ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΗ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 284
    Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Ένα κάρο μαλακίες και επαναλαμβανόμενα κλισέ. Οι άντρες θέλουν μόνο το σεξ και τίποτ' άλλο. Ενώ οι γυναίκες, αυτά τα υπερούσια, τα συναισθηματικά όντα, τα αγνά και υψηλής ποιότητος iso 2011, έχουν θεόπεμπτη ουσία και στέκονται πάνω από τα ταπεινά, τα σαρκικά, τα χαμηλά, τα γλοιώδη. Ουρτ.
    Να του κάτσεις ή να μην του κάτσεις? Τι σόι ερώτημα είναι αυτό? Αν θες και θέλει, τότε δεν του "κάθεσαι", ούτε σου "κάθεται". Το θέλεις και το θέλει και ικανοποιείστε κι οι δυο.
    Αυτό δε το άσχετο για το ότι τα τάδε θέλουν συναίσθημα ενώ τα δείνα σεξ, δεν ισχύει. Είναι πολιτισμική κατασκευή. Η γυναίκα και ο άντρας έχουν τις ίδιες σαρκικές και συναισθηματικές ανάγκες, αλλά καθώς μας μεγάλωσαν διαφορετικά, μας προπαγάνδισαν τις τεχνητές αυτές διαφορές για να εξυπηρετούνται οι διαφορετικές επιτελέσεις των φύλων σε κάθε ιστορική πραγματικότητα. Και κανένα φύλο δεν είναι αυτό που μας έχουν διδάξει. Και δεν υπάρχουν αδύναμα πλάσματα, ασθενή και παπαριές, ούτε ισχυρά και δυνατά γιατί έτσι μας το έμαθαν. Είναι κατευθυνόμενες στερεοτυπικές διδαχές που μέσω της παιδείας, της οικογένειας, και της διαχείρισης των μμε και γενικά των θεσμικών μέσων καναλοποιούνται κοινωνικές γραμμές και νορμαλοποιούνται/ στανταρντοποιούνται τα θεμιτά και επιτρεπτά για το κάθε φύλο.
    Όπως: η γυναίκα είναι φτιαγμένη για μάνα.
    Στο γυναικείο φύλο υπερτερεί η ανάγκη για μητρότητα από την ανάγκη για σπουδές, καλλιέργεια και επαγγελματική καταξίωση.
    Ο πατέρας δε μπορεί ποτέ να καταλάβει τι είναι για μια μητέρα τα παιδιά της. Δεν υπάρχει πατρικό, μόνο μητρικό ένστικτο.
    Οι γυναίκες ψάχνουν ασφάλεια στο σύντροφο (money money money, must be funny in a rich man's world), ενώ οι άντρες νεότητα και εμφάνιση μόνο (το πιπινοειδές seeking quality δλδ)
    Οι άντρες "εκμεταλλεύονται" τις γυναίκες, άκα pussy is the issue/ ενώ αυτές οι καημενούλες...θέλουν μόνο έρωτα. πιφ, ξενέρα, γυναίκες θύματα, άντρες θύτες. Ε, δε θέλω να πάρω τη θέση του θύματος που μου παραχωρείται για να ανεβαίνω και γω λιγάκι, πειράζει?
    Οι άντρες θέλουν αυτονομία, ενώ οι γυναίκες επιχειρούν να τους πιάσουν στο δόκανο κι αυτοί αντιστέκονται.
    Οι γυναίκες θέλουν να μιλάνε για τα συναισθήματά τους ενώ οι άντρες βαριούνται και δε θέλουν, θέλουν μόνο ποδόσφαιρο και μπύρες.
    Οι άντρες δεν κλαίνε. Οι γυναίκες είναι υστερικές.
    Άμα είσαι γυναίκα δεν έχεις επιθετικότητα, ενώ αν είσαι άντρας την έχεις μπόλικη
    Αν ένας άντρας τολμήσει να έχει κάποια χαρακτηριστικά που θεωρούνται "θηλυκά", τότε είναι "τοιούτος", έλεος!
    Ή αν μια γυναίκα τολμήσει να έχει κάποια χαρακτηριστικά που θεωρούνται "αρσενικά", τότε είναι γκουμούτσα νταλικέρης και λεσβία που δεν έχει εκδηλωθεί.

Η ουσία. Ανάλογα με το τι είχε ζήτηση σε κάθε ιστορική στιγμή, οι ρόλοι των φύλων και οι εκδηλώσεις τους άλλαζαν.
    Οι γυναίκες που ήταν συναισθηματικές και ροζούλες στις κατάλληλες συνθήκες γίνονταν άξαφνα λιγότερο συναισθηματικές και γαλαζωπούλες.
    Οι άντρες που ήταν στωικοί, ψύχραιμοι, δυνατοί και μάτσο, στις κατάλληλες συνθήκες γίνοντανα άξαφνα ροζούληδες και τρυφεροί.

Ας δούμε πόσο θ' αλλάξει η στερεοτυπική παρουσίαση του άντρα στο crash που ζούμε. Το ανδρικό φύλο θα αναλάβει "θηλυκές" επιτελέσεις, αφού μαστιζόμενο από ανεργία αναλαμβάνει καθήκοντα κλασικά "θηλυκά". Το γυναικείο φύλο θα αναλάβει αντίστοιχα "αρσενικές" επιτελέσεις, αφού το εγώ στο σπίτι με τα παιδιά εσύ ο κουβαλητής ο ψωμοκερδίζων ανατρέπεται.

Naturally, αφού είμαστε όλα adrogynous και intersexed θα τα πάμε μια χαρά, γιατί όλα τα παραπάνω δεν είναι παρά ψέματα που είχαμε φορτωθεί/εγγράψει για να προωθείται/διατηρείται μία ελεγχόμενη ταξική και σεξιστική κοινωνική διάθεση, και καθώς ήταν ψεύτικη, οι συνέπειες δεν είναι τραγικές και θα επιβιώσουμε στον παγαιμό για μια ερμαφρόδιτη ουσιαστικά εξισορρόπηση, ανδρόγυνη ομοιόσταση, "blend and mix" will be the norm. Και δε θα τσακωνόμαστε για μαλακίες που ΔΕΝ υφίστανται. Οι παραλλαγές είναι τόσες πολλές, που δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει δίπολο, ούτε τίποτε καθαρό και 100% τό' να ή τ'άλλο.
    ρειν απο τα λιγα που με αφησε η ακαθησια μου να διαβασω σε βρησκω πολυ λαθος.
    οι αντρες ειναι σκουλικια χωρις συναισθηματα κενοι και ηλι8ιοι και δηπροσωποι.μολις γυρνας την πλατη στα φορανε,μολις του ερωτευτεις βρησκουν αλλη μολις του ζαλισεις με γκρινια σε χτυπανε δεν πα νασε και ετημογεννη απο το παιδι τους.εγω αυτα εχω παρει απο τους αντρες αυτα λεω.
    Και ο πρωιν αντρας μου ετσι ηταν με χτηπαγε ενω ειμουν ετημη να γεννησω και ηταν κενος απο συναισθηματα και πατρικα κυριως.
    μπορει να φταιω και εγω που δεν ειμαι φυσιολογηκια δεν θελω να με βγαλω αγγελουδι εμενα αλλα βλεπω οτι οι αντρες ειναι τρομερα κατωτεροι απο εμας σε ολα τα θεματα π.χ καθαριοτητα.
    Δεν εχουν καμια αισθηση καθαριοτητας.κλπ κλπ.

Senior Member
    Χαχαχα,calm down girl.Δεν επιτεθηκα προσωπικα σε εσενα,ουτε σου μιλησα σε β ενικο αποκαλωντας εσενα *******.

Σημείωση>Η ***** δεν ειναι συνωνυμη λεξη μια και εμπεριέχεται οικονομική συναλλαγη εκτος απο συναλλαγη υγρων και συναισθηματων (λεμε τωρα και μια μαλακια να περασει η ωρα)

Δες και αυτο για να μαθεις τη διαφορα > http://www.youtube.com/watch?v=nlImnyPKsic (ελπιζω να χεις αισθηση του χιουμορ)

Senior Member
    παντως παστελι πρεπει να ξεπερασεις τον πρωην κ να ξαναφτιαξεις την ζωη σου και ναι με αντρα κ ας τους μισεις, ειναι σκληρη η μοναξια..εγω δεν αντεχω μονη που μαι κ 23 κ ας τους κοροιδευω..
    μπορει να κανει καλο και στο παιδι κ μενα η μανουλα μ στα 27 με κανα 6 χρονια μετα ξαναπαντρευτηκε ενα πολυ καλο ανθρωπο που με βοηθησε σε ολα κ εχω κ μια αδερφη

Banned
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    παντως παστελι πρεπει να ξεπερασεις τον πρωην κ να ξαναφτιαξεις την ζωη σου και ναι με αντρα κ ας τους μισεις, ειναι σκληρη η μοναξια..εγω δεν αντεχω μονη που μαι κ 23 κ ας τους κοροιδευω..
    μπορει να κανει καλο και στο παιδι κ μενα η μανουλα μ στα 27 με κανα 6 χρονια μετα ξαναπαντρευτηκε ενα πολυ καλο ανθρωπο που με βοηθησε σε ολα κ εχω κ μια αδερφη

Μα δεν λεω οτι ολοι μα ολοι οι αντρες ειναι για τον π#@!#ο λολ.Ελπιζω να βρω εναν νορμαλ και εγω.Μου εχει προκαλεσει ψυχολογικα ο πρωιν αντρας μου μεχρι και μαζοχησμο εχω αποκτησει απο το ξυλο π μου δινε.

Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    Χαχαχα,calm down girl.Δεν επιτεθηκα προσωπικα σε εσενα,ουτε σου μιλησα σε β ενικο αποκαλωντας εσενα *******.

Σημείωση>Η ***** δεν ειναι συνωνυμη λεξη μια και εμπεριέχεται οικονομική συναλλαγη εκτος απο συναλλαγη υγρων και συναισθηματων (λεμε τωρα και μια μαλακια να περασει η ωρα)

Δες και αυτο για να μαθεις τη διαφορα > http://www.youtube.com/watch?v=nlImnyPKsic (ελπιζω να χεις αισθηση του χιουμορ)

ναι μωρε ξερω βρε μαβιά μου πλακιτσα σου καω γλυκειε μου :P

Senior Member
    Εlirene δεν το παιζω πουριτανος ουτε ειμαι πολυ προχωρημενος.Εχω μετρο.Βλεπω τσοντες για να ικανοποιησω τις ορεξεις μου αλλα βασικα νιωθω καπως ασχημα για το κοριτσι που το ξεσκιζουνε στις τσοντες για κατι ψωροδολλαρια.Για αυτο και δεν εχω κανει σεξ ακομα και ουτε το βλεπω να κανω συντομα μια και δεν θελω να συμπεριφερθω σε μια γυναικα σαν ενα κουτι με 3 τρυπες.Ακομα και οταν γνωρισω καποια κοπελα που να αξιζει να ειμαι μαζι της,θα κανω ερωτα μαζι της και θα συνεχισω τις βρωμικες ορεξεις μου να τις ικανοποιω με τσοντες.

Senior Member
    Νομιζω οτι διακρινω μια ελαφρια δοση ειρωνειας καπου εδω> "ναι μωρε ξερω βρε μαβιά μου πλακιτσα σου καω γλυκειε μου :P"

Ιδεα μου?

Banned
    Oχι δεν σε ειρονευομε πλακα κανω.Δλδ εισαι παρθενος?ποσο εισαι να σε ξεπαρθενιασω εγω?ααχχχ.χαχα

Senior Member
    Χαχαχα δεν χρειαζεται,ευχαριστω για την προθεση παντως λολ.Ειμαι 20 αλλα δεν εχω κομπλεξ με τετοια πραματα.Περιμενω την καταλληλη για ερωτα και ΟΧΙ για σεξ.Τονιζω οτι σαν αντρας θελω και απο αυτο αλλα δεν μπορω να το κανω σε μια γυναικα αυτο,νιωθω ασχημα

Banned
    Εισαι αντρας με συναισθματα δλδ.Μακαρι να ηταν και αλλοι πολοι ετσι.

Senior Member
    καλα ειναι μεχρι να μεγαλωσει κ εγω πριν 2 χρονια ηθελα να ξεπαρθενιασω ενα 17χρονο αλλα δεν μου καθοτανε γτ δεν με ηξερε καλα..τι να πω ομως ποτε δεν ξερεις σαυτη τη ζωη ολα ειναι πιθανα..

Senior Member
    Λοιπον τι θυμηθηκα παλι!! Καπου σε καποιο ειχα διαβασει για τον αντρικο συνδρομο της γυναικας Παναγιας-*****ς, νομιζω καπως ετσι λεγοτανε. Η οποια λοιπον γυναικα Παναγια ειναι για αυτους τους αντρες οποια γυναικα δε μπορουν να εχουν ερωτικα, αρα πρωτα απο ολα η μαμα τους, οι αδερφες τους κτλ, και η γυναικα ***** ειναι οποια γυναικα τους καθεται. Ειχε και καποιες περιπλοκες αυτο, αλλα δυστυχως δε θυμαμαι περισσοτερα. Απο ο,τι βλεπουμε εδω περα τωρα ομως και για τις γυναικες ισχυει αυτο, δλδ οι καλυτεροι αντρες ειναι ο μπαμπας μου και ο αδερφος μου που λεει κι η πανικουλα, και ολοι οι αλλοι ειναι @@!!

Senior Member
    Ολοι εχουν συναισθηματα απλα λιγοι εχουν αξιες.Αξία (ή αρχή) ειναι να θετεις σε προτεραιοτητα τα συναισθηματα και μετα τα ζωωδη εντικτα,αλλωστε αυτη ειναι η διαφορα απο τα ζωα που μας κανει ανθρωπους.Μας εμαθαν λαθος αξιες,tv,παγκοσμιοποιηση κτλ

Senior Member
    Χαχαχα συνδρομο Παναγιας-*****ς!!!Εχει βαση οντως η θεωρια αυτη

Senior Member
    λοιπον ας το ριξουμε κ λιγο στη θεωρια ο φροιντ χωρισε τη συνειδηση στο αυτο που ναι τα ενστικτα και οι ορμες που κρυβονται στο ασυνειδητο, στο εγω που ναι αυτο που βιωνουμε τωρα ικανο να τιθασευσει τις ορμες με τη λογικη κινειται μεταξυ του συνειδητου κ ασυνειδητου και το υπερεγω που ναι οι αξιες κ τετοια..
    γενικα ισχυροι θεωρουνται οι χαρακτηρες που χουν ισχυρο εγω οπως ο φιλος μας ο μαβις για την ωρα τουλαχιστον..

Senior Member
    Αν κατάλαβα καλά, εδώ ο Purple Puppet συμβουλεύει τις γυναίκες του θρεντ να χρησιμοποιούν το σεξ ως εργαλείο, για να "κερδίσουν" έτσι τον σεβασμό ενός άντρα? Πολύ χάλια "κέρδος" και καθόλου σεβαστικό για τον οποιονδήποτε άνθρωπο... Περπλ, έχεις εμπνευστεί από τη Λυσιστράτη υποθέτω. λολ
    Sex and the city. Με λίγα λόγια, αντί να εκφράσεις τις ανάγκες σου και τις προτιμήσεις σου, εισάγεις μια χειριστική τακτική (στέρησης) στη σχέση σου με τον έκαστε έναν/μία/ένα για να του το προσφέρεις κάποτε, που θα σου έχει αποδείξει τι καλό παιδί είναι. Σαν καρότο δηλαδή. Ή σα δωράκι που έδειξε την θεμιτή συμπεριφορά. Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν τιμωρία. Όταν δεν είναι καλό παιδί να μην του το "δίνεις". Κοινότοπο, παραδοσιακότατο και μαλακισμένα ανειλικρινές. Και ό,τι κι αν κερδίσεις έτσι είναι χασούρα ουσιαστικά. Passive aggressive μάλιστα. Αν έχεις ανασφάλειες Παστέλι, σχετικά με το πότε "θ' ανοίξεις τα πόδια σου ή όχι" (άλλη έκφραση που δείχνει την αντικειμενοποίηση της σεξουαλική έκφρασης), τότε το λες στον άλλον, να το ξέρει, δεν του το παίζεις άμα με θέλεις για σχέση θα στο δώσω αργότερα ούτε του το στερείς για να μη χαλάσεις την "εικόνα" σου. Ποια εικόνα? Είναι κάλυψη βαθύτερων θεμάτων με τον εαυτό τέτοιες τακτικές χειραγώγησης. Με ακούς Περπλ? λολ Άλλο δε θέλω να κάνω σεξ και δεν κάνω, για οποιονδήποτε λόγο, ή θέλω και κάνω και άλλο θέλω και δεν κάνω γιατί δεν "πρέπει", γιατί η εικόνα, γιατί θα με πούνε "εύκολη", γιατί θέλω να το κάνω μέσο το καημενούλι το σεξάκι.
    Δε θέλω, δεν κάνω.
    Θέλω, κάνω.
    Τα υπόλοιπα είναι άχρηστα και πλαστά, επιφάσεις και πολύ μακριά από αληθινή επικοινωνία. Τραγικό το βλέπω. Και δεν είναι μια μορφή βίας τέτοια παιχνιδάκια δύναμης?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast