καλα ξεμπερδέματα :) - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 31 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 361 to 375 of 457
    Senior Member
    empneusth ναι η μουσική όντως βοηθάει πολλές φορές.με κανει κι εμένα να νιώθω καλύτερα. κολλησα..πραγματικά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω..δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξη μόλις είπα ότι θα θέλω να προσπαθήσω αλλά η αυθόρμητη απάντηση μου είναι ότι δεν έχω πραγματική όρεξη ούτε για κόσμο, ουτε για έξω, ουτε για καινούργια πράγματα..θα θελα να είχα όμως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    γιατι μπορει να μην μπορουμε....ή να μην αντεχουμε.
    μπορει να εχουμε πεισει τον εαυτο μας πως δεν μπορουμε η δεν αντεχουμε.
    Στην ασχημη κατασταση γιατι αντεχουμε να μην φευγουμε;
    Μηπως φοβομαστε τοσο την αλλαγη που δεν κανουμε τιποτα;
    Πιστεψε με Σοφια εχω δει πολλες περιπτωσεις που ελεγαν πως δεν μπορουν,και οταν καποια στιγμη μπορεσαν αναρωτιοντουσαν γιατι δεν το καναν νωριτερα...
    Και ειμαι σιγουρος πως μπορει κατι τετοιο να εχεις βιωσει και εσυ.
    Θελει λιγο θετικη σκεψη και αποφασιστηκοτητα.
    Ενα λαθος τον ανθρωπων που τους παγιδευει πολλες φορες ειναι το "προγραμμα"
    Ετσι θα το κανω,ετσι θα γινει,ετσι πρεπει....
    Μα η ζωη δεν μπορει να δουλεψει σαν ενα αλανθαστο προγραμμα,ειναι μια πολυ δυναμικη κατασταση.
    Ειναι λαθος μεγαλο να φτιαχνουμε προγραμμα και να πιστευουμε πως θα το τηρησουμε σε καθε γραμμη του.
    Αν αποφασησουμε να φτιαξουμε προγραμμα πρεπει να το κανουμε ευελικτο,απο την αρχη δηλαδη να καταλαβουμε πως καποια πραγματα μπορει να μην επιτευχθουν οπως τα θελουμε η να χρειαστουν δευτερευουσες κινησεις.
    Αυτο ειναι και το δυσκολο κοματι,να παραδεχτουμε δηλαδη πως τα πραγματα τελικα δεν θα πανε οπως θα θελαμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    empneusth ναι η μουσική όντως βοηθάει πολλές φορές.με κανει κι εμένα να νιώθω καλύτερα. κολλησα..πραγματικά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω..δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξη μόλις είπα ότι θα θέλω να προσπαθήσω αλλά η αυθόρμητη απάντηση μου είναι ότι δεν έχω πραγματική όρεξη ούτε για κόσμο, ουτε για έξω, ουτε για καινούργια πράγματα..θα θελα να είχα όμως.
    Αν , δεν θα σου πω πως ειναι ευκολο
    ησουν ερωτευμενη....ο ερωτας και η αγαπη ειναι η κορυφη και απο τα πιο δυσκολα πραγματα να επιτευχθουν σε αυτη τη ζωη.
    πλεον ζεις χωρις αυτον,και ειναι δυσκολο.
    ειναι σαν να ζουσες σε μια επαυλη και τωρα να μετακομισες σε μια καλυβα.φυσιολογικο ειναι να νοιωθεις ετσι
    αλλα ειναι στο χερι σου να μετακομισεις ξανα σε αλλο σπιτι,ισως καλυτερο,ισως χειροτερο απο μια επαυλη,η να μεινεις στην καλυβα και να κλαις
    συγνωμη αλλα δεν διαβασα το σεντονι (plus μαξιλαροθηκη + παπλωμα) 24 σελιδων που προηγειται στο θεμα σου,πες το τεμπελια...
    αλλα μετα απο καποιο ευλογο διαστημα πρεπει να αφυπνιστεις.Αν δεν κανει αυτος εχει πολλους πολλους αντρες εξω που ψαχνονται και αυτοι.
    Απλα κανε μια σωστη επιλογη,βρες ανθρωπους που μπορουν να αγαπησουν και να μην κοιταν μονο τον εαυτουλη τους.
    Πρεπει να ψαξεις οχι μονο τι σου αρεσει αλλα τι μερος του λογου ειναι αυτο που σου αρεσει,αν θα σε σεβαστει η αν θα σε εκμεταλευτει.
    Μετα οι αποφασεις ειναι δικες σου...

και ενα τραγουδακι για αυτες τις περιπτωσεις;
    http://www.youtube.com/watch?v=b2DOT4gNnWs
    ακουγεται σε υψηλες εντασεις συνηθως μεσα στο αμαξι πριν την εξοδο

Senior Member
    Empneustn έχουν αλλάξει ορισμένα πράγματα μέσα μου θελω να πιστεύω από τότε που έγραψα το πρώτο μνμ του θεματος , αν και έχει περάσει λιγος καιρός. δεν με δυσκολεύει το ότι ζω χωρίς αυτόν,ζω ήδη αρκετό καιρό έτσι. αυτό που με κούραζε μέχρι τώρα πολύ ήταν οι επικοινωνία και οι επαφές, όλο αυτό το θέμα με τα ναρκωτικά. ούτε νομίζω ότι για την άσχημη διάθεση μου ευθύνεται αποκλειστικά το θεμα με τον Φ. , λιγότερο θα έλεγα.ηταν κάτι που προυπήρχε, απλά με όλα αυτά ένιωσα χειρότερα. δεν θέλω να εστιάζω πλέον στον Φ.. Σε ευχαριστώ για το τραγουδάκι πάντως

Senior Member
    Αρα ειμαστε σε καλο δρομο,αυτο ειναι πολυ θετικο

Senior Member
    τι εγινε πηρες τηλ εκλεισες ραντεβου?δεν ξεχασα....λολ

Senior Member
    ανεμος όχι..δηλαδή εγώ την έκανα την προσπάθεια αλλά κόλλησε στην γραφειοκρατία.δεν έχω όρεξη να πάρω άλλα τηλέφωνα.μπορεί να μου περάσει..

Senior Member
    οκ σε καληνυχτιζω................

Senior Member
    καληνύχτα και σε σένα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    ανεμος όχι..δηλαδή εγώ την έκανα την προσπάθεια αλλά κόλλησε στην γραφειοκρατία.
    Τι εννοείς κόλησε στη γραφειοκρατία?

Senior Member
    πόσο γκρινιάρα έχω γίνει. τι θέλω πια? νιώθω αρκετά καλά..όμως η ζώη μου δεν με ικανοποιεί έτσι. η φίλη μου αυτή που ανέφερα ότι με πλήγωσε, δεν μ εχει πάρει ούτε ένα τηλ., πίστευα ότι με αυτήν είχα καταφέρει να κάνω μια δυνατη φιλία.αλλά μάλλον για μένα ήταν πιο σημαντική από ότι εγώ γι αυτήν. δεν ξέρω τι κάνω λάθος στις διαπροσωπικές μου σχέσεις και έχω καταλήξει τόσο μόνη.

Senior Member
    Καλημέρα θα ήθελα να διγραφεί αυτό το θέμα μου και αυτό με τίτλο βοήθεια σε χρήστη-απορία στην ενότητα Ψυχοδραστικές ουσίες-εξαρτήσεις. γίνεται κάτι τετοιο?

Senior Member
    μηπως ξέρει κάποιος να μου πεί?

Senior Member
    αν θα πρεπει να στειλεις μυνημα στον υπευθυνο του φορουμ

δεν εχω στειλει αλλα ξερω απο αλλα παιδια

μπορεις και με προσωπικο μυνημα νομιζω :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    οκ ευχαριστώ πολύ.

Page 25 of 31 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast