Results 46 to 60 of 150
Thread: Μοναχικές εξόδους
-
11-06-2011, 01:43 #46
ναι το ξερω, το θεμα ειναι αφου δινεις και δειχνεις ενδιαφερον, πχ παιρνεις τον αλλον τηλεφωνο να τον ρωτησεις τι κανει κι αν θα βγειτε το απογευμα, να δειχνει κι εκεινος ενδιαφερον. αμα αδιαφορει, πει βαριεται, ή προτιμα τη κοπελα του (και καλα κανει λεω εγω), τοτε φυσιολογικο δεν ειναι να αδιαφορησεις κι εσυ και να σταματησεις να τον ενοχλεις ? και καπως ετσι εχασα αρκετους φιλους, γιατι ολοι μεγαλωνουμε και κοιταμε τον εαυτο μας περισσοτερο, ειτε με τη δουλεια, ειτε και με την οικογενεια.
οταν καποιος εχει παρεα, τουλαχιστον ενα ατομο, τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ νιωθει καλυτερα για να κυκλοφορησει. δε κοιτανε μονο εσενα, αλλα κι αυτον. δεν εισαι μονος, σαν τον χαμενο, τον λεπρο. και απο αποψη ασφαλειας, κατι να συμβει θα ειναι εκει ο αλλος να σε βοηθησει, δε θα συμβει ΜΟΝΟ σε σενα, να μην ενδιαφερθει κανεις...
- 11-06-2011, 01:45 #47
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
11-06-2011, 01:53 #48
Υπάρχουν όμως και αρκετοί που δεν παντρεύονται η μένουν πίσω γενικά στην όλη κοινωνική ιδέα για την πορεία της ζωής, ειδικά στον καιρό μας με τόση ανεργία και τόσες αρρώστιες. Αρκετοί από τους οποίους θα μπορούσαν να θεωρούνται φυσιολογικοί υπό άλλες συνθήκες, νοοτροπίες, κ εποχές ίσως..
11-06-2011, 02:22 #49
Εντομάκι θα σου απαντήσω διαφορετικά. Πες πως είσαι στον καναπέ του σπιτιού σου και έχεις βάλει μια ταινία να δεις, έτσι για να ξεσκάσεις. Και η ταινία αρχίζει.
Σκηνή 1η – Σε εστιατόριο κάπου στην πόλη – Βράδυ
Ένας άντρα γύρω στα σαράντα , ευχαριστεί την σερβιτόρα που του φέρνει το φαγητό του , μαζί με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα. Ο άντρας τρώει κοιτάζοντας γύρω του αδιάφορα. Δεν δείχνει να υποφέρει από κάποιο συναίσθημα. Αντίθετα, φαίνεται συνηθισμένος σε τέτοιου είδους μοναχικές δραστηριότητες.
Σκηνή 2η – Έξω από το εστιατόριο – Βράδυ - Εξωτερικό
Ο άντρας βγαίνει από το εστιατόριο και βαδίζει ήσυχα προς το αυτοκίνητο του.
Σκηνή 3η – Έξω από την πόρτα μικροαστικού διαμερίσματος – Λίγο αργότερα.
Ο άντρας ξεκλειδώνει το καλά κλειδωμένο διαμέρισμα και μπαίνει στο σπίτι. Η κάμερα τον ακολουθεί σε κίνηση από την πόρτα μέχρι το έπιπλο στο διάδρομο που ακουμπά τα κλειδιά. Πρώτη κίνηση το άναμμα της τηλεόρασης.
Μέχρι εδώ πως την βλέπεις την ταινία; Καλή για να ξεσκάσεις ή μάλλον θα βάλεις την επόμενη;
Δεν υπάρχει κάτι πιο θλιβερό από αυτού του είδους τις μοναχικές δραστηριότητες. Να πας για τρέξιμο ή περπάτημα μόνος, είναι μια χαρά. Να πας μια μεγάλη βόλτα με την μηχανή ή το αυτοκίνητο, πάλι είναι μια χαρά (το κάνω συχνά και μου αρέσει πολύ. Ακούω μουσική και σκέφτομαι οδηγώντας νύχτα. Τρελαίνομαι! ). Το να βγαίνεις όμως μόνος για φαγητό, είναι μια εικόνα\κατάσταση, που εμένα τουλάχιστον, μου τρυπάει την καρδιά. Κάτι συμβαίνει. Κάτι δεν διαχειρίζεσαι σωστά στη ζωή σου.
Είναι και το άλλο. Στο μεγαλύτερο μέρος των ερωτήσεών σου, μόνο άντρες μπορούν να απαντήσουν , για έναν πολύ απλό λόγο. Οι γυναίκες δεν συνηθίζουμε να πηγαίνουμε μόνες μας για ποτό σε ένα μπαρ. Οι άντρες αυτό το κάνουν και είναι συχνό το φαινόμενο.
Όμως είναι ένα θέμα Έντομο… Το να μην έχεις σχέση, είναι οκ. Το να μην έχεις φίλους όμως, είναι κάτι που θέλει ψάξιμο. Ο κανόνας λέει ότι όταν συμβαίνει κάτι στη ζωή μας συχνά και επαναλαμβανόμενα, δεν πρέπει να ψάχνουμε το λάθος γύρω μας, αλλά μέσα μας.
Η ερώτηση δεν είναι γιατί δεν έχεις ανθρώπους γύρω σου. Η ερώτηση είναι, γιατί επιλέγεις να διώχνεις τους ανθρώπους από γύρω σου;
Καταλήγοντας να σου απαντήσω ότι μόνη μου δεν θα πήγαινα ούτε στον παράδεισο!
11-06-2011, 02:46 #50
ισως εδω πω τα δικα μου insect
αλλα ορισμενες καταστασεις δυστυχως μας απομονωνουν ,και οχι απαραιτητα οτι ειναι συνειδητη η απομακρυνση παντα ,αλλα σιγα σιγα ,και δεν το αντιλαμβανομαστε ,και φτανουμε στο σημειο να κατηγορουμε ,ολους τους αλλους εκτος απο μας .Εμεις για καποιος δικους μας λογους δεν βλεπουμε οτι καπου εχουμε ενα μεριδιο σε ολο αυτο .Και το δικιο παντα με το μερος μας .
Το βλεπω και σε μενα τωρα για αλλη μια φορα οτι εχω ακυρωση τους παντες .Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
11-06-2011, 11:57 #51
Με το να κατηγορώ τον εαυτό μου σίγουρα δεν θα νιώσω καλύτερα.
Τι σημαίνει διώχνω τους ανθρώπους.. μήπως φεύγουν πολύ εύκολα;
Κοπέλα μου έχω γνωρίσει άνθρωπο που για να έχει κοσμο/ φίλους κοντά του τους έδινε λεφτά.
Το ότι υπάρχουν τόσα προβλήματα μοναξιάς, απομόνωσης σε κάποιες κοινωνίες δείχνει τα κόμπλεξ, τις ψευτομαγκιές που σε κάποιους ανθρώπους είμαστε καλοί απέναντι τους όταν τους έχουμε τετ-α-τετ και σε παρέα τους γράφουμε στα @@, απλά αυτό γίνεται λόγω του χαρακτήρα, είτε από ζήλεια ακόμα και στο πιο ασήμαντο πράγμα, είτε από προβληματική κουλτούρα, συμπεριφορά, πρέπει να είσαι ψέυτης και υποκριτής για να αντέξεις και να μπορείς να συμμετέχεις. Για όσο μπορείς να δίνεις , δεν το συζητώ κάποιοι θα βρίσκονται κοντά. Ακόρεστη η ανάγκη.
11-06-2011, 12:01 #52
Θα σου πω κάτι. Τύχαινε να ήμουν η πρώτη επιλογή φίλου όταν κάποιος είχε πρόβλημα να μοιραστεί, συνήθως στις παρέες δεν συζητούσαμε προβλήματα. Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν άλλοι σε παρέα και άλλοι όταν είχαν να μοιραστούν ένα πρόβλημα, να τους ακούσει κάποιος που θα μπορεί να τους καταλάβει συγχρόνως.
Και πάλι σου λέω πως βλέπω το πρόβλημα ως κοινωνικό και όχι ως ατομικό. Μοναξιές μπορεί να περάσει το κάθε είδος ανθρώπου.
11-06-2011, 12:08 #53
Λοιπόν εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι οι μοναχικοί και να παμε κάπου....γτ και εγω δυσκολεύομαι να βγαίνω μόνη!
11-06-2011, 12:37 #54
Χμμ.. εγω καταλαβαινω να μην εχει διαθεση κανεις να βγει μονος, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση εννοια οτι θα τον κοιτανε οι τριγυρω και τι θα λενε!! Εγω προσωπικα θεωρω οτι δεν ασχολειται κανεις μαζι μου, και αν ασχολειται, κακως, ας κοιταξει τα μουτρα του πρωτα, που σιγουρα για να ασχολειται με τα δικα μου, ειναι πολυ χειροτερα.
11-06-2011, 12:42 #55
εσυ δε μενεις Γερμανια ?
εσυ δεν εισαι που σε χαλβαδιαζε μεσα στο ΙΚΑ ενας παντρεμενος με την εγκυο γυναικα του διπλα, και του γυρισες τη πλατη ?
κανονιστε οτι θελετε, και για παρτουζα ακομα, αρκει να μην ερθουν οι χρηστριες που εχω τσακωθει, γιατι δε γουσταρω να τις βλεπω καν εδω μεσα στο φορουμ, ποσο μαλλον να τις γνωρισω απο κοντα κι ολας... :rolleyes:
11-06-2011, 12:50 #56
κι εγω νομιζα οτι θα ελεγες κατι για το ποσο γραμμενο εχω τον κοσμο
δεν πας σε κανα νησακι λεω εγω για δουλιτσα το καλοκαιρακι, ή εστω για ενα τριημερακι, να γνωριζεις ενα καρο τουριστριουλες, που θα σου καθονται ευκολοτατα, ακομα και για παρτουζιτσες, γιατι δε μπορω να διαβαζω τετοιες ερωτοφαντασιωσεις καθε τρεις και λιγο που να με συμπεριλαμβανουν κιολας;
11-06-2011, 12:56 #57
εγω απλα ακολουθω τη μοδα που δημιουργηθηκε εδω στο φορουμ και λεμε ολοι για σεξ, τπτ αλλο! αν ειχα καποιον να με φιλοξενησει θα το κανα, αλλα δεν υπαρχει τπτ σιγουρο. προσφερεσαι μηπως ?
11-06-2011, 13:14 #58
μπορεις να βρεις δουλεια που να προσφερουν και διαμονη, και οσο για το τριημερο, λεφτα εχεις στην ακρη οπως λες, αφου κιολας κανονιζες διακοπες πριν λιγο καιρο.
11-06-2011, 13:17 #59
κανονιζα γιατι ειχα παρεα τη πρωην μου και αλλες δυο φιλες της. αφου τσακωθηκα ομως δεν εχω και δε προκειται να παω πουθενα. σιγουρη παρεα θελω να χω, αλλιως μονος μου δε νιωθω να κανω τπτ. τεσπα αστο μη συνεχισουμε και του γαμησουμε το θεμα του insect...
11-06-2011, 13:47 #60
ΚΕΝΟ εδώ μένω Ελλάδα...δυστυχώς!
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία