Results 271 to 285 of 515
Thread: παλεύοντας στα κύματα
-
06-04-2011, 19:25 #271
ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ!!! (χειροκροτηματα του κοινου)
ΠΟΛΥ ωραιο το νεο σου με την δουλεια !!!
περα απο τα χρηματα που ισως δεν σου ειναι και απολυτως απαραιτητα, οπως ηδη ειπες, θα ασχολεισαι επιτελους και με κατι αλλο εκτος απο την ομφαλοσκοπηση αλλα ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ!!!!
να δεις που μεσα σε 10-15 μερες θα δεις διαφορα καισ τα κιλα σου απο την δουλεια.
- 06-04-2011, 19:33 #272
αμελι, το θυμασαι οτι πριν βγεις υποσχεθηκες στον εαυτο σου οτι θα πιεις ΜΙΑ ΜΟΝΟ μπυρα?
δεν βλεπω να σε προβληματισε το οτι εγινες πιτα με τις μπυρες.
ασχετως της υποσχεσης σου, ειναι πολυ κακη ιδεα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ μπυρα σε καποιον με ροπη στο αλκοολ, ακριβως γιατι συμβαινει αυτο που συνεβη κια σε σενα.
κανεις εθισμενος δεν μενει στην μια μπυρα ΠΑΝΤΑ. πολυ συντομα περναει στις πολλες μπυρες, και καποτε φτανει να ισχυριζεται οτι ειναι απεξαρτημενος, ενω πινει καθημερινα ενα καφασι μπυρες...
06-04-2011, 20:07 #273
ρεμεντυ δεν ειχα πιει και τοσο πολυ.
2 μονο μπυρες (1 των 500 ml και μια των 350 ml).
απλα ακριβως επειδη δεν πινω συχνα με επιασαν.
και απο τοτε δεν εχω βαλει σταγονα στο στομα μου.
πινω μονο οταν βγαινω μαζι του,προκειμενου να μου φευγουν τα "σκαλωματα" που τρωω και να του εκφραζω τα συναισθηματα μου.
αλλιως μου ειναι τραγικα δυσκολο...εως αδυνατον.
07-04-2011, 14:30 #274
αυτο ηταν.
παει και τελειωσε.
η εντυποδιανομη τερμα.
και οι ψυχικες αντοχες μου τερμα.
χθες ειχαμε δωσει ρεντεβου με την εργοδοτρια μου στις 12 σε ενα σημειο για να μου δωσει καρτες.
κατευθασε στις 12.30 γιατι οπως μου ειπε ειχε δουλειες.
το μεσημερι που ειχαμε δωσει παλι ραντεβου σε ενα συγκεκριμενο σημειο για να με πληρωσει,με παιρνει στο κινητο και μου λεει "επειδη ειμαι πολυ μακρυα σε πειραζει να σε πληρωσω αυριο?"
της λεω οκ.
σημερα την παιρνω τηλ για να κανονισουμε που θα μοιρασω φυλλαδια και μου λεει "ειμαι πολυ μακρυα,θα σε πειραζε να βρεθουμε αυριο?"
αυτο ηταν.
η υπομονη μου δεν εχει αλλα ορια.
θα παω και αυριο για να πληρωθω και τερμα.-
δεν με νιαζει να δουλευω για 5 ευρω την ωρα,αλλα αυτη η ασυνεπεια της με εκνευριζει αφαντστα.
δεν με εκνευριζει μονο,με εξοργιζει.
εχω βρει μια αλλη δουλεια,πολυ πιο προσοδοφορα,η οποια θελει πιο πολλα "γκατς" αλλα θα την κυνηγησω.
δεν το βαζω κατω.
οσο για αυτο που μου ειπε η ψυχολογος μου,οτι καπου πρεπει να διοχετευεται η ενεργεια και η σεξουαλικοτητα μου,ναι εχει απολυτο δικιο,αλλα και για αυτο εχω βρει εναλλαχτικες λυσεις.
πηγα στο δημο και ρωτησα για το τι δραστηριοτητες υπαρχουν και μου ειπαν πως εντελως δωρεαν μπορω να γραφτω σε γιογκα ή πιλατες.
δεν το βαζω κατω σε κανενα τομεα.
τερμα η ηττοπαθεια.
θα κυνηγησω και την αλλη δουλεια που σας ανεφερα και τις δραστηριοτητες του δημου.
τελικα καθε βημα μας,ειναι ο προθαλαμος για ενα νεο βημα.
07-04-2011, 14:33 #275
07-04-2011, 17:16 #276
ε μικρουλα εισαι ακομα.
εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου γλυκια μου!
σ' αγαπω και και νιωθω και ας μην σε ξερω!
08-04-2011, 14:07 #277
απο μικρη στα βασανα ειμαι amelie...σκεφτομαι ολα αυτα που εχω περασει ως τωρα κ λεω "ε ρε τι εχει να γινει αργοτερα"..οσο αντεξω κ ζησω...εχω καποια ζωη μπροστα μου αλλα πως την εχω ειναι το θεμα..."παλευοντας στα κυματα" θα τη βγαλω οπως ειναι κ ο τιτλος του post σου...
κι εγω amelie μου εχω αποκτησει μεγαλη οικοιοτητα με πολλα ατομα εδω μεσα κ παρολο που γραφτηκα πριν κανα μηνα το νιωθω το φορουμ πολυ οικειο κ εχω αντλησει απειρη δυναμη απο δω μεσα!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-04-2011, 15:49 #278
και γω κοριτσι μου ειμαι απο πολυ μικρη στα βασανα.
στην ηλικια σου διαγνωστικα με καταθλιψη.
πεντε χρονια αργοτερα τα αντικαταθλιπτικα που πηρα πυροδοτησαν μανια.
μεχρι τοτε απλα υπηρχαν στιγμες που ενιωθα τρομερη ψυχικη ευφορια.
χαιρομαι ιδιαιτερα για το οτι αντλεις δυναμη απο δω.
και μενα με εχει βοηθησει πολυ αυτο το φορουμ κι ας ειχα καποια ιντερνετικα καυγαδακια.
βεβαια...αλλιως θα ηταν να πιναμε ολοι μαζι καφεδακι εξω,αλλα και δω ειναι ενας μικροκοσμος της ζωης(κατι σαν διαδικτυακο γκρουπ θεραπι),με καποιες νορμες συμπεριφορας ,καποιους κανονες,καποιες συμπαθειες και καποιες αντιπαθειες.
και ακου!θα αντεξεις μια χαρα να ζησεις εστω και "παλευοντας στα κυματα"
επελεξα αυτον τον τιτλο γιατι το παλευω υποδηλωνει τον αγωνα και τα κυματα τις φουρτουνες που περναω.
εισαι ακομα στη φαση της κρισης.
περνωντας ο καιρος θα δεις που τα κυματα θα παψουν να ειναι τσουναμι.
σου ευχομαι ολοψυχα συντομα να αρχισεις να απολαμβανεις το κολυμπι σε πιο ηρεμα νερα.
εγω μπορει να μην το εχω καταφερει αλλα ξερω αρκετους διπολικους που το καταφεραν.
με συγγινει ο αγωνας σου κοριτσι μου.
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!
08-04-2011, 16:07 #279
μακαρι να τα καταφερω....amelie μου με συγκινεις πραγματικα...
βεβαια το καλυτερο θα ηταν να μην εμπαινα ποτε σ αυτην την τρικυμια που λεγεται διπολικη αλλα απ τη στιγμη που μπηκα το μονο που μου απομενει πλεον ειναι να παλεψω οσο μπορεσω κι οσο αντεξω...
αυτο με τα αντικαταθλιπτικα που λες οτι σου πυροδοτησαν μανια παιζει κ σε μενα κατι τετοιο να γινε..πολλες φορες οι γιατροι κανουν λαθος διαγνωση η μπορει ερχικα να ειχα πραγματι καταθλιψη αλλα λογω των αντικαταθλιπτικων να εξελιχτηκε σε διπολικη...αλλα αυτο δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει γιατι μ αυτην τη λιγικη οι περισσοτεροι καταθλιπτικοι που παιρνουν αντικαταθλιπτικα δε θα πρεπε σε 1-2 χρονια να γινουν διπολικοι?? δεν ξερω..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-04-2011, 17:04 #280
εντομεταξυ ειμαι τρομερα αγχωμενη για την αυριανη συναντηση μου με τον Μαριο.
φοβαμαι....
φοβαμαι...οτι παλι θα πιω προκειμενου να του εκδηλωσω το ενδιαφερον μου.
φοβαμαι...οτι δεν θα μπορεσω ποτε να τον ξεπαρθενιασω.
Θεοφανια,εσυ που εισαι εμπειρη κοπελα,που χαθηκες να μου δωσεις συμβουλες?
μπορει να εχουμε μαλωσει κατα καιρους αλλα...in fact we love each other
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!
ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΩΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!!!
08-04-2011, 17:26 #281
λολλλλλλλλ!!! Μ αρέσει που στα σεξουαλικά σου φωνάζεις εμένα....
Λοιπόν....μη πιεις μπύρα γιατί είναι αντιαισθητικό για γυναίκα, προτίμησε ένα μαρτίνι που είναι εξίσου ελαφρύ και δεν θα μυρίζεις σαν νταλικέρης. (Ελπίζω να μη διαβάσει η αλκοολ-police ρεμ, αυτές τις συμβουλές μου :ρ).
Μη βγείτε πρωί, (ο ήλιος δεν ενδύκνειται στο πέσιμο). Τουλάχιστον 8.30 που θα έχει νυχτώσει.
Μη πάτε σε μαγαζί με εκατομμύρια κόσμο που ξύνεται, κόβει κουστούμια και γκαρίζει γύρω σας. Προτίμησε ένα ήσυχο μπαράκι με χαλαρή μουσική.
Ξεκίνα την κουβέντα με το πως τα πάτε και οι δύο με τα θεματα σας, αλλά μη σου πάρει κανα πενταωρο. Σπατάλησε κανένα τεταρτάκι και πολύ είναι.
Μην αρχίσεις τη γκρίνια για την πρώην εργοδότρια σου και πόσο άκομψα σου φέρθηκε, (ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ!)
Γενικώς μην ξεκινήσεις ΚΑΜΙΑ γκρίνια, (Είναι απίστευτα ντεκαβλε και θα ορκιστεί να κρατήσει για πάντα την παρθενια του, απόφαση που καθόλου δεν μας βολεύει).
Κράτα τη φωνή σου χαμηλή και πλησιασε τον στο πρόσωπο. (Μη κολλήσεις τα μούτρα σου πάνω του με γουρλωμένα μάτια. Εννοώ διακριτικό πλησίασμα).
Από την αντίδραση του θα καταλάβεις αν τσιμπάει.
Φρόντισε να μυρίζεις όμορφα, να έχεις ξυρίσει πόδια, να έχεις βγάλει φρύδι/μουστάκι, να φοράς μαύρα που κόβουν και ελαφρύ μακιγιάζ, μη νομίσει πως ψάχνεις δουλειά σε τσίρκο.
Η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από χαλαρά πράγματα τύπου: μουσική, καλοκαίρι, διακοπές.
πι ες: (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν θα του πεις τίποτα για τα ξεσηκωματα σου, γιατί αν αρχίσει να τρέχει δεν υπάρχει περίπτωση να τον πιάσεις).
Καλή επιτυχία.
08-04-2011, 18:28 #282
αχ Θεοφανια μου καταρχας δεν μπορω να βγω βραδυ γιατι θα με πιασει αγοραφοβια.
(δυστυχως δεν οδηγω ουτε εγω ουτε εκεινος-μακαρι να ειχα ενα αυτοκινητο με φιμε τζαμακια)
καθε φορα μεσημερακι βγαινουμε.
το μαρτινι ειναι ελαφρυ ή μηπως το ουζακι ειναι ελαφρυτερο?(δεν θελω να γινω και στουπι και μετα εχουμε αλλα βασανα με την οικογενεια)
εντομεταξυ ειμαστε σε φαση ακομα που καθομαστε στο τραπεζι ο ενας απεναντι στον αλλον.
ισως μετα το ποτακι να παω να κατσω διπλα του.(αφου πρωτα εχω πλακωσει καραμελες ή τσιχλες).
αν τα καταφερω δλδ....που μαλλον δεν θα τα καταφερω.
σκεφτομαι να τον κοιταξω στα ματια και να του πω "μου αρεσες απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα".
ή μήπως ειναι πολυ νωρις και τρομαξει?
εχω ηδη πλυθει,ξυριστει και ολα τα σχετικα...και θα φοραω το αρωματακι μου.
μακιγιαζ ναι θα εχω ελαφρυ.
εντομεταξυ η μητερα του,με την οποια μιλαμε πολυ συχνα στο τηλ. μου εχει πει οτι της ειπε ο Μαριος οτι του αρεσω και οτι χαιρεται πολυ οταν βγαινει μαζι μου.
γενικως οποτε με ακουει στο τηλ αυτη η γυναικα ειναι μες την καλη χαρα.
πι.ες.για τα ξεσηκωματα μου ναι δεν προκειται να του πω τπτ,γιατι σε αυτη την περιπτωση προβλεπω να μπαινει στην τουαλετα και να βγαινει μετα απο τρεις μερες :P
πι.ες.2.κοριτσια απο το κεντρο ημερας ελπιζω να μην με διαβαζετε αυτη την στιγμη,αν και φροντισα καταλληλα ετσι ωστε να με διαβαζετε...
08-04-2011, 18:39 #283
μ αρέσει που σ αρέσουν τα γυναικεία ποτά..λολ
το μαρτίνι εχει 15% αλκοολ και το ουζο 40%. Μη τολμήσεις και παραγγείλεις ούζο Ορέστη.
Γιατί σε πιάνει αγοραφοβία το βράδυ? Δεν σου είπα να κλειστείτε σε ασανσερ, σε μαγαζί θα πάτε.
Αφού έχεις πάρει τη συγκατάθεση της πεθεράς και έχετε επικοινωνία, τα πράγματα φαίνονται πολύ αισιόδοξα. Αν δεν του άρεσες θα το ήξερε σίγουρα η μαμά του..:ρ
Το φως της μέρας χαλάει όλο το σκηνικό που θες να στήσεις και αυτός θα είναι ακόμη πιο ντροπαλός.
Μένετε κοντά? (θέλω να προτείνω κάτι γι αυτό σε ρωτάω).
08-04-2011, 18:44 #284
Εγώ θα πρότεινα να μην πιεις τίποτα αλκοολούχο.
Έτσι θα είσαι μεν πιο ντροπαλή, αλλά:
α) μπορεί να πάρει πιο πολύ θάρρος εκείνος άμα σε δει ντροπαλή και
β) ό,τι κίνηση κάνεις θα είναι εξολοκλήρου ''δική σου'' και δε θα την αποδίδεις σε κάτι έξω από σένα.
08-04-2011, 19:01 #285