Θέλω να βοηθήσω κ δεν ξέρω πως.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Member
    Όσο για τα νέα με την δική μου κατάσταση είναι τα εξής: Από την τελευταία φορά που έγραψα εδώ δεν έχουμε μιλήσει στο τηλ. Κολλήσαμε στα μηνύματα αλλά νομίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.. Τώρα είναι σε άδεια κ τα μηνύματα αραίωσαν. Ένα κάθε δύο μέρες.. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενοχλεί λιγάκι.. Μου έστειλε όμως κάτι που ταυτόχρονα με έκανε να σκεφτώ λίγο διαφορετικά.. Μου είπε ότι περνάει πολύ ωραία.. Ότι είναι απορροφημένος από τους φίλους του κ να μην νομίζω ότι με ξέχασε..
    Ξέρω δεν με τιμάει πολύ αυτό που γίνεται αλλά όπως έχω πει πάλι δεν έχω κάτι να χάσω.. Ούτε εγώ αλλά ούτε κ αυτός.. Δεν θα κάνω κάποια κίνηση όσο είναι σε άδεια.. Μπορεί να χρειάζεται να περάσει καλά.. Θα δούμε πως θα είναι όταν τελειώσει η άδειά του... Κ η ζωή συνεχίζεται.. Όταν πάρει την μεγάλη του άδεια θα τον δω.. Κ θα δούμε κ εκεί πως θα πάει.. Αν δεν πάει καλά θα ξέρω ότι έχω έναν καλό φίλο... Κ αυτό μου αρκεί κ μένα... Ακόμα είναι νωρίς για να πω κάτι παραπάνω... Ο καιρός θα δείξει..

Καλημέρα σε όλους!!!!

Senior Member
    Γεια σου lazy!! Χαιρομαι πολυ για αυτα που γραφεις!! Το οτι περναει ωραια ειναι πολυ σημαντικο..και μονο που ξερεις οτι ο ανθρωπος αυτος ειναι ευτυχισμενος σε κανει κι σενα να νιωθεις καλυτερα,ε?? δεν σημαινει οτι σε ξεχασε, ισως απλα θελει λιγο χρονο να τα βρει με τον εαυτο του κ να περασει καλα.....το σημαντικοτερο ειναι να ξερουμε πως ο ανθρωπος που αγαπαμε ειναι πανω απ ολα καλα, δεν συμφωνεις??
    δωσε του οσο χρονο χρειαζεται κ να ξερεις πως δεν σε εχει ξεχασει....ισως ειναι ενα διαστημα αυτο κ θα περασει...

ευχομαι ο,τι καλυτερο!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Σε ρωτάω Lazy γιατί τη δική μου καλοσύνη την εκμεταλλεύτηκε άτομο που είχε πρόβλημα νεύρων. Αυτό καλώς ή κακώς το υπέμεινα. Μετά του συνέβη κάτι τραγικό και βρήκα τον εαυτό μου να μην κλείνει μάτι όλη τη νύχτα από το κλάμμα (τόσο τον συμπονούσα) και μετά να κάνω υπομονή 3 μήνες στην κάθε του διάθεση (που είναι και το φυσιολογικό όριο να το ξεπεράσει κάποιος κατά την ψυχολογία για να επανακάμψει). Τί εννοώ διάθεσή του; Αραίωσε την επικοινωνία και όποτε επικοινωνούσε ήταν απόμακρος ή ήταν για να ξεσπάει τα νεύρα του πάνω μου. Μέχρι που με κατηγόρησε για το πρόβλημά του. Κι όταν έκοψα μια και καλή την επικοινωνία (γιατί δεν είμαι και σάκος του μποξ ούτε αγία), έκανε τα αδύνατα δυνατά να με νευριάσει ώστε να ασχοληθώ μαζί του. Αλλά δεν ενδιαφέρομαι πια να γίνω κι εγώ δυστυχισμένη για να νιώσει κάποιος λιιιίγο καλύτερα. Στο λέω για να προσέχεις να μη σε χρησιμοποιήσει. Γιατί έτσι μπαίνεις σε ένα κλίμα που σε παίρνει από κάτω και αρχίζεις και χάνεις τη μπάλα. Που τελειώνει ο δικός του ο πόνος και που αρχίζει ο δικός σου; Θα μου πεις, 'να μην πονάς;' Να μη σε πονάει ο άλλος. ΚΑΙ να μην πονάς ίσως. Αν πνίγεσαι και συ, πώς να βοηθήσεις τον πνιγμένο; Κι αν ο πνιγμένος σου κάνει πατητή, όχι για να σωθεί, αλλά για να μη νιώθει μόνος, γιατί να τον βοηθήσεις;
    Πάντως να προσέχεις και την κλασσική περίπτωση του φαντάρου. Ξέρεις, που θέλει συμπαράσταση όσο είναι φαντάρος...και μετά δεν ξέρεις...

Member
    Καλησπέρα σε όλους!!!! Λοιπον με πήρε τηλ σήμερα κ μου είπε ότι σκέφτεται να έρθει αύριο να με δει για μια μέρα.. Όταν του είπα ότι θα είναι η αδερφή μου σπίτι άρχισε να σκέφτεται το αν θα έρθει η όχι.. του ''την είπα'' χαριτωμένα κ τον άφησα να αποφασίσει.. Τελικά μου είπε ότι θα έρθει γιατί έχει να πάει κ στην ψυχοθεραπεύτριά του.. Με όλη μου την ειλικρίνεια δεν μπορώ πλέον να ελπίζω ότι κάτι θα μπορέσει να εξελιχθεί από όλο αυτό.. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που τον ακούω καλά.. Πιστεύω ότι μπορεί να δημιουργηθεί κάτι κ ας είναι μια απλή φιλία.. Τεσπα... Θα δείξει κ θα σας ενημερώσω αύριο!!!!!

Οφελια έχεις απόλυτο δίκιο από την μεριά σου για αυτά που λες.. Όσα περιγράφεις θα με είχαν πνίξει κ μένα.. Όταν νιώθεις κάποια πράγματα για κάποιον γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όλο αυτό.. Κ στο τέλος βρίσκεσαι εσύ στην μέση όλων των προβλημάτων που απλά δεν δημιούργησες εσύ.. Ξέρω πολύ καλά για τον φαντάρο κ την συμπαράσταση που θέλει.. Κ αυτό το δεν ξέρεις μου το έχει τονίσει ήδη πάρα πολλές φορές... Δεν έχω μπει ακόμα στην διαδικασία να απορροφήσω κ να επεξεργαστώ όσα γίνονται.. Απλά αφήνω να γίνονται.. Κ ευτυχώς δεν φοβάμαι κάτι γιατί απλά δεν είμαι σε θέση να κάνω κάτι παραπάνω εγώ αυτό τον καιρό... Οπότε απλά νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω απλά πράγματα κ ανθρώπινα.. Κ όπου βγει.. Δεν τον ξέρω κ πάρα πολύ καλά οπότε απλά το ζω κ δεν μπορώ να πω ότι με επηρεάζει ιδιαίτερα.. Το ότι μου ανοίχτηκε ήταν πολύ σημαντικό για μενα...

Τι να πω... Θα δείξει... Περισσότερα νέα αύριο.. Καληνύχτα σε όλους!!!

Member
    “Η πιο μεγάλη αρετή του ανθρώπου είναι να έχει καρδιά. Μα η πιο μεγάλη ακόμα είναι όταν χρειάζεται να παραμερίζει την καρδιά του…” ...ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by lazy View Post
    “Η πιο μεγάλη αρετή του ανθρώπου είναι να έχει καρδιά. Μα η πιο μεγάλη ακόμα είναι όταν χρειάζεται να παραμερίζει την καρδιά του…” ...ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ
    lazy πολυ ωραιο αυτο!! Eυχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας!!
    Σ αυτο που γραφει η Ofelia εχει δικιο...παιζει κ αυτο το σεναριο..οποτε προσεξε στην τελικη μη βγεις εσυ ζημιωμενη κ πληγωμενη απ αυτην την ιστορια...Περιμενουμε νεα σου!!!

Senior Member
    καποια πραγματα ειναι ωραια, αλλα ειναι ποιητικα, δεν ειναι συμβουλες ζωης! Γιατι μετα θα τρεχεις σε καρδιολογο να ψαχνεις την καρδια σου!

Member
    Καλησπέρα!! Όλα είναι μια χαρά! Βγήκαμε, μιλήσαμε κ γενικά ήταν μια χαρά όλα! Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι ακόμα περισσότερο.. Μου μίλησε για τους φόβους του.. Μου είπε με όλη του την ειλικρίνεια ότι δεν μπορεί να κάνει κάποια σχέση ενώ ταυτόχρονα ψάχνεται!!!
    Τεσπα είμαι καλά!! Κ είναι κ αυτός!! Συμφωνήσαμε να μην το προχωρήσουμε κ όπως είπε κ αυτός ''Δεν θα με αφήσει να βγω από την ζωή του όποια κ ταμπέλα κ αν μπει'' Νιώθει ότι η επικοινωνία μας τον βοηθάει! Κ για πρώτη φορά είδα μπροστά μου έναν άνθρωπο κ τπτ περισσότερο! Έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που επιτέλους μίλησε ειλικρινά κ έδειξε ότι δεν θέλει μόνο παρηγοριά από το φανταριλίκι αλλά μία ειλικρινή σχέση ανθρώπινη κ τπτ παραπάνω..!! κ αυτό με κάνει να νιώθω ακόμα πιο σίγουρη ότι θέλω να συνεχίσω να έχω επικοινωνία μαζί του!!

Όλα πήγαν μια χαρά κ συνεχίζουμε!!!!! ))

Junior Member
    απορω με ορισμενα ατομα πραγματικα που ειναι σε FORUM ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ και το τονιζω με κεφαλαια γραμματα και απαντουν στα μηνυματα και προβληματα των αλλων με σατυρικες φωτογραφιες λ.χ Μητερας Τερεζας και με ειρωνικα σχολια του στυλ.."φυγε μακρυα απο αυτον..." "μην ασχολεισαι.." "πηγαινε για αλλα..." "ο αντρας ειναι κυνηγος δυναμικος κλπ...ρε πατε καλα??δεν καθεστε στο zoo και στο facebook τοτε καλυτερα??σεβαστειτε τα προβληματα των αλλων και ξεκολληστε απο τα χρονια κομπλεξ και τα κομπλεξικα στερεοτυπα ελληνικης επαρχιας δεκαετιας του "20!το οτι ειναι αντρας δεν σημαινει οτι ειναι ενας γα......κουλας δυναμικος που τρεχει η βαρβατιλα απο τα μπατζακια και πλημμυριζουν οι δρομοι!ειναι δυνατον να εχουν λογικοι ανθρωποι τετοια στερεοτυπα??οταν εχει προβλημα ο αδερφος σας η η Μανα σας τι κανετε??φευγετε μακρια για να μη σας χαλασει τη ψυχολογια??το οτι ειναι αντρας δεν σημαινει οτι δεν ειναι και ανθρωπος..κ το οτι δεν ειναι καλα ψυχικα δεν σημαινει οτι τον εγκαταλειπουμε!εκει φαινεται η μαγκια σας (και απευθυνομαι στις κοπελες) αν ειστε ικανες να κανετε καποιον να νοιωθει ομορφα!γιατι το να ανοιγεις τα ποδια δεν λεει κατι παρτε το χαμπαρι επιτελους!προσωπικα αν ακουγα κοπελα να ξεστομιζει τετοιες κοτσανες σε προβλημα αλλου μπροστα μου θα τις εριχνα μια χοντρη ροχαλα και θα εφευγα.θα πρεπει να ντρεπεσαι!αυτο λεω μονο και γραψε οτι θες.

Senior Member
    "ότι δεν μπορεί να κάνει κάποια σχέση ενώ ταυτόχρονα ψάχνεται!!! !"

Aυτο ξερεις τι σημαινει ετσι? Δε μπορει να κανει σχεση μαζι σου, ψαχνεται ομως γαιτι θελει να κανει σχεση με καποια αλλη. Πληθωρα παραδειγματων απο φιλες μου που βγαινανε με αγορια που ψαχνονταν, τους λεγανε οτι δε μπορουν να κανουν σχεση, και μετα απο μια εβδομαδα ειχανε σχεση με καποια αλλη. Στο λεω για να μη στεναχωρεθεις σε περιπτωση που γινει αυτο.

Senior Member
    Καλησπέρα!! Όλα είναι μια χαρά! Βγήκαμε, μιλήσαμε κ γενικά ήταν μια χαρά όλα! Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι ακόμα περισσότερο.. Μου μίλησε για τους φόβους του.. Μου είπε με όλη του την ειλικρίνεια ότι δεν μπορεί να κάνει κάποια σχέση ενώ ταυτόχρονα ψάχνεται!!!
    Τεσπα είμαι καλά!! Κ είναι κ αυτός!! Συμφωνήσαμε να μην το προχωρήσουμε κ όπως είπε κ αυτός ''Δεν θα με αφήσει να βγω από την ζωή του όποια κ ταμπέλα κ αν μπει'' Νιώθει ότι η επικοινωνία μας τον βοηθάει! Κ για πρώτη φορά είδα μπροστά μου έναν άνθρωπο κ τπτ περισσότερο! Έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που επιτέλους μίλησε ειλικρινά κ έδειξε ότι δεν θέλει μόνο παρηγοριά από το φανταριλίκι αλλά μία ειλικρινή σχέση ανθρώπινη κ τπτ παραπάνω..!! κ αυτό με κάνει να νιώθω ακόμα πιο σίγουρη ότι θέλω να συνεχίσω να έχω επικοινωνία μαζί του!!

lazy μπραβο!! σημασια εχει πανω απ ολα οτι ειστε κ οι δυο καλα!! απο κει κ περα κ σχεση να μην προκυψει εστω το οτι θα εχεις εναν ανθρωπο, εναν καλο φιλο διπλα σου ειναι πολυ σημαντικο!! kisses!

Member
    Συμφωνώ με carrie και Lacrymosa. Ευχάριστο νέο, βρήκες ένα φίλο, μην ξεχαστείς όμως και τρέφεις άλλες ελπίδες... μόνη σου.

Senior Member

Ωραια που εμπιστευτηκες τον εαυτο σου...καλη συνεχεια ευχομαι
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Γεια σας κ παλι!!! ολα ειναι μια χαρα!!!! απο την ωρα που ειπαμε οτι δεν θα γινει κατι περισσοτερο μεταξυ μας τον βλεπω πιο ανετο, πιο ανοιχτο κ γενικα λιγοτερο αγχωμενο!!! κ ειμαι κ εγω καλα για την τροπη των πραγματων!!! Αλλωστε είναι πολύ μακρυά κ δεν μας συνδέει κανένα κοινό σημείο ακόμα κ μετά το φανταρικό του.. Οπότε δεν πρόκειται να γίνει κάτι περισσότερο από την επικοινωνία!!!

Είμαστε κ οι 2 πολύ καλύτερα κ εύχομαι να νιώθει καλά κ να τα ξεπεράσει όλα σύντομα!!! Τι να πω!!! θα δείξει!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123