Βιασμός - Κακοποίηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Banned
    κι ομως, οταν τον αλλον τον φτυνουνε, τοτε δεν ειναι λογικο να νιωθει οτι δεν εχει απολυτως καμια αξια ? και μη τα γραφεις σε μενα, δεν εγραψα εγω οτι ειμαι στειρος, εγω απλα πηρα το μερος του insect γιατι εδω μεσα οντως υπαρχει προβλημα (οπως και στη κοινωνια αλλωστε, αφου μικρογραφια της ειμαστε), το οποιο μαλλον δεν αναγνωριζουν ορισμενα μελη. παντως και σε αλλο θεμα κι εσυ η ιδια το ελεγες οτι παραμενεις μονη (ελπιζω τουλαχιστον να νιωθεις οτι αξιζεις ακομα)...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Ρε insect τι σχόλια είναι αυτά για την πάρτη σου; τι θα πει στείρος; Δεν σε σέβεσαι καθόλου;
    Συνήθως με σέβομαι. Άλλοι είναι εγκληματίες και σέβονται τον εαυτό τους. Εγώ γιατι να μην τον σέβομαι? Άλλωστε με πρόλαβαν να με πλακώσουν στα ψυχοφάρμακα προτού σκοτώσω άνθρωπο
    Last edited by carrot; 08-06-2011 at 01:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κι ομως, οταν τον αλλον τον φτυνουνε, τοτε δεν ειναι λογικο να νιωθει οτι δεν εχει απολυτως καμια αξια ? και μη τα γραφεις σε μενα, δεν εγραψα εγω οτι ειμαι στειρος, εγω απλα πηρα το μερος του insect γιατι εδω μεσα οντως υπαρχει προβλημα (οπως και στη κοινωνια αλλωστε, αφου μικρογραφια της ειμαστε), το οποιο μαλλον δεν αναγνωριζουν ορισμενα μελη. παντως και σε αλλο θεμα κι εσυ η ιδια το ελεγες οτι παραμενεις μονη (ελπιζω τουλαχιστον να νιωθεις οτι αξιζεις ακομα)...
    Φίλε μου σε ευχαριστώ για την υποστήριξη.
    Είμαι κι εγώ από αυτούς που κολυμπάνε στο φτύσιμο. Δεν τρώω δούλεμα όπως έτρωγα μικρός (στα μούτρα μου μπροστά τουλάχιστον γιατί δεν ξέρω εδώ αν στο ιντερνετ συμβαίνει αυτό) ωστόσο υπάρχει ένα αρνητικό συναίσθημα ώρες ώρες.

Senior Member
    Ναι δυστυχώς παραμένω μόνη...και πολλές φορές απελπίζομαι γιατί είμαι άνθρωπος και έχω όρια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψω την προσπάθεια και ναι μπορώ να πω ότι έχω κατακτήσει ικανοποιητικά επίπεδα αυτοπεποίθησης ακόμα και μόνη.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Ναι δυστυχώς παραμένω μόνη...και πολλές φορές απελπίζομαι γιατί είμαι άνθρωπος και έχω όρια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψω την προσπάθεια και ναι μπορώ να πω ότι έχω κατακτήσει ικανοποιητικά επίπεδα αυτοπεποίθησης ακόμα και μόνη.
    Αν αυτό σου συμβαίνει όντως, περίμενε τα καλύτερα! Δεν έλκουμε ούτε κουνούπι όταν η μιζέρια και η κατήφεια είναι οι ντελάληδες της πραμάτειας μας.
    Έχε μου εμπιστοσύνη. Έχω περάσει από όλα τα στάδια. Έχω πέσει και έχω σηκωθεί πολλές φορές. Και αυτό που σου λέω τώρα, από το πηγάδι που έχω πέσει στο λέω. Ανεβαίνω! Θέλει ταχύτητα στην επαναφορά. Και το καλύτερο από όλα, είναι να επικεντρώνεσαι στα λάθη σου και όχι στον άλλων.
    Χαίρομαι που νιώθεις έτσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Δεν έλκουμε ούτε κουνούπι όταν η μιζέρια και η κατήφεια είναι οι ντελάληδες της πραμάτειας μας.
    Μπα, εγώ έχει τύχει να αγκαλιάσω κοπέλα που έπεσε πάνω μου κλαίγοντας επειδή της φέρθηκε άσχημα ο γκόμενος της. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα που ήταν κατήφησα... πέρασα καλά μαζί της μάλιστα εκείνο το βράδυ, της ανέβασα τη διάθεση, με πήρε και ο ύπνος στο κρεβάτι της (ήμουν πιο νέος τότε ίσως γιαυτό...).
    Και σε φίλους έχω φερθεί εντάξει, όπως κάποιες φορές μου έχουν φερθεί και εκείνοι καλά όταν είμαι εγώ κατήφης. Σίγουρα όμως αυτό δεν συμβαίνει πάντα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Μπα, εγώ έχει τύχει να αγκαλιάσω κοπέλα που έπεσε πάνω μου κλαίγοντας επειδή της φέρθηκε άσχημα ο γκόμενος της. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα που ήταν κατήφησα... πέρασα καλά μαζί της μάλιστα εκείνο το βράδυ, της ανέβασα τη διάθεση, με πήρε και ο ύπνος στο κρεβάτι της (ήμουν πιο νέος τότε ίσως γιαυτό...).
    Και σε φίλους έχω φερθεί εντάξει, όπως κάποιες φορές μου έχουν φερθεί και εκείνοι καλά όταν είμαι εγώ κατήφης. Σίγουρα όμως αυτό δεν συμβαίνει πάντα...
    Δεν μιλώ για περιστασιακή έλξη. Μιλώ για την επί της ουσίας συναισθηματική μας εμπλοκή με έναν πιθανό σύντροφο. Όχι αυτόν που θα φορέσει κουστουμάκι και εμείς λευκό σουα σοβάζ. Τον σύντροφο της ψυχής, του πνεύματος και της σάρκας.
    Εκείνον που μας αποδέχεται και τον αποδεχόμαστε όπως είναι. Χωρίς την επιθυμία να τον αλλάξουμε ή να τον φέρουμε στα μέτρα μας. Και αυτό γιατί από την αρχή τον θελήσαμε και μας θέλησε για αυτό ακριβώς που είμαστε και είναι. Το άτομο με το οποίο μας δένει η χαρά και η επιθυμία.

Senior Member
    Καλή τύχη στην αναζήτηση σου λοιπόν!
    Εγώ ευτυχώς δεν ελπίζω, ούτε φοβάμαι.

Senior Member
    Καλή τύχη στην αναζήτηση σου λοιπόν!
    Εγώ ευτυχώς δεν ελπίζω, ούτε φοβάμαι.
    Ατυχώς δεν ελπίζεις και ατυχώς φοβάσαι να ελπίζεις.

Senior Member
    Τουλάχιστον προσεύχομαι. Εσύ.. έχεις προσευχηθεί ποτέ για άλλον άνθρωπο εκτός από σένα?
    Μην το παίρνεις προσωπικά.

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ πολύ! Ναι όντως είναι αλήθεια αν και φοβάμαι να το λέω για να μην επιστρέψω στην αρχική μου κατάσταση. Λες και φοβάμαι ν' αγγίξω την χαρά επειδή συνήθισα τόσα χρόνια μες την λύπη.. Το ίδιο εύχομαι και για σενα Λήθη. Η Λήθη είναι σημαντική κάποιες φορές για να μπορούμε να προχωράμε! Ωραίο νικ!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Τουλάχιστον προσεύχομαι. Εσύ.. έχεις προσευχηθεί ποτέ για άλλον άνθρωπο εκτός από σένα?
    Μην το παίρνεις προσωπικά.
    Δεν πιστεύω σε κάτι που μπορώ να προσευχηθώ σε αυτό. Πως μπορείς να πιστεύεις σε κάτι ανώτερο όταν δεν μπορείς να πιστέψεις στον άνθρωπο που ζει δίπλα σου; Γενικά τον άνθρωπο.
    Δεν εμπιστεύομαι θεούς, αλλά εμπιστεύομαι ανθρώπους. Η πίστη είναι ελπίδα και η προσευχή, ευχή.
    Πρόσεξε τι εύχεσαι.

Banned
    Για καθίστε βρε αγόρια… Συμφωνώ ότι όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ, περιστασιακά ή όχι, σαπίζουμε στη μοναξιά! Άντε στο υπαρξιακό κενό αν η μοναξιά σας πέφτει βαριά. Το σίγουρο είναι ότι δεν περνάμε την καλύτερη φάση της ζωής μας…
    Γειά σου Λήθη

Θα έχεις τους λόγους σου, να υποστηρίζεις κάτι τόσο μηδενιστικό ή να παρουσιάζεσαι σε αυτές τις λίγες γραμμές ως looser. Eχεις διαχωρίσει τις αφορμές απ' τις αιτίες;

Το κάθε τι, ακόμα και αυτά τα (φαινομενικά) απλά είναι και ευκαιρίες για προσωπική ωρίμανση. Η εν πάση περιπτώσει, είναι ευκαιρίες, αν μπορείς να τα δεις έτσι

Κάθε φορά που αποφασίζεις (μιλάω γενικά, ασχέτως αν απαντώ σε σένα) να χρησιμοποιήσεις κάποιο λόγο από το παρελθόν σου ή από το παρόν σου, για να προσδιορίσεις την αρνητική αντίδραση σου σε ένα καινούργιο ερέθισμα, στη πραγματικότητα αφαιρείς από το καινούργιο αυτό ερέθισμα την αξία του ως ένα μέσο που μπορεί να σε πάει μακρύτερα ή να σου φωτίσει κάποιες γωνίες, αλλά και από τον εαυτό σου, να προχωρήσει ενα βήμα μπροστά από εκέι που ήταν πριν έρθουν σε επαφή με το εν λόγω ερέθισμα.

Οι δικιαολογίες είναι η πιο εύκολη άμυνα των ανθρώπων. Οταν τις βάζεις μπροστά μαζί με τα δεν μπορώ, είναι στην καλύτερη χάσιμο στιγμών και στη χειρότερη εμπόδιο.

Τα υπόλοιπα που γράφεις, σαφώς έχουν ένα point, αλλά και πάλι αναφέρεσαι σε αδύναμους χαρακτήρες και προσωπικότητες χωρίς ισχυρή θέληση.

Κανείς που ζητιανεύει αισθήματα, δεν τα εισπράττει. Η ζωή είναι διεκδίκηση στο όλο της. Φυσικά το κάθε φύλο από τον ρόλο του. Ρόλο, ξεκάθαρο, αδιαπραγμάτευτο, αδιαμφισβήτητο. Εκαστος εφ' ω ετάχθη.

Τα φύλα, είναι ανόητο και εντελώς ανούσιο να πολεμούν μεταξύ τους!
    Επίσης είναι λάθος η αναγνώριση, μεταξύ των φύλων, ίσων δικαιωμάτων. Η αναγνώριση των δικαιωμάτων που το κάθε μέρος φέρει, είναι και το ουσιαστικό.

Η αυτοπεποίθηση και ιδίως η μη εγκατάλειψη, είναι σπουδαία εργαλεία. Μα το κάθε εργαλείο αποδίδει με την σωστή χρήση του.
    Θα σου πρότεινα να αλλάξεις το σκεπτικό σου, δημιουργώντας τις προτάσεις σου έτσι:

"Ναι ευτυχώς παραμένω ακόμα μόνη...και πολλές φορές όταν πλησιάζει η απελπισία, γιατί είμαι άνθρωπος και έχω όρια, χαμογελώ γιατί έχοντας κατακτήσει ικανοποιητικά επίπεδα αυτοπεποίθησης ακόμα και μόνη, γνωρίζω ότι η αγάπη μου για τη ζωή, θα με οδηγήσει σε στιγμές που το μπαλκόνι τους θα έχει ως θέα, χρώματα και μουσικές. Και όταν με κρατά στην αγκαλιά του, θα χαίρομαι που δεν εγκατέλειψα"

Θετικές σκέψεις = ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. (Δες την υπογραφή μου)

Αν αυτό σου συμβαίνει όντως, περίμενε τα καλύτερα! Δεν έλκουμε ούτε κουνούπι όταν η μιζέρια και η κατήφεια είναι οι ντελάληδες της πραμάτειας μας.
    ΕΤΣΙ! Με μια επισήμανση/διόρθωση στη συμβουλή σου. Οχι "περίμενε τα καλύτερα", ΑΛΛΑ "πράξε ανάλογα ώστε να συμβούν τα καλύτερα"

Δεν μιλώ για περιστασιακή έλξη. Μιλώ για την επί της ουσίας συναισθηματική μας εμπλοκή με έναν πιθανό σύντροφο. Όχι αυτόν που θα φορέσει κουστουμάκι και εμείς λευκό σουα σοβάζ. Τον σύντροφο της ψυχής, του πνεύματος και της σάρκας.
    Εκείνον που μας αποδέχεται και τον αποδεχόμαστε όπως είναι. Χωρίς την επιθυμία να τον αλλάξουμε ή να τον φέρουμε στα μέτρα μας. Και αυτό γιατί από την αρχή τον θελήσαμε και μας θέλησε για αυτό ακριβώς που είμαστε και είναι. Το άτομο με το οποίο μας δένει η χαρά και η επιθυμία.
    Ομορφη σκέψη, συναισθηματική διατύπωση...

Καλή σου μέρα, με χαμόγελα

ρε συ seduction....πως πήρες όμως τον αέρα του φόρουμ αμέσως....λολ

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ρε συ seduction....πως πήρες όμως τον αέρα του φόρουμ αμέσως....λολ
    Καλή σου μέρα

Τι είναι το φόρουμ, για να χρειάζεται κάποιος να του πάρει τον αέρα; Διαστημόπλοιο (σε ότι αφορά το τεχνικό μέρος χρήσης του) ή συμάζωξη που πρέπει κάποιον να είναι παλιό μέλος για να μιλήσει; (σε ότι αφορά το ουσιώδες)

Αν έχω-επιθυμώ να γράψω κάτι, το κάνω. Απλά

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast