Results 61 to 75 of 150
Thread: Μοναχικές εξόδους
-
11-06-2011, 17:37 #61
- 11-06-2011, 17:49 #62
εχω βγει πολλες φορες μονη κ σινεμα κ θεατρο κ για καφε κ δεν αισθανομαι κανενα προβλημα, ουτε βλεπω να με κοιτανε περιεργα. κ αλλοι ανθρωποι βγαινουν μονοι.
μαλλον προβαλλετε πανω στους αλλους το δικο σας φοβο, οτι θα σας δουν κ θα σας σχολιασουν, γιατι ουσιαστικα αυτο φοβαστε εσεις κ αυτο σκεφτεστε εσεις για τον εαυτο σας.
αυτο που εχω παρατηρησει να συμβαινει, ειναι οτι οι αλλοι ασχολουνται με τις υποθεσεις τους κ οχι με εμενα.
αυτα τουλαχιστον για αθηνα, ισως στην επαρχια να ειναι λιγο χειροτερα τα πραγματα γιατι το κουτσομπολιο ειναι πιο tactless.
11-06-2011, 18:01 #63
11-06-2011, 18:49 #64
11-06-2011, 19:07 #65
Αυτό συμβαίνει γιατί άτομα που υποτίθεται ότι είναι σε καλύτερη ψυχική κατάσταση από εμάς, όταν συμβεί κάτι στη ζωή τους, ψάχνουν να ακουμπήσουν σε ανθρώπους που έχουν επαφή με τον πόνο, άρα μπορούν να προσφέρουν ενσυναίσθηση.
Αφού απολαύουν τα δώρα της ενσυναίσθησης και γεμίσουν τις μπαταρίες τους, μετά, τα άτομα που εξακολουθούν να βιώνουν την επαφή με τον πόνο, τους φαίνονται νοσηρά και βαρετά. Νιώθουν να πνίγονται από αυτά και εμμέσως απομακρύνονται. Λυπηρό αλλά αληθινό.
Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να κάνουμε προσπάθειες αυτοβελτίωσης. Κανείς δεν θέλει την κατήφεια. Όλοι προτιμάμε ένα λαμπερό χαμόγελο και μια αισιόδοξη και θετική στάση ζωής.
Στα μαγαζιά που επισκέπτομαι συχνά, όπως όλοι μας, στον φούρνο… Φαρμακείο… Σούπερ μάρκετ… Πάντα χαμογελώ και πάντα ρωτάω τους υπαλλήλους αν είναι καλά σήμερα. Αυτό, μόνο σε καλό μου έχει βγει.
Ιδιαίτερα στο σούπερ μάρκετ, έχω γλυτώσει αρκετή φόλα από την συμπάθεια των υπαλλήλων που με προειδοποιούν για όλα! (χαχαχαχα) Τι θέλω να πω με αυτό; Θετική στάση στη ζωή!
Η θετική στάση προσελκύει ανθρώπους γύρω μας σαν τον μαγνήτη! :)
11-06-2011, 19:31 #66
ΣΥΜΦΩΝΩ κ επαυξανω για την θετικοτητα κ την ελξη που προκαλει αυτη η σταση! Ομως -ειχα μια φιλη που ηταν παντα πολυ θετικη κ με χαμογελο μονιμο ,λες κ δεν ειχε η δεν ηθελε να δειξει οτι εχει κ αυτη καποια προβληματα, σαν ανθρωπος βρε παιδι μου- τωρα ειναι μονιμος τροφιμος ψυχιατρειου!
Αλλο θετικοτητα κ αλλο κοινωνικη υποκρισια!Ο φαρισαισμος -κρυβουμε ολα τα προβληματα- ειμαστε καλα, πολυ καλα, ειμαστε καλοι ανθρωποι γιατι νοιωθουμε λυπη για τους τους αδυναμους κ χαρα που δεν ειμαστε στη θεση τους ειναι το χαρακτηριστικο της εποχης μας.Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
11-06-2011, 19:34 #67
11-06-2011, 19:46 #68
11-06-2011, 19:52 #69
Ναι ! ηθελε να ειναι καλη με ολους, χαμογελουσε συνεχεια για να ειναι θετικη κ να εχει φιλους, δεν μιλουσε για τα προβληματα της ,τα τραυματα της ,τα εκρυβε!
Τωρα μπαινοβγαινει σε ψυχιατρεια ,δεν εχει κανενα να τη φροντισει η να την αγαπησει.Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
11-06-2011, 19:54 #70
11-06-2011, 19:59 #71
Ειπαν ψυχωση! η πιο ευκολη κ ασφαλης διαγνωση
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
11-06-2011, 20:01 #72
Δεν ειναι τπτ απο αυτα. Απλα ειναι πολυ γενικη. Υπαρχουν διαφοροι τυποι ας πουμε. Τσπ.
11-06-2011, 21:22 #73
όντως ο κόσμος σε κοιτάει περίεργα πολλές φορές όταν σε βλέπει να σαι μονος σου για βόλτα ... σπαστικό αυτό ! Πολλές φορές , ειδικά όταν είμαι Αθήνα , μ'αρέσει να κατεβαίνω κέντρο και να κάθομαι για καφέ μόνη μου και να κάνω σκίτσα η ακουαρέλες απ τον κόσμο που βλέπω γύρω ... και να κάνω βόλτες σε βιβλιοπωλεία να χαζευω βιβλία και έτσι ... και σινεμά έχω πάει κάποιες φορές μόνη μου αν και όχι τόσο συχνα . Γενικώς πιστεύω ότι είναι καλό για κάποιον το να "αντέχει" να περνάει χρόνο μόνος με τον εαυτό του ....... trying to stay on the bright side of life ...
[url]http://eksomologiseistrelas.blogspot.com/[/url] <------ step inside :)
11-06-2011, 22:57 #74
Βγαινω σχεδον παντα μονος. Επειδη μενω σε επαρχιακη πολη και συχναζω και σε "στεκια" ολο και καποιον βρισκω να μιλησω και αν δεν βρω παλι καλα περναω. Ενταξει μερικες φορες ειναι εξαιρετικα βαρετο να εισαι μονος.
Υπαρχουν και μερικες φορες που κανονιζω να βρεθω με καποια παιδια αλλα κυριως μονος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-06-2011, 23:09 #75
Ηello κι απο μενα..
Λοιπον εγω βγαινω μονη μου μονο οταν το θελω εγω κ το εχω αναγκη να βγω μονη μου κ να μην εχω κανεναν διπλα μου.. κατα τ αλλα επειδη εχω πολλους φιλους κ γνωστους κ συγγενεις δεν μενω ποτε μονη μου κ σχεδον παντα εχω καποιο ατομο (η μαλλον πολλα ατομα) οπτοε απο κοινωνικο θεμα ειμαι καλλυμενη δλδ συνηθως οι αλλοι με παιρνουν να βγουμε κ πολλες φορες πρεπει να μπαινω σε διλληματα κ να επιλεγω η τη μια εξοδο η την αλλη κ ειναι λιγακι ψυχοφθορο...
δλδ εχει κ το αρνητικο του αυτο ωρες ωρες μου ρχεται να κλεισω τελειως το κιντηο κ το pc να ησυχασω γιατι θελω κ χρονο για τον εαυτο μου κ ορισμενες φορες πραγματικα αγανακτω τοσο με τους αλλους που προτιμω να βγω μονη μου κ να ξελαμπικαρω καλυτερα....
για καφε ποτε δεν εχω παει μονη μου εχω την εντυπωση οτι σε κοιταν περιεργα επειδη γενικα στα καφε κ στα μπαρακια πανε παρεες, μονη μου σηνηθως θα παω για ψωνια, η στην αγορα, η για βολτα απλως, η σινεμα, η για να φαω καπου εξω...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή