Τι σκέφτεστε; - Page 131
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 131 of 1532 FirstFirst ... 31811211291301311321331411812316311131 ... LastLast
Results 1,951 to 1,965 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by runner View Post
    σκεφτομαι πως δεν έχω κοντά μου ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα,
    πως δεν περνάω καλα,
    πως είμαι σε μία συνεχή προσπάθεια χωρίς αποτελεσμα
    πως δεν αξίζω την αγάπη από το άλλο φύλλο αφού δεν φαίνεται πως θα την λάβω ποτε
    σκέφτομαι πως η μοναξιά είναι δύσκολη
    σκέφτομαι πως δεν έκανα και τιποτα σπουδαιο στη ζωή μου
    σκέφτομαι πως θα θελα να μουν τωρα στο κέντρο και δεν έχω με ποιον να πάω
    σκεφτομαι πως είναι δύκολη η ζωή
    σκέφτομαι πως δεν έχω κάτι να χαμογελάω
    σκέφτομαι χιλιαδεσ πράγματα το λεπτό
    σκεφτομαι πως είμαι συνέχεια κουρασμένη

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ! ΕΧΕΙς ΕΜΑΣ! Τι μουσικη ακους? τι ταινιες σου αρεσουν? πες μας, με τη διασκεδαζεις πιο πολυ? ποια μεροι σου αρεσουν να συχναζεις? ΞΕΚΟΛΑ! μην μασας , ντυσου ελαφρα και κατεβα στο συνταγμα! ακομα σπιτι εισαι? ¨) δεν ειναι αναγκη να εχεις παρεα για να πας σε πολιτικες συγκεντρωσεις! δεν πας για ποτο βρε¨) αντε κατεβα , θα σου αρεσει πολυ¨) εχει πολλα να κανεις, να βοηθησεις τα παιδια εκει που φτιαχνουν διαφορα, απο χωρους φαγητου , να παρεις νουμερακι και να βγαλεις κι λογο ,θα σου αρεσει ¨) να βαλεις και υπογραφη στηριξης¨) εισαι νεος ανθρωπος μη το κανεις αυτο σε εσενα , αδραξε καθε λεπτο της γεματης με χρωματα ζωης σου ¨)

Σε ευχαριστώ
    πως έχω εσάς. ενα κομπιουτερ είναι που φάινονται λέξεις γραμμένες. Δεν έχω ανθρώπους
    όμως θέλω να απαντήσω στις ερωτήσεις σου

ακούω ροκ, britpop trip hop κτλ..
    μ αρεσουν ταινίες trainspotting, reqviem snatch inception κτλ..
    το ξέρω οτι δε χρειάζεται παρέα
    έχω ξαναπάει μόνη μου
    αλλά όταν θες να κάτσεις να κανεις ένα τσιγάρο..νιώθεις περίεργα..και αμα πετύχεις και κανένα γνωστό..ακόμα χειροτερα
    θα βάλω ένα jean και θα πάω.

Σ ευχαριστώ και πάλι που απάντησες

Banned
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ¨)
    εχεις δικιο οτι με P.C.. μιλας και μιλαμε, και εγω ειμαι μονος και πολυ μονος! ενω εχω τοσους φιλους φιλες ,γνωστους και γνωστες και ομως δεν μπορω να παω να τους δω! ουτε να παω συνταγμα! γιατι ειμαι υπο την υποτροπη μου ξανα και ξανα! και δεν θελω να με δουν φεση και με μαυρα ματια κανεις! ειμαι ξυπνιος απο το Σαββατο 6΄30 το πρωι! και δεν μπορω να κοιμηθω!
    Για αυτο σου λεω εσυ που μπορεις να κυκλοφορισεις βγες! εχει τοσο ωραιο καιρο ! και να δεις που θα σε πλισιασουν και πολλα αγορια ¨) εχει πολλοι κοσμο και ειναι ασφαλες εκει , δεν θα σου την πεσει κανεις με ασχημο τροπο¨)

χαχα!! ντύσου κ ελα! δώσε ρεπό στην υποτροπή!!!

Senior Member
    Σκέφτομαι πως πονάει η καρδιά μου από το πολύ αγχος..
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Σκέφτομαι πως τα χω κάνει σκατά.

Senior Member
    Σκεφτομαι πως το νοημα της λεξης αδικια ισως μπορουν να το νιωσουν πραγματικα μονο αυτοι που εχουν χασει καποιον δικο τους ανθρωπο.

Senior Member
    δεν είναι αδικία γλυκιά μου, είναι απλώς η ζωή και η ζωή δεν μπορεί να είναι δίκαιη ή άδικη. Είναι απλά ζωή..

Banned
    δε ξερω ποιον εχασες, συλληπητηρια οπως και να εχει. αυτο που λες ομως ειναι μεστη ζωη και το εχουμε ζησει λιγο-πολυ ολοι μας πιστευω. προσωπικα ο πρωτος θανατος που εζησα ηταν πριν καν κλεισω τα 18, της γιαγιας που με κρατουσε και με μεγαλωσε οταν δουλευαν οι γονεις μου. για φαντασου πως ειναι να βλεπεις το νεκρο σωμα αυτης που σε μεγαλωσε στο ανοιχτο φερετρο, και να μη κουνιεται καν ενω εισαι παιδακι στην εφηβεια. αυτο το πραμα με σημαδεψε κι απο τοτε ανεπτυξα αλλου ειδου σχεση με τον θανατο...

Senior Member
    Δεν ξερω.. εμενα αυτη η λεξη μου ηρθε στο μυαλο.. Ημουν στην παραλια και εκανε ο φιλος μου ψαρακια στη θαλασσα με βοτσαλα, και θυμηθηκα τον πατερα μου που εκανε τα πιο πολλα ψαρακια απο οποιον αλλο εχω δει.. Και σκεφτηκα οτι δε θα τον ξαναδω να κανει ψαρακια, οτι δε θα μπορεσει πια να κανει τοσο πολλα και να χαιρεται που με εβλεπε να χαιρομαι, και αυτη ηταν η πρωτη και μονη λεξη που μου ηρθε στο μυαλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Δεν ξερω.. εμενα αυτη η λεξη μου ηρθε στο μυαλο.. Ημουν στην παραλια και εκανε ο φιλος μου ψαρακια στη θαλασσα με βοτσαλα, και θυμηθηκα τον πατερα μου που εκανε τα πιο πολλα ψαρακια απο οποιον αλλο εχω δει.. Και σκεφτηκα οτι δε θα τον ξαναδω να κανει ψαρακια, οτι δε θα μπορεσει πια να κανει τοσο πολλα και να χαιρεται που με εβλεπε να χαιρομαι, και αυτη ηταν η πρωτη και μονη λεξη που μου ηρθε στο μυαλο.

:'( τώρα με συγκίνησες πολύ, ρε συ..

Έτσι ακριβώς. Μόνο που με τον πατέρα μου τα λέγαμε ''βατραχάκια''. Και πάντα εκείνος τα πιο πολλά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    :'( τώρα με συγκίνησες πολύ, ρε συ..

Έτσι ακριβώς. Μόνο που με τον πατέρα μου τα λέγαμε ''βατραχάκια''. Και πάντα εκείνος τα πιο πολλά..
    Αγκαλιτσα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αγκαλιτσα....
    Thank you.. και μία από μένα.. δυνατή..

Senior Member
    εγώ δεν έχω καμιά όμορφη ανάμνηση από τον πατέρα μου. Είστε τυχερές, έχετε τις αναμνήσεις σας.

..σκέφτομαι αν υπάρχει αληθινή αγάπη.......