θετικη ανατροφοδοτηση κ το αντιθετο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65
    Banned
    παιδια αυτο το πραμα εχει καταντησει τελειως αδιαφορο και ειναι και κουραστικο να το συζηταμε παλι. ευχαριστω μεν οσους μου δωσαν θετικη (γραφτε κι ονοματα για να σας δωσω κι εγω) αλλα δε βλεπω να επηρεαζει και να παιζει ρολο καπου αλλου στο φορουμ, αφου και στο παρελθον οπως ειδαμε τα φιλαρακια αλληλοψηφιζονται, και γενικα δε σε κανουν αυτα μαγκα κι αξιολογο, απλοι αριθμοι ειναι οπως και τα ποστς.

Banned
    Kατερινακι εγω σου εβαλα θετικη γιατι το ειχα σκοπο αλλα δεν σε εβρησκα.
    Παμε στο προφιλ και δεξια στις καρτελες καπου υπαρχουν οι θετικες οπως και οι προιδοποιησεις απο αντμιν.
    Λακρι δεν πειραζει εσυ και να μην μου βαζες ψηφο θετικη μου εχεις φτιαξει πολλες φορες την ψυχολογια με τα λογια σου εδω και την συμπαρασταση σου.:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Kατερινακι εγω σου εβαλα θετικη γιατι το ειχα σκοπο αλλα δεν σε εβρησκα.
    Παμε στο προφιλ και δεξια στις καρτελες καπου υπαρχουν οι θετικες οπως και οι προιδοποιησεις απο αντμιν.
    Λακρι δεν πειραζει εσυ και να μην μου βαζες ψηφο θετικη μου εχεις φτιαξει πολλες φορες την ψυχολογια με τα λογια σου εδω και την συμπαρασταση σου.:)
    παστελι μου γλυκο με μελι να σαι καλα!! κι εσυ ομως εισαι κ γαμω τα ατομα μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις κ που εισαι αυθορμητη κ εχεις τρελο χιουμορ σε παω πολυ ρεεεε!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    παστελι μου γλυκο με μελι να σαι καλα!! κι εσυ ομως εισαι κ γαμω τα ατομα μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις κ που εισαι αυθορμητη κ εχεις τρελο χιουμορ σε παω πολυ ρεεεε!!! :)
    Kαι εγω σε παω και σε θαυμαζω εισαι πολυ ωρημη για την ηλικια σου και πολυ λογικη.Μακαρι να εισουν η μικρη μου αδερφη να σε προσεχω το εχω αχτι που δεν εχω αδερφη και δενομαι πολυ με μικροτερες κοπελες.:))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Kαι εγω σε παω και σε θαυμαζω εισαι πολυ ωρημη για την ηλικια σου και πολυ λογικη.Μακαρι να εισουν η μικρη μου αδερφη να σε προσεχω το εχω αχτι που δεν εχω αδερφη και δενομαι πολυ με μικροτερες κοπελες.:))
    Τhanks!!:)
    Εγω παλι που εχω μικροτερη αδελφη δεν την πολυπαω κ τοσο χεχε...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    λακρυμοζα χρειαζομαι συμπληρωματικη επεξηγηση!
    Γιατι η ντορα-αγχος,κ το παστελι-πανικουλα εχουν μηδενικη ανατροφοδοτηση σημερα? Υπαρχει καποιος μπατσος που οτι δεν ειναι πρεπον το διαγραφει (οκ αυτο το ξερω -οροι του φορουμ) κ μηδενιζει , ομως, οσους κατα τη γνωμη του παραφερθηκαν?
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Banned
    οι χρηστριες αυτες εφαγαν ban. και με το ban μηδενιζεται η θετικη ανατροφοδοτηση.

Senior Member
    γιατί έφαγαν μπαν? τι έγινε πάλι?!

Banned
    απλα μπηκε το olgaki82 κι αρχισε να βριζει (το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης) ., καπου μπλεξαν η dora-agxos και η πανικουλα, μετα η πανικουλα εστειλε pm στη dora-agxos με βρισιδια, η dora-agxos ανοιξε αυτο το θεμα και της απαντησε να το δουν ολοι, και μετα ζητησε να την κανουν ban γιατι δε θελει να συνυπαρχει με ζωα (τα εγραψα οσο πιο κομψα γινεται)...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    απλα μπηκε το olgaki82 κι (το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης)καπου μπλεξαν η dora-agxos και η πανικουλα, μετα η πανικουλα εστειλε pm στη dora-agxos με βρισιδια, η dora-agxos ανοιξε αυτο το θεμα και της απαντησε να το δουν ολοι, και μετα ζητησε να την κανουν ban γιατι δε θελει να συνυπαρχει με ζωα (τα εγραψα οσο πιο κομψα γινεται)...
    ελπιζω να εχεις καμια αποδειξη πληρωμης, γιατι θα στην ζητησουν οταν χρειαστει να αποδειξεις οτι ειμαστε πουτανες, στην safeline, που σε εχει ηδη στα υποψιν για τα φιλανθρωπα αισθηματα σου...
    Last edited by Remedy; 17-04-2011 at 18:55.

Banned
    1. σε εχω κανει ignore και δε μου εμφανιζονται τα μηνυματα σου. οποτε μη χανεις το χρονο σου αδικα, ειναι σαν να μιλας στον αερα.

2. δε σε εβρισα καπου, αυτα που εγραψα ειπωθηκαν στο αλλο θεμα που σας εβριζε το olgaki82. μπορει να τα εσβησε ο admin αλλα ακριβως αυτα τα λογια χρησιμοποιησε, κι επειδη ημουν παρων και τα ειδα, απλα τα περιγραφω τωρα στη claire που ρωτησε. δε θελω να παρω κανενος τη θεση, κι αν το ηξερα οτι εχετε ασχημο παρελθον εδω μεσα κι εχετε ξαναδημιουργησει προβλημα και σε αλλα μελη (seleios, panikoula, krino, olgaki82 και ποιος ξερει ποιον αλλον) δε θα σας επαιρνα στα σοβαρα να κατσω να απανταω και να τσακωνομαι απο το ξεκινημα.

Senior Member
    1. σε εχω κανει ignore και δε μου εμφανιζονται τα μηνυματα σου. οποτε μη χανεις το χρονο σου αδικα, ειναι σαν να μιλας στον αερα.

2. δε σε εβρισα καπου, αυτα που εγραψα ειπωθηκαν στο αλλο θεμα που σας εβριζε το olgaki82. μπορει να τα εσβησε ο admin αλλα ακριβως αυτα τα λογια χρησιμοποιησε, κι επειδη ημουν παρων και τα ειδα, απλα τα περιγραφω τωρα στη claire που ρωτησε. δε θελω να παρω κανενος τη θεση, κι αν το ηξερα οτι εχετε ασχημο παρελθον εδω μεσα κι εχετε ξαναδημιουργησει προβλημα και σε αλλα μελη (seleios, panikoula, krino, olgaki82 και ποιος ξερει ποιον αλλον) δε θα σας επαιρνα στα σοβαρα να κατσω να απανταω και να τσακωνομαι απο το ξεκινημα.
    (μια χαρα τα διαβαζεις τα μηνυματα μου , χακερ της συμφορας, οταν δεν εισαι συνδεδεμενος ως κενο, φυσικα και εμφανιζονται...)
    απο τον τροπο που χρησιμοποιεις την προταση, φαινεται πολυ καλα οτι ειναι δικος σου ο χαρακτηρισμος και οχι αναπαραγωγη.
    χαιρομαι που αναφερεσαι ονομαστικα σε μελη που ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ, ενας απο τους λογους που το εφαγαν το μπαν, ειναι αυτο που κανεις τωρα κι εσυ :)
    καλη διασκεδαση

Senior Member
    ΚΕΝΟ δεν γράφεις ότι η τάδε έβρισε τις Remedy και Θεοφανία, γράφεις ότι έβρισε τις "...... .......μπιιιιιπ" (δεν θα επαναλάβω τους χαρακτηρισμούς) Remedy και Θεοφανία. Οπότε ο χαρακτηρισμός που απέδωσες είναι δικός σου. Εκτός κι αν δεν ξέρεις να χειρίζεσαι σωστά την ελληνική γλώσσα οπότε πάω πάσο :P
    Επίσης, αυτά σβήστηκαν για κάποιους λόγους (παραβίαση όρων), εσύ γιατί τα αναπαραγάγεις?

Senior Member
    Ειρήνη υμίν
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    ..... δε θα σας επαιρνα στα σοβαρα να κατσω να απανταω και να τσακωνομαι απο το ξεκινημα.
    δεν θυμαμαι να τσακωθηκα ποτε μαζι σου. μαλλον σε απαταει η μνημη σου.
    θυμαμαι βεβαια που σε κατηγγειλα αφου πρωτα σου δηλωσα οτι θα το κανω, οταν δηλωσες την επιθυμια σου να βγεις και να σκοτωνεις κοσμο.
    απ οτι ξερω, η καταγγελια μου ελεγχθηκε και εισαι στα υποψιν.
    ποτε δεν μαλωσα μαζι σου ομως.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast