Μπορει να με βοηθησει καποιος;Δε ξερω τι να κανω και φοβαμαι πολυ. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Banned
    αυτο το κολλημα ειχα κ εγω!!

δεν παθαινεις τιποτα!!

ηρεμησες λιγο βρε?

Senior Member
    Ναι ηρεμησα λιγακι,αλλα ρε παιδια σε λιγο θα φοβαμαι να αρχιζω τον υπνο μου.ελεος.

Τι γιατρο χρειαζομαι στην περιπτωση μου; ειλικρινα νομιζω πως πλεον χρειαζομαι μια θεραπεια.Ετσι δεν ειναι;

Φίλε Agia νομίζω πως ένας ψυχίατρος μπορεί να σε βοηθήσει. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα άγχους που μου βγαίνει και στην καρδιά και αποφάσισα να ξεκινήσω και εγώ θεραπεία. Και ψυχολόγος ίσως μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά έχω την εντύπωση ότι σε αυτές τις περιπτώσεις άγχους, υπάρχουν διάφορες χημικές ανισσοροπίες στον σώμα, και πολύ πιθανόν η απλή κουβέντα να μην μπορεί να σε κάνει να δεις αποτέλεσμα άμεσα.
    Φυσικά δεν είμαι ειδικός, ούτε τρελένομαι με την ιδέα της φαρμακευτικής θεραπείας, αλλά αν είναι να με βοηθήσει προσωπικά θα την ακολουθήσω.

Member
    Ελπίζω Agia μου να πέρασε η κρίση και να πήγε καλά και η συνέντευξη.
    Να ξέρεις ότι οι κρίσεις πανικού είναι τόσο ύπουλες, που έρχονται την ώρα που χαλαρώνεις,
    κι ενώ εσύ νομίζεις ότι αυτή τη στιγμή δεν έχεις τίποτα, είναι κάτι που είχες ή είχες σκεφτεί ή σε είχε ενοχλήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη στιγμή που πας να χαλαρώσεις, τσουπ! αυτό έρχεται για να σε διαλύσει.
    Αν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ξέρεις γιατί σου συνέβη αυτό... Η συνέντευξη για τη δουλειά είμαι σίγουρη, ότι σε άγχωσε πολύ (μήπως κατά βάθος δεν θέλεις τη συγκεκριμένη δουλειά ή μήπως είσαι αναγκασμένη να ψάξεις για δουλειά χωρίς πραγματικά να το θέλεις);;;
    Πιστεύω ότι ένας καλός ψυχολόγος, μπορεί πολύ να σε βοηθήσει!!!

Senior Member
    Mακαρι να βρω μια ακρη.

Αν και δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου,πηγα πρωτα σε γιατρο και μετα στη συνεντευξη.Ολα καλα πηγαν εκει.
    Ο γιατρος,μου εδωσε zoloft 50 mg για αρχη,μαζι με τα xanax 0,25 για λιγες μερες.Εχετε καμια ιδεα για τα zoloft; Μου ειπαν οτι σιγα σιγα θα με στρωσουν.
    Βασικα παιδια,ρωταγα και ξαναρωταγα τον γιατρο αν πρεπει να κοιταξω παλι την καρδια μου,και μου ειπε οχι! Παρολα αυτα εγω συνεχιζω και φοβαμαι οτι κατι δεν παει καλα με την καρδια.

Τωρα,προσπαθουσα να κοιμηθω λιγο και παλι ταχυκαρδια.90-100 και παρα πανω καποιες φορες και εντονο αισθημα των παλμων στο στηθος μου.
    Οσο υπαρχει αυτο αλλο τοσο και εγω θα φοβαμαι,δεν ειναι ευκολο καθολου να το ξεπερασω.

Αν εχετε καποια ιδεα για τα zoloft,αν επερνε καποιος-α, και αν υπηρχε βελτιωση...

Σας ευχαριστω παντως ολους για το χρονο σας και το ενδιαφερον σας!

Junior Member
    Aaaaa iremia. Den to pistevo akrivos etsi eimai kai egw sxedon ka8e mera kai ta xanax kanoun kalei douleia alla den einai i lish.Kai katarxas na ksereis den 8a pe8aneis. auto nomiza kai egw kai fovomoun san treloi me kati api8mies apisteutes :/ eixe katastrafei sxedon i zwh mou. ola sto mialo einai 8elei psixremia kai ipomoni panw apo ola )))

Senior Member
    γεια σου olgitsa, και ποια μπορει να ειναι η λυση αν οχι τα φαρμακα;

εσυ πως το αντιμετωπιζεις;

Junior Member
    Καλησπέρα, αν και πολύ αργά η απάντηση, όλοι σου λένε να ηρεμίσεις αλλά κανένας δεν σε συμβουλεύει στη πραγματικότητα τι κάνεις.
    θα σου πρότεινα πριν κοιμηθείς να ακολουθήσεις μερικές επαναλήψεις από γαλήνια αναπνοή , θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις το υπάρχον στρές και να κοιμηθείς χωρίς δευτερες σκέψεις.
    Να είσαι πάντα καλά.

Banned
    Quote Originally Posted by staytrue View Post
    Καλησπέρα, αν και πολύ αργά η απάντηση, όλοι σου λένε να ηρεμίσεις αλλά κανένας δεν σε συμβουλεύει στη πραγματικότητα τι κάνεις.
    θα σου πρότεινα πριν κοιμηθείς να ακολουθήσεις μερικές επαναλήψεις από γαλήνια αναπνοή , θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις το υπάρχον στρές και να κοιμηθείς χωρίς δευτερες σκέψεις.
    Να είσαι πάντα καλά.
    ευτυχως που ειπες την μαγικη συνταγη..να'σαι καλα εισαι ο μονος που ειπες την σωστη συμβουλη!

Member
    Agia agia.. πόσο σε καταλαβαίνω
    Εγώ πάλι έχω κόλημα γιατί συνήθως όταν είμαι ξαπλωμένος μπορώ και ακούω τους χτύπους της καρδιάς και &()#&*$#&*(#
    Είμαι καμιά φορά σαν ραντάρ και μόλις εντοπίσω το παραμικρό παράξενο τότε καρααγχόνομαι.. άλλες φορές ψάχνομαι σε ποιά θέση ξαπλωμένος είμαι καλύτερα ώστε να μην νιώθω τους χτύπους..
    Ευτυχώς που ένα 0,25 xanax μου εξασφαλίζει συνήθως ήρεμο ύπνο μέχρι να δω τι θα κάνω με όλα αυτά τα θέματα..
    Μεθαύριο έχω ραντεβού με ειδικό
    Agia πάντως μόνο η γνώση πως ΔΕΝ έχεις τίποτα παθολογικό με την καρδιά φαντάζομαι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.. έστω λίγο.
    και εγώ είναι ώρες ώρες που φοβάμαι πολύ..τα πάντα..
    Ακόμα και τις σκέψεις μου.

Senior Member
    Agia μου κι εγω υποφερω απο αρρυθμιες εδω κ παρα πολυ καιρο κ ενα σωρο αλλα ψυχοσωματικα καπακι..ειδικα το βραδυ που πεφτω να κοιμηθω με τρελαινουν κ εχω μονιμως την αισθηση οτι θα παθω κατι κακο η θα σταματησει η καρδια μου στα ξαφνικα..εχω κανει ενα σωρο εξετασεις απ το αγχος ειναι ολα δεν εχω κατι οργανικο..ειναι πολυ μεγαλη ταλαιπωρια γμτ νιωθω πως δεν θα ηρεμησω ποτε..κοιτα αμα μπορεις με διαφορες τεχνικες να αντιμετωπισεις το αγχος η να κανεις ευχαριστες σκεψεις ωστε να ξεχαστεις εχει καλως αλλιως αγχολυτικο ως λυση αναγκης θα σου λεγα....οχι με το παραμικρο γιατι μετα συνηθιζεις κ δεν σε πιανουν...τα ζαναξ ενω αρχικα με πιανανε μετα απο 1 χρονο που τα παιρνα δεν καναν σχεδον τιποτα κ τα αλλαξα.....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by staytrue View Post
    Να είσαι πάντα καλά.
    ρε συ ειναι οντως χρησιμο αυτο αν μπορεις να κανεις αυτην την αναπνοη εγω παντως πολλες φορες ειδικα βραδυ δεν μπορω να αναπνευσω κανονικα δεν μπορω να κανω εκπνοη κοβεται η αναπνοη μου στη μεση κ λαχανιαζω...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12