Results 16 to 30 of 156
Thread: Περι ευθιξίας.....
-
18-04-2011, 16:33 #16
τα χτεσινα βρισιδια με τον PETRAN ηταν μια πλακα και τιποτα αλλο, απλα επειδη ηταν περασμενη η ωρα και περιμενα να με παρει ο υπνος, και δημιουργησατε ασχημο κλιμα απλα για μια απαντηση που εδωσα στη claire. ο PETRAN μου εστειλε μηνυμα σημερα και μου ζητησε συγνωμη για τις φωτογραφιες που εβαλε χτες και σε περιπτωση που με ενοχλησαν, οπως και συγνωμη του ζητησα κι εγω για οσα εγραψα. δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα μαζι του ή με οποιοδηποτε αλλο μελος. το προβλημα δε το εχω με αλλα μελη, δε μου φταινε χωρις λογο οι ανθρωποι που μπαινουν εδω μεσα. το προβλημα το εχω μαζι σας επειδη εσεις ασχοληστε μαζι μου, γιατι εκφραστηκα ελευθερα σε εκεινο το θεμα και νομιζετε οτι με ξερετε προσωπικα σε βαθμο να με ειρωνευεστε και να με μειωνετε.
ειναι προσωπικα σου και δε με αφορουν. οπως και δε σε αφορουν τα δικα μου, τα οποια εχεις σχολιασει κατα καιρους αποκαλωντας με αχρηστο, τεμπελη, αμορφωτο... μεχρι και θρασυδειλο χτες και δε θυμαμαι τι αλλο. βλεπεις Θεοφανία εγω δε θελω να μπλεξω μαζι σου, ουτε με ενδιαφερει το τι κανεις στη ζωη σου. εσυ ασχολησε μαζι μου και μιλας σαν να με ξερεις...
γιατι να μην ειμαι κι εγω ενα απο αυτα ? γιατι να μη γραφω υπο την επιρροια αλκοολ ή ναρκωτικων ή οποιασδηποτε αλλης ουσιας ? πως ξερεις οτι δεν εχω κι εγω κατι αλλο και δε βρισκομαι σε ευαισθητη ψυχολογικη κατασταση ? εχεις δει πως γραφω στα αλλα θεματα οταν δεν ειμαι στα καλα μου ?
οσο για τις σκεψεις μου αυτες που δεν εγκρινεις, ειναι σαν να σου λεω τραβα σε ψυχολογο για να σε βοηθησει να μη ξαναψηφησεις ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.
θελω κι εγω να κατσεις να σκεφτεις εσυ και η Remedy, μηπως φταιξατε καπου και σας βριζουν κι αλλα μελη τοσο χυδαια. δεν ειμαι μονο εγω ή το olgaki82 προσφατα, ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.
τελος δε σε ξαναενοχλω αλλο εδω, συνεχισε τη δουλεια σου.
- 18-04-2011, 16:34 #17
Δεν μπορω να καταλάβω πως μερικοί άνθρωποι δηλώνουν ότι έχουν ονειρεμένη ζωή και από την άλλη μπαίνουν σε φορουμς και μπλέκουν σε καυγάδες. Τι δουλειά έχεις εδώ Θεοφανία αφού έχεις την ονειρεμένη ζωή *φιλικά σε ρωτάω*? Η κάποιες άλλες κυριούλες (?) που δηλώνουν μοντέλα και κάθονται και τσαμπουκαλεύονται με το άλλο φύλλο... μόνο κομπλεξισμό μπορεί να κρύβει μια τέτοια συμπεριφορά. Όποιος έχει κοινωνική ζωή δεν μπαίνει να γράψει σε ένα φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης και όποιος βρίσκει καλά θα κάνει να ξεκολήσει. Ξεκολάτε παιδιά, πεφτει πολύ δούλεμα γι'αυτό το σαιτ σε άλλα "μέρη"...
18-04-2011, 16:39 #18
18-04-2011, 16:44 #19
18-04-2011, 16:56 #20
νταξει θα μπει και η κουτση Μαρια σε λιγο να μου απαντησει νομιζωντας πως εγω φταιω για ολα και θελω να τσακωνομαι εδω μεσα. ειπα δε ξανασχολουμαι κι απαντησα ηδη στη Θεοφανία γιαυτο.
οτιναναι κυριολεκτικα! ναι δε τις αντεχω τις μεγαλυτερες, ειδικα οταν μου το παιζουν δασκαλες. αλλα ειπα δε με αφορα πλεον το θεμα της Θεοφανίας, ποτε δε καθησα να ασχοληθω με τα προσωπικα της, και χεστηκα και για την ηλικια της στη τελικη.
και για να τελειωνουμε, μια χαρα σας απαντησε κι ο insect, αν τωρα η Θεοφανία ή οποιαδηποτε αλλη θελει να το παιξει μοντελο και με την ονειρεμενη ζωη, ή ακομα χειροτερα ψυχολογος να δινει συμβουλες πως να παει μπροστα ο καθενας για να εχει επιτυχια οπως αυτες, ας το κανει παιρνωντας την ευθυνη στο λαιμο της.
εγω ποσταρω αυθορμητα οτι μου ρθει, και δε πολυσκεφτομαι αν επηρεασω κοσμο, αν το παρει αρνητικα ή θετικα καποιος, ή ακομα κι αν σοκαριστει. δε μπορω να εχω στο νου μου τον καθενα, δε το κανω ουτε εξω αυτο θα το κανω εδω ?
18-04-2011, 17:01 #21
ο αυθορμητισμός είναι ωραίο πράγμα! αλλά αυτό που περιγράφεις εσύ ονομάζεται αγένεια. και ίσως εξηγεί γιατί δεν έχεις φίλους. και απλά εχεις μπει σε έναν φαύλο κύκλο.
18-04-2011, 17:04 #22
τα χτεσινα βρισιδια με τον PETRAN ηταν μια πλακα και τιποτα αλλο, απλα επειδη ηταν περασμενη η ωρα και περιμενα να με παρει ο υπνος, και δημιουργησατε ασχημο κλιμα απλα για μια απαντηση που εδωσα στη claire. ο PETRAN μου εστειλε μηνυμα σημερα και μου ζητησε συγνωμη για τις φωτογραφιες που εβαλε χτες και σε περιπτωση που με ενοχλησαν, οπως και συγνωμη του ζητησα κι εγω για οσα εγραψα. δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα μαζι του ή με οποιοδηποτε αλλο μελος. το προβλημα δε το εχω με αλλα μελη, δε μου φταινε χωρις λογο οι ανθρωποι που μπαινουν εδω μεσα. το προβλημα το εχω μαζι σας επειδη εσεις ασχοληστε μαζι μου, γιατι εκφραστηκα ελευθερα σε εκεινο το θεμα και νομιζετε οτι με ξερετε προσωπικα σε βαθμο να με ειρωνευεστε και να με μειωνετε.
Δεν με νοιαζει τι έχεις ή τι δεν έχεις με τον πετράν, είναι δικό σου ζήτημα...Μιλάω για το πουτάνες που αποκάλεσες εμένα και τη ρεμ και σου ΞΑΝΑ θυμίζω πως γι αυτό έφαγες προειδοποίηση.
ειναι προσωπικα σου και δε με αφορουν. οπως και δε σε αφορουν τα δικα μου, τα οποια εχεις σχολιασει κατα καιρους αποκαλωντας με αχρηστο, τεμπελη, αμορφωτο... μεχρι και θρασυδειλο χτες και δε θυμαμαι τι αλλο. βλεπεις Θεοφανία εγω δε θελω να μπλεξω μαζι σου, ουτε με ενδιαφερει το τι κανεις στη ζωη σου. εσυ ασχολησε μαζι μου και μιλας σαν να με ξερεις...
Αν σε είχα πει όλα αυτά θα είχα φάει μπαν εδώ και καιρό, αν μίλησα σε κάποιο θέμα για όλα αυτά και σου χύπησε κανένα καμπανάκι...Θρασύδειλο σε είπα γιατί με απείλησες αν έχω τα κότσια να στα πω και από κοντά. Σου είπα πως τα έχω και τελείωσε εκεί το θέμα αν θυμάμαι καλά.
γιατι να μην ειμαι κι εγω ενα απο αυτα ? γιατι να μη γραφω υπο την επιρροια αλκοολ ή ναρκωτικων ή οποιασδηποτε αλλης ουσιας ? πως ξερεις οτι δεν εχω κι εγω κατι αλλο και δε βρισκομαι σε ευαισθητη ψυχολογικη κατασταση ? εχεις δει πως γραφω στα αλλα θεματα οταν δεν ειμαι στα καλα μου ?
οσο για τις σκεψεις μου αυτες που δεν εγκρινεις, ειναι σαν να σου λεω τραβα σε ψυχολογο για να σε βοηθησει να μη ξαναψηφησεις ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.
αν αντιμετώπιζες όλα αυτά που λες, να είσαι σίγουρος πως δεν θα είχες τόση εμπάθεια με άλλα μέλη επειδή σου είπαν τη γνώμη τους.
Ξέρεις, τα παιδιά που μπαίνουν εδώ και εχουν σοβαρές ασθένειες δεν έχουν ούτε την όρεξη ούτε τη διάθεση αλλα ούτε και την πολυτέλεια να τσακώνωνται και να κάνουν κριτική από τον καναπέ τους.
θελω κι εγω να κατσεις να σκεφτεις εσυ και η Remedy, μηπως φταιξατε καπου και σας βριζουν κι αλλα μελη τοσο χυδαια. δεν ειμαι μονο εγω ή το olgaki82 προσφατα, ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.
Πρόβλημα τους, εδώ είμαι και μπορώ να απαντήσω σε όποιον έχει θέματα μαζί μου, όπως κάνω και με σένα τώρα.
18-04-2011, 17:13 #23
ο παλιός, καλός ίνσεκτ......(μερικές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ).
Αν μιλάς για τον δικό μας τον καβγά ινς να σου θυμίσω πως έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για τον κηπ που η ευγένεια και η ανατροφή του τον εμπόδιζαν να σου την πει όταν τον έπαιρνες από πίσω σε δεκάδες θέματα, τον ειρωνευόσουν και προσπαθούσες να τον μειώσεις, κάτι που δεν κατάφερες ποτέ και απ ότι φαίνεται ακόμη σε καίει. Κάπου εκεί στην έλεγα εγώ, (αλλα και άλλες κυριούλες), και σου χαλάγαμε το γλυκό.
Δεν είπα πουθενά πως έχω ονειρεμένη ζωή. Είπα πως απολαμβάνω όλα τα καλά που πάλεψα και ίδρωσα για να έχω όπως τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου.
Αν εσύ θεωρείς πως σε ένα φόρουμ ψυχολογίας μπορούν να μπαίνουν μόνο αποτυχημένοι και δυστυχισμένοι, είναι δικό σου θέμα.
Αν έκανες τον κόπο και διάβαζες το πρώτο μου θέμα σε αυτό το φόρουμ, θα ανακάλυπτες πως μπήκα με πρόβλημα και όχι για να κάνω την έξυπνη ή τον σωτήρα.
Βοηθήθηκα και ένιωσα αυτό τον χώρο οίκειο και φυσικά για όσο μπορώ και θελω να μπαίνω, θα βοηθάω αλλά και θα την λέω στον οποινδήποτε μπαίνει εδώ μέσα για να βγάλει στους άλλους την κακία που προκύπτει από δικά του συμπλέγματα.
18-04-2011, 17:23 #24
πάντως κι εσύ ρε θεοφανία θίγεσαι πολύ. ωραία, κι αν σε θεωρεί ******* ένα άτομο που ούτε ποτε σου θα γνωρίσεις και που ούτε σε μεγάλη εκτίμηση το έχεις? ε και?
18-04-2011, 17:27 #25
σιγά μη θιχτώ...
Έχεις δει πως είναι οι πουτάνες? Ψηλές, κορμάρες και πανέμορφες...:)
Απλά ο ΚΕΝΟ κάνει τον κινέζο και του θυμίζω πότε μας έβρισε...και να σου πω και κάτι άλλο? Έχω ακούσει πολλά βρισίδια εδώ μέσα από άτομα που έχω έρθει σε αντιπαράθεση. Δεν ένιωσα ποτέ άσχημα γιατί οι μόνοι που μπορούν να με προσβάλουν πραγματικά είναι τα άτομα που εκτιμώ και θεωρώ πως έχουν αξία.
18-04-2011, 17:28 #26
αγενεια ή και θρασος, οτι θελεις. ομως το να ειναι επιλογη μου και να μη ψαχνω για φιλους δε παιζει ? στο εγραψα παλι προσφατα και στο θεμα με τις ταινιες, οτι δε νιωθω πως χρειαζεται να μοιραζομαι με τους αλλους, παρα μονο με τη κοπελα μου...
Θεοφανία σου ζητω συγνωμη που σε ειπα *******, αλλα οι χαρακτηρισμοι αυτοι οταν σε βριζουν αισχρα τοσα αλλα μελη, ειναι αναποφευκτοι. ακομα και τα στραβα ματια να θελα να κανω, και να μη μου ειχες προκαλεσει προβληματα στο παρελθον, παλι για να σας βριζουν αυτοι που σας βριζουν, σημαινει κατι παιζει, ψαχτε το.
18-04-2011, 17:34 #27
18-04-2011, 17:38 #28
απλά θεωρώ πως ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό και έχει ανάγκη την παρέα (και όχι δεν αρκεί μόνο ένας άνθρωπος) οπότε τέτοιες δηλώσεις δεν μπορώ να τις πάρω σοβαρά. μου φαίνεται ότι προέρχονται από πληγωμένους ανθρώπους σαν άμυνα.
ωστόσο, καλή επιτυχία στην εύρεση συντρόφου, αν δεν έχεις ήδη!
18-04-2011, 17:40 #29
18-04-2011, 17:41 #30
Το να βρίζει κάποιος χυδαία, δεν δείχνει τίποτα παραπάνω από το επίπεδό του.
Και συνήθως δεν παίζει ρόλο αν μας κατηγορούν ή μας υποστηρίζουν, αλλά ποιος μας κατηγορεί ή μας υποστηρίζει. Και με ποιον τρόπο και με ποια αφορμή.
Να συμπληρώσω ότι μιλάω γενικά, με αφορμή αυτό το θέμα και όχι για να υποστηρίξω κάποια άτομα. Προσωπικά δεν ανήκω σε καμιά κλίκα ή παρέα, γιατί δεν έχω καμιά τέτοια ανάγκη εδώ μέσα.
Όσο για την εμμονή κάποιων, ότι όσοι συμμετέχουν στο φόρουμ, πρέπει κατ' ανάγκη να είναι δυστυχείς, θα έλεγα μην κρίνουν εξ ιδίων τ' αλλότρια. Όσο και αν αυτό τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα.