Τι σκέφτεστε; - Page 142
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 142 of 1532 FirstFirst ... 42921321401411421431441521922426421142 ... LastLast
Results 2,116 to 2,130 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι κοριτσακια ΜΙΚΡΑ. αθωα, αγνα, γλυκα, ομορφα. που παιζουν με τα παιχνιδακια τους. την ποδηλαταδα τους, τις κουκλιτσες τους, πολλα παιχνιδια γενικα. για μια ζωη παιχνιδια! ετσι κι εδω ειναι μαζεμενα και παιζουν το παιχνιδι του διαδικτυου. τα διαβολικα αρσενικα ομως μυριστικαν θυληκη σαρκα απο μακρια, κι αρχισαν να λιγουρευονται και να μαζευονται, χρησιμοποιωντας οποια μεθοδο κατεχουν για να τα αποπλανησουν. σαν τους κακους λυκους και τα προβατα. τα κοριτσακια αντιδρανε! δε θελουν τωρα κι απο εδω, θελουν να επιλεξουν αυτα, οταν νιωσουν ετοιμα. τα αρσενικα μας ειναι αχρηστα τωρα, λενε, και γενικοτερα. τα αρσενικα πρεπει να ειναι μονο μια ****** ΜΕΓΑΛΗ, με αντοχες, και λεφτα μπας και καλυψουμε κι αλλες αναγκες, εκτος απο το σεξ. και με λιγο μυαλο για να δειχνουν κατανοηση, μπας και καταλαβουν τις αναγκες μας. τα αρσενικα μας ειναι αχρηστα, δεν εχουν αισθηματα, δε μας χρειαζονται για τπτ αλλο! γυναικοκρατουμενη η κοινωνια, με τις κυριες να μας δειχνουν ποσο χορτατες και υπερανω ειναι, και τους μαλακες αντρες να τρεχουν εκει που τους πετανε ψυχουλα.

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Tην κανω απο το φορουμακι φορεβερ, η carrie παει τελειωσε, ο,τι ηταν να πει το ειπε. ΑΝ θελει η διαχειριση ας το απενεργοποιησει κιολας, άλλα ξερει να κανει, οταν της ζητανε κατι τετοιο κανει την παπια. Ενιγουει, φευγω οπως και να εχει, και δε θα εστελνα καν δημοσιο ποστ, αλλα καποιων τα ινμποξ ειναι γεματα που θα ηθελα να χαιρετησω και δε θα μπορουσα να φυγω χωρις γεια! Οποτε φιλια πολλα σε RainAndWind (θα ηθελα να τα λεμε με σενα ρε γμτ), KENO, soft, Remedy, Θεοφανια και Φωτεινη! (Φωτεινη ολα καλα, ξερεις εσυ ;) ) Kαλη συνεχεια σε ολους! xx
    οχι ρε γμτ, γιατι ρε carrie ? ησουν μια απ'τις αγαπημενες μου χρηστριες εδω μεσα, που χαιρομουν να ανταλλασω κουβεντες και μου μοιαζε (σε ορισμενα θεματα τουλαχιστον). οκ εχει γαμηθει το φορουμ τελευταια λογο καλοκαιριου, μα παντοτε ετσι ******** κι οτιναναι πιστευω ηταν. αν ξαναμπεις παντως και θελησεις επικοινωνια μαζι μου εκτος φορουμ, δινω το msn μου στο profile, feel free to add me (κι οποιος αλλος θελει) για κουβεντα. ελπιζω να ειναι απλα διακοπες και να ξαναεπιστρεψεις καποια στιγμη παντως. σκεφτομαι να σταματησω να ποσταρω κι εγω για παρτυ σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι κοριτσακια ΜΙΚΡΑ. αθωα, αγνα, γλυκα, ομορφα. που παιζουν με τα παιχνιδακια τους. την ποδηλαταδα τους, τις κουκλιτσες τους, πολλα παιχνιδια γενικα. για μια ζωη παιχνιδια! ετσι κι εδω ειναι μαζεμενα και παιζουν το παιχνιδι του διαδικτυου. τα διαβολικα αρσενικα ομως μυριστικαν θυληκη σαρκα απο μακρια, κι αρχισαν να λιγουρευονται και να μαζευονται, χρησιμοποιωντας οποια μεθοδο κατεχουν για να τα αποπλανησουν. σαν τους κακους λυκους και τα προβατα. τα κοριτσακια αντιδρανε! δε θελουν τωρα κι απο εδω, θελουν να επιλεξουν αυτα, οταν νιωσουν ετοιμα.
    Και πολυ καλα κανουν!!! Ασ'τα να παιξουν με την ησυχια τους!!! Μην τα παρενοχλεις!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    λολ μα ναι αυτο προσπαθω να κανω, γιαυτο εγραψα αυτα τα πραγματα, σας καταλαβαινω. σκεφτομαι να εξαφανιστω κι ολας τελειως, να σας αφησω να παιζεται με την ανεση σας...

Senior Member
    λολ μα ναι αυτο προσπαθω να κανω, γιαυτο εγραψα αυτα τα πραγματα, σας καταλαβαινω. σκεφτομαι να εξαφανιστω κι ολας τελειως, να σας αφησω να παιζεται με την ανεση σας...
    Σ'ευχαριστουμε!!! Επειδη μου λειπει ενα κουβαδακι για την παραλια...μηπως εχεις να μου δανεισεις?!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    οχι, καναν εκσκαφεα ομως αν χρειαστεις, με μπετονιερα και 5-6 μπετοβλακες παρεα, ευχαριστως...

Senior Member
    οχι, καναν εκσκαφεα ομως αν χρειαστεις, με μπετονιερα και 5-6 μπετοβλακες παρεα, ευχαριστως...
    Μπααα! Ασ'το! Θα παω ν'αγορασω απο τα Jumbo!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Διάβασα κάπου πως από δέκα διανοούμενους και ένα βλάκα που περπατάει μεγαλύτερη αξία έχει ο βλάκας.
    Ότι δηλαδή περισσότερη αξία δεν έχει ο πιο έξυπνος, ο πιο πλόυσιος η ο πιό όμορφος αλλά ο πιο σπάνιος.
    αυτο θα ηταν μια καλη εξηγηση και στο γιατι δεν χαιρουν εκτιμησης τελικα, οι βλακες.
    γιατι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο θα ηταν μια καλη εξηγηση και στο γιατι δεν χαιρουν εκτιμησης τελικα, οι βλακες.
    γιατι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ...
    Ναι το ξέρω. Κι εγώ έχω νιώσει βλάκας αρκετές φορές.
    Παρόλο που στα iq test σκοράρω ψηλά, κοινωνικά αισθάνομαι σαν scapgoat. Συναισθηματικά επίσης μπορώ να γίνω πολυ βλάκας. Τα γονίδια εγωισμού μου δεν είναι τόσο δυνατά. Ίσως ο έξυπνος στα μάτια των πολλών να είναι ο εγωιστής ωστόσο είναι να αναρρωτιεσαι ποιος είναι έξυπνος στην εποχή μας πέραν μιας συλλογικής συνενωτικής κάποιες φορές νοητικής δύναμης.
    Last edited by carrot; 13-06-2011 at 16:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Κι εγώ έχω νιώσει βλάκας αρκετές φορές.
    Ο "βλακας" δεν εχει την επιγνωση οτι ειναι "βλακας"!!! Μαλλον αυτοι που επαιρονται για την εξυπναδα τους ειναι οι πραγματικοι "βλακες"!!!

Senior Member
    Διαβάστε (όσοι ξέρετε Αγγλικά τουλάχιστον) και αυτό:
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B5%CF%89%CE%BD

η εδώ: http://www.suicidenote.info/ebook/su...marks&page=359

Τα λέει πολύ ωραία και με έβαλε σε σκέψεις.

Senior Member
    σκέφτομαι ότι το τελευταίο διάστημα είμαι καλά και φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει και θα μου το χαλάσει πάλι...
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Junior Member
    Πως να την αντιμετωπισω? Επιθεση τωρα?

Μακαρι να ηξερα...

Senior Member
    Βλέποντας αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Τι είναι. Αν έχει κάποιο νόημα. Έχω μείνει με την απορία. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα.

http://magibon.com/index.html

...σκέφτομαι πως σήμερα λύθηκε ένα απο τα πιο δύσκολα προβλήματα μου, αν και με παίδεψε πολύ........:)