παλεύοντας στα κύματα - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 35 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 515
    Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν ειναι σκληρα , εχω διαβασει ολα τα ποστ που εχεις κανει περι του Μαριου (ντροπαλος , εσωστρεφης κλπ κλπ) και εσενα και ειναι το συμπερασμα που καταληγω.
    εχεις καθε δικαιωμα να βγαζεις τα συμπερασματα σου οπως και να μην με εκτιμας,ομως θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μην συνεχισουμε τον διαλογο αυτο και να καταληξουμε σε καυγα γιατι βρισκομαι σε πολυ ευαλωτη φαση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    εχεις καθε δικαιωμα να βγαζεις τα συμπερασματα σου οπως και να μην με εκτιμας,ομως θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μην συνεχισουμε τον διαλογο αυτο και να καταληξουμε σε καυγα γιατι βρισκομαι σε πολυ ευαλωτη φαση.
    Φυσικα , οχι αλλωστε με τα δικα σου λογια θα απαντουσα εαν υπηρχε ακομα το νημα...που νομιζω σβηστηκε. Δεν ειπα σωνει και καλα οτι πρεπει να βγαινεις με τον Μαριο , απλως καλυτερα για τον Μαριο που εγινε ετσι , οποτε δεν χρειαζεται να νοιωθεις ασχημα για αυτον.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

αμελι....το θέμα δεν είναι να πηγαίνουμε με τα νερα σου με το αδιασειστο επιχειρημα, "εγω ειμαι συμφορουμιτισα σας, ο Μάριος όχι".
    Κάνεις μια σοβαρή προσπάθεια να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου.
    Αν καθόμαστε όλοι εδώ να σε νταντεύουμε, να ξέρεις πως μόνο εσυ θα χάσεις από αυτό. Πρέπει να ακους την αλήθεια και να τη δουλεύεις μέσα σου. Όχι μονο εσύ, όλοι μας. Αυτός είναι και ο σκοπός της επικοινωνίας.
    Ο κηπ σου είπε ότι σου είπαμε όλοι και δεν πιστεύω πως έχει δώσει ποτέ δικαίωμα εδώ μέσα να δείξει κακοπροαίρετος, ούτε να παίξει με την ψυχολογία του καθένα.
    Είσαι σε ευάλωτη φαση λες. Σκέφτηκες πως είναι ο Μάριος?
    Σκέφτηκες πως αυτός μπορέι να πληγώθηκε με την απόφαση σου ειδικά ότανα υτή προέκυψε από το τίποτα?
    Το παιδί είναι άρρωστο, γιατί να το επιβαρύνεις και άλλο? Ας μην ξανάπαιρνες τηλ, ήταν πολύ πιο απλό και αναίμακτο από το να τον βάλεις στη διαδικασία της απόρριψης που δεν νομίζω πως του αξίζει από τη στιγμή που δεν σου έκανε απολύτως τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....συμφωνώ....

αμελί...από τη μια πας να πολεμήσεις τον εγωκεντρισμό σου, από την άλλη τον αφήνεις ελεύθερο για μια στιγμή και γίνεται θηρίο.
    Το ίδιο έκανες και με τον Μάριο. Τον πήρες να του πεις να σταματήσει η φιλία σας, ενώ στην πραγματικοτητα ήθελες να του τραβηξεις την προσοχή, να σε ρωτήσει τι και πως και να νιώσεις πως υπάρχεις με κάποιο τρόπο στη ζωή του.
    Σε άλλη περίπτωση δεν θα τον έπαιρνες τηλ να του γάλεις αμελοδιάγγελμα, "σταματά εδώ η φιλία μας".
    Καταρχή τι πατάτα ήταν αυτή? Μπορουσες κάλιστα να εξαφανιστείς και αν σε ξαναπαιρνε να ελεγες πως είχες δουλειά.
    Ξέρεις τι έκανες τώρα? Θα το συζητησει με τους γονείς του, θα στεναχωρηθεί, αν στεναχωρηθεί αλλά θα μπεις απ το περιβάλλον του σε μαύρη λίστα και αν το μετανιώσεις, πολύ δύσκολα να σε ξανασυμπαθήσουν.
    Μη ξεχνάμε πως έχεις να κάνεις με ένα παιδί με προβλήματα που σίγουρα οι δικοι του δεν θα αφήσουν κανένα να παίζει με την ψυχολογία του.....

μπορεί να έχω χάσει επεισόδια με το μάριο, αλλά θεοφανία, σιγά πια...
    30 χρονών κ με προβλήματα και?
    τί είναι μωρό?
    θα τη βάλουν οι γονείς του σε μπλακ λιστ?
    τί είναι ?
    ναρκομανής?
    εγώ την κορη μου που είναι 11 δν την εμποδίζω να κάνει παρέα με αυτούς που θέλει.
    κ όταν δν μου αρέσει κάτι στις παρέες της, απλά θα προσπαθήσω να της το δείξω χωρίς να δείξω πως επιμένω,
    γιατί ξέρω πως από αντίδραση θα πετυχω το αντίθετο.
    εδώ μου φαίνεται πως μιλάμε για 5χρονο.
    στο κάτω κάτω κ η αμελί προβλήματα έχει.
    http://www.mazi.org.gr/

Quote Originally Posted by arktos View Post
    μπορεί να έχω χάσει επεισόδια με το μάριο, αλλά θεοφανία, σιγά πια...
    30 χρονών κ με προβλήματα και?
    τί είναι μωρό?
    θα τη βάλουν οι γονείς του σε μπλακ λιστ?
    τί είναι ?
    ναρκομανής?
    εγώ την κορη μου που είναι 11 δν την εμποδίζω να κάνει παρέα με αυτούς που θέλει.
    κ όταν δν μου αρέσει κάτι στις παρέες της, απλά θα προσπαθήσω να της το δείξω χωρίς να δείξω πως επιμένω,
    γιατί ξέρω πως από αντίδραση θα πετυχω το αντίθετο.
    εδώ μου φαίνεται πως μιλάμε για 5χρονο.
    στο κάτω κάτω κ η αμελί προβλήματα έχει.
    άρκτος καταλαβαίνω την ευαισθησία σου για την αμελί, αλλά την ίδια θα πρέπει να έχουμε και με τον Μάριο, καθώς όμως μας έχει πει το παιδί είναι 30 αλλά απο το 16 έχει ψύχωση και απ ότι φαίνεται βαριά ώστε να μην έχει κάνει ουτε σχέση στη ζωή του και γι αυτό προφανώς είναι και τόσο υπερπροστατευτικοι οι γονεις του.
    Εγώ εκεί αντέδρασα με την αμελί. Αν μη τι άλλο, είναι πολύ πιο ελαφριά περίπτωση από κείνον και θα πρεπε να του φερθεί πιο λεπτεπίλεπτα.

Senior Member
    Είσαι σε ευάλωτη φαση λες. Σκέφτηκες πως είναι ο Μάριος?
    Σκέφτηκες πως αυτός μπορέι να πληγώθηκε με την απόφαση σου ειδικά ότανα υτή προέκυψε από το τίποτα?
    εσυ που με γνωριζεις γυρω στα 3 χρονια,πιστευεις ειλικρινα οτι δεν σκεφτομαι περα απο τον εαυτο μου και το πως νιωθει ο Μαριος αυτη τη στιγμη?
    Last edited by amelie74; 27-03-2011 at 20:08.

εσυ που με γνωριζεις γυρω στα 3 χρονια,πιστευεις ειλικρινα οτι αυτη τη στιγμη δεν σκεφτομαι περα απο τον εαυτο μου και το πως νιωθει ο Μαριος αυτη τη στιγμη?
    όχι και όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές.
    τι ήθελες να σου πω? Πως αυτό που έκανες ήταν σωστό?
    Πιστεύεις πως βοήθησε κανένα?

Senior Member
    αρκτε σε ευχαριστω.
    (οχι επειδη με "χαιδευεις" αλλα επειδη με καταλαβαινεις).

Senior Member
    όχι και όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές.
    τι ήθελες να σου πω? Πως αυτό που έκανες ήταν σωστό?
    Πιστεύεις πως βοήθησε κανένα?
    εμενα με βοηθησε παντως γιατι βασανιζομουνα πολυ καιρο με αυτη ολη αυτη την ιστορια.
    οσο για τον Μαριο ναι νιωθω πολυ ασχημα για το οτι τον πληγωσα,αλλα νομιζω οτι Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΦΘΕΙΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Last edited by amelie74; 28-03-2011 at 14:13.

Senior Member
    παιδιά, ειπα κ πριν πως ο μαριος ειναι 30. ναι?
    ναι έχει ψυχωση.
    αυτό όμως τί σημαινει πως οι γονεις θα οριζουν τη ζωή του.
    άλλωστε εγω πιστεύω πως θα ξαναμιλησουν.
    το να τσακωθεις στο τηλ δν σημαίνει πως τελείωσε μια σχέση.
    όποια κ αν ήταν αυτή.

Senior Member
    οχι αρκτε μου δεν θα ξαναμιλησουμε.
    εσβησα οπως ειπα το τηλεφωνο του και εκεινος αποκλειεται να με ξαναπαρει τηλ.

Senior Member
    δν το ξερεις αυτό.
    χωρις να θελω να σου δωσω ελπιδες.

Senior Member
    απο την στιγμη που πηρα μια οριστικη αποφαση και μαλιστα εσβησα το τηλεφωνο του,δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα σε τι βοηθανε ολα αυτα που μου γραφετε.
    ας μην ξεχναμε οτι αυτο ειναι ενα φορουμ αλληλουποστηριξης και οχι επικρισης.
    ειχα την εντυπωση οτι εγω ειμαι "συμφορουμιτισα" σας και οχι ο Μαριος.
    (και αναφερομαι κυριως σε σενα keep και στα σκληρα σου λογια).
    βοηθάνε στο να δεις ότι μάλλον έδρασες κάπως παρορμητικά και υπερβολικά, έτσι ώστε όταν θα βρεθείς ξανά σε κάτι ανάλογο να προσπαθήσεις να αποτρέψεις μια παρόμοια αντίδραση.

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ...ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΜΑΡΙΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ),ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΤΟΝ "ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΩ" ΑΠΟ "ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Χ,Ψ,Ζ ΛΟΓΟΥΣ.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

ΗΤΑΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ "ΕΛΑΦΡΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΘΗΣΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ-ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ.

Senior Member
    αυτο ηταν!!!
    μετα απο τρομερη εσωτερικη παλη,τα ζυγισα τα πραγματα και πηρα τις αποφασεις μου.
    τον πηρα τηλεφωνο πριν απο λιγο και του ειπα οτι τον εκτιμαω πολυ,αλλα επειδη οι χαρακτηρες μας δεν ταιριαζουν,δεν θα ηθελα να συνεχιστει η φιλια μας.
    μου απαντησε με ενα πολυ στενοχωρημενο υφος "καλα ενταξει".
    του ευχηθηκα να ναι παντα καλα.

αρκετη "αρρωστια" υπαρχει ηδη μεσα μου,αρκετη "αρρωστια" υπαρχει στο σπιτι μου(στην αδερφη μου αναφερομαι).
    δεν νομιζω οτι θα μου εκανε καλο και αλλη "αρρωστια".
    και οταν λεω αρρωστια δεν αναφερομαι με ρατσιστικο τροπο στο ψυ-προβλημα του,αλλα στους δυσλειτουργικους τροπους αντιμετωπισης του προβληματος του.

δεν ειναι φυσιολογικο ενας αντρας 30 ετων,οταν δεν νιωθει καλα,αντι να προτιμαει την παρεα μιας κοπελας,να βγαινει εξω με τον μπαμπακα του.
    δεν ειναι φυσιολογικο μια μητερα να αποκαλει τον τριανταχρονο γιο της "αγαπη μου" και "λατρεια μου".
    Πιστεύω ότι έκανες ότι είναι καλύτερο για σένα και καλό θα είναι να τηρήσεις αυτή τη στάση και να μην αλλάξεις γνώμη.
    Είναι ολοφάνερο απ' όσα περιέγραψες ότι δεν είναι ένας "φυσιολογικός" άντρας 30 χρόνων, αλλά ένα παιδάκι.
    Θα ήταν λάθος (και για τους δυο σας) να το παίξεις η ψυχολόγος του, η νοσοκόμα του, η μαμά του.
    Και δε νομίζω ότι αυτό σε κάνει κακιά ή εγωίστρια.

Page 15 of 35 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast