Εξάρτηση;;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Senior Member
    Ε σορρυ αλλα περιεργο μου ακουγεται, να γνωρισω εγω μια κοπελα στο φβ, που θα ναι ομοφυλοφιλη, θα με γουσταρει, και εγω θα την βλεπω ως φιλη, θα την κανω να κανει υπερατλνατικο ταξιδι για να με δει ενω αυτη ειναι ερωτευμενη και μετα θα της ανοιγω τα εσωψυχα μου. Γιατι να το κανω αυτο αν δε με ενδιαφερει ερωτικα? Τοσο μεγαλη στερηση εχω απο φιλους? Γιατι να ταλαιπωρω εναν ανθρωπο που θελει κατι απο μενα που δε μπορω να του το δωσω?

εγω φίλε μου εκτιμώ πως ο τύπος κάτι παραπάνω από φιλία ήθελε σίγουρα γι' αυτό ανέπτυξε μια σχέση από πολύ μακριά, φοβούμενος προφανώς πως δεν μπορούσε να εκφράσει κάποια ομοφυλοφυλική τάση στο περιβάλλον του.
    Τώρα, είτε δεν του βγήκε από κοντά με σένα όταν σε είδε, είτε την τελευταία στιγμή έκανε πίσω για δικούς του λόγους.
    Εδώ, στο φόρουμ, έχουν μπει κατά καιρούς πολλοί άνθρωποι που σκέφτονται ότι θέλουν να κάνουν κάτι με άτομα του ιδιου φύλλου, (ενώ είναι στρειτ, ή και παντρεμένοι) και στην πορεία το μετανιώνουν και καταπιέζουν τα θέλω τους.
    Μπορεί ο φίλος σου να ανήκει στην ίδια κατηγορία, γιατί αν κρίνω απ τον εαυτό μου, δεν θα κουβαλούσα μια γκει κοπέλα από την άκρη του κόσμου για να την κάνω φίλη μου και μετά να εξαφανιστώ.
    Αυτό από μόνο του, δεν σου λέει κάτι?
    Κάποιος παραπάνω σου είπε πως τα βλέπεις όπως σε βολεύει.
    Συμφωνώ απόλυτα.

Member
    Όχι παιδιά μισό, δεν ήξερε ότι είμαι ερωτευμένος μαζί του, ούτε ήξερε ότι έχω τέτοιες τάσεις απλά το υποψιαζόταν! Παιδιά είναι τέτοια η ιδιότητα του που δεν μπορεί ν'ανοιχτεί σε τέτοιο θέμα! Τώρα λέω εγώ αν θέλει να με κάνει πέρα γιατί δε το λέει ξεκάθαρα ή να σταματήσει να μου μιλάει;;;
    Όπως προανέφερα δεν θέλω να μου χρυσώσω το χάπι! Απλά δε πιστεύω να ναι τα πράγματα τόσο χείριστα!!! Αλλά παρ'όλα αυτά καλά κάνετε και μου τα λέτε και σας ευχαριστώ!

Senior Member
    Ε συγνωμη αλλα καποια πραγματα φαινονται, τοσο βοιδι ηταν αυτος? Δεν εχω ακουσει παντως για υπερατλαντικους φιλους μεσω ιντερνετ, μονο για γκομενους ακουγα μεχρι τωρα. ο τεμπορα ο μορες!

Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έκανα τη πρωτοπορία τρομάρα μου...

Member
    Πάντως αν και δεν μπορώ να καταλήξω κάπου σας ευχαριστώ όλους!

Member
    Τελικά προς ενημέρωση των φίλων που με βοήθησαν, σήμερα επιβεβαιώθηκαν όλα!!! Πόσο ηλίθιος μπορεί να μαι;;; Είδα online στο fb χαιρέτησα και τπτ!!!!

Senior Member
    Πηγες το υπερατλαντικο σου ταξιδακι ομως!! δες τα θετικα, και νεξτ ταιμ μπι μορ κερφουλ! Πολλες φορες επειδη εχουεμε ανγκη να νιωσουμε η να πιστεψουμε κατι εθελοτυφλουμε και αγνοουμε καποια γεγονοτα. Δεν εχασες κατι ομως εδω! Ηταν μια εμπειρια! ;)

Member
    Απλά πονάει πολύ φίλε/η μου... πάρα πολύ...

Senior Member
    Koιτα, τι ειχες τι εχασες.. Τον ηξερες λιγο καιρο, τον ειδες λιγο απο κοντα, ηταν πολυ μακρια σου, ηταν και στρειτ, μπορεις να γνωρισεις μαι χαρα παληκαρια και εδω, που θα ειναι κοντα σου κιολας.. Ποναει λιγο ο εγωισμος, αλλα εγω θα σου ελεγα οτι δεν αξιζει να πονας για αυτο το ατομο, δε φερθηκε καλα, κοιταξε την παρτη του, και δεν σου συμπεριφερθηκε ομροφα, ουτε πριν ουτε τωρα.. Δεν αξιζει να ασχολεισαι. Εχει ενα σωρο θεματα αλυτα, τραστ μι.. Κοιτα εσυ τον εαυτο σου να εισαι καλα :) Και πολυ πλακα εχεις, απο οτι φαινεται οπως γραφεις, και εξυπνος εισαι, και ενδιαφερον, και παιρνεις και ρισκα, και συναισθηματικος εισαι, σου αξιζει το καλυτερο! Φιλη ειμαι!

ξερεις φίλε μου μερικές φορες από τη μεγάλη ανάγκη μας να νιώσουμε πράγματα και να βρούμε την αγάπη, φτιάχνουμε λίγο τα πράγματα στο μυαλό μας όπως θα θέλαμε να είναι...
    Δεν πειράζει, όπως είπε και η καρι έκανες και το ταξιδάκι σου, πέρασες καλά, θα έχεις να το θυμάσαι σαν εμπειρία...
    Προχώρα..:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ξερεις φίλε μου μερικές φορες από τη μεγάλη ανάγκη μας να νιώσουμε πράγματα και να βρούμε την αγάπη, φτιάχνουμε λίγο τα πράγματα στο μυαλό μας όπως θα θέλαμε να είναι...
    Δεν πειράζει, όπως είπε και η καρι έκανες και το ταξιδάκι σου, πέρασες καλά, θα έχεις να το θυμάσαι σαν εμπειρία...
    Προχώρα..:)
    ναι μερικες φορες εχουμε την ταση να εξιδανικευουμε καταστασεις και προσωπα,ειναι πιο ασφαλες να μην μεγεθυνουμε τα πραγματα.........................

Member
    Συγνώμη τότε για το φίλος απλά δεν ήμουν σίγουρος!!! χαχαχχα... Κοίτα δεν είναι τόσο ο εγωισμός απλά γιατί δεν ξεκαθάριζε;
    Νιώθω κι εγώ ότι είμαι ''ντιριντάουας'' χαχαχα διότι τον ''ενοχλούσα''! Γι αυτό κάπου λέω οκ εγώ τα έπλαθα στο μυαλό μου προφανώς! Αλλά αυτός γιατί μου χρύσωνε το χάπι;;; Δε μπορούσε να πει οτιδήποτε που θα με βάλει στη θέση μου;;; Τόσα πολλά ζήτησα;;;
    Θεοφανία μου απλά όχι τόσο ευχάριστη εμπειρία!!!

σίγουρα τώρα νιώθεις πληγωμένος και είναι λογικό...αλλά σε λίγο καιρό και όταν γνωρίσεις κανένα άνθρωπο της προκοπής θα το θυμάσαι ευχάριστα να είσαι σίγουρος γι αυτό.
    Απλά προσπάθησε να μην σε επηρεάσει και την άλλη φορά να έχεις πιο πολύ το νου σου...:)

Senior Member
    Προφανως κατι τον βολευε κι αυτον σε αυτη τη θολη, ντεμι κατασταση. Ψαχνοτανε για καποιο λογο. κατι γυρευε, που στο τελος καταλαβε οτι δε μπορεις να του το δωσεις, ειτε εκεινος δεν ηθελε να το παρει. Απλα μην σπας το κεφαλακι σου για αυτον τοσο, κοιτα γιατι εσυ αφεθηκες ν αμπεις σε αυτο το τριπακι..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast