Results 121 to 135 of 303
Thread: με αφησε για αλλη..
-
30-03-2011, 18:05 #121
δε νομιζω οτι θα σταματησω ποτε να τον σκεφτομαι.και δεν θα σταματησω ποτε να νιωθω θιγμενη για αυτο που μου εκανε. επρεπε να μου τυχει και αυτο σε αυτην την ζωη.
- 30-03-2011, 20:28 #122
30-03-2011, 22:23 #123
ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
30-03-2011, 23:15 #124
για κατσε βρε κοπελια.
ειναι πολυ κατανοητος και ο πονος και η απογοητευση σου απο τον τυπο.
αλλα τι κουβεντες ειναι αυτες που λες???????????????
ΑΥΤΟ ειναι οτι χειροτερο μπορει να σου συμβει σε αυτη τη ζωη???????
ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που μεγαλωνετε? στην γυαλα?
δλδ θεωρεις λογικο και αναμενομενο να περασεις απο την αδικη αυτη ζωη χωρις να εχεις μια ερωτικη απογοητευση?
ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ!
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΤΟΥ!!!!
μας εχεις μιλησει 200 ωρες γι αυτον και το μονο καλο που εχεις πει και που προκυπτει και απο την συμπεριφορα του ειναι οτι ειναι ομορφος!
ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ!!!!!
απο ομορφους βουλιαζει ο τοπος!!!
ευτυχως ειμαστε ομορφοσογο...
ορθωσε το αναστημα σου κοπελα μου, μαζεψε οτι απεμεινε απο την αξιοπρεπεια σου και κλειστου την πορτα που τον παρακαλας και τον κλαις τον τυχαιο τον τυπο!
ΣΥΝΕΛΘΕ!!!!!!!!!!!!
30-03-2011, 23:42 #125
Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Και δεν είναι στο χέρι μας να τον κάνουμε να κυλίσει γρήγορα. Αντίθετα μας φαίνεται ότι κυλάει αργά και βασανιστικά. Παιχνίδια του μυαλού είναι. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε.
Μην περιμένεις να τον ξεπεράσεις γρήγορα. Θέλει αρκετό χρόνο και είναι και λίγο θέμα συνήθειας. Όσο περνάει ο καιρός θα τον σκέφτεσαι όλο και λιγότερο, δεν θα είσαι όπως είσαι τώρα, τώρα είναι η αρχή και βρίσκεσαι στην κορύφωση. Θεωρίες σου λέω τώρα αλλά μια μέρα θα με θυμηθείς.
Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι να διακόψεις κάθε είδους επαφή μαζί του. Μην ανανεώνεις μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της. Βάλε νέους στόχους στη ζωή σου , είσαι πολύ νέα ακόμα . Κάποια στιγμή θα τον απομυθοποιήσεις. Θα μεγαλώσεις, θα δεις άλλα πράγματα, θα αλλάξει και λίγο ο χαρακτήρας σου λόγω ηλικίας και κάποια στιγμή όλο αυτό θα σου φαίνεται ένα πισωγύρισμα. Το μόνο που θα σου μείνει θα είναι ένα γιατί, χωρίς πόνο, χωρίς ζήλια, χωρίς ενοχές που δεν θα σε ενοχλεί καθόλου. Ένα συννεφάκι σε πεντακάθαρο ουρανό.
Έχω βρεθεί ακριβώς στη θέση σου και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν στα λέω για να σε ηρεμήσω. Ξέρω πως αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή και μακάρι να μπορούσα να σου δώσω να καταλάβεις, αλλά είναι αδύνατο να με ακούσεις. Ξέρω τι σημαίνει αυτός ο πόνος που αισθάνεσαι στο στήθος και πόσο έντονος είναι. Ευτυχώς όμως αργά η γρήγορα περνάει.
Εγώ πλέον έχω αποδεχτεί αυτό που έπαθα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν θα ήθελα ποτέ να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι ευχαριστημένος μαζί μου. Μπορεί εγώ να πετάω στα σύννεφα αλλά αν βλέπω τον άλλο να πιέζεται και να μη με θέλει τι να το κάνω. Να τον καταδικάσω να με κάνει ευτυχισμένο; Η και οι 2 ή τίποτα.
Δεν θέλω να πάρω το μέρος σου ή το μέρος του γιατί καταλαβαίνω και τις 2 πλευρές. Μπορώ όμως να σου πω με σιγουριά ότι πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου από ολη αυτήν την κατάσταση που σε βασανίζει και να διακόψεις κάθε επαφή μαζί του. Όσο το ανανεώνεις τόσο πιο αργά θα το ξεπεράσεις. Αυτός δεν πονάει. Μάλλον δεν έχει πονέσει ποτέ , εξού και η συμπεριφορά του. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτό που κάνει με το να σου δίνει ψεύτικες ελπίδες είναι κακό για σένα.
Δεν γνωρίζω πόσο ταιριάζατε ή όχι αλλά σου υπογράφω ότι δεν είναι ο μόνος άνθρωπος που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Και φυσικά το πόσο όμορφος είναι η όχι θα δεις αργότερα ότι δεν παίζει και τόσο μεγάλη σημασία. Είναι ένα κριτήριο αλλά αυτό που μετράει είναι το σύνολο. Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών κάθε ανθρώπου.
Κλείνοντας... Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι τρελά κολλημένος με μια κοπέλα η οποία εμφανισιακά δεν συγκρίνεται με αυτή που με πλήγωσε. Αυτή που με πλήγωσε πριν κάποια χρόνια ήταν τόσο όμορφη που αναρωτιόμουν και γω αν είναι αλήθεια αυτό που μου συμβαίνει. Α, και στο χαρακτήρα ταιριάζαμε πάρα πολύ, αυτός ήταν και ο λόγος που δυσκολεύτηκα να την ξεπεράσω. Τώρα που είμαι κολλημένος με αυτήν την κοπέλα ειλικρινά δεν μου περνάει καν από το μυαλό η πρώην και ας είναι 10 φορές πιο όμορφη. Αν μπορούσα να διαλέξω ένα είναι σίγουρο. Ότι δεν θα γυρνούσα ποτέ πίσω. Ακούγεται περίεργο αλλά έτσι είναι. Ο έρωτας με πλήγωσε και τώρα είναι αυτός που με θεραπεύει ($%@!#$^$%^). Ο έρωτας και ο χρόνος. Πέρασαν αρκετά χρόνια αλλά τα κατάφερα. 'Επαθα , έμαθα , δυνάμωσα και πλέον ξέρω να προστατεύομαι. Είμαι ευτυχισμένος και πάνω απ'όλα νιώθω ασφάλεια.
Θα τα καταφέρεις και εσύ είμαι σίγουρος.
31-03-2011, 01:40 #126
εχω αρχισει να ψαχνομαι για δουλεια στην αθηνα,αν φυγω μακρυα θα ξεχασω πολυ πιο γρηγορα.θα παω και στην πρεσβεια της αυστραλιας να κανω αιτηση για βιζα.να φυγω μακρυα. για να καταλαβετε ποσο ομορφος ειναι, μοιαζει με αυτον http://www.youtube.com/watch?v=SBaEVMZUL-4
ακομη κι αν ερωτευτω καποιον αλλο καποια στιγμη παντα θα με τσουζει οτι τον χαιρεται μια αλλη..μια πολυ μετρια εμφανισιακα σαχλη γκομενιτσα.κι αυτο ειναι υποτιμητικο για μενα
31-03-2011, 08:24 #127
το μονο που ειναι πραγματικα υποτιμητικο για σενα, ειναι ο τροπος που σκεφτεσαι και τα κριτηρια που εχεις για τους ανθρωπους.
λυπαμαι που στο λεω, αλλα ισως ο πρωην σου βρηκε στην σαχλη κοπελιτσα εναν ανθρωπο με λιγοτερο επιφανειακες σκεψεις απο τις δικες σου και να περναει καλυτερα.....
31-03-2011, 08:33 #128
σιγα βρε κοπελια!σιγα!δηλαδη εσενα το κριτηριο σου ειναι το περιτυλιγμα?θα σου λειψουν οι κοιλιακοι του και το σεξυ βλεμμα του?γιαυτα πονας?πραγματικα εισαι επιφανειακη..
οταν σε καποιον θα σε ερεθιζει το μυαλο του και η καρδια του τοτε θα καταλαβεις τι εστι ερωτας.
31-03-2011, 09:06 #129
Remedy
Καλά τα λες!!!.
Από τα όσα έχει γραψει το συμπέρασμα που βγάζω είναι πως αυτό που τη συνδεε τόσο αφάνταστα μαζί του ήταν το ότι ήταν όμορφος!! Δεν έχω εντοπίσει τίποτα άλλο να τη συνδέει μαζί του, έστω σε μικρότερο βαθμό, παρά μόνο αυτό. Από όσα λεει δεν μας έχει πει τιποτα άλλο ότι της άρεσε πάνω του εκτός από την ωραία του όψη!. Δεν μας έχει γραψει κατι για το χαρακτηρα του που να μας λεει ότι της άρεσε ή κατι για σωστή επικοινωνία μαζί του. Κόλλησε στην εμφάνιση και έτσι ζούσε σέ ψευδαίσθηση ότι και οι υπολοιπες του πλευρες είναι το ίδιο ωραίες. Τελικά την επιφανειακή σχέση αυτή την έκανε όχι αυτός.
Ίσως ο χωρισμός να ταν το φυσικό και αναμενόμενο αποτέλεσμα όπως και θα ναι στην επόμενη και κάθε επόμενη της σχέση αν το κριτήριο είναι μόνο αυτό και τιποτα αλλο.γιάννης
31-03-2011, 11:30 #130
Όσον αφορά την ομορφιά του, σιγά τ' αυγά. Στην ηλικία αυτή αρκετοί είναι εξίσου όμορφοι και καλύτεροι. Άσε που είναι θέμα γούστου.
Η τόση εμμονή σου όμως στην ομορφιά του είναι ανησυχητική. Να ήσουνα 16 κάπως θα το δικαιολογούσα. Στα 26 σου όμως και να σκέφτεσαι ακόμα έτσι, δείχνει μεγάλη ανωριμότητα. Θέλεις πολλή δουλειά.
31-03-2011, 11:38 #131
Πού να το πει ο άνθρωπας. Φοβάται. Δω που τα λέμε κι εγώ ένα σκιάξιμο το έχω φάει με όσα διάβασα.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
31-03-2011, 12:32 #132
Εχει τυχει καμποσες φορες ατομα να λενε ''κοιτα αυτος τι τεκνο ειναι κ δες με τι μπαζο τα εχει''. Ισως αυτο το υποτιθεμενο ''μπαζο'' γι'αυτους που το λενε, βλεπει στο ''τεκνο'' κ κατι περα απο την εμφανιση την οποια βλεπουν ολοι γυρω κ σχολιαζουν σαν να ειναι το υπερτατο προσον. Η εμφανιση ειναι ενα καθαρα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ θεμα και με το βιντεο που εβαλες katestrammeni αλλα και με αυτα που λες δε δειχνεις να το αντιλαμβανεσαι αυτο. Ειναι σαν να θεωρεις οτι ολοι εδω θα συμφωνησουν σε οτι λες περι ομορφιας, δεν ειναι ετσι, καθενας εχει τις προτιμησεις του.
Σκεψου επισης οτι αν καποιος θεωρειται ομορφος απο πολυ κοσμο και εχει και μια σχεση η οποια του τονιζει το ποσο ομορφος ειναι, αργα ή γρηγορα θα ψαξει κατι αλλο, γιατι θα θελει να ακουσει και κατι αλλο για το ατομο του.Last edited by rock; 31-03-2011 at 12:49.
31-03-2011, 14:04 #133
01-04-2011, 00:37 #134
δε λεω οτι μονο αυτο εχει.αλλα το οτι εχει αυτο με τσουζει περισσοτερο και με κανει να ζηλευω αφορητα που δεν τον χαιρομαι εγω πλεον. ταιριαζαμε απιστευτα σε ολα, ειχαμε τους ιδιους προβληματισμους,τα ιδια ενδιαφεροντα,τις ιδιες ανησυχιες. ειχα βρει το αλλο μου μισο,δεν εβρισκα και δε βρισκω καποιον που να με ενδιαφερει περισσοτερο σαν ατομο. μου φεροταν πολυ καλα,αν και καποιες φορες γινοταν αδικος και κακος μαζι μου. μεχρι που εκανε αυτο κι εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.και τωρα εγω ειμαι αυτη που με παρατησαν, το ξερουν ολοι οι φιλοι και οι γνωστοι.και ναι με παρατησε για μια χειροτερη μου, ξερω να κρινω. αυτο ειναι που με τρελαινει. κι αυτη για την ομορφια του τα εχει μαζι του διοτι στους 3 πρωτους μηνες που ειναι μαζι τι ξερει για τον χαρακτηρα του?
01-04-2011, 01:10 #135