Σεξ... Απολαυση σαρκικη η κατι περισσοτερο; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by DimitriThess View Post
    Τι καλά που τα λες! Πήρα και 5 κιλά τώρα τελευταια!
    Α εσύ τα έχεις; χαχαχαχαχαχα

Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Α εσύ τα έχεις; χαχαχαχαχαχα
    Παρτα πισω γιατι θα μαλωσουμε πρωτη μερα εδω μεσα...

Τα στελνω με ταχυδρομειο ή κουριερ δικη σου χρέωση...

Senior Member
    Παρτα πισω γιατι θα μαλωσουμε πρωτη μερα εδω μεσα...

Τα στελνω με ταχυδρομειο ή κουριερ δικη σου χρέωση...
    Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο…. Ατύχησες!

Member
    Από εδώ και πέρα μπορείτε ξανά να παραθέτετε τις απόψεις σας επανω στο αρχικο τόπικ! :)

Senior Member
    Καλά μη το παίρνεις και πατριωτικά πάντως... Όταν θα ρθει ο καιρος θα γινει και αυτο.
    Και επειδη προφανώς είσαι περίεργη επί του θεματος μη ξεχνας πως η περιεργεια εφαγε τη γατα!

Όσο και να ακους εμπειριες άλλων, η αλήθεια ειναι οτι δε μπορεις να κρίνεις επειδή ο καθείς κρινει με τα δικα του μετρα και σταθμα.
    Ναι εντάξει όποτε το αισθανθώ εννοείται!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Για μένα δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Είναι ανάλογα τη στιγμή νομίζω. Υπάρχουν φορές που απλά θέλεις να το κάνεις, χωρίς συναίσθημα, το σώμα ξεπερνά το μυαλό. Ιδίως εάν έχει περάσει καιρός χωρίς να έχεις επαφή. Υπάρχουν και φορές που οι συνθήκες σε οδηγούν εκεί. Μία ωραία έξοδος, μία συζήτηση, κάποιες σκέψεις, κάποια συναισθήματα. Τότε είναι πνευματικό το θέμα. Πάντως μου κάνει εντύπωση που ανοίγει ένα τέτοιο θέμα άντρας. Πάντα πίστευα ότι για τους άντρες είναι καθαρά σαρκικό το ζήτημα. Χαίρομαι που τελικά δεν είναι έτσι..!
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Member
    Ειναι δεν ειναι ετσι, δε λεω οτι ειναι καλό η κακό.
    Πολύ πιθανό όπως ακουγεται το όλο θέμα να ειναι ευκολότερα αποδεκτό από τον γυναικείο πληθυσμό, επειδή διανύοντας την τρίτη δεκαετία της ζωής μου δεν ακούω και τίποτα άλλο : "Εμείς οι καημένες κι εμείς οι καημένες και εσείς οι αντρες που σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι". Εντάξει δηλαδή είναι αστείο να μειώνει μια γυναίκα τον εαυτό της με αυτό τον τρόπο λες και είναι το άβουλο πλάσμα σε αυτόν τον πλανήτη και δεν έχει κανένα λόγο στην όλη πράξη.

Κακά τα ψέματα σεξ χωρίς συναίσθημα μόνο με το χέρι σου κάνεις. Δε νομίζω πως υπάρχει άντρας που έκανε σεξ και δεν ένοιωσε τίποτα κατά τη διάρκεια της πράξης και δε μιλάω απαραίτητα για έρωτα και αιώνιες υποσχέσεις αγάπης. Ήρεμα ρε παιδιά δεν είμαστε ρομπότ.

Senior Member
    Κακά τα ψέματα σεξ χωρίς συναίσθημα μόνο με το χέρι σου κάνεις. Δε νομίζω πως υπάρχει άντρας που έκανε σεξ και δεν ένοιωσε τίποτα κατά τη διάρκεια της πράξης και δε μιλάω απαραίτητα για έρωτα και αιώνιες υποσχέσεις αγάπης.
    Εγώ πάλι το νομίζω, γιατί ξεχωρίζω το να νιώθεις κάτι για την πράξη και να νιώθεις κάτι για το άτομο που μοιράζεστε την πράξη. Μπορείς να κάνεις κάλλιστα σεξ χωρίς συναίσθημα για τον άλλον εμπλεκόμενο, και όποια συναισθήματα βιώσεις να προέρχονται και να αφορούν καθαρά και μόνο το σεξ. Δε διαφωνώ ότι ακόμα και σε αυτή την περίπτωση για μερικούς το σεξ να εξακολουθεί να είναι τροφή για το μυαλό όπως ανέφερες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σου αρέσει οπωσδήποτε και το πιάτο σερβιρίσματος :P

Εκτός από πηγή ευχαίστησης και ενός τρόπου να εκφράσω τον έρωτά μου σε κάποιον, για εμένα το σεξ είναι ένα εξαιρετικό αγχολυτικό. Μπορεί μεν να δρα σαν παυσίπονο (με την έννοια ότι σε κάνει να ξεχνάς το πρόβλημα να του βρεις λύση) αλλά ουκ ολίγες φορές πως να το πω τώρα κομψά για να μη με κάψει ο κεραυνός του forum μετά από ένα καλό ξέσκισμα, νιώθω αναζωογονημένη σώματι και πνεύματι και αντιμετωπίζω τα θέματα που με απασχολούν με ανεβασμένη διάθεση και νέα προοπτική... άσε που το σεξ αποδεδειγμένα ανακουφίζει και τον πονοκέφαλο, οπότε πάει και αυτή η δικαιολογία αποφυγής του :p
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Μπορείς να κάνεις κάλλιστα σεξ χωρίς συναίσθημα για τον άλλον εμπλεκόμενο, και όποια συναισθήματα βιώσεις να προέρχονται και να αφορούν καθαρά και μόνο το σεξ.
    Ουφ μπερδευτηκα! Δηλαδη σε αυτη τη περιπτωση κανω σεξ με το σεξ;

Senior Member
    Ουφ μπερδευτηκα! Δηλαδη σε αυτη τη περιπτωση κανω σεξ με το σεξ;
    Όχι, απλά με όποια και να έκανες σεξ δε θα είχε διαφορά για εσένα, γιατί επιθυμείς την πράξη και όχι το άτομο. Θέλεις απλά σεξ... το με ποιον δεν σε ενδιαφέρει.

Member
    Ωπα!!! Ωπα!!! Το συμπερασμα αυτό εχει βγει για εμένα; Επειδη το παρουσιαζεις κάπως περαστε σκουπηστε τελειώσατε.
    Κατσε να ξαναδεις το αρχικο ποστ επειδη νομιζω πως εχεις ξεφυγει απο το θεμα... Αναλύω και κατατάσσω εννοιες απλα.
    .................................................. .................................................. ...........................................
    Σεξ... Απολαυση σαρκικη η κατι περισσοτερο;

Πραγματικα δεν ξερω τι τιτλο να βαλω για ολα αυτα που σκεφτομαι.
    Ας βαλουμε για τιτλο κάτι σαν το "Οι εξωφρενικες σκεψεις ενος αρσενικου κορμιου"
    Εξωφρενικες επειδη δε θα ελεγα οτι συμβαδιζουν με το κατεστημενο.

Ας ξεκινησω με αυτο. Το σωμα μου δεν ειμαι εγω! Το σωμα μου ειναι ενα εργαλειο για να ικανοποιω τις αναγκες μου, απο τις πιο βασικες μεχρι τις πιο ασημαντες. Βεβαια το σωμα μου εχει αναγκες και αυτο. Οταν πειναω δεν πειναω εγω, αλλα το σωμα μου. Ξεχωριζω τις αναγκες μου λοιπον σε βιολογικες-υλικες και πνευματικες.
    Το σεξ κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι αναγκη πνευματικη και το σωμα μου ειναι ενα εργαλειο που μου επιτρεπει να βιωσω ολα αυτα τα συναισθηματα που μου προσφερει η "ενωση" με καποια υποτιθεμενη δεσποινις (που ομολογω πως αυτο τον καιρο δεν υπαρχει).

Πραγματικα δε νομιζω πως μπορω να το αναλυσω περισσοτερο, το βρισκω πολυ απλο και ευνοητο ολο αυτο το θεμα.(Κι ομως θα το αναλυσω λιγο ακομη). Το σεξ για μενα ειναι τροφη για το μυαλο και πιστευω πως κακως το εχουμε συμπεριλαβει στη λιστα των σαρκικων απολαυσεων που κατα τροπο τινα υποβιβαζει παρα πολυ την πραξη και δημιουργει ταμπου που δε θα επρεπε να υπαρχουν.
    Το σωμα μου, μου ζηταει καθε μερα φαγητο με αποτελεσμα ο εγκεφαλος μου να δημιουργει το αισθημα της πεινας ΟΜΩΣ το σωμα μου δε μου εχει ζητησει ποτε σεξ. Ο εγκεφαλος μου απο την αλλη μου εχει ζητησει σεξ με αποτέλεσμα το σωμα μου να κανει αυτο που πρεπει (στύση το αποκαλούν για να μην προσβάλλουν τους εύθικτους) για να ικανοποιήσει τον εγκεφαλο μου.

Και ελα πες μου εσυ μετα ότι το σεξ ειναι σαρκικη απολαυση. Θα δεχθω (και αυτο με το ζορι) οτι το σεξ ειναι μια πνευματικη απολαυση με μέγα ισόβιο χορηγο το σωμα μας.

Κι όλα αυτα επειδή ΕΓΩ δεν ειμαι το σωμα μου...
    .................................................. .................................................. ............................................
    Last edited by DimitriThess; 09-06-2011 at 04:52.

Senior Member
    Ωπα!!! Ωπα!!! Το συμπερασμα αυτό εχει βγει για εμένα;
    Όχι. Το ότι δεν ισχύει για εσένα αλλά ισχύει για άλλους ήθελα να υπογραμμίσω. Αυτά.

Senior Member
    κ εγω πιστευω οτι το σεξ ειναι σαρκικη αναγκη αλλα η ποιοτητα του μεταβαλλεται αναλογα με την σωματικη και εγκεφαλικη χημεια του ζευγαριου..αν εισαι υλιστης ειναι σαρκικο αν εισαι ιδεαλιστης ειναι πνευματικο αν εισαι δυιστης ειναι κ τα δυο...εδω ερχομαστε στο γνωστο body & mind problem, google it.

Senior Member
    Σεξ... Απολαυση σαρκικη η κατι περισσοτερο;
    Δεν ξέρω ποιός το έχει πει αλλά η άποψη είναι αυτή: δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω... δεν γαμ***ω

Senior Member

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast