πορνογραφικο υλικο και οικος ανοχης??????? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Εγω θα πω οτι το φυσικο και το αφυσικο καποιου seniorita μπορει να διαφερει απο καποιου αλλου.
    Στο αν εβλεπε πορνο με νεαρες γυναικες ή μεγαλες ή ζωα ή οτιδηποτε αλλο δεν εξηγεις που κανει διαφορα αυτο για σενα. Το οτι εψαχνε για οικους ανοχης εχεις δικιο να σε προβληματιζει.

Περα απο αυτο νομιζω οτι καλο θα ηταν να μη σκεφτεσαι με τη λογικη ''ειναι συνηθισμενο για εναν αντρα'' γιατι υποσυνειδητα υποτιμας τον εαυτο σου. Οσο δικαιωμα εχει αυτος σε καποια πραγματα αλλο τοσο εχεις κι εσυ.

Banned
    ειναι σαν να χαζευω τα αυτοκινητα, να δω μια σουπερ γαματη φερραρι, και να παω να κανω search σε ενα site που πουλαει αμαξια να τσεκαρω αν υπαρχει το συγκεκριμενο μοντελο, ποσο στοιχιζει κλπ. τι σημαινει οτι θα την αγορασω κι ολας ? ειδικα αν ειμαι βολεμενος με το παλιο καλο μου αμαξακι. απλα σου φανηκε υπερβολικο ολο αυτο που ειδες, και υπεθεσες με το μυαλο σου τα δικα σου.

Senior Member
    Τα πράγματα είναι πολύ σχετικά, δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα συμπέρασμα για κάποιον, βλέποντας σε ποιες σελίδες έχει μπει.
    Αν έβλεπε κάποιος τι έχω επισκεφτεί εγώ, πιθανό να τρόμαζε. Όμως, συχνά είναι απλή περιέργεια και το διαδίκτυο ένας πολύ εύκολος τρόπος να την ικανοποιήσεις και τίποτα παραπάνω.

Senior Member
    seniorita, αυτος τι σου είπε? δηλαδη έδωσε καποια εξηγηση?
    γιατι αν δε ξερεις για ποιους λόγους μπήκε σε ενα σαιτ, δε μπορεις να βγαλεις έτσι συμπεράσματα.

και συμφωνω, στοο θεμα περιέργειας που λενε κ παραπάνω, γιατι το να ψαξεις κατι στο ιντερνετ δε λεει κατι, απεχει απο τη πραξη κατα πολυ!
    ή ακόμη κ αν τον "φτιάχνει" κάτι δε σημαίνει παντα πως θελει να το κανει στη πραξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by seniorita80 View Post
    εμενα η ιστορια μου πραγματικα ποναει πολυ και ειναι απο αυτες που λες οτι συμβιανουν μονο στις ταινιες..
    Λίγο υπερβολική σε βρίσκω!

Junior Member
    ρε παιδια συμφωνω σε ολα αυτα που λετε και τα σκεφτηκα και εγω!!!εμενα αυτο που με προβληματισε ειναι το οτι ειχε μπει σε αυτη την σελιδα με τα μπουρδελα και ειχε βρει κιαι συγκεκριμενο το οποιο ειχε και κριτικεσ και απο κατω ..δεν ξερω ..
    η αληθεια ειναι οτι δεν τον αφησα να μου μιλησει, αυτος απο μην μου ειπε οτι απλα κοιτουσε και οτι ντρεπεται γι αυτο.

Senior Member
    seniorita,

καταλαβαίνω ότι σοκαρίστηκες.. κυρίως γιατί γκρεμίστηκε η εικόνα που είχες πλάσει εσύ για τον φίλο σου.
    Όμως, αυτός ο άνθρωπος έχει και κάποιες προτιμήσεις, έστω και πιο ιδιαίτερες ή διαφορετικές από τις δικές σου, τις οποίες εσύ τις ανακάλυψες παραβιάζοντας τον προσωπικό του χώρο και ψάχνοντας στον υπολογιστή του.
    Αυτές οι ιδιαίτερες προτιμήσεις ακόμα και οι φαντασιώσεις, όμως, είναι κομμάτι δικό του.

Σε ενδιαφέρει να το πλησιάσεις και να το καταλάβεις το κομμάτι αυτό; Σε ενδιαφέρει να το δεχτείς;
    Ο ίδιος δεν σου έκανε κακό, ούτε σε πλήγωσε συνειδητά.
    Απέκρυψε αυτές τις προτιμήσεις ίσως γιατί φοβόταν την αφοριστική αντίδραση που έχεις τώρα.
    Η επικοινωνία / επαφή σας ως ζευγάρι πώς ήταν; Μιλούσατε ανοιχτά για τη σεξουαλική ζωή σας, για τις προτιμήσεις, τις φαντασιώσεις σας;

Από την άλλη, μπορεί πράγματι να σερφάρει και να ψάχνει διάφορα, μπορεί να ψάχνει οπτικά ερεθίσματα ή ακόμα και επειδή έχει περιέργεια.. Πώς κατευθείαν τον αφορίζεις, τον καταδικάζεις και ξεγράφεις και τα 2 χρόνια που περάσατε μαζί;

Δεν σε ενδιαφέρει να ακούσεις και τη δική του πλευρά; Δεν αναφέρομαι στην απολογία του αλλά να συζητήσετε ειλικρινά. Να τον ρωτήσεις τι είναι όλα αυτά που βρήκες, με ποιο τρόπο τον ενδιαφέρουν..

Ίσως αν περάσουν λίγες μέρες και το δεις πιο ψύχραιμα το θέμα να θελήσεις κι εσύ αυτή την επικοινωνία.

Senior Member
    άστον να σου μιλήσει καλυτερα, γιατι έβγαλες συμπερασμα οτι παει με π...νες ενω δεν εχεις αποδειξεις.
    και σε τετοια σαιτ μπαινουν παρα πολοι, σημασια εχει αν αυτα που έψαχνε για mature που ειπες κλπ.... αν οντως τον ενδιαφερουν ή αν απλα τα κοιταει απο περιεργια.
    γιατι απο περιέργεια μπορει να κοιτάξουμε και κατι που δεν μας αρεσει καν. αλλά και κάτι που να καταλήξει να μας αρεσει πολυ.

Banned
    Quote Originally Posted by seniorita80 View Post
    ρε παιδια συμφωνω σε ολα αυτα που λετε και τα σκεφτηκα και εγω!!!εμενα αυτο που με προβληματισε ειναι το οτι ειχε μπει σε αυτη την σελιδα με τα μπουρδελα και ειχε βρει κιαι συγκεκριμενο το οποιο ειχε και κριτικεσ και απο κατω ..δεν ξερω ..
    η αληθεια ειναι οτι δεν τον αφησα να μου μιλησει, αυτος απο μην μου ειπε οτι απλα κοιτουσε και οτι ντρεπεται γι αυτο.
    συγνωμη αλλα το bourdela.com εχει κριτικες για ΟΛΕΣ τις πουτανες (τις νομιμες τουλαχιστον που εκδιδονται με χαρτια και περναν απο γιατρο καθε μηνα). το γεγονος οτι τσεκαρε μια δυο που του φανηκαν ενδιαφερον και διαβασε τι γραφτηκε, ή που ειναι κοντα στη περιοχη του, δε σημαινει οτι θα παει να τις βρει κι ολας. ειδικα οταν ειναι καλυμμενος μαζι σου! ελεος εσεις οι γυναικες ειστε πιο ζηλιαρες κι απο μας και χωριζεται με το παραμικρο! αλλα σας καλομαθαμε τοσο εδω περα και βρισκεται αντικαταστατη για πλακα, γιαυτο φτανετε να χωριζεται κι εξαιτιας ενος site μονο. ε ρε που καταντησαμε παναγια μου...

Banned
    seniorita, καταλαβαίνω ότι σε σόκαρε και σε προβλημάτισε όλο αυτό, όμως θα συμφωνήσω απόλυτα σε όσα είπε ο ΚΕΝΟ καθώς και οι υπόλοιποι που σου λένε να το ξανασκεφτείς πιο ψύχραιμα. Στην εποχή του ίντερνετ όλοι μπορούμε να κάνουμε αναζητήσεις και να χαζεύουμε σε κάθε είδους sites, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι για τις 'κρυφές επιθυμίες' του καθενός, πόσο μάλλον για 'κρυφές δραστηριότητες'. Σε sites με... κριτικές όπως γράφεις, έχω μπει κι εγώ κι έχω διαβάσει από περιέργεια, αλλά υποθέτω είναι προφανές πως δεν μπορώ να πάω :D :D

Νομίζω θα ήταν πολύ διαφορετικό αν έβρισκες μηνύματά του που να έλεγαν π.χ. 'τι ωραία που πέρασα χτες'. Εσύ όμως είδες απλά τι υπάρχει στο ιστορικό μιας μηχανής αναζήτησης. Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, ειδικά τη στιγμή που βρήκες πολλά και διαφορετικά πράγματα. Αν αποφασίσεις να συζητήσετε, νομίζω πως είναι καλό να το σκεφτείς πρώτα και να αποδεχτείς πως δεν μπορούμε να ελέγχουμε ακόμα και τις σκέψεις του συντρόφου, ή τις σελίδες που περιεργάζεται στο ίντερνετ, ούτε να τον καλούμε σε απολογία για κάτι τέτοιο... πόσο μάλλον να φεύγουμε μετά από 2 χρόνια ωραίας σχέσης :) Δικαίωμά σου είναι βέβαια, αλλά για μένα θα ήταν καλό να το ξανασκεφτείς.

Banned
    αλλο ενα τοπικ στο οποιο δικαιωνομαι! τοσο καιρο τα λεω οτι οι γυναικες εχουν ξεφυγει, αλλα αυτες το χαβα τους συνεχιζουν στη κοσμαρα τους, νομιζουν οτι ειναι φυσιολογικο να διαλυουμε τις σχεσεις για πλακα, ετσι επειδη κοιταξε ο αντρας ενα site απο περιεργια, κι εσυ ζηλεψες και φανταστηκες τα χειροτερα, λες και ειναι κανας εγκληματιας. τον παλιομπασταρδο ειδε πορνο και εκανε και search να δει αν υπαρχουν στη πραγματικοτητα ? κρεμαλα κατευθειαν!!!!!!!

Senior Member
    Ναι περιέργια το λες εσυ αυτό?αυτό το δικαιολογώ μόνο στα 15χρονα και όχι σε ώριμες ηλικίες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ναι περιέργια το λες εσυ αυτό?αυτό το δικαιολογώ μόνο στα 15χρονα και όχι σε ώριμες ηλικίες....
    Σου εύχομαι σε ώριμη ηλικία να είσαι ακόμη περίεργη και να έχεις σεξουαλικές ανησυχίες. Άλλωστε, ποτέ δεν τα έχουμε δει ούτε τα έχουμε κάνει όλα.

Senior Member
    Ο καθένας όπως νιώθει κάνει...εγώ δεν χρειάζεται να κοιτάξω από περιέργια για να έχω σεξουαλικές ανησυχίες ή να είμαι ενεργή σεξουαλικά.Λειτουργεί η φαντασία μου αρκετά ικανοποιητικά...

Senior Member
    Δεν κατακρίνω την απλή περιέργεια που έχουν κάποιοι που δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα απλά κατακρίνω έναν άνθρωπο σαν "μη νορμαλ" όταν έχει εμμονές με περίεργα γούστα..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast