ΣΚΥΛΟΦΟΒΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Εγώ πάλι, φοβάμαι τις σκύλες...
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασίλης73 View Post
    Εγώ πάλι, φοβάμαι τις σκύλες...
    χαχαχαχαχα οντως αυτες ειναι χειροτερες!!!!!!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Κατεβηκα πριν καμια ωρα να πεταξω τα σκουπιδια κ ηταν 5-6 μαζεμενα στον καδο ακριβως διπλα κ γαυγιζανε...φυσικα δεν τα πεταξα μεταβολη κ ντουγρου πισω..
    "σκυλι που γαβγιζει δεν δαγκωνει" αυτο τελικα ισχυει η οχι??
    εγω παντως αυτο που πιστευω ειναι οτι αν θελει να δαγκωσει θα το κανει, γαβγισει δε γαβγισει!!

Senior Member
    Ε ναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει silent killer σκυλι! Θα εκφράσει την πρόθεση του. εκτός κι αν ειναι σκυλι ninja, δεν ξέρω : )

Senior Member
    λολλλλ τουλαχιστον ετσι δεν θα σαι κ απροετοιμαστος!! μην κατηγορεις μετα το σκυλι οτι δεν σε προειδοποιησε!!!!!!

Senior Member
    ξέρεις γιατί το λιοντάρι θεωρείται ο βασιλιάς της ζούγκλας? : ) όχι γιατι ειναι το πιο δυνατο (υπαρχουν κι αλλα θερια πιο δυνατα) αλλα επειδη εχει κωδικα τιμης. δλδ πριν σε φαει βρυγχαται! θα σε κολατσισω τωρα, αλλα σε προειδοποιω να το ξερεις : ) εχει μπεσα. οχι σαν τη τιγρη που δεν ξερεις απο που σου'ρθε : D (αν κι αυτο ισως να ειναι πιο φιλεσπλαχνο!)

τωρα, τα καημενα τα σκυλακια, τι να μας κανουνε? ; )

Senior Member
    παντως γενικα εχω προσεξει τα σκυλια ειναι πολυ απροβλεπτα..τυχαινει περπαταω στο δρομο κ ενω το βλεπω ειναι ηρεμο κ ξαπλωνει στα καλα καθουμενα πεταγεται πανω κ γαυγιζει...
    επισης εχω ακουσει οτι σε πολλα σκυλια τους αρεσει να παιρνουν απο πισω τους ανθρωπους (εννοω να τους ακολουθουν λολ!..) κλασικη εικονα πλεον να βλεπω παππουδια να γυρναν απ τη λαικη φορτωμενοι κι ενα σκυλι (η και 2 ) τους ακολουθουν....φυσικα δεν θα ηθελα να βρισκομαι σ αυτη τη θεση..αντε να εξηγησεις μετα στο σκυλι οτι δεν θες παρεα!!!!

Senior Member
    εχω παρατηρησει οτι ειναι κοινωνικα ζωα τα σκυλια, πολυ : )
    θυμαμαι οταν περιμενα το απολυτηριο απο το στρατο, έπρεπε να περιμενω λιγο εξω μεχρι να υπογραφουν τα χαρτια, και καθησα σε κατι σκαλοπατια. ηρθε ενα απο τα σκυλια του στρατοπεδου και περιμενε σε μικρη αποσταση απο μενα μαζι με μενα για οοολη την ωρα που εκαναν τα χαρτια να βγουν. και με... συνοδεψε και μεχρι το αμαξι, κατι σαν συνοδεια τιμης ενα πραμα λολ διακριτικοτατο ετσι? ουτε αγημα να ητανε λολ

Senior Member
    λολλλ!!! παντως εμενα τετοια τιμη να μου ελειπε καλυτερα!!!!!!!

τωρα που ειπες κ για στρατο θυμηθηκα αυτο:http://www.youtube.com/watch?v=vJegH_dmd7U

μερικες φορες τα σκυλια παραειναι κοινωνικα ομως!!

Senior Member
    λοοολ! πολυ καλο!

Banned
    Το θεμα που θυγεις ειναι σοβαρο, και τελευταια με την καραντινα και με την οικονομικη κριση εχει γινει ακομα πιο εντονο! Ο λογος ειναι οτι αρκετοι "φιλοζωοι" λογο προσωπικων δυσκολιων τους ειτε δεν στηρονουν τα δικα τους σκυλια ,αρα πανε και αφηνουν σε διαφορες ερημιες τα κουταβια, ειτε παραταν το δικο τους το σκυλι. Εχει γινει μαλιστα και θεμα στο δημοτικο συμβουλιο Θεσσαλονικης αφου υπηρξαν πολλοι τραυματισμοι μεχρι κι θανατος ηλικιομενου στο Σειχ Σου.
    Δυστυχως στην Ελλαδα ειμαστε σε ολα τα θεματα της υπερβολης! , το προβλημα ειναι οτι οι δημοι ειτε δεν εχουν χρηματα για να τα μαζεψουν -αφου συμφωνα με τους νεους νομους υπευθυνοι ειναι οι δημο πλεον- ειτε επειδη τους κανουν καταγγελιες και μηνυσεις οι φιλοζωικες οργανωσεις φοβουντε και τα αφηνουν ελευθερα σε περιοχες που δεν εχουν ευθυνη. Αποτελλεσμα περιοχες οπως ο Υμμητος , η Πεντελη η ακομα και μεσα σε Αθηνα, στο Λυκαβητο, κι αλλου υπαρχει πλεον προβλημα σοβαρο!
    Ειναι υπερβολικα τρελο αυτο που συμβαινει! εχουν φτασει στο αλλο ακρο, απο εκει που τα κακομοιρα τα σκυλακια ειχαν αθλιες συνθηκες ζωης, απο εκει που τα λυπομασταν και τα βοηθαγαμε διοτις στην χωρα μας η φολα ηταν κατις σαν το ραντισμα για τα κουνουπια καπωτες! εχουμε παει πλεον στο αλλο ακρο! να μετραει πιο πολυ η ζωη ενος σκυλου απο ενος ανθρωπου! και αυτο δεν ειναι αστειο, συμβαινει ! οταν υπαρχει ασιδοσια, οταν στα χωρια αφηνουν ελευθερα τα τσοπανοσκυλα τους! κανεις δεν τους ελεγχει! Οταν σε περιπτωση που περπατας σε περιοχη της Αττικης με τετοιο κινδηνο και κρατας ενα ξυλο για αμυνα σου, η καμια πετρα , υπαρχει περιπτοση να σου κανουν μηνυση για ασελγια σε σκυλο!!!
    Υ.Γ. το οτι τα σκυλια μιριζουν τον φοβο ειναι μυθος παιδια. Προσωπικα οταν πεθαναι ο σκυλος μου ενιωσα σαν να χανω ανθρωπο! η αγαπη του προς εμενα και προς την οικογενεια μου παρα το οτι δεν ηταν καλες οι σχεσεις του με τους δικους μου , ηταν απιστευτα γλυκος και καλος.Ποσο κριμα λοιπον οταν μερικοι προσπαθουν να βρουν εξουσια μεσα απο αυτα τα πλασματακια.

Senior Member
    φοβαμε και εγω τα σκυλια, εαν δω καποιο μεγαλοσωμο ειμαι ικανος να αλλαξω και πεζοδρομιο για να μην συναντηθω μαζι του.
    αυτα το καταλαβαινουν οτι τα φοβαμε για αυτο μερικες φορες μου γαυγιζουν και 3-4 με εχουν ψιλοδαγκωσει.

Senior Member
    Εγώ φοβάμαι τους ανθρώπους...

Banned
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    φοβαμε και εγω τα σκυλια, εαν δω καποιο μεγαλοσωμο ειμαι ικανος να αλλαξω και πεζοδρομιο για να μην συναντηθω μαζι του.
    αυτα το καταλαβαινουν οτι τα φοβαμε για αυτο μερικες φορες μου γαυγιζουν και 3-4 με εχουν ψιλοδαγκωσει.
    κιομως! η αποφυγη με αυτον τον τροπο, να μην το βαλεις δλδ στα ποδια αλλα να δειξεις στα σκυλια οτι δεν πας να τους παρεις την περιοχη τους, οτι κανεις ακρη δλδ απο το μερος τους ειναι ο καλητερος συμφωνα με εκπεδευτες Νικο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12