Results 16 to 30 of 76
Thread: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ/ΑΦΑΓΙΑ
-
30-04-2011, 13:15 #16
- 30-04-2011, 13:16 #17
30-04-2011, 13:24 #18
ναι αυτο ειναι αληθεια δεν μπορω να με αγαπησω κ να με αποδεχτω εχοντας ατελειες η εχοντας οτιδηποτε το οποιο μισω, μονο οταν πετυχω το τελειο που θελω η νομισω οτι το πετυχω τοτε πιστευω θα ειμαι ικανοποιημενη αλλα κ παλι δεν ειμαι σιγουρη καθως πολλες φορες οταν πετυχαινεις κατι διαπιστωνεις εκ των υστερων οτι δεν πετυχες αυτο που ηθελες κ δεν ειναι τιποτα για τα δικα σου δεδομενα κ στοχους κ τιποτα δεν σου αρκει κ θελεις μετα να πετυχεις κι αλλα κι αλλα κ γινεται φαυλος κυκλος που σου ρυθμιζει τη σκεψη κ τη ζωη.......
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
30-04-2011, 13:34 #19
δεν ειναι κατι ευκολο η αποδοχη του εαυτου μας ως εχει. πολλες φορες μαλιστα δεν τολμαμε να μας δουμε, να δουμε μεσα μας κ αναζηταμε την τελειοτητα στο σωμα μας, στις σπουδες μας, στο επαγγελμα μας, στην κοινωνικη μας αναρριχηση....οταν το "προβλημα" ειναι ουσιαστικα αλλου.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2011, 13:46 #20
αυτο ακριβως..το προβλημα δεν ειναι απλα επιφανειακο, εχει βαθυτερα αιτια κ ειναι δυσκολο να εντοπισεις τις ριζες που το προκαλεσαν με αποτελεσμα να βλεπεις κατι αλλο η να μην ξερεις τι ειναι αυτο που βλεπεις, να φρικαρεις με το σωμα σου κ την εικονα σου κ να ξεσπας εκει προσπαθωντας να μην χασεις τον ελεγχο κ να μην παραστρατησεις απο το στοχο σου να φτασεις στο τελειο που νομιζεις οτι μετα απο αυτο θα επελθει η αποδοχη του εαυτου σου.....πραγμα πολυ δυσκολο ομως κ θελει πολυ υπομονη κ θεληση να βγεις απο αυτο το τρυπακι ποσο μαλλον οταν σου εχεις κανει πλυση εγκεφαλου κ εχεις οριοθετησει καποια στανταρ τα οποια πρεπει παση θυσια να μην υπερβεις....
30-04-2011, 13:49 #21
εγω θα σου ευχηθω λακρυμοζα, να κανεις αυτο που ζητας απο τους αλλους. να σε αγαπησεις (μα οχι να σε μισησεις) χωρις να προσπαθεις να σε αλλαξεις....:) αυτο που ζητας μπορει να σημαινει αποδοχη γι αυτο που εισαι. κ για να το ζητας....δεν μπορει, κατι καλο θα σου αναγνωριζεις...:)
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2011, 13:54 #22
30-04-2011, 13:57 #23
σιγουρα υπαρχουν πολλα θετικα που εχω κ τα αναγνωριζω κ τα εχουν αναγνωρισει κι αλλοι αλλα παντα θα αμφιβαλλω κ δεν θα μου ειναι τιποτα αρκετο κ θα θελω παντα να ειμαι τελεια σε ολα, να ειμαι η καλυτερη παντου, τουλαχιστον στο βαθμο που το θελω κ το εχω οριοθετησει στον εαυτο μου, ειναι αυτη η τελειομανια που εχω κ οτι δεν μπορω να συμβιβαστω με κατι μετριο για αυτο κ δεν μπορω να με αποδεχτω οπως ειμαι αλλα οπως θα ηθελα να ειμαι αν κ τοτε δεν ξερω παλι αν θα ισχυσει αυτο γιατι ειτε θα βρεθει καποιος καλυτερος σ αυτα που εχω θεσει ως στανταρ ειτε δεν θα ειμαι ικανοποιημενη καθως θα βλεπω οτι τελικα δεν καταφερα τιποτε με αποτελεσμα να πεισμωνω κ να τσαντιζομαι κ να κανω τα παντα για να πετυχω κατι που μπορει κ να μην το πετυχω καν ποτε....
30-04-2011, 14:10 #24
Αμα εισαι ο εαυτος σου, θα εισαι η καλυτερη.
30-04-2011, 20:04 #25
Αχ ειναι πολυ ασχημο να κρινεις συνεχεια τον εαυτο σου βαση των κιλων σου κ να ξερεις οτι αυτο δεν σταματαει ποτε..
Επισης κατσε κ σκεψου οτι εκτος απο τα μοντελα που δεν εχουν να κανουν τιποτα αλλο, ολοι οι υπολοιποι εχουμε κανονικα σωματα κ αγαπιομαστε ετσι οπως ειμαστε. Εσυ θα εκρινες ποτε καποιον που αγαπας γιατι εχει πεντε παραπανω κιλα; Η θα σταματουσες να τον αγαπας; Φυσικα κ οχι! Τοτε γιατι το κανεις στον εαυτο σου; Γιατι δεν τον αγαπας οπως θα αγαπουσες καποιον αλλο;
Εισαι σε ενα πολυ φυσιολογικο βαρος κ δεν υπαρχει λογος να πεφτεις σε αφαγια η βουλιμια κτλ. Μια κανονικη διατροφη θα σε βοηθησει κ να χασεις αν θες πεντε κιλα η να παραμεινεις σε αυτα που εισαι. Εχεις παει σε διαιτολογο;
Εγω να ξερεις που εχασα παλια με καλη διαιτα 15 κιλα καταφερα να τα κρατησω χωρις στερησεις. Απλα τρωω δημητριακα με γαλα πρωι βραδυ, κανονικο μεσημεριανο, κ ετσι τρωω οτι θελω οταν βγαινω εξω για φαγητο χωρις να παχαινω. Αυτος ειναι ενας ευκολος τροπος για να διατηρεισαι στα κιλα σου χωρις να στερεισαι συνεχεια τα "απαγορευμενα". Θα τα τρως 1-2 φορες την εβδομαδα οταν θα βγαινεις.
Κ μην νιωθεις τυψεις οταν τρως πολυ μια μερα. Οπως δεν μπορεις να χασεις ενα κιλο λιπους σε μια μερα, ετσι δεν μπορεις να το βαλεις κιολας!
Εφαγες πολυ το μεσημερι; Φαε ενα γιαουρτι το βραδυ κ θα μεινεις στα ιδια!
Πιστεψε με σε νιωθω γιατι κ εγω εχω κολλημα με τα κιλα κ ας ειμαι μονο 49..
30-04-2011, 20:55 #26
γιατί δεν τα λες όλα αυτά σε πρώτο πρόσωπο;;
τι ύψος έχεις; πολύ πιθανό να είσαι already delicate. δεν ξέρω τι να σου πω εκτός του ότι αισθάνομαι ότι είσαι καλό άτομο και ότι στεναχωριέμαι να διαβάζω ότι βλάπτεις τον εαυτό σου. μακάρι να αλλάξεις γρήγορα σκοπιά και να συμφιλιωθείς με την εικόνα σου. δεν θα ήθελα να μάθω ότι πάνω στην προσπάθεια να ελέγξεις το σώμα σου, στο τέλος το εξαφάνισες. τέλος, γιατί δεν στρέφεις αλλού την τελειομανία σου; γίνε υποχόνδρια σαν εμένα!! :)
30-04-2011, 21:05 #27
Aχχχ κι εγω 49 ημουν πριν κανα μηνα κ τωρα ειμαι 55... πως σκατα εγινε δεν μπορω να καταλαβω η μαλλον καταλαβαινω καθως επειδη δεν μπορουσα να κανω εμετο επαιρνα καθαρτικα κ οταν ξελαφρωνα κ εφευγε το φαγητο ενιωθα αδυνατη κ αναλαφρη κ δεν καταλαβαινα η ηλιθια οτι οι θερμιδες ηδη εχουν απορροφηθει κ το καθαρτικο δραει στον κωλο κ οχι στο εντερο οπου γινεται η απορροφηση των θερμιδων...
Δεν ειμαι σε φυσιολογικο βαρος συμφωνα κ με το υψος μου δεν μου αρεσει ετσι οπως ειμαι νταξει για να μην ειμαι κ αχαριστη μια χαρα ειμαι απλα αν χασω 5 ακομη κιλα θα νιωθω πολυ πιο τελεια κ θα ανεβει ακομη περισσοτερο η διαθεση κ η ψυχολογια μου, δηλαδη αν τωρα νιωθω μια φορα ομορφη τοτε θα νιωθω 1000....
Τρωω ελαχιστα γενικα κ προσπαθω να κραταω τον αυτοελεγχο κ να μην παραστρατω μ αρεσουν πολυ τα αδυνατα σωματα κ εχω κολλησει την kate moss πανω απ το κρεβατι μου μαζι με κατι anorexia quotes απο διπλα προκειμενου να πετυχαινω το στοχο μου εχοντας καποια επιρροη η απλως κανοντας μου πλυση εγκεφαλου ωστε να μην σκεφτομαι κ να μισω το φαγητο....
Οι μονες φορες που θα φαω πολυ ειναι οταν κανω βουλιμικο αλλα με τα καθαρτικα δεν χανεις κ τιποτα ιδιαιτερο εμετο απ την αλλη δεν μπορω να κανω γιατι μετα απο ενα χρονο εμετου εχει πρηστει ο λαιμος μου κ δεν μου βγαινει πλεον τι σκατα να κανω πια να το ριξω στην υπερβολικη ασκηση κ πως θα μπορεσω να κανω μετα τον αμπακο που εχω φαει κ ποσες θερμιδες πια να καψω με 2 κ 3 ωρες γυμναστικης....
2 μερες δεν εφαγα επειδη ημουν σε μανια κ εφαγα μετα 3 πραγματα μαζεμενα καθως φοβηθηκα μη παθω τιποτα επειδη ζαλιζομουν ειχα εξαντληθει κ απο το χορο κ μετα δεν τα βγαλα κ επισης σημερα εχω φαει κανονικα κ εχω αγχωθει οτι θα παχυνω γιατι μαλλον θα τα απορροφησει αμεσως ο οργανισμος μου καθως ειναι ηδη στερημενος κ μ εχει πιασει κ μια μεγαλομανια με την ομορφια μου κτλ κ δεν θελω ειδικα τωρα να αισθανομαι οτι ειμαι χοντρη.....
δεν μπορω να σκεφτομαι να φαω οτι θελω γιατι φοβαμαι οτι ευκολα θα χασω τον ελεγχο κ πολλες φορες ακομα κ κανονικα να φαω μπορει επει 2 μερες να σκεφτομαι τι εφαγα κ οτι μηπως δεν επρεπε να το φαω...
τους ανθρωπους που εχω διπλα μου κ γυρω μου κ γενικα ολους τους ανθρωπους ποτε μα ποτε δεν τους κρινω απ τα κιλα τους ειναι το τελευταιο που θα προσεξω κ τις περισσοτερες φορες δεν θα το προσεξω γιατι προεχουν αλλα πραγματα...
με τον εαυτο μου ομως δεν ειμαι ετσι, ειμαι πολυ αυστηρη μαζι μου κ τελειομανης στο επακρο κ ποτε δεν μπορω να αποδεχτω κατι γιατι παντα εχω στο μυαλο μου το καλυτερο το οποιο πρεπει να επιτυχω...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
30-04-2011, 21:15 #28
λολλ εκανα μια νοερη μεταφραση σε πρωτο προσωπο μπας κ τα ακουσω !! το θεμα ειναι οτι τα ξερω μου τα λεν κι οι αλλοι τα λεω κι εγω στον εαυτο μου εχω δηλαδη επιγνωση του προβληματος μου απλα ειναι πολυ δισκολο να αλλαξω καποιες αποψεις κ συμπεριφορες που επι 3 χρονια ουσιαστικα δεν εχουν αλλαξει....μπορει να εχω ξεπερασει την ανορεξια σωματικα , αλλα ψυχολογικα εχω ακομη πολλα καταλοιπα κ πιστευω η βουλιμια ειναι η συνεχεια της νευρικης ανορεξιας που περασα στο οργανικο κομματι...αλλωστε πανω κατω βουλιμια κ ανορεξια ειναι οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος...
1.65 ειμαι δεν ειμαι κ τοσο ψηλη ωστε να μπορω να εχω κ 1-2 κιλα παραπανω οποτε δεν με δικαιολογω...οσο χαμηλοτερο υψος τοσο λιγοτερα κιλα, ετσι παει πιστευω... αλλα να εισαι πχ 1,60 κ να εισι 60 κιλα κ αλλο 1,80 πχ κ να εισαι παλι 60 , δεν ειναι το ιδιο....
γενικα ειμαι κ αυτοκαταστροφικη κ για την ομορφια κ το αδυνατο σωμα θα θυσιαζα τα παντα ακομα κ την υγεια μου, αλλωστε στις διατροφικες διαταραχες δεν προεχει η υγεια, αλλα το αδυνατο το οποιο πρεπει να πετυχεις με καθε τιμημα....το ξερω οτι αυτο ειναι λαθος, αλλα μου χει γινει κατι σαν εθισμος πλεον κ δεν μπορω ευκολα να το ελεγξω.........." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
30-04-2011, 23:00 #29
Oσο περισσοτερο μισεις το φαγητο τοσο περισσοτερο εισαι εκτος ελεγχου..
30-04-2011, 23:48 #30
κοίταξε, πιστεύω ότι και 1.80 να ήσουν και 60 κιλά, πάλι θα πίστευες ότι έχεις πρόβλημα.
μπήκα σε ένα σάητ και έκανα και μόνη μου τη διαίρεση και το σάητ και εγώ δείξαμε ότι............................................ ...........Ο ΔΜΣ σας είναι 20, που σημαίνει ότι το βάρος σας είναι στα φυσιολογικά όρια (από 18.5 ως 24.9) για ενήλικες του ύψους σας.
ταρατατζουμ τζουμ τζουμ!! είσαι αδύνατη!!
τώρα αν ντε και καλά θελεις να χάσεις 1-2 κιλά, γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις φυσιολογική διατροφή, αντί να ξερνάς τις τροφές σου και να διαλύεις το στομαχάκι σου το καημένο;;; τι σου φταίει το καημένο που γουργουρίζει και πεινάει, γιατί το σωματάκι σου ζητάει ενέργεια για να αποδώσει όταν τρέχεις για να κάνεις τις δουλειές σου, να διασκεδάσεις, να κάνεις σεξ, να επιβιώσεις;;;;; τι σου φταίνε τα καημέναααα;;;;;;; αμ ο οισοφάγος σου ο φουκαράς;;; αυτός τι σου φταίει καλή μου;;; το εντεράκι σου που δεν το αφήνεις να κάνει τη δουλειά του;;; έχει μείνει άνεργο;;;
αχ αχ καθόλου συμπόνια για τα οργανάκια σου!