Όλοι είστε μια χαρά- εμάς είναι χειρότερο από το να μας έχουν βιάσει καθημερινά - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 108
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ.Α View Post
    η white πιστευει οτι θελουμε να της κανουμε κακο! αλιμονο!ειναι δυνατον?
    ειμαστε ολοι ατομα με ψυχικες ασθενειες,ευαισθητοι σε οτι εχει να κανει με αυτο!
    κανεις δεν την γνωριζει και εδω ειμαστε να λεμε τα προβληματα μας και να συμπαραστεκομαστε ο ενας στον αλλον οπως μπορουμε!
    η ψυχωση ειναι συγουρα σοβαρη ασθενεια.αυτο ομως δεν κανει και τις δικες μας ασθενεις να μην υπαρχουν!
    ολοι σηκωνουμε τον δικο μας σταυρο αλλος πιο βαρυς αλλος πιο ελαφρυς,αλλα στον ιδιο δρομο!ολοι στα ψυχιατρεια μπαινωβγαινουμε και ξερουμε πως ειναι αυτη η αισθηση!
    επρεπε τουλαχιστων μεταξυ μας να υπαρχει κατανοηση και οχι κοντρα!τα βαζουμε με τον υπολοιπο κοσμο που δεν μας καταλαβαινει!
    WHITE!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ!ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?
    Εγώ συμφωνώ με την liba. Όλοι είναι εχθροί μεταξύ τους κατά κάποιο τρόπο ακόμα και οι σχιζοφρενείς μεταξύ τους. Εκτός κι αν έχουν κάποιο κοινό συμφέρον και εκεί όμως μπορεί κάποιος από τους δύο να προδώσει τον άλλο για να κερδίσει περισσότερα.
    Ακόμα και η Remedy με τη Θεοφανία που φαίνονται οι πιο κολλητές εδώ δεν είναι απίθανο να μισιούνται κρυφά μεταξύ τους.
    Κανένας και καμία δεν του καίγεται καρφάκι για κανέναν και καμία πέραν τη πάρτη του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Εγώ συμφωνώ με την liba. Όλοι είναι εχθροί μεταξύ τους κατά κάποιο τρόπο ακόμα και οι σχιζοφρενείς μεταξύ τους. Εκτός κι αν έχουν κάποιο κοινό συμφέρον και εκεί όμως μπορεί κάποιος από τους δύο να προδώσει τον άλλο για να κερδίσει περισσότερα.
    Ακόμα και η Remedy με τη Θεοφανία που φαίνονται οι πιο κολλητές εδώ δεν είναι απίθανο να μισιούνται κρυφά μεταξύ τους.
    Κανένας και καμία δεν του καίγεται καρφάκι για κανέναν και καμία πέραν τη πάρτη του.
    με μισει κρυφα και το ξερω!
    δραττομαι της ευκαιριας να το καταγγειλω επιτελους...
    νασαι καλα ινσεκτ για την αναλυση!

Senior Member
    για ποιο λογο γινετε αυτο?βρισκονται εδω για να την λεει ο ενας στον αλλον?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    με μισει κρυφα και το ξερω!
    δραττομαι της ευκαιριας να το καταγγειλω επιτελους...
    νασαι καλα ινσεκτ για την αναλυση!
    Ορίστε. Δες whitecandle την απάντηση της Remedy. Μήπως θα έπρεπε να προσπαθήσεις να γίνεις κι εσύ λίγο σαν την Remedy έτσι ώστε να μην σε καταβάλουν οι αρνητικές σκέψεις/ αισθήματα?

Ασχέτως με το τι είπα εγώ και πόσο το εννοούσα θα μπορούσε νομίζω να είναι διαφωτιστικό το θρεαντ για την whiotecandle.

Senior Member

βινς, είσαι προκατειλημμένος νομίζω.
    εγω κ εδώ μεσα έχω βρει ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικα κ το έχουν αποδείξει στις δύσκολες.
    εχθροί οι σχιζοφρενείς μεταξύ τους....μόνο αν ειναι θέμα χαρακτήρα.
    πχ εγω με ένα διπολικο/η γιατί να τον έχω εχθρό?
    ίσα ίσα που έχουμε κάτι κοινό.
    τώρα αν δν μου κανει σαν άνθρωπος είναι αλλο αυτό.

επίσης το να χρησιμποιείς νικ για να φέρεις ένα παράδειγμα το θεωρω ακυρο.
    μπορουσες να πεις 2 κολλητοί στο φορουμ.
    δν νομιζεις?
    http://www.mazi.org.gr/

Απίθανο? Πιθανότατο και βαθιά αληθινό. Ειδικά από τότε που μπήκε ο Άρης στον Σκορπιό και έβγαλα και δυο τρίχες στην πατούσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Απίθανο? Πιθανότατο και βαθιά αληθινό. Ειδικά από τότε που μπήκε ο Άρης στον Σκορπιό και έβγαλα και δυο τρίχες στην πατούσα.
    Μπλιάχ το ήξερα ότι κάπου βαθιά μέσα σου κρύβεις ένα αντράκι αλλά όχι εκεί! Εγω πάντως νομίζω ότι όλοι είμαστε ξένοι μεταξύ μας και ο καθένας τραβάει το δικό του κουπί. Όχι ότι αυτό ενοχοποιεί εμάς τους ίδιους απλά that's life looser! (αυτό πάει για μένα). Επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι φιλία μεταξύ δυο γυναικών είναι δύσκολο να υπάρξει! Έχετε δει ποτέ δυο κόμπρες μεσα στο ίδιο καλάθι (θα μου πεις γιατί; έχουμε δει κόμπρες;); Η καθε μια έχει το δικό της... :-Ρ
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Quote Originally Posted by Militon View Post
    Μπλιάχ το ήξερα ότι κάπου βαθιά μέσα σου κρύβεις ένα αντράκι αλλά όχι εκεί!

φακ! δεν έπρεπε να το μαρτυρήσω! τώρα πρέπει να κάνω αποτρίχωση, όλοι εκεί θα με ψάχνουν...:ρ

Εγω πάντως νομίζω ότι όλοι είμαστε ξένοι μεταξύ μας και ο καθένας τραβάει το δικό του κουπί. Όχι ότι αυτό ενοχοποιεί εμάς τους ίδιους απλά that's life looser! (αυτό πάει για μένα).

χμ...θυμήσου κάποτε να σου κάνω ένα μάθημα γι' αυτό

Επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι φιλία μεταξύ δυο γυναικών είναι δύσκολο να υπάρξει!

αυτή είναι η βολική εκδοχή των αντρών για να μη μας νιώθουν ενωμένες: φοβούνται λιγοτερο έτσι.

Έχετε δει ποτέ δυο κόμπρες μεσα στο ίδιο καλάθι (θα μου πεις γιατί; έχουμε δει κόμπρες;);

εγώ έχω δει: τη ρεμ

λολολλλλλλλ

Senior Member
    χαχαχαχαχαχ...
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    το να λες σε έναν ψυχωτιικό ότι οι άλλοι δεν είναι εχθροί σου είναι σαν να λες σε έναν αγχώτικο μην αγχώνεσαι απλά είναι άτοπο

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    το να λες σε έναν ψυχωτιικό ότι οι άλλοι δεν είναι εχθροί σου είναι σαν να λες σε έναν αγχώτικο μην αγχώνεσαι απλά είναι άτοπο
    θελεις να πεις δλδ, οτι οσοι πασχουν απο ψυχωση ειναι εξ ορισμου καχυποπτοι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θελεις να πεις δλδ, οτι οσοι πασχουν απο ψυχωση ειναι εξ ορισμου καχυποπτοι?

Ναι έχει ένα δίκιο σε αυτό. Πάρα πολλοί θα είναι :p

Banned
    Ευχαριστώ την Λακρυμόσα, οι άλλοι με διχάσατε, επίσης Μίλτο αν σου φαίνεται ότι έχω σύγχυση, μην ξαναγράψεις, αλλά να κοιτάει ο καθένας τα δικά του λέω εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    Ακριβως ! Αυτο προερχεται και απο κακες εμπειριες που ειχαν στο παρελθον αλλα
    κυριως λογω της ασθενειας. Ειναι το πιο κοινο συμπτωμα οτι ολοι συνωμοτουν
    εναντιον σου και θελουν το κακο σου , να σε δηλητηριασουν κ.λ.π.

Καλα εδω περα μερικοι που γραφετε και κανετε τους ξερολες δεν ξερετε τα βασικα
    για ψυχωση.

Ενημερωθειτε και δειτε το πραγμα πιο ψυχρα. Σαν να χαλαει ο υπολογιστης
    και το τσιπακι του. Με οσες μαϊμουδιες και να κανεις δε φτιαχνει γιατι λειτουργει με
    εναν συγκεκριμενο τροπο.

Ενας κουφος δε μπορει να ακουσει οσο δυνατα και να φωναξεις.

Με τον ιδιο τροπο , επειδη εχει χαλασει το μυαλο του , ενας ψυχωτικος θα νοιωθει
    καχυποψια, αισθημα καταδιωξης , νευρα κ.λ.π..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Ακριβως ! Αυτο προερχεται και απο κακες εμπειριες που ειχαν στο παρελθον αλλα
    κυριως λογω της ασθενειας. Ειναι το πιο κοινο συμπτωμα οτι ολοι συνωμοτουν
    εναντιον σου και θελουν το κακο σου , να σε δηλητηριασουν κ.λ.π.

Καλα εδω περα μερικοι που γραφετε και κανετε τους ξερολες δεν ξερετε τα βασικα
    για ψυχωση.

Ενημερωθειτε και δειτε το πραγμα πιο ψυχρα. Σαν να χαλαει ο υπολογιστης
    και το τσιπακι του. Με οσες μαϊμουδιες και να κανεις δε φτιαχνει γιατι λειτουργει με
    εναν συγκεκριμενο τροπο.

Ενας κουφος δε μπορει να ακουσει οσο δυνατα και να φωναξεις.

Με τον ιδιο τροπο , επειδη εχει χαλασει το μυαλο του , ενας ψυχωτικος θα νοιωθει
    καχυποψια, αισθημα καταδιωξης , νευρα κ.λ.π..
    Επισης ολο αυτο σημαινει οτι εχει ακομα συμπτωματα της ασθενειας, με η χωρις φαρμακα, και αυτο υποτιθεται οτι ειναι προειδοποιητικο καμπανακι για υποτροπη και οχι φυσιολογικη κατασταση με την οποια ζεις!! Υπαρχουν φυσικοτατα και ψυχωσικοι, ισως η πλειοψηφια, που δεν εχουν τπτ απο τα παραπανω. Διακρινω πολλη αγνοια και προκαταληψη? Ολοι σε ενα τσουβαλι με την χειροτερη "ταμπελιτσα χαρακτηριστικων" απο εξω?

Btw με αυτο το "εχει χαλασει το μυαλο του" δεν ξερω αν πρεπει να λιωσω στο γελιο η να θυμωσω. Παντως ειναι αλλου για αλλου. Μα τι γραφεις, χαλασε το μυαλο σου? :ΡΡΡΡΡ

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast