ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 192
    Senior Member
    δεν ειναι ακριβως ετσι αρχικα ειναι αλλο και μετα γινεται συνηθειο! δεν τις βλεπεις στον δρομο το μονο που τους απασχολει ειναι να φορανε φαρδια ρουχα και να κρυβονται σπιτι και ορεξη και κουραγιο να βγεις δεν εχεις οταν ολα γυρω σ στο δρομο παραπεμπουν σε φαι, οι παρεες παραπεμπουν σε φαι -
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    Εγω αναφερομαι στα νορμαλ υγιή κοριτσια,εσυ εχεις δηλαδη καποιο προβλημα υγειας?τι εννοεις διατροφική?τι εχεις δηλαδη?
    α καλα...........................ποια υγιη και νορμαλ λες μωρε εμεις ειμαστε ανωμαλες δλδ? εχεις δοαβασει το θεμα η λες οτι σ κατεβει?

Senior Member
    Θελω να ρωτησω τα κοριτσια του φορουμ που δεν τρωνε και ακολουθουν κατι βλαμμενες διαιτες αν γυμναζονται.
    Λοιπον γυμναζεστε?
    Καταρχην δεν εχω γραψει πουθενα οτι δεν τρωω..

Κατα δευτερον δεν ακολοθω καμια βλαμμενη διαιτα ουτε ουσιαστικα εχω κανει διαιτα στη ζωη μου με την εννοια της "διαιτας"..

Κατα τριτον εχω γραψει απειρες φορες εδω μεσα οτι εχω διατροφικη διαταραχη (πρωην ανορεξικη, νυν βουλιμικη)

Κατα τεταρτον πηγαινω γυμναστηριο 3 φορες τη βδομαδα, γυμναζομαι 2 ωρες καθημερινα σπιτι μου, κανω τζοκινγκ οποτε μπορω, χορευω, ασχολουμαι απο 8 χρονων με κολυμβηση, μετα εκαν βολει, μπασκετ κ στιβο..(τωρα τα εχω παρατησει βεβαια..)

Οκ τωρα ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Εγω αναφερομαι στα νορμαλ υγιή κοριτσια,εσυ εχεις δηλαδη καποιο προβλημα υγειας?τι εννοεις διατροφική?τι εχεις δηλαδη?
    Α καλα μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινομαστε !!!

Τι παει να πει καταρχην "νορμαλ υγιη κοριτσια" ??

Κι εμενα αν με διες στο δρομο τυχαια ενα "νορμαλ υγιες κοριτσι" ειμαι κατα τα λεγομενα σου...

Αμα δεν ξερεις σχετικα με διατροφικες διαταραχες κ λοιπες διαταραχες καλυτερα πρωτα να μαθεις τι ειναι το καθενα κ μετα να εκφερεις αποψη...κ επειδη βαριεμαι να στα γραφω, υπαρχουν σαιτ στο ιντερνετ ψαξε κ διαβαστα ελεος πια !!

Ναι εχω διατροφικη διαταραχη κ αλλες 2 διαταραχες..τι παει να πει δηλαδη αυτο, δεν καταλαβα ετσι οπως το λες??

Αλλωστε τα χω γραψει 100000 φορες εδω μεσα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    βλαμμενος εισαι κ φαινεσαι αμα δεν εχεις διατροφικη μην δινεις συμβουλες και τσιγκλας!
    πες τα ρε συ μπροκεν ελεος πια με χαζες ερωτησεις !!!!

Senior Member
    εγώ είδα πέρσι στις διακοπές μια τέτοια κοπέλα. έκανε μπάνιο στη θάλασσα. μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση. δεν ήταν αδύνατη, ήταν κάτι άλλο....χάλια.

Senior Member
    Ξερω περι τινος μιλαμε,η ανορεξια ειναι μια διατροφικη διαταραχη που πηγαζει απο ψυχολογικα αιτια.Εγω αναφερομουν σε σωματικες διαταραχες.Σωματικα εισαι υγιής,έτσι?Το σωμα σου δεν ξερναει απο μονο του,το δεχεται το φαγητο,ετσι?Τοτε γιατι να μην τρως?Για να σαι αδυνατη?Ναι θα πεις,και επαναλαμβανω και λεω το εξης,το να μην τρως ειναι χαζο.Εσυ δεν ειπες αυτο "εξασκω τον εαυτο μου στη στερηση μαλλον κ αντεχω" ?Αρα δεν τρως,αναποφασιστη εισαι? lacrymosa

Senior Member
    ελεηνο...........προσεχε επειδη δεν τρωμε, μην φαμε εσενα...

Senior Member
    Ναι αυτο ειπα κ φαινεται ξεκαθαρα τι εννοω αλλα μαλλον δεν με πιανεις.....Επισης ανορεξια δεν εχω αλλα ειχα...την εχω ξεπερασει σε σωματικο επιπεδο αλλα στο ψυχολογικο οχι...γι αυτο κ μου εξελιχθηκε σε βουλιμια....αυτα που κανω δηλ οι στερησεις κ το οτι μετα ξεσπαω ειναι χαρακτηριστικο συμπτωμα της βουλιμιας..τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη ??

Κ επισης τι παει να πει αν ειμαι σωματικα υγιης?? Που κολλαει αυτο?? Άλλωστε οι περισσοτερες διαταραχες ( κ ειδικα αυτες που εχω γω) εχουν κ σωματικες επιπτωσεις οποτε δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι..:P

Ξερω περι τινος μιλαμε,η ανορεξια ειναι μια διατροφικη διαταραχη που πηγαζει απο ψυχολογικα αιτια.Εγω αναφερομουν σε σωματικες διαταραχες.Σωματικα εισαι υγιής,έτσι?Το σωμα σου δεν ξερναει απο μονο του,το δεχεται το φαγητο,ετσι?Τοτε γιατι να μην τρως?Για να σαι αδυνατη?Ναι θα πεις,και επαναλαμβανω και λεω το εξης,το να μην τρως ειναι χαζο.Εσυ δεν ειπες αυτο "εξασκω τον εαυτο μου στη στερηση μαλλον κ αντεχω" ?Αρα δεν τρως,αναποφασιστη εισαι? lacrymosa
    Μωβ...δεν υπάρχουν σωματικές διαταραχές εκτός και αν είσαι έγγυος.
    Μη πάιζεις με τον΄πόνο ανθρώπων που υποφέρουν, είναι αν μη τι άλλο άκομψο.
    Κάνεις ένα σωρό άκυρες ερωτήσεις τύπου: γιατί δεν τρως? ....είναι χαζό να μη τρως.
    Χαίρω πολύ.
    Που τις σκέφτηκες αυτές τις τόσο εύστοχες ερωτήσεις και τις ακόμη πιο εύστοχες διαπιστώσεις?
    άμα δεν έχεις που να γράψεις, γράφε στο μιούζικ.
    Μη παίζεις με τον πόνο ανθρώπων που ταλαιπωρούνται από κάτι τόσο σοβαρό.

Senior Member
    ρε συ, λακρυμόζα, σόρρυ κιόλας, αλλά με ένα κουλούρι και ένα πιάτο φασολάκια την ημέρα που βρίσκεις ενέργεις και κάνεις γυμναστήριο ΚΑΙ 2 ώρες γυμναστική σπίτι σου?

εγώ που τρώω 100πλάσιες ποσότητες, μια μέρα να φάω λίγο χειρότερα το μεσημέρι, νιώθω αδυναμία στο γυμναστήριο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ελεηνο...........προσεχε επειδη δεν τρωμε, μην φαμε εσενα...
    χαχαχαχα ωραιο !!! Ασε , αυτος δεν τρωγεται με τιποτα !! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ναι αυτο ειπα κ φαινεται ξεκαθαρα τι εννοω αλλα μαλλον δεν με πιανεις.....Επισης ανορεξια δεν εχω αλλα ειχα...την εχω ξεπερασει σε σωματικο επιπεδο αλλα στο ψυχολογικο οχι...γι αυτο κ μου εξελιχθηκε σε βουλιμια....αυτα που κανω δηλ οι στερησεις κ το οτι μετα ξεσπαω ειναι χαρακτηριστικο συμπτωμα της βουλιμιας..τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη ??

Κ επισης τι παει να πει αν ειμαι σωματικα υγιης?? Που κολλαει αυτο?? Άλλωστε οι περισσοτερες διαταραχες ( κ ειδικα αυτες που εχω γω) εχουν κ σωματικες επιπτωσεις οποτε δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι..:P
    υπάρχουν ασθένειες που θες να φας, αλλά δεν μπορείς. η που σου κόβεται η όρεξη από αυτές....

Senior Member
    κλερ κι ομως η εμμονη σε κανει να χεις θεληση τοσο μεγαλη περα απ τις δυναμεις σου και μπορεις να κανεις και γυμν και απ ολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Μωβ...δεν υπάρχουν σωματικές διαταραχές εκτός και αν είσαι έγγυος.
    Μη πάιζεις με τον΄πόνο ανθρώπων που υποφέρουν, είναι αν μη τι άλλο άκομψο.
    Κάνεις ένα σωρό άκυρες ερωτήσεις τύπου: γιατί δεν τρως? ....είναι χαζό να μη τρως.
    Χαίρω πολύ.
    Που τις σκέφτηκες αυτές τις τόσο εύστοχες ερωτήσεις και τις ακόμη πιο εύστοχες διαπιστώσεις?
    άμα δεν έχεις που να γράψεις, γράφε στο μιούζικ.
    Μη παίζεις με τον πόνο ανθρώπων που ταλαιπωρούνται από κάτι τόσο σοβαρό.
    καλά,ας ασχοληθουν οι ψυχολογοί με το θέμα αυτό,το αφήνω πανω σας γιατί εγώ ειμαι ικανος μονο να ποσταρω videos στο music

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast