αρρυθμίες - αγχος??? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 132 FirstFirst ... 412131415162464114 ... LastLast
Results 196 to 210 of 1975
    Senior Member
    Συμφωνω,οταν ξαπλωνω τις καταλαβαινω εντονα!!Αλλα ειπαμε,τις καταλαβαινω & αλλες στιγμες,πολλες!!Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι εκτακτες,αλλα αυτοι που εχουν χωριζονται σ αυτους που τις καταλαβαινουν & σ αυτους που ΔΕΝ!

Quote Originally Posted by ΡΑΝΗ View Post
    Συμφωνω,οταν ξαπλωνω τις καταλαβαινω εντονα!!Αλλα ειπαμε,τις καταλαβαινω & αλλες στιγμες,πολλες!!Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι εκτακτες,αλλα αυτοι που εχουν χωριζονται σ αυτους που τις καταλαβαινουν & σ αυτους που ΔΕΝ!
    Εδώ θα σε διοθρώσω λίγο. Όλοι ανεξαιρέτος έστω και αραιά και που έχουν έκτακτες αλλά δεν τις καταλαβαίνουν. Δεν υπάρχει καρδιά που να μην "φτερουγιζει" που και που.
    Έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου οτι όταν κάθομαι σε μια συγκεκριμένη στάση με πιάνει ποιο έντονα. Να είμαι ξαπλωμένος και γυρισμένος με το αριστερό πλευρό στο κρεββάτι.
    Περίεργο.

Junior Member
    paidia pigenete sto farmakio kai parte to neokardon!! me esose edo kai 20 xronia eixa sinexeia taxipalmies me to paramikro anevasa palmous!! ekana xilies dyo eksetasis kai oli mou legane pos den exo tipota einai apo to anxos!! edo kai 5 mines apoktisa tis anathimatismenes tis ektaktes sistoles! me trelanane sinexeia den mporousa na kano tipota! pira inderal alla den ekane tipota! telika enas filos mou giatros mou eipe pos kalo to inderal alla palio dokimase NEOKARDON TON 100.ena xapi sta 4 proi mesimeri vradi!! diladi to kovoume kai to kanoume 4 komatia to dixni kai pano sto xapi exi ena stavro! paidia me esose edo kai ena mina den ekana oute mia sistoli kai h kardia doulevi roloi! sas to sinisto alla rotiste kai ton giatro sas h ton farmakopio sas!!................ perimeno nea sas!

Senior Member
    inderal μου ειχανε δωσει κι εμενα 2 φορες που κατεληξα στο νοσοκομειο με κριση πανικου και εκτακτες συστολες.......οταν παθαινα κρισεις πανικου ειχα πιο εντονες τωρα δεν παθαινω πια εκτος απο μια φορα που επαθα στα καλα καθουμενα μετα απο εντονη γυμναστικη ισως αυτο να επαιξε ρολο δεν ξερω..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    panospegy,εγω λεω αυτα που μου εχουν πει οι γιατροι που εχω παει,μαλιστα η τελευταια ηταν μια αρρυθμιολογος,διευθυντρια στο καρδιολογικο του Ιατρικου Κεντρου,απο κει & περα τι να σου πω....εμενα με ενδιαφερει το οτι τις καταλαβαινω,τυχεροι ομως αυτοι ου δεν τις καταλαβαινουν!!!!Βεβαια καμια φορα δεν ειναι καλο αυτο γιατι ετσι δεν τις παρακολουθουν(αφου δεν ξερουν οτι τις εχουν!)

Τι να σας πω ρε παιδιά κι εγώ υποφέρω σαν κι εσάς και σας καταλαβαίνω απόλυτα. Το κακό είναι ότι δεν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι γύρω μας..!!ένας γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είναι νευροφυτικά...δεν μ ενδιαφέρει τι είναι, αν είναι ψυχολογικό, νευροφυτικό, κρίση πανίκου ή καρδιολογικό...εμένα μ ενδιαφέρει κάποιος να μου δώσει μία λύση για να σταματήσω να τις παθαίνω. Αυτό είναι το βασικό. Δε γίνεται να μάθεις να ζεις με αυτό το πράμα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι τα συμπτώματα με τον καιρό γίνονται και πιο συχνά και πιο έντονα. Και οι έκτακτες δεν συμβαίνουν πάντα με τον ίδιο τρόπο..θέλω να πω ότι αλλες φορές είναι σαν φτερούγισμα, άλλες σαν να τρέμει η καρδιά ή σαν να κλοτσάει κλπ. το νιώθετε κι εσείς αυτό? και κάτι άλλο είναι ότι όποτε είμαι σε ένταση (ή ζω έντονα συναισθήματα) με πιάνουν ταχυκαρδίες μαζί με έκτακτες ταυτόχρονα και τώρα τελευταία με πιάνουν και μουδιάσματα στα χέρια. Τι να πω ....εκεί που πας να τις συνηθίσεις κάπως σε πιάνουν νεα συμπτώματα!!!!

Member
    Quote Originally Posted by trelokotsos View Post
    Τι να σας πω ρε παιδιά κι εγώ υποφέρω σαν κι εσάς και σας καταλαβαίνω απόλυτα. Το κακό είναι ότι δεν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι γύρω μας..!!ένας γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είναι νευροφυτικά...δεν μ ενδιαφέρει τι είναι, αν είναι ψυχολογικό, νευροφυτικό, κρίση πανίκου ή καρδιολογικό...εμένα μ ενδιαφέρει κάποιος να μου δώσει μία λύση για να σταματήσω να τις παθαίνω. Αυτό είναι το βασικό. Δε γίνεται να μάθεις να ζεις με αυτό το πράμα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι τα συμπτώματα με τον καιρό γίνονται και πιο συχνά και πιο έντονα. Και οι έκτακτες δεν συμβαίνουν πάντα με τον ίδιο τρόπο..θέλω να πω ότι αλλες φορές είναι σαν φτερούγισμα, άλλες σαν να τρέμει η καρδιά ή σαν να κλοτσάει κλπ. το νιώθετε κι εσείς αυτό? και κάτι άλλο είναι ότι όποτε είμαι σε ένταση (ή ζω έντονα συναισθήματα) με πιάνουν ταχυκαρδίες μαζί με έκτακτες ταυτόχρονα και τώρα τελευταία με πιάνουν και μουδιάσματα στα χέρια. Τι να πω ....εκεί που πας να τις συνηθίσεις κάπως σε πιάνουν νεα συμπτώματα!!!!
    ακριβως και εγω αυτα ειχα περισυ με αποτελεσμα να σταματησω την επαγγελματικη κολυμβηση..οι ιατροι δε μου εβρισκαν τιποτα,αλλα οι αρρυθμιες επεμεναν.εδω και κανα δυο μηνες δε μου εχουν εμφανιστει καθολου καθως μου εχει καρφωθει η ιδεα για καρκινο.οποτε αν κρινω απ τα δυο γεγονοτα οι αρρυθμιες ειναι κατι ψυχοσωματικο,νευροφυτικο δεν ξερω πως αλλιως να το πω,μαλλον και σε σενα αυτο θα συμβαινει..

Senior Member
    trelokotsos,σε καταλαβαινω!Κι εμενα δεν εχουν παντα την ιδια μορφη οι αρρυθμιες,αλλες φορες φτερουγιζει,αλλες τρεμει & αλλες κανει κατι "μπουπ"!Στις στιγμες που ταραζομαι εχω το παντρεμα & των δυο,αρρυθμιες με ταχυπαλμιες......εε ρε γλεντια!!!!!:p Εμενα παιδια τα συμπτωματα δεν εχουν υποχωρισει απλα καποιες φορες τις συνηθιζω & καποιες με τρομοκρατουν!Το μεγαλο βασανηστηριο ειναι οταν εχω αρρυθμιες μαζι με τσιμπηματα,νευροπονους,βαρ ος στο στερνο κτλ........εκει ειμαι για κλαματα!!Και ενταξει,δεν λεω,ειναι παρηγορο οταν μας λενε οι γιατροι οτι ειναι ψυχολογικα & δεν θα παθουμε κακο αλλα οταν μας λενε να το παρουμε αποφαση οτι θα τις εχουμε.....πως ρε παιδια????

Quote Originally Posted by johny View Post
    ακριβως και εγω αυτα ειχα περισυ με αποτελεσμα να σταματησω την επαγγελματικη κολυμβηση..οι ιατροι δε μου εβρισκαν τιποτα,αλλα οι αρρυθμιες επεμεναν.εδω και κανα δυο μηνες δε μου εχουν εμφανιστει καθολου καθως μου εχει καρφωθει η ιδεα για καρκινο.οποτε αν κρινω απ τα δυο γεγονοτα οι αρρυθμιες ειναι κατι ψυχοσωματικο,νευροφυτικο δεν ξερω πως αλλιως να το πω,μαλλον και σε σενα αυτο θα συμβαινει..
    Αυτό είναι το κυριότερο ότι μας υποβιβάζει την ποιότητα ζωής. Πόσα πράγματα θες να κάνεις και σε κρατάνε οι αρρυθμίες. Εγώ το αγνόησα για αρκετό καιρό αλλά επιμένουν...μάλλον μόνα τους δε φεύγουν (σημειωτεόν ότι δεν έχω πάρει φάρμακα ποτέ)

Junior Member
    Καλησπερα σ ολους!χαιρομαι πολυ που σας βρηκα..Τουλαχιστον θα εχω εσας να με καταλαβαινετε γιατι ολοι με περνανε για "τρελή" ! Υποφερω 15 χρονια απο αρρυθμιες!
    Οι δικες μου δεν συνοδευονται απο ταχυκαρδια..ο σφιγμος μου ειναι κανονικος αλλα ενδιαμεσα κανει τον "πηδο" της η καρδουλα μου..περναω διαστηματα που με ξεχναει κ διαστηματα(οπως τωρα)που με πεθυμαει κ ερχεται να με δει..απο τη χαρα της που με βλεπει χοροπηδαει χωρις σταματημο..10 πηδηματα το λεπτο..κ ο σφυγμος κανονικος!!
    εχω κανει τα απαραιτητα αλλα δεν μου βρηκαν τιποτα!ουτε η ομοιοπαθητικη την οποια ακολουθω κ πιστευω δεν με βοηθησε! Παντως εμενα ερχετε ακομη κ σε φασεις που ειμαι ηρεμη κ δεν εχω κανενα αγχος..γενικα δεν ειμαι αγχωδης..Τι να πω?? αυτη τη στιγμη κλαιω παρολο που ξερω οτι θα περασει κ αυτο..ομως εχω κουραστει να παλευω μαζι της!!
    Μου χαλαει την ηρεμια μου..με τρομαζει!!....Οταν εχω 5-6 τη μερα δεν δινω σημασια αλλα οταν με πιανει η συνεχομενη ξεχναω κ τη ρηση..οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο..Απο σας θελω να μου πει καποιος αν εχει τετοιου τυπου αρρυθμια..Με κανονικο παλμο δηλαδη!! Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους μεσα απο την καρδια μου..(την χορευταρου)

Senior Member
    Σημερα παιδια μ εχει τσακισει!!!!Δεν εχει σταματησει καθολου!Ηπια ενα μεγαλο καφε το πρωι(ελληνικο)εκανα & πιο πολλα απ τα συνηθισμενα τσιγαρα(κανω το πολυ 4 την ημερα αλλα μπορει & 2)......μου χει αλλαξει τα φωτα σημερα!!!!!!!!!!!Αντε παλι ο κολοφοβος........Tomip,& εγω αρρυθμια χωρις ταχυπαλμια εχω.Ρε παιδια κουραστηκα........!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by ΡΑΝΗ View Post
    Σημερα παιδια μ εχει τσακισει!!!!Δεν εχει σταματησει καθολου!Ηπια ενα μεγαλο καφε το πρωι(ελληνικο)εκανα & πιο πολλα απ τα συνηθισμενα τσιγαρα(κανω το πολυ 4 την ημερα αλλα μπορει & 2)......μου χει αλλαξει τα φωτα σημερα!!!!!!!!!!!Αντε παλι ο κολοφοβος........Tomip,& εγω αρρυθμια χωρις ταχυπαλμια εχω.Ρε παιδια κουραστηκα........!!!!!!!!!!!!
    Εγώ σήμερα με το που ξύπνησα έκανα μια "soft" έκτακτη πριν καν σηκωθώ από το κρεββάτι.
    PANH, από αρρυθμιολόγο που επισκέφθηκα μου είπε οτι: Όχι καφέδες, όχι σοκολάτες, όχι τσιγάρα και να πίνω πολύ νερό. Σκέφτομαι και την λύση του Loop Recorder αν δεν ξαναπιάσει τίποτα το Holter.
    Και καποια στιγμή πρέπει να ελέγξω για διαφραγματοκοίλη.

Quote Originally Posted by TomiP. View Post
    Καλησπερα σ ολους!χαιρομαι πολυ που σας βρηκα..Τουλαχιστον θα εχω εσας να με καταλαβαινετε γιατι ολοι με περνανε για "τρελή" ! Υποφερω 15 χρονια απο αρρυθμιες!
    Οι δικες μου δεν συνοδευονται απο ταχυκαρδια..ο σφιγμος μου ειναι κανονικος αλλα ενδιαμεσα κανει τον "πηδο" της η καρδουλα μου..περναω διαστηματα που με ξεχναει κ διαστηματα(οπως τωρα)που με πεθυμαει κ ερχεται να με δει..απο τη χαρα της που με βλεπει χοροπηδαει χωρις σταματημο..10 πηδηματα το λεπτο..κ ο σφυγμος κανονικος!!
    εχω κανει τα απαραιτητα αλλα δεν μου βρηκαν τιποτα!ουτε η ομοιοπαθητικη την οποια ακολουθω κ πιστευω δεν με βοηθησε! Παντως εμενα ερχετε ακομη κ σε φασεις που ειμαι ηρεμη κ δεν εχω κανενα αγχος..γενικα δεν ειμαι αγχωδης..Τι να πω?? αυτη τη στιγμη κλαιω παρολο που ξερω οτι θα περασει κ αυτο..ομως εχω κουραστει να παλευω μαζι της!!
    Μου χαλαει την ηρεμια μου..με τρομαζει!!....Οταν εχω 5-6 τη μερα δεν δινω σημασια αλλα οταν με πιανει η συνεχομενη ξεχναω κ τη ρηση..οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο..Απο σας θελω να μου πει καποιος αν εχει τετοιου τυπου αρρυθμια..Με κανονικο παλμο δηλαδη!! Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους μεσα απο την καρδια μου..(την χορευταρου)
    Μην ανησυχείς εδώ εμένα με είχαν πιάσει πολλές μαζί με κάθε αναπνοή και μία έκτακτη.

Και τώρα τελευταία έχουν ενταθεί και παθαίνω πλεον κάθε μέρα, δεν υπάρχει μέρα ποια που να μην νιώθω καθόλου.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τρως σωστά πολλές σαλάτες, λαχανικά, και αν πίνεις καφέ πρέπει να τον σταματήσεις διότι σε αγχώδη άτομα όπως εμάς επιδεινώνει τις αρρυθίες.
    Μερικές φορές οι έκτακτες προέρχονται και από παλινδρόμηση των υγρών του στομάχου προς το θώρακα με αποτέλεσμα μερικά φτερουγίσματα.

Senior Member
    Εγώ και χωρίς καφέδες,τσιγάρα ή σοκολάτες και πάλι έχω......δεν λέω παίζουν ρόλο και αυτά..αν δηλαδή επιβαρύνεις τον οργανισμό σου και με άλλα πράγματα.....γ@μΩ τις αρρυθμιες μου μεσα σε δυσκολεύουν σε πολλά πράγματα και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, είναι αλήθεια αυτό..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Εχεις δικιο panospeggy,οταν πινω καφε με πιανουν περισσοτερες(& σημερα που το παρακανα με γονατησανε!!!!!)αλλα & χωρις καφε & τσιγαρο τις εχω τις καταραμενες!!!!Lacrymosa,ακριβως οπως το λες,και σ εμενα χαλαει την ποιοτητα ζωης μου!!Παιδια,μεχρι ποτε θα εχουμε αυτο το μαρτυτιο????Δεν θα πανε στα τσακιδια ποτε?Αυτο θα ειναι απο εδω & περα?Παει η παλια μας ζωη-καρδια?????