ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 192
    Senior Member
    Σε κανένα φόρουμ που γράφω δεν χρησιμοποιώ πραγματικά στοιχεία, ούτε καν σε site κοινωνικής δικτύωσης.... Αυτό είναι μια απλή αρχή για την διαφύλαξη της ιδιωτικότητας και του προσωπικού απορρήτου στον κόσμο του νετ...

Ρε Όλγα γιατί σκέφτεσαι έτσι; Εγώ μέχρι τα 16 μου ήμουν μια ""χαρά"" παιδί, μεγάλωσα ίσως στην καλύτερη οικογένεια του κόσμου, δεν υπήρχαν κανενός είδους προβλήματα και τσουφ έσκασα σαν βόμβα! Το θέμα είναι πότε και αν εσύ αισθάνεσαι έτοιμη να γίνεις μάνα, όχι πότε σε θέλει η κενωνία ή οι δικοί σου... και που ξέρεις ίσως οι δικές σου εμπειρίες αποτρέψουν ή προλάβουν κάτι... Εμένα διαπραγματευόντουσαν αν θα με πάνε ψυχίατρο ή ψυχολόγο μπας και στιγματιστώ!

Και να σας πω και κάτι, δεν γουστάρω ""φυσιολογικούς""! Θέλω προβληματισμένους με την καλή και την κακή έννοια (το ένα φέρνει το άλλο), Μέχρι να κλατάρω ο κόσμος ήταν επίπεδος, ο καλός μαθητής, ο αξιαγάπητος, το καλό παιδί, που πρέπει να βρει και μια γκόμενα...

Τώρα δεν θέλω τίποτα από αυτά... Έχω αρχίσει να ανακαλύπτω την έννοια της ποιότητας... lololololol

Senior Member
    δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το τελευταιο που ειπες
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το τελευταιο που ειπες
    me? Απλά μετά από αυτό δίνω διαφορετική σημασία στα χαρακτηριστικά κάποιου και είμαι πιο υποψιασμενος όσον αφορά την συμπεριφορά κάποιου. Εχω ανέβει επίπεδο σου λέω! :-D :-D :-D . Και μην λέμε τρελούς αυτούς που βρίσκονται συχνά εδώ. Αυτός που εκθέτει ολόκληρη την ζωή του στα site κοινωνικής δικτύωσης τί είναι;... πως είναι τα φόρα επίλυσης τεχνικών προβλημάτων και συζητήσεων έτσι και δω κάτι αντίστοιχο.

Senior Member
    απλα λεω ειναι διαφορετικο να σαι σε ενα φορουμ τετοιο και διαφορετικο να σαι σε ενα φορουμ για γατακια

εδω δεν θες να σε δει καποιος γνωστος σου ενω στο σαιτ με τα γατακια χεστηκες

Senior Member
    αναλογως βεβαια και τα γατακια

Senior Member
    Χαχαχαχα... Ναι όντως! Βασικα σε σε κανένα ιστότοπο δεν θέλω να με γνωρίζουν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Εδώ ναι! Υπάρχει το κοινωνικό στίγμα! Πάντως προσωπικα θα ήθελα να γνωρίζω άτομα από εδώ μέσα. Να έπινα μαζί τους καφέ! Είστε όλοι τόσο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!

Senior Member
    Επισης συνιθως τα καινουργια μελη μας κερνανε καφε δν ξερω αν το ξερες. ειναι κατι σαν μυηση

Senior Member
    Επισης συνιθως τα καινουργια μελη μας κερνανε καφε δν ξερω αν το ξερες. ειναι κατι σαν μυηση
    Χαχαχαχαχαχ.... πολύ ενδιαφέρον! αλλά πολύ soft! Περίμενα κάτι πιο hardcore (από την ιδρυτή της ομάδας serial killers)... Θα μπορούσαμε ας πούμε να κόβαμε τις φλέβες μας ας πούμε και να ενώναμε το αίμα μας με τις γνωστές συνέπειες...

Senior Member
    aaaaa παρακολουθουσες και το διασημο θεμα μου βλεπω ε! πως και δεν σε εχω ξαναπετυχει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Χαχαχαχαχαχ.... πολύ ενδιαφέρον! αλλά πολύ soft! Περίμενα κάτι πιο hardcore (από την ιδρυτή της ομάδας serial killers)... Θα μπορούσαμε ας πούμε να κόβαμε τις φλέβες μας ας πούμε και να ενώναμε το αίμα μας με τις γνωστές συνέπειες...
    επ
    σεμνα με την μπροκεν
    την εχω σε προγραμμα εξημερωσης (οπως λεμε απεξαρτησης)
    δεν ιδρυσε καμια ομαδα σιριαλ κιλερς...

Senior Member
    Μα στην ομάδα αυτή έμαθα για όλους αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους. Διαφωνώ με την τοποθέτηση του πατερούλη και του φύρερ. Αυτοί δεν ήταν κατά συρροήν δολοφόνοι... Εκτελούσαν ανώτερα σχέδια! Remedy? Είσαι ψυχολόγος η κάτι παραπάνω για την Broken_Doll? ;-)

Senior Member
    oταν θα τελειωσω και το αρθρο μου θα στο στειλω να το δεις! ισως ειμαι κανας επομενος συγγραφεας που ξερεις! τι λες?

η rem ειναι η πνευματικη μ μαμα!χιχιχι

Senior Member
    απλα λεω ειναι διαφορετικο να σαι σε ενα φορουμ τετοιο και διαφορετικο να σαι σε ενα φορουμ για γατακια

εδω δεν θες να σε δει καποιος γνωστος σου ενω στο σαιτ με τα γατακια χεστηκες
    ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ... ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΥΧΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙ! ΑΚΟΜΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ! ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ Ν'ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΥ(ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΩ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ?) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΝΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΗ,ΑΝ ΘΕΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ! ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΩΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    ALIA συμφωνω και επαυξανω ομως ολοι μας ξερουμε πως μερικοι στενομυαλοι που θεωρουν οτι χαιρουν ακρας ψυχολογικης υγειας, το θεωρουν ταμπου. αν το θεωρουσαμε οσοι γραφουμε εδω μεσα, δεν θα γραφαμε

εγω προσωπικα δεν ντρεπομαι. το χω ξαναπει. ισα ισα που νιωθω ξεχωριστη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Eμενα δεν μαρεσει ουτε ο μουσακας.Λακρι μου δεν σαρεσει το παστιτσιο για τις θερμιδες?Για ξαναπες μου τι τρως ολη μερα να δω πως ειναι η μερα μιας αδυνατης.λολ.
    Οχι ρε συ, μ αρεσει το παστιτσιο αλλα αυτοσυγκρατουμαι να μη τρωω γενικοτερα φαγητα που εχουν περισσοτερες θερμιδες η φαγητα που αποτελουνται απο πολλα υλικα η φαγητα υπερπαραγωγες..προτιμω ο,τι τρωω να ειναι λιγο, απλο κ απερριτο...

Βεβαια υπαρχουν στιγμες που δεν μπορω να αντισταθω, κ κανω βουλιμικο η μπορει κ να μην κανω (αναλογως την ποσοτητα κ πως θα το εκλαβω εκεινη τη στιγμη..)

Λοιπον εδω κ δυο βδομαδες περιπου τρωω το εξης (το καθημερινο μου διαιτολογιο) :

Για πρωινο τρωω ενα σουσαμενιο κουλουρι κ πινω νερο
    Για μεσημεριανο τρωω συνηθως "πρασινα" φαγητα (πχ αρακα, μπαμιες, φασολακια) η οσπρια κ πινω εναμιση ποτηρι φυσικο χυμο απο πορτοκαλια..
    Για βραδυ τιποτα..

Δεν συνιστω σε κανεναν βεβαια να ακολουθησει κατι τετοιο, εγω το κανω επειδη εχω διατροφικη διαταραχη, Don 't try this at home !! xexe !! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast