Results 1 to 15 of 159
Thread: αρχή
-
30-04-2011, 13:21 #1
αρχή
Θέλω να κάνω μια καινούργια αρχή. Στον τρόπο ζώης μου, στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους..δεν θέλω να χαραμίσω άλλο χρόνο για πράγματα που δεν αλλάζουν,που έγιναν. Οι αναμνήσεις πλέον με κοιράζουν ακόμα κι οι καλές,μετανιώνω για πολλές αποφάσεις μου,για πολλά πράγματα. Κάποτε είχα πάντα στο μυαλό μου μια φράση που είχα διαβάσει κάπου "κάνε ότι μπορείς, με αυτά, που έχεις όπου κι αν βρίσκεσαι" νομίζω ότι θα με βοηθήσει και τώρα. Μετάνιωνω για πολλές αποφάσεις μου αλλά είμαι περήφανη και για αρκετά πράγματα που έχω ζήσει.Νομίζω πρέπει να ψάξω λίγο πιο πολύ τι πραγματικά με κάνει ευτυχισμένη και όχι τι θα ήθελα να με κάνει ευτυχισμένη ή τι με έκανε μέχρι τώρα, ή τι θα μου ταιριαζε. Δυσκολεύομαι όμως και απογοητεύομαι..και πολλές φορές αναρωτιέμαι αν μόνο εμένα με δυσκολεύουν τόσο..Ομως θέλω να κάνω ότι μπορώ και μετά ξαναπογοητεύομαι αν δω ότι δεν αλλάζει τίποτα πάλι..Δεν θέλω να παραιτηθώ ακόμα. Γιατί το γράφω εδώ? δεν ξέρω..μπορεί επειδή θα ήθελα να βγώ στο μπαλκόνι να το φωνάξω.
- 30-04-2011, 13:50 #2
Βγες και φώναξέ το.
(Το ποστ αυτό με εκφράζει 100%)ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....
30-04-2011, 21:30 #3
Αόρατος λες? :)
Σύντομος απολογισμός ημέρας: χόρεψα ένα τραγούδι μόνη μου μέσα στο σπίτι, όσες φορές νοστάλγησα κάτι έβαλα τον εαυτό μου να σκεφτεί ότι είμαι τυχερή που έχω ζήσει τόσες ευτυχσμένες στιγμές, το απογευματάκι απόλαυσα δυο μικρά γλυκάκια με έναν χυμό, ένα μπάνιο αυτά. Προσπάθησα και λίγο να μην αφήσω τον εαυτό μου ν απαρασυρθεί από άσχημες σκέψεις και συναισθήματα αλλά ήταν μια αρκετά καλή μέρα νομίζω. Ελπίζω το "προγραμματάκι ευτυχίας" που επέβαλα στον εαυτό μου σιγά σιγά να με βοηθήσει. αυριο λέω να πάω να αγοράσω με 3-4 ευρώ κανέναν μπουκετάκι λουλούδια μιας και εδώ που μένω τώρα είναι δύσκολο να μαζέψω, και να ξυπνήσω και να διαβάσω στον ήλιο για λίγο (αν έχει και αύριο),και μετά να κάνω όσα πρέπει να κάνω.αυτά.
30-04-2011, 21:37 #4
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
01-05-2011, 00:57 #5
Ωραία ιδέα Lacrymosa :).
Είπα να κλείσω τη μέρα μου με παρεούλα και ταινία,μου άρεσε πολύ αλλα μου βγήκε λίγο μελαγχολική και έπεσα λίγο,..Παραμένει μια καλή μέρα όμως μάλλον. Είδα το Βlue Valentine. Το χει δεί κανείς?
01-05-2011, 15:17 #6
01-05-2011, 20:20 #7
Ευχαριστώ Arsi.
Αν και δεν τελείωσε ακόμα η μέρα σύντομος σημερινός απολογισμός: αγόρασα ένα μπουκετάκι λουλούδια, διάβασα λίγο στον ήλιο, βγήκα για ένα καφεδάκι, μαγείρεψα ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά ακούγοντας λίγη μουσικούλα.αυτά.και φυσικά και όλα όσα έπρεπε να κάνω. ίσως σε κάποιον να φανουν χαζά αυτά που γράφω αλλά και μόνο αυτή η προσπάθεια να δημιουργώ ωρές στιγμές μέσα στην μέρα ή να προσπαθώ να της θυμηθώ ήταν κάτι που είχα χάσει για πολύ καιρό. δυσκολεύομαι αλλά προσπαθώ αφού έχω να κάνω ορισμένα πράγματα τουλάχιστον να δημιουργώ τις κατάλληλες συνθήκες για να τα κάνω όσο το δυνατον πιο ευχάριστα.μακάρι να με βοηθήσει αυτό.
Υ.Γ. Σήμερα μετά από αρκετό καιρό είδα έναν ωραίο όνειρο,έκανα καλή αρχή και στον ύπνο μάλλον :)
02-05-2011, 23:29 #8
σήμερα η μέρα ήταν έτσι κι έτσι , ξύπνησα με ένα γενικό αίσθημα απογοήτευσης. εβλεπα πάλι πολύ ωραίο όνειρο μετά από καιρό και λίγο απογιοοητεύτηκα που ήταν όνειρο. μια ευχάριστη στιγμή ήταν τώρα που το σκέφτομαι, περνώντας με το αστικό δίπλα από την θάλασσα σε ένα μέρος της πόλης που δεν είχα ξαναπάει, μου άρεσαν πολύ εκείνα τα λεπτά της μέρας.γενικά όμως σήμερα νοστάλγησα πολλές στιγμές του παρελθόντος και σκέφτηκα πάλι τα όσα μετανιώνω, και δεν μου άρεσε αυτό.
03-05-2011, 01:44 #9
Μου αρέσει η νέα αν! Τη βρίσκω ωριμότερη από την παλιά αν και νομίζω πως γίνεται σοφότερη μέρα τη μέρα μέσα από τις εμπειρίες της. Το πρώτο σου ποστ είναι σούπερ! σκέτο ποίημα! Μαθαίνουμε αν, προχωράμε, εξελισσόμαστε μέσα από τα παθήματά μας. Βρίσκουμε τρόπους να μη μένουμε στο παρελθόν, να ζούμε το παρόν. Να είμαστε στη στιγμή που ζούμε, ούτε στο αύριο, ούτε στο χτες. Αυτό προσπαθώ κι εγώ να τηρώ προς ώρας. Για την απογοήτευση που ανέφερες, μην σου περιμένεις να τα κάνεις με τη μία όσα μαθαίνεις. Δώσε το χρόνο στον εαυτό σου να τα χωνέψει, να τα επεξεργαστεί, να το δουλέψει που λέμε. Τα μηνύματα τα πιάνει ο εγκέφαλός σου, αλλά κι αυτός δεν είναι παρά ένα τσιπάκι που θέλει να του τα πεις πολλές φορές για να τα εγγράψει. Και άποψή μου, θέλει να σε δει να εργάζεσαι προς αυτό. Να δρας και νά΄ναι σταθερά τα οκ σου και λίγο λίγο θα του γίνουν μονοπάτια. Αν του λες αχ τι ωραία μέρα σήμερα αλλά μετά από λίγο του λες, α στο διάλο, δεν πέτυχε ο μουσακάς και πέφτεις, τότε κι αυτός λέει, αχουτο δεν το εννούσε το πρώτο. Τι κουλαμάρες γράφω όταν νυστάζω.λολ
Λοιπόν, πάω για ύπνο. Καλό ξημέρωμα, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-05-2011, 11:42 #10
RainAndWind σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Θα μπεί σίγουρα στις καλές στιγμές της μέρας γιατί με έκανε να νιώσω καλύτερα και να χαμογελάσω όταν το διάβασα ;). πάνω που ετοιμαζόμουν να γράψω το βράδυ..ότι απογοητεύτηκα, ότι δεν ωφελεί, ήρθε πάνω στην ώρα όπως κατάλαβες..
Υ.Γ. Μακάρι να ηξερα να φτιάξω μουσακά κι ας μη μου πετύχαινε :)
03-05-2011, 20:44 #11
An go on like that !! Power girl ok ?? KisseSsSsS !!!! :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
03-05-2011, 23:36 #12
Lacrymosa ευχαριστώ για το μήνυμα :). Σήμερα δεν έχω να γράψω κατι, δεν έχω και πολύ όρεξη.
Last edited by αν?; 04-05-2011 at 01:13.
04-05-2011, 18:26 #13
αν γεια σου!! :) Η αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν πολυεχω ορεξη σημερα λολ..
Πως εισαι ?? Τι θετικο κ ωραιο εκανες σημερα ??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-05-2011, 20:54 #14
γεια :)..γιατί έτσι?κάτι συγκεκριμένο ή γενικά κι αφηρημένα (γιατί εγώ συνήθως έτσι).
Καλούτσικα. Τι θετικό και ωραίο έκανα σήμερα? όχι πολλά πάλι .έκανα έναν καφέ το πρωί( ακούγεται χαζό αλλά ενώ μ αρέσει τόσο καιρό δεν έπινα, έλεγα αφού μπορώ και χωρίς τι νόημα έχει- και όχι μόνο για τον καφέ τωρα που το σκέφτομαι σαν να μην είχε νόημα ή να αφήνω τον εαυτό μου να απολαυσει τίποτα,τρομακτικό τωρα που το καλοσκέφτομαι. α και περπάτησα μια ωρίτσα στον κόσμο και τον ήλιο. κανόνισα και με κάποια άτομα για ταινία το σκ με τα οποία τώρα αρχίζω να γνωρίζομαι καλύτερα. αυτά.
04-05-2011, 21:17 #15
γεια σου αν !! οχι, δεν εγινε τιποτα συγκεκριμενο, απλα εχω τις τελευταιες μερες μια πιο πεσμενη κ ηρεμη διαθεση αλλα ειμαι καλα με τον εαυτο μου !
χαιρομαι για αυτα που εκανες σημερα! μπορει καποια να μη σου φαινονταν ως τωρα σημαντικα, αλλα τωρα που αποφασισες να κανεις αλλαγες στη ζωη σου συνειδητοποιεις πως η μαγεια κρυβεται ακομη κ σ αυτα που ειναι φαινομενικα ασημαντα, ετσι??
πολυ καλο που κανονισες για ταινια, ελπιζω να δεσεις με αυτα τα ατομα κ να αναπτυξετε καλη σχεση !!
you go on !! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."