http://www.mazi.org.gr/
17-03-2011, 14:49 #41
αντε να το δουμε και να μην τ πιστεψουμε...Αντε να περασει και αυτος ο αιωνας!! Εχω χασει ποσσα χρονια απο τη ζωη μου με αυτη την αναμονη...