TA ΠΟΥΛΙΑ ''ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ'' ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ!!!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 219
    Senior Member
    το κανω γιατι μου βγαινει και δεν με ενδιαφερει κ δν το θεωρω οτι με φθειρει. με μερικους να σ πω την αληθεια νιωθω πως δν αξιζει καν τν κοπο να κανω την πλακα μου και δεν κανω τπτ μαζι τους. μιλαω τωρα για μικροτερη ηλικια που εκανα συχνα με διαφορους,τωρα εχει μειωθει
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    H Αληθεια ειναι οτι και εγω ειμαι καπως επιθετικη με τους αντρες και τρομαζουν .Ειμαι και εμπειρη στο σεξ μιας και το ειχα ξεφτηλισει πριν κανω παιδι (τωρα σοβαρεψα).αλλα εγω ειμαι συναισθηματικη δεν εφταιγε τοσο η επιθετικη συμπεριφορα μου οσο η πιεση και η ζηλειες μου κλπ.

Εγω εχω φτασει σε σημειο να ζητησω και ξυλο την ωρα του σεξ:(
    για τετοιο ξεφτιλικι μιλαμε,επισης εχω χωσει σφαλιαρα την ωρα του σεξ
    κοριτσια ηρεμηστε:P(to lew kai gia mena min vgazete tin orgi sas tin wra ekeini gia na pin pame kai se kamia astinomia:P)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    βρε μπροκεν...
    ουτε κατωτερη εισαι, ουτε τσουλι
    και για το θεμα των δικαιωματων, φυσικα και εχεις δικιο, οτι δεν ειναι λογος το φυλο για να κανουν η να μην κανουν κατι που θελουν οι γυναικες.
    αλλα και αντρας να ησουν, σε ποσους θα αρεζε να εισαι εριστικος και να σιχτιριζεις και να ριχνεις χριστοπαναγιες οποτε δεν σου αρεσει η αντιμετωπιση σου απο τους αλλους?

νομιζεις οτι ολα τα εχεις καλως καμωμενα στο πως διαχειριζεσαι το κορμι σου και τις σχεσεις σου με τους αντρες?
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!
    ε τοτε γιατι γκρινιαζεις και θυμωνεις συνεχως?
    εχεις κανει καποιες επιλογες
    να κανεις την ταδε ζωη, να σεξουαλιζεσαι με τον ταδε τροπο που εμας δεν μας αφορα κι εσυ (οπως λες) τον γουσταρεις, να βριζεις οποιον σε απορριπτει, να να να...οτιδηποτε

γουστο σου και καπελο σου!
    ο αλλος , δενε χει δικαιωμα να μην τα γουσταρει ολα αυτα, η εσενα, η να ξυνιζει, η να ξενερωνει, η να σε απορριπτει, η να μην του σηκωνεται μαζι σου, η να να μη χαιρεται οταν σε βλεπει?
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΙ ΕΣΥ.
    οποτε μην γκρινιαζεις.
    ολες οι επιλογες εχουν το τιμημα τους και οι δικες σου επισης...

ο τυπος που συναντησες, δεν περασε καλα μαζι σου (ισως κι εσυ αλλα τωρα εξεταζω αυτον). δεν ηθελε λοιπον συνεχεια μαζι σου. τον εβρισες κιολας, πηγε στο καλο.
    συναντιεστε. δεν του προκαλει κανεναν ανθουσιασμο η συναντηση σας και στην τελικη μπορει να σε εχει απορριψει σαν ατομο, οπως κι εσυ εχεις απορριψει χιλιαδες αλλους.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
    γιατι πρεπει να τον ξαναβρισεις η να θυμωσεις η να του χαραξεις και το αυτοκινητο??????

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ .
    ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ....

τοσο απλα...

Senior Member
    Συμφωνω με ρεμεντι!

Banned
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    Εγω εχω φτασει σε σημειο να ζητησω και ξυλο την ωρα του σεξ:(
    για τετοιο ξεφτιλικι μιλαμε,επισης εχω χωσει σφαλιαρα την ωρα του σεξ
    κοριτσια ηρεμηστε:P(to lew kai gia mena min vgazete tin orgi sas tin wra ekeini gia na pin pame kai se kamia astinomia:P)
    Aσε εμενα μου τυχε ενας 2 μετρος παιδαρος να ειναι slave και να μου μηλαει με Σε Σου σαν να ειμαι καμια θεα.Εγω βρηκα ευκαιρια να βγαλω τα αποθημενα μου πανω του και να του λεω ποσο ξεφτηλισμενο φυλο ειναι οι αντρες και αυτουνου ειναι η καλυτερη του αλλα δεν τα μπορω αυτα θελω κατι νορμαλ δεν θελω να το παιζω αφεντρα.Οκ μισω τους αντρες αλλα οχι τοσο.:P
    Εχω να κανω μισο χρονο σεξ αντεχει καμια?χααχα.εσυ μπροκεν καμεις καθε μερα σεχ?:cool:

Senior Member
    εκει ειναι το σημειο που λεω ''χεστικα δν με νοιαζει κοιταω την παρτι μου''

γτ να με νοιαξει αυτος

εγω υποστηριζω εμενα

Senior Member
    αχαχα πολυ γελιο, μισο χρονο ε? και πως την βγαζεις?
    κ μενα μου βγαινει μισος αλλα οχι στους καλους, αυτους που μου εμπνεουν σεβασμο γτ ειναι καλοι και σωστοι, θυμαμαι ενα πρωην να μου λεει οτι εκμεταλευοταν κοριτσια για να κανει σεξ κ οτι μολις τελειωνει ηθελε να εξαφανιστει, να γινει λουις, λατρευε τις που..ες τις θεοποιουσε, η καταληξη αρρωστησα απτο πολυ μισος που μου εβγαζε του ριξα ενα βαζο στο κεφαλι κ κατεληξε νοσοκομειο κ εγω να κρυβομαι μην παω αυτοφορο..
    τωρα μου φαινεται θα φαω εγω ξυλο απτις μ..ιες που κανω στο νυν συντροφο..αχαχα

μπροκεν ειχες αναφερει οτι βιωσες εναν βιασμο.δεν θελω σε καμια περιπτωση να στο παιξω εξυπνη ,αλλα νομιζω οτι επειδη καποιος σε βιασε βιαζεις και εσυ με τη σειρα σου ανθρωπους και καταστασεις κατα συνθηκες.το ξερω οτι ενας βιασμος η ξυλοδαρμος για μια γυναικα ειναι οτι χειροτερο και χανει καθε αξια της αλλα μπροκεν μου πιστεψε με δεν βιαζουν ολοι οι ανθρωποι.μην κανεις και εσυ με τη σειρα σου οτι σου εκαναν.κανε αυτο που θες οχι αυτο που θες για να εκδικηθεις.(πιστευω να μη θυμωσες στα λεω γιατι σε νιωθω,nothing else):)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    εκει ειναι το σημειο που λεω ''χεστικα δν με νοιαζει κοιταω την παρτι μου''

γτ να με νοιαξει αυτος

εγω υποστηριζω εμενα
    αμ δεν χεστηκες!!!
    αν χεζοσουν, θα προχωρουσες στον δρομο σου και θα αδιαφορουσες.
    εσυ χαλαστηκες, θυμωσες, σιχτιρισες, ενοιωσες αδικημενη, και του χαραξες και το αμαξι!!!!
    απο που κι ως που?????

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    Υπάρχει και η σχετική ταινία που είναι αρκετά διαφωτιστική....:)

Banned
    elirene
    ειμαι 32 χρονων σχεδον δεν εχω δα και τοσες ορεξεις,Και προτειμω να μην ξανακανω σεξ παρα να κανω ξεπετα τωρα που ειμαι τετοιας ηλικιας και μαμα.
    Βρε παιδια κατι ασχετο τα skateboard σε τι ηλικια τα παιρνουν γιατι ο δικος μου εκανε χθες με ενους μεγαλυτερου παιδιου και το πηγενε πολυ καλα.Χρειαζεται και κρανος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    μπροκεν ειχες αναφερει οτι βιωσες εναν βιασμο.δεν θελω σε καμια περιπτωση να στο παιξω εξυπνη ,αλλα νομιζω οτι επειδη καποιος σε βιασε βιαζεις και εσυ με τη σειρα σου ανθρωπους και καταστασεις κατα συνθηκες.το ξερω οτι ενας βιασμος η ξυλοδαρμος για μια γυναικα ειναι οτι χειροτερο και χανει καθε αξια της αλλα μπροκεν μου πιστεψε με δεν βιαζουν ολοι οι ανθρωποι.μην κανεις και εσυ με τη σειρα σου οτι σου εκαναν.κανε αυτο που θες οχι αυτο που θες για να εκδικηθεις.(πιστευω να μη θυμωσες στα λεω γιατι σε νιωθω,nothing else):)
    δεν θυμωσα καθολου ολγακι ισα ισα παραδεχομαι πως παιζει να χεις δικιο. ομως δεν ειναι τοσο πολυπλευρο οπως παρουσιαζεται οπως ακουσα πως δικαιωμα του αλλου αυτο δικαιωμα δικο μ αυτο. αν το παμε ετσι δικαιωμα του βιαστη να βιαζει, δικαιωμα μου να προστατευτω. ο καθενας οταν γινεται αποδεκτης καποιας προσβολης η κακιας συμπεριφορας ειτε ειναι δικαιωμα του αλλου να σου φερθει οπως θελει ειτε οχι, ειναι απολυτως φυσιολογικο να αντιδρασεις!

ετσι ειναι η ζωη, ολα τα αλλα ειναι λογια!

παστελι σου δινω εναν χαζοδονητη που πηρα 15 ευρω που δεν μοιαζει καν με δονητη. τσαμπε

Banned
    Ρε εχω ξαναπει δεν μαρεσουν οι δονητες.χαχααχ.τους συχενομε εξαλου δεν ειμαι κολπικος τυπος.:P
    εχω δει τεραστιους δονιτε με βεντουζα λολο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ....δεν ειναι τοσο πολυπλευρο οπως παρουσιαζεται οπως ακουσα πως δικαιωμα του αλλου αυτο δικαιωμα δικο μ αυτο. αν το παμε ετσι δικαιωμα του βιαστη να βιαζει, δικαιωμα μου να προστατευτω. ο καθενας οταν γινεται αποδεκτης καποιας προσβολης η κακιας συμπεριφορας ειτε ειναι δικαιωμα του αλλου να σου φερθει οπως θελει ειτε οχι, ειναι απολυτως φυσιολογικο να αντιδρασεις!
    το ασπρο δεν γινεται μαυρο επειδη ετσι σε βολευει, οσο και να προσπαθεις.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ γιατι δεν του κανεις
    αλλα δεν ειναι φυσιολογικη αντιδραση, ουτε δικο σου δικαιωμα, ουτε αυτοπροστασια ΝΑ ΤΟΝ ΣΙΧΤΙΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ επειδη δεν αντεχεις να δεχτεις την απορρριψη του.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΙΑΣΜΟΣ!!!!
    αλλα ουτε δικη σου δικαιολογια για να φερεσαι οπως γουσταρεις στους αλλους που δεν εφταιξαν σε τιποτε....

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast