καλα ξεμπερδέματα :) - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 31 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 457
    Senior Member
    Δεν ξερω τι μου φταίει..Θα θελα για μια βδομάδα να μη χρειάζεται να κάνω τίποτα.να μπορώ να μιζεριάσω με την ησυχία μου, να σκεφτώ πράγματα. από την άλλη αυτός ο χρόνος νομίζω ότι θα πήγαινε χαμένος τελικά. δεν ξέρω αν ο τρόπος που σκέφτομαι είναι λάθος ή το τι επιτρέπω στους αλλους. δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι με τον Φ. είναι οριστικό. αναρωτιέμαι τι μπορεί να με βοηθήσει να το συνεοδητοποιήσω.όσο γνωρίζω άλλο κόσμο , τόσο πιο ερωτευμένη νιώθω μαζί του.τόσο πιο πολύ αναπολώ τη ζωή μαζί του.λίγο ανάποδο δνε είναι? Και μετά επανέρχομαι στην πραγματικότητα και σκέφτομαι πόσο δύσκολα είναι όλα.ανησυχώ για αυτόν.πόσο θα θελα να μπορούσε να έχει μια καλή ζωή. να έχει την υγεία του, να ναι ευτυχισμένος ,μια κανονική δουλειά, ένα σπίτι να μείνει. κι ας μην ήμασταν μαζί νομίζω ότι θα μου ήταν ευκολότερο να ξεμπερδέψω τα συναισθήματα μου αν τα πράγματα ήταν κανονικά.ή μπορεί και απλά να θέτω εγώ αυτόν τον περιορισμό.
    Last edited by αν?; 25-03-2011 at 00:33.

Quote Originally Posted by αν? View Post
    Δεν ξερω τι μου φταίει..Θα θελα για μια βδομάδα να μη χρειάζεται να κάνω τίποτα.να μπορώ να μιζεριάσω με την ησυχία μου, να σκεφτώ πράγματα. από την άλλη αυτός ο χρόνος νομίζω ότι θα πήγαινε χαμένος τελικά. δεν ξέρω αν ο τρόπος που σκέφτομαι είναι λάθος ή το τι επιτρέπω στους αλλους. δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι με τον Φ. είναι οριστικό. αναρωτιέμαι τι μπορεί να με βοηθήσει να το συνεοδητοποιήσω.όσο γνωρίζω άλλο κόσμο , τόσο πιο ερωτευμένη νιώθω μαζί του.τόσο πιο πολύ αναπολώ τη ζωή μαζί του.λίγο ανάποδο δεν είναι?
    όχι...δεν είναι ανάποδο..
    Είναι κλασική αντίδραση....ξέρεις, η απόρριψη μερικές φορές είναι σαν τη διαιτα, ή την εντολή γιατρού.
    Σου λέει ο γιατρός πχ: δεν θα ξαναφάς ποτέ στη ζωή σου χοιρινό, (ελπίζω να έπιασες το παράδειγμα με τα γουρουνια), γιατι σε πειράζει και κάποια στιγμή μπορεί να σε στείλει.
    Υπάρχουν πολλών ειδών κρέατα που έχουν καλύτερη γεύση και σου δίνουν και κάποια πράγματα, (τύπου βιταμίνες), αλλα εσύ επιμένεις σε αυτό.....
    Σε αυτή την περίπτωση ποιος φταίει? Εσύ ή το γουρούνι?

Senior Member
    Θεοφανία άρα πιστεύεις ότι είναι ο τρόπος που σκέφτομαι. πρόσθεσα και κάτι ακόμα στο μήνυμα αλλά είχες απαντήσει ήδη. "Και μετά επανέρχομαι στην πραγματικότητα και σκέφτομαι πόσο δύσκολα είναι όλα.ανησυχώ για αυτόν.πόσο θα θελα να μπορούσε να έχει μια καλή ζωή. να έχει την υγεία του, να ναι ευτυχισμένος ,μια κανονική δουλειά, ένα σπίτι να μείνει. κι ας μην ήμασταν μαζί νομίζω ότι θα μου ήταν ευκολότερο να ξεμπερδέψω τα συναισθήματα μου αν τα πράγματα ήταν κανονικά."
    Ξερεις γιατί το λέω επειδή σκέφτομαι ότι η ανησυχία και το νοιάξιμο να μην με αφήνουν να ξεκολλήσω.δεν ξέρω..

Senior Member
    Για τον εαυτο σου νοιαζεσαι οπω νοιαζεσαι για τον Φ? Μηπως θα επρεπε να σου δωσεις προτεραιοτητα?

"κι ας μην ήμασταν μαζί νομίζω ότι θα μου ήταν ευκολότερο να ξεμπερδέψω τα συναισθήματα μου αν τα πράγματα ήταν κανονικά."

τελικα εχεις μεγαλο θεμα με το αν!! Λοιπον, ΑΝ τα πραγματα δεν αλλαξουν και ο Φ παραμεινει χρηστης μια ζωη μεχρι να πεθανει στα 40 του, εσυ τι θα κανεις? Θα χαλασεις κι εσυ τη ζωη σου κλαιγοντας και σκεπτομενη μονο τον Φ κι αφηνοντας πισω χαρες που θα μπορουσες να παρεις και τις ομορφες σχεσεις που θα μπορουσες να εχεις κανει?

Senior Member
    τελικα αυτο το αν πως γινεται να το χρησιμοποιουμε τοσο?

αν ειχα γινει ψυχολογος

αν ειχα λεφτα

αν ημουν αλλου

αν μ αγαπουσε ο ταδε η ταδε

αν το φορουμ ηταν αλλιως

αν ειχα φαει λιγοτερο

αν ................

τοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ! ουουουουουουουου!!!!!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ειναι σαν την ταινια του Βεγγου θα σε κανω βασιλισσα!

αλλα και ο Βεγγος και η γυναικα του.... ειμαστε το ιδιο προσωπο....

θα μας κανουμε βασιλισσες αν......
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Για τον εαυτο σου νοιαζεσαι οπω νοιαζεσαι για τον Φ? Μηπως θα επρεπε να σου δωσεις προτεραιοτητα?

"κι ας μην ήμασταν μαζί νομίζω ότι θα μου ήταν ευκολότερο να ξεμπερδέψω τα συναισθήματα μου αν τα πράγματα ήταν κανονικά."

τελικα εχεις μεγαλο θεμα με το αν!! Λοιπον, ΑΝ τα πραγματα δεν αλλαξουν και ο Φ παραμεινει χρηστης μια ζωη μεχρι να πεθανει στα 40 του, εσυ τι θα κανεις? Θα χαλασεις κι εσυ τη ζωη σου κλαιγοντας και σκεπτομενη μονο τον Φ κι αφηνοντας πισω χαρες που θα μπορουσες να παρεις και τις ομορφες σχεσεις που θα μπορουσες να εχεις κανει?
    νοιάζομαι για αυτό προσπαθώ. απλά προσπαθώ να καταλάβω τι με κάνει να μην μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό, και σκέφτηκα ότι κολλάω , το χω ξαναπεί, γιατί όταν έπερεπε να θυμώσω δεν το έκανα, και τώρα δεν μπορώ.
    "Θα χαλασεις κι εσυ τη ζωη σου κλαιγοντας και σκεπτομενη μονο τον Φ κι αφηνοντας πισω χαρες που θα μπορουσες να παρεις και τις ομορφες σχεσεις που θα μπορουσες να εχεις κανει?"-> θέλω αλλά δεν μπορώ. πάντα ήμουν κάπως πιο ευαίσθητη νομίζω αλλά αυτό με τον Φ. με έχει αποσυντονίσει.ξέρω ότι είναι δικό μου θέμα. δεν είμαι αρνητική στην προοπτική μιας σχέσης. απλά δδεν εχω βρει κάτι που να μην είναι λίγο σε σχέση με τον Φ. μέσα μου.

Senior Member
    δεν το λεω μονο σε σενα αν. αυτο και το ξερεις

εχτες μια φιλη μου λεει αν ειχα συντροφο και σεξ δεν θα ημουν εκατον εικοσι κιλα

και μια αλλη μου λεει ναι εχω συντροφο και σεξ αλλα νιωθω μονη και η συντροφια μου ειναι το φαι

αν ειχα λιγοτερη μοναξια ξερω γω... δεν θα σκεφτομουν το φαι και δε θα ημουν εκατον πεντε κιλα

γενικως παιζει πολυ το αν

η παιζει πολυ το να εχω παχυσαρκες φιλες?

χαχαχαα...

και εγω ομως το χρησιμοποιω πολυ το αν.

μου ειναι δυσκολο διαφορετικα

κατι μεταξυ αν και παιρνω τη ζωη μου στα χερια μου μυριζομαι πως παιζει....

ε τι λετε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    ειναι σαν την ταινια του Βεγγου θα σε κανω βασιλισσα!

αλλα και ο Βεγγος και η γυναικα του.... ειμαστε το ιδιο προσωπο....

θα μας κανουμε βασιλισσες αν......
    πολυ εξυπνο!

Senior Member
    Αν, δεν απαντησες ομως στο σεναριο, αν ο Φ μεινει χρηστης για παντα εσυ τι θα κανεις?

Senior Member
    πολυ εξυπνο!
    ε ? φχαριστω βρε !

Senior Member
    κι όμως researcher νομίζω ότι στην περίπτωση μου έτσι είναι. δεν σου έχει τύχει να μην αντιδράσεις όπως έπερεπε και μετά αυτο να σε βασανίζει και να μην σε αφήνει να ξεχασεις το γεγονός? απλά μια υπόθεση έκανα, που νομίζω ότι θα μπορούσε να εξηγησει το πως νιώθω. και άλλες προτάσεις δεκτές.. :)

carrie να απντήσω τότε. δεν το σκέφτομαι έτσι..δηλ. ότι αν κόψει ο Φ. μόνο τότε μπορώ να το ξεχάσω. θεωρώ ότι μπορεί να γίνει και αλλιώς. δεν ξέρω βέβαια ακόμα πως ακριβώς αλλά..

Senior Member
    Kαι αμα κοψει σε δυο χρονια εσυ δυο χρονια θα παιδευεσαι δλδ?

Senior Member
    ναι αν φυσικα και μου εχει τυχει

μου τυχαινει συνεχεια

το θεμα για μενα ειναι πως ξεκολαει κανεις απο αυτο το μοτιβο σκεψης

γιατι πως κολαει ξερω....πολυ καλα :)

μπορω να σου πω πολλες μεθοδους για το πως κολας σε κατι

σε ενα αν , σε δυο αν, σε χιλια δυο αν....χαχαχαχαα!!!! ου!!!!!

μις κολημα 2011 ηηηηηηηηηηηη researcher!!!!!

χαχαχαχα!!!!!

τι ακριβως και ποιες ακριβως σκεψεις και κινησεις οδηγουν προς το ξεκολημα????

δεν γνωριζωωωωωωωωωωω................ ............

αν ειμαι εκτος υεματος πες ε????

Senior Member
    Kαι αμα κοψει σε δυο χρονια εσυ δυο χρονια θα παιδευεσαι δλδ?
    βρε carrie σου εξήγησα νομίζω πως το είπα. οτι δεν είναι προυπόθεση να κόψει ο Φ. για να ξεκολλήσει εμένα το μυαλό μου,αλλά ότι αυτό μπορεί να ήταν η αιτία που δεν μπορεσα να εκφράσω τα συναισθήματα μου όπως έπρεπε τοτε, και τώρα αυτό με βασανίζει. δεν είπα ότι εξαρτάται από αυτό, είπα ότι νομίζω ότι βρήκα τι το μπλέκει τόσο μέσα μου.δεν ξέρω τι θα κάνω για να σταματήσει. δεν πορώ να σκεφτώ κάτι τώρα πάντως σιγουρα όχι να περιμένω, να εξαρτάται από τη δική του συμπεριφορά,από μενα αρκεί να σκεφτώ τον τρόπο.

Page 26 of 31 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast