Results 331 to 345 of 515
Thread: παλεύοντας στα κύματα
-
09-04-2011, 18:00 #331
DELETED!!!
Last edited by amelie74; 09-04-2011 at 18:18.
- 09-04-2011, 18:09 #332
09-04-2011, 18:11 #333
το τσεκαρισα μικρουλα μου και σου απαντησα!!!
bipolar kisses και απο δω λοιπον!!!!
09-04-2011, 18:15 #334
λου μιας και σε βλεπω online πιστευω για σενα ακριβως τα ιδια που ειπα στην λακρυμοζα.
τι σπουδασες στο Αμερικα?
βασικα εδω μεσα εχω βρει παρα πολλα τρομερα ευφυη και καλλιεργημενα ατομα.
(αρσι,σοφια,λου,λακρυμοζα,rai n,θεοφανια,κιπ,αρκτο,πελαρι� �υ,ρισερτσερ,γιωτα2,ανεμο,ρε μεντυ και πολλους ακομα)
αυτος ειναι και ο λογος που εχω αραξει σε αυτο το λιμανακι,ακομα κι αν πρεπει να "πληρωσω το τιμημα",οτι με διαβαζουν και οι κοπελες του κεντρου.
ηταν μια ενεργεια που εκανα εν βρασμω ψυχης(για την οποια μετανιωσα)για να υπαρξει μια συνεχεια στην επικοινωνια μας(που εληξε τοσο αδοξα),ακομα κι αν γινεται υπο τη μορφη μονολογου.
λου με ειχες ρωτησει αν αυτες οι φοβιες μου ειναι βασιμες.
ναι ειναι βασιμες γιατι σε ενα τηλεφωνημα που ειχα με τη Γιωτα μου μιλαγε με τα λογια που γραφω εδω.
δεν παραφρονησα.
τουλαχιστον οχι ακομα
09-04-2011, 18:17 #335
μπορει κανεις να μου λυσει την απορια γιατι το παραπανω μηνυμα δεν εμφανιζεται ολοκληρο?
κανω κατι λαθος?
09-04-2011, 18:34 #336
ποιο μηνυμα εκεινο που λεει με κοκκινα γραμματα DELETED?
η το προηγουμενο που κοβεται στη μεση??
δεν ξερω γιατι το κανει ετυχε κ σε μενα 3-4 φορες καποια μηνυματα να μου τα κοψει στη μεση κ μετα επρεπε να τα ξαναγραψω..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
09-04-2011, 18:36 #337
09-04-2011, 18:37 #338
09-04-2011, 20:38 #339
αμελι, τι εννοεις σου μιλαγε με τα λογια που γραφεις εδω? μηπως αυτος ειναι ο τυπος σου γενικοτερα?
καλα, αν σε ενοχλει αλλαξε νικ.
εγω αμερικη οικονομικα σπουδαζα.
09-04-2011, 23:24 #340
keep thanks
Lou οταν λεω οτι μιλουσε η Γιωτα με τα λογια μου,εννοω οτι οταν την πηρα μια μερα τηλ. λεγοντας της οτι μου λειπει πολυ,μου απαντησε
"σου ευχομαι να βρεις,ειτε ενα νεο κεντρο ημερας,ειτε ενα γκρουπ-θεραπι,ειτε μια νεα ψυχοθεραπευτρια".
αυτα τα λογια δεν της τα χα πει εγω ποτε,απλα ειναι γραμμενα στα αρχικα ποστ αυτου του θρεντ.
αλλα ξερεις κατι βρε λου νικ δεν αλλαζω γιατι και με αλλο νικ να μπαινω "αμελιστικα" θα γραφω,δλδ περι Μαριου κλπ κλπ.
και εκτος αυτου δεν θελω να διαγραφει και αυτο το θρεντ(ηδη ζητησα να διαγραφουν τρια θεματα μου) στο οποιο εχω κανει καταθεσεις ψυχης και στο οποιο ξερουν οι κοπελες απο το κεντρο οτι γραφω.
ναι ειναι λιγο εγωκεντρικες αυτες οι φοβιες μου,οτι και καλα με διαβαζουν,αλλα αυτο δεν νομιζω οτι το κανουν γιατι τους απασχολουν τα σεξουαλικα/γυναικολογικα/ψυχολογικα μου,αλλα για να δουν πως βλεπω εγω τον Μαριο.
βασικα πιστευω οτι απ'ολες τις κοπελες(και ναι αυτο το γραφω μηπως το διαβασουν),η μονη που ισως θα μπαινει και για μενα ειναι η Γιωτα.
οι αλλες δυο επειδη τον Μαριο τον συμπαθουν παρα πολυ και τον γνωριζουν κοντα δυο χρονια,εχω την υποψια οτι δεν βλεπουν με καλο ματι το οτι βγαινω μαζι του,λογω καποιων προβηματισμων που σας εξεφρασα σχετικα με το ολο θεμα σε προηγουμενες σελιδες.
πιστευω οτι φοβουνται μηπως τον πληγωσω.
09-04-2011, 23:41 #341
καλα, μπορει κ να μη διαβαζουν. αλλιως κανεις ενα νεο νικ, αμελιστικα θα γραφεις ετσι κ αλλιως, αλλα μεχρι να το εντοπισουν θα πρεπει να σκαλισουν το μισο φορουμ, κ τον μαριο θα τον αναβαφτισεις σε κατι αλλο. κ τελειωνει η ιστορια. αντι να ποσταρεις στη διπολικη ποσταρε στην καταθλιψη η στα προβληματα σχεσεων τα γκομενοειδη θεματα κ σιγα μη σε βρουνε! εκτος κ αν εχουν γινει ταχτικες αναγνωστριες του φορουμ! :P
09-04-2011, 23:46 #342
..συμφωνω με λου....
Εμείς που σε ξέρουμε θα σε καταλάβουμε.
Κάνε ένα νικ, (ελπιζω να μη διαβαζει ο νικος ντι), διπλο για να μη χασεις το δικό σου, γιατι θα βγαινει στα παλια σου θεματα.
Κράτα το για όσο χρειαστεί και μετά ξέχνα το.
10-04-2011, 06:21 #343
Αμελί, διάβασα ένα σου μήνυμα πρόσφατο με θετική ενέργεια και αισιόδοξες προοπτικές και χάρηκα.
Εύχομαι να πάνε όλα προς το καλύτερο. Στο άλλο σχετικά με το ποιος και τι διαβάζει δεν θα αναφερθώ, αλλά πιστεύω
πως μπορεί να το βλέπεις και λίγο πιο υποψιασμένα απ' ό,τι μπορεί να είναι στην πραγματικότητα και να υπερβάλλεις."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-04-2011, 14:31 #344
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ.
ΗΠΙΑ ΠΑΛΙ.
ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΜΠΥΡΕΣ.
ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΗΠΙΑ ΕΝΑΝ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ.
ΗΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΜΑΙΕΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ(ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΛΚΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΧΟΥΛΕΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ
ΕΧΕΙ.
ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ.
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ?
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ.
ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΕΞΟΔΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΨΩΝΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΥΠΟΜΑΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΙΝΩ Η Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ.
ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
ΗΡΘΕ Η ΥΠΟΜΑΝΙΑ.
ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΑΝΙΑ…
10-04-2011, 14:54 #345
κατσε βρε παιδι μου!
υπαρχει θεμα με το ποτο, ανεξαρτητως μεγεθους. υπαρχει παντως!
βλεπεις κι οτι σου κανει κακο στην διαθεση!!!!! σου προκαλει υπερενταση, ξεφευγεις, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ????????????
οσο για το πως θα χαλαρωσεις να του την πεσεις χωρις ποτο, δεν χφρειαζεται να του την πεσεις εσυ, αντρας ειναι, ας στην πεσει εκεινος αν γουσταρει!!!!!