Παρενεργειες των ψυχοφαρμακων - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 88
    Senior Member
    Μη τον βλεπεις μερικες ημερες. Παρε λιγο χρονο για τον εαυτο σου κ μετα παλι κοντα του, μεχρι να δεις καποια διαφορα που μαλλον θα προκυψει αν ελατωσει τα χαπια, και σε κανει αυτο, να μεινεις κοντα του και να συνεχισει η σχεση σας.
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    karol, εσυ εχεις τη δυνατοτητα να επισκεφτεις εναν ειδικο να το συζητησεις το θεμα να δειτε πως μπορεις να του σταθεις μεν, αλλα χωρις να συντριβεσαι? γιατι απο ο,τι καταλαβαινω εχεις κ εσυ προβλημα κ χρειαζεσαι βοηθεια. κ αν δεν εχεις τωρα, μπορει να εχεις σε λιγο οταν θα εχεις φθαρει ακομα πιο πολυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    karol, εσυ εχεις τη δυνατοτητα να επισκεφτεις εναν ειδικο να το συζητησεις το θεμα να δειτε πως μπορεις να του σταθεις μεν, αλλα χωρις να συντριβεσαι? γιατι απο ο,τι καταλαβαινω εχεις κ εσυ προβλημα κ χρειαζεσαι βοηθεια. κ αν δεν εχεις τωρα, μπορει να εχεις σε λιγο οταν θα εχεις φθαρει ακομα πιο πολυ.
    Mακαρι να ήτανε μονο αυτο το προβλημα..Εχω και την κολλητη μου απο την αλλη που εχει ''αγχωδης καταθλιψη'' παθαινει εδω και 2 μισι χρονια πολυ μεγαλες κρισεις πανικου που φτανουν στο να χανει την αισθησεις της, και τωρα πηγε σε γιατρο και παιρνει αντικαταθλιπτικα , τα οποια την εχουν ριξει αρκετα και καθημερινα που βγαινουμε εξω , οπου και αν παμε , εχουμε και μια λυποθυμεια. Τον ευαγγελισμο τον εκανα 2ερο σπιτι μου. Οπως καταλαβαινεις, δεν περναω και λιγα αυτο τον καιρο αλλα ειμαι τοσο δυνατη που τα controllarw και τα δυο. Το μονο που κανω ειναι να μιλαω σε εσας και να λεω οτι με απασχολει περισσοτερο. Αυτο μου δινει δυναμη εμενα. Οσο για το αγορι μου, σιγα σιγα προσπαθω να τον ξεκουναω απο το σπιτι, τον πιεζω λιγο αυτη ειναι η αληθεια, αλλα πιστευω πως στο τελος θα του κανει καλο και ας με μισησει. Εκει που ολοι οι φιλοι του εξαφανιστηκαν εγω ειμαι αυτη που τους περνω τηλεφωνα και τους λεω να τον παιρνουν και να βγαινουν εξω , εστω και για μια ωρα, με το ζορι , να συνηθισει.,γιατι δεν μπορω να ειμαι μαζι του ολη την ωρα, εχω και εγω ζωη και την εχω βαλε τοσοι πολυ στην ακρη, που εχω ξεχασει πως ειναι να κανεις πραγματα για τον εαυτο σου!!! Μου λεει πως ενω θελει να κανει πολλα πραγματα ( να γει εξω με φιλους να διασκεδασει), νιωθει μαγκωμενος και ντρεπεται και φοβαται λιγο τους φιλους του για το πως θα τον αντιμετωπισουν. Εγω σε αυτο προσπαθω να τον βοηθισω και του λεω πως δεν εχεις να ντρεπεσαι για τιποτα , δεν εκανες τιποτα κακο ωστε να ντρεπεσαι , σπρωξε τον εαυτο σου , γτ εισαι νεο παιδι και θα ειναι κριμα να κλειστεις στον εαυτο σου! Μου λεει πως θελει να ξεχασει το γεγονος, και του λεω πως αυτη δεν ειναι λυση, και πως πρεπει να ερχομαστε αντιμετωποι με το προβλημα και να το αντιμετωπιζουμε και οχι να συνιθιζουμε να ζουμε με αυτο!!!! Ελπιζω και ο ψυχολογος του πανω κατω τα ιδια να του λεει , αλλιως θα τον σπασω στο ξυλο :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Μη τον βλεπεις μερικες ημερες. Παρε λιγο χρονο για τον εαυτο σου κ μετα παλι κοντα του, μεχρι να δεις καποια διαφορα που μαλλον θα προκυψει αν ελατωσει τα χαπια, και σε κανει αυτο, να μεινεις κοντα του και να συνεχισει η σχεση σας.

Λοιπον ξερεις κατι? η αληθεια ειναι αυτη...!!! το εχω σκεφτει και εγω αυτο να ειμαστε κανονικα ξανα μαζι οταν ελλατωσει τα χαπια,ομως ρε γαμωτο θα εχω το φοβο παλι μηπως συμβουν τα ιδια, μηπως η ψυχωση επιστρεψει, θα ζω καθε μερα που περναει με αυτο..Θα ειμαι πιο πολυ εκει σαν ''μανα που αγχωνεται μηπως το παιδι της το ξανα παθει παρα σαν κοπελα του'' και τοτε εγω δεν θα μπορω να ειμαι διπλα του ξανα, γτ τα χρονια περνουν , και πρεπει να κανω πραγματα για εμενα γτ αλλιως αυτο που θα θυμαμαι απο εμενα ειναι ''μια κοπελα που παντα ετρεχε για τους αλλους ποτε κανεις γι αυτη και παραμεριζε το εγω της''..Αυτη ειναι η αληθεια οσο σκληρη και αν ακουγεται!! Η μανα μου γυρισε και μου ειπε πριν λιγες μερες ''εχεις γινει νοσοκομα'', και οντως ρε φιλε αυτο εχω γινει...και το θεμα ειναι πως μ'αρεσει να βοηθαω τους φιλους μου, μ'αρεσει να ειμαι εκει και να τους στηριζω και δεν ζητησα ποτε ανταλαγμα, ποτε!!! Δεν παω πλακα πλακα να γινω ψυχολογος:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karol View Post
    Ναι ρε γαμωτο, παιρνει πολλα φαρμακα και σε 3 εβδομαδες 8α τον ξαναδει ο γιατρος του που ισως του κοψει κανενα...ποσο ακομα ρε γαμωτο θα αντεξω...?!ειναι πολυ ψυχοφθορο..και εγω δεν παιρνω δυναμη απο κανεναν..Πηγαινω τον βλεπω μου ρουφαει ολη μου την ενεργεια χωρις να το καταλαβαινω και μετα γυρναω σπιτι κομματια σαν να εχω δουλεψει 11ωρο ενω στην ουσια δεν κανουμε τιποτα..! παλιο φαρμακα!
    ρε συ μηπως θα ηταν καλο να ζητησετε κ μια δευτερη γνωμη?? ειναι υπερβολικα πολλα τοσα χαπια την ημερα..αυτα τον ριχνουν τοσο...τα θετικα συμπτωματα της ψυχωσης εχουν υποχωρησει?? αν εχουν υποχωρησει γιατι δεν συζητατε με το γιατρο για μειωση της δοσης κ των χαπιων?? ποια φαρμακα παιρνει ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    καρολ ειναι πολυ σημαντικο αυτο που κανεις για το φιλο σου!
    και απο οτι βλεπω και αυτος θελει να κανει πραγματα απλως τα φαρμακα δεν τον αφηνουν!ημουν και εγω στην ιδια κατασταση πριν λιγο καιρο και η μονη λυση ηταν να ελαττωσω τα φαρμακα!η ψυχωση παντα υπαρχει ο κινδυνος της υποτροπης στο λεω εγω που βρισκομαι σε υποτροπη τωρα αλλα η λυση δεν ειναι τα απειρα φαρμακα!ζητηστε μια 2η γνωμη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ρε συ μηπως θα ηταν καλο να ζητησετε κ μια δευτερη γνωμη?? ειναι υπερβολικα πολλα τοσα χαπια την ημερα..αυτα τον ριχνουν τοσο...τα θετικα συμπτωματα της ψυχωσης εχουν υποχωρησει?? αν εχουν υποχωρησει γιατι δεν συζητατε με το γιατρο για μειωση της δοσης κ των χαπιων?? ποια φαρμακα παιρνει ??
    Τωρα που παιρνει τα φαρμακα παντως ειναι πολυ καλα, δεν εχει κακες σκεψεις και εχθες που βρεθηκαμε μου ελεγε πως θελει να κανει ολα οσα εκανε παλια..αλλα ειναι μαγκωμενος απο τα φαρμακα...Ελπιζω ακομα και οταν θα του τα ελλατωσει ο γιατρος να μην υποτροπιασει..Να ητανε ενα το επεισοδειο και τελος!! Δεν θελω να σκεφτομαι πως θα εχει συνεχεια ουτε για πλακα!!! Ενα απο αυτα τα φαρμακα που παιρνει λεγεται Solian! To ξερεις?? :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    καρολ ειναι πολυ σημαντικο αυτο που κανεις για το φιλο σου!
    και απο οτι βλεπω και αυτος θελει να κανει πραγματα απλως τα φαρμακα δεν τον αφηνουν!ημουν και εγω στην ιδια κατασταση πριν λιγο καιρο και η μονη λυση ηταν να ελαττωσω τα φαρμακα!η ψυχωση παντα υπαρχει ο κινδυνος της υποτροπης στο λεω εγω που βρισκομαι σε υποτροπη τωρα αλλα η λυση δεν ειναι τα απειρα φαρμακα!ζητηστε μια 2η γνωμη!
    Οι γονεις του πρεπει να ζητησουν δευτερη γνωμη. Αν και ο γιατρος που τον παρακολουθει οπως και ο ψυχολογος ειναι παρα πολυ καλοι. Εκαναν καλη δουλεια στην κλινικη και γενικα εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια! Μισω αυτο που συνεβει πραγματικα, ωρες ωρες σκρφτομαι να αρχισω να παιρνω τα φαρμακα του για να δω πως νιωθει..να δω πως ειναι αυτο το μαγκωμα που λεει...Παντως ευχομαι σε ολους οσους περνατε μια ιδια η παρομοια αρρωστια μεσα απο την καρδια μου με λιγο καιρο θεραπειας ακομη να γινεται τελειως καλα, να κοπουν τα φαρμακα και να βρειτε τον παλιο σας εαυτο!! Προσευχομαι γι αυτο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karol View Post
    Τωρα που παιρνει τα φαρμακα παντως ειναι πολυ καλα, δεν εχει κακες σκεψεις και εχθες που βρεθηκαμε μου ελεγε πως θελει να κανει ολα οσα εκανε παλια..αλλα ειναι μαγκωμενος απο τα φαρμακα...Ελπιζω ακομα και οταν θα του τα ελλατωσει ο γιατρος να μην υποτροπιασει..Να ητανε ενα το επεισοδειο και τελος!! Δεν θελω να σκεφτομαι πως θα εχει συνεχεια ουτε για πλακα!!! Ενα απο αυτα τα φαρμακα που παιρνει λεγεται Solian! To ξερεις?? :/
    Κarol απ ο,τι καταλαβαινω κ καταλαβαινεις κ εσυ εχει θεληση ο φιλος σου να κανει πραγματα αλλα τα φαρμακα τον εχουν καταστειλει κ τον κραταν μαγκωμενο κ περιορισμενο, αλλα η θεληση υπαρχει κ αυτο ειναι πολυ σημαντικο !! απ την αλλη ειναι πολυ απαισιο να θες να κανεις πραγματα κ να μην μπορεις...Το Solian το χω ακουστα , δεν το χω παρει, εγω αλλο παιρνω κ για αλλο λογο...Μηπως ειναι πολυ βαρυ η μηπως πρεπει να γινει μειωση της δοσης ?? Συζητηστε το αυτο με το γιατρο, ειναι κριμα να θελει να κανει πραγματα, αλλα να μη μπορει.....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Αχχ βρε παιδια εχω μεγαλο προβλημα....Του ζητησα χρονο να μεινω μονη μου να σκεφτω, να ξεκουραστω, να δω αν μπορω ν συνεχισω, αλλα δεν νομιζω οτι μπορω..Αλλαξε τελειως μετα το επεισοδιο..Αμα δεν τον βγαλω εγω εξω δεν βγαινει , με τους φιλους /γνωστους δεν θελει να εχει καμια επαφη, δεν τους παιρνει τηλεφωνα ουτε να μιλησει ουτε να βγουνε, Ακομα και στο msn οταν μπαινει (πλεον μια φορα την εβδομαδα) δεν απανταει σε κανεναν...Νιωθω οτι ειμαι μονη μου σε ολο αυτο τοσο καιρο και οτι εχει πεσει ολοληρωτικα επανω μου..Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι δεν μου μιλαει , να μου πει απο μονος του τι νιωθει, πως αισθανεται...Σήμερα του άνοιξα εγω συζητηση απο το τηλεφωνο (γιατι του ειπα να μην βρεθουμε για καποιες μερες) και μου ειπε πως φοβαται να βγει γιατι φοβαται τους γνωστους αν τους συναντησει στο δρομο τι θα τους πει...και μου λεει πως πλεον νιωθει πως κλεινεται στον εαυτο του τελειως!! Παιδια τι να κανω??? κουραστικα...

Senior Member
    Δεν ξερω πλεον και εγω τι να του πω, με τι τροπο να του μιλησω.. ωρες ωρες νευριαζω (και δν θελω ρε γαμωτο) και ισως το καταλαβαινει ..Παει σε ψυχολογο αλλα παρατηρω πως δεν της λεει και πολλα...με το τσιγγελι του τα βγαζει ειμαι σιγουρη! Γιατι οταν τον ρωταω ''αυτο της το ειπες?'' , μου λεει οχι , αλλα θα της το πω..!!! Αλλα δεν το βλεπω, Τι να πω..τον μαγγωνουν τοσο πολυ τ φαρμακα που δεν μπορει να αντιδρασει σε τπτ?Μου λεει ειναι νωρις ακομα για να βγαινω , σιγα σιγα..Και του λεω να μην επαναπαυεται γιατι αν το αφησει θα τον αφησει...!!!! Και ξερω πως εχω δικιο και επισης ξερω πως δεν εχω τροπο εγω να του τα πω , αλλα σαν κοπελα/φιλη του δεν ξερω κι εγω τι ειμαι πλεον, θελω να τον βοηθησω να βρει και παλι τον εαυτο του...!! Οσο για το σεξ...εχουμε να κανουμε 3 μιση μηνες...δεν μου το αναφερει καν, δεν κανει κινηση να μου δειξει πως το θελει..!! Δεν το περιμενα τοσο δυσκολο... παρα ειναι βαρυ ολο αυτο...

Senior Member
    Δηλαδη καρολ αλλαξε τοσο πολυ η προσωπικοτητα του? Δεν βλεπεις τιποτα απο τον παλιο σου ερωτα, κατι να κρατηθεις , να σε κανει να τον θελεις?η μονο η διαθεση του για σεξ εχει αλλαξει?η εμφανιση του? εχει παχυνει?
    Νοιωθεις οτι εχεις απεναντι σου τοιχο! νομιζεις οτι ειναι αναισθητος!
    Οπως κ ναχει δικαιολογεισαι κ σε καταλαβαινω , ειναι σαν να σου ρουφαει ολη σου την ενεργεια!
    Εδω οι γονεις δεν αντεχουν , ποσο μαλλον εσυ που τον ξερεις 3-4 μηνες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Δηλαδη καρολ αλλαξε τοσο πολυ η προσωπικοτητα του? Δεν βλεπεις τιποτα απο τον παλιο σου ερωτα, κατι να κρατηθεις , να σε κανει να τον θελεις?η μονο η διαθεση του για σεξ εχει αλλαξει?η εμφανιση του? εχει παχυνει?
    Νοιωθεις οτι εχεις απεναντι σου τοιχο! νομιζεις οτι ειναι αναισθητος!
    Οπως κ ναχει δικαιολογεισαι κ σε καταλαβαινω , ειναι σαν να σου ρουφαει ολη σου την ενεργεια!
    Εδω οι γονεις δεν αντεχουν , ποσο μαλλον εσυ που τον ξερεις 3-4 μηνες.
    Ειμαστε μαζι 5 μηνες.. (μετραω και τον 1.5 που ητανε κλινικι) Ξερεις ποσο χαιρομαι που με καταλαβαινεις??!!! Μα πραγματι μου ρουφαει ολη την ενεργεια χωρις καν να κανω κατι, αυτο μου ειπε και η ψυχολογος μου...Ειναι πιο τρυφερος μαζι μου απ οτι πριν, παρα ειναι βασικα..Το αλλο ακρο..με καταλαβαινεις??? Πριν εμοιαζε ανεξαρτητος , αυτο εδειχνε..πλεον οχι, μαζευτικε τοσο πολυ , ειναι πολυ ευαισθητος...Πριν δεν το εδειχνε καθολου, ειχαμε μια ισσοροπια...ηξερε πως να με κανει να τν θελω, μπορουσε να με διεκδικισει πολυ καλα...Τωρα ομως οχι, δεν μπορει...Ειναι κλεισμενος σε ενα σπιτι και βλεπει συνεχεια τηλεοραση...Φοβαται τα παντα πια...!! Πηρε 3 κιλα, ηταν πολυ αδυνατος παντα οποτε του πανε παρα πολυ, μακαρι να παρει κι αλλα...οσο για το σεξ, καθολου...Κανουμε ολα τ'αλλα εκτος απο αυτο..αν και μαζι μου δεν μπορω να πω πως ασχολειται ιδιαιτερα σε αυτο το κομματι...Δεν υπαρχει παθος πλεον..Το χειροτερο ειναι οταν μιλαμε στο τηλεφωνο...Παλια μου μιλουσε , μου ελεγε πολλα , μιλουσε συνεχεια , τωρα πλεον σιωπη...σαν να μν εχει να πει κατι..μονο γλυκολογα...Μια σχεση δεν βασιζετε σε γλυκολογα...Αν εγω πλεον εχω ενα προβλημα και θελω καποιον να με στηριξει που θα το πω?? Ο ανθρωπος σου ειναι για να ειναι διπλα σου οταν εχεις καποιο προβλημα...Εγω ημουν διπλα του και στο προβλημα του 3 μηνες, σε εμενα θα μπορεσει να ειναι ποτε αραγε? Οταν του λεω κατι που με απασχολει το μονο που μ λεει ειναι ''ναι, ναι, αχα, αχα ,αχα'' Κουραστικα να τ'ακουω αυτα!! και παντα λεει...''εισαι δυνατη εσυ , ολα καλα θα πανε'' ...Δεν μπορω να κανω μαζι του συζητηση , δεν εχει τι να πει πλεον...παλια ομως ειχε....

Senior Member
    Για πεσ καρολ ,ποσο χρονων ειναι το παιδι και τι φαρμακα παιρνει?

Senior Member
    Karol, καταλαβαίνω τι περνάει ο φίλος σου και λυπάμαι για εκείνον. Είναι να μην σου συμβεί. Είναι κρίμα. Είναι μόνος του σε αυτό που βιώνει.. δυστυχώς.
    Είναι δύσκολο να κάνει σχέση ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, πόσο μάλλον κάποιος που τα έχει βρεί σκούρα με αυτό τον τρόπο. Φαντάζομαι πως και η κοπέλα που ήταν μαζί μου για αρκετό καιρό θα είχε να πει παρόμοια με σένα. Μάλιστα λίγο πριν χωρίσουμε είχα πει εκνευρισμένος στον γιατρό μου γιατί δεν μου έκοβε τα φάρμακα από την στιγμή που είχα βρεί κάποιο στήριγμα στη ζωή μου. Μετά από αυτό όχι μόνο μου τα αύξησε αλλά μου έδωσε κι άλλο και μαζί με αυτό τελείωσε και η όποια σχέση είχα.
    Χωρίς φάρμακα, αλκοόλ και συναφή πάντως οι σεξουαλικές λειτουργίες θα πρέπει να είναι κανονικότατες...
    Last edited by carrot; 18-05-2011 at 01:44.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast