Ποιά είναι η αντίστροφη λέξη του "μισογύνη"? μισοανήρ?? :mad: - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 215
    Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Όταν απαντήσεις εσύ στα δικά μου επιχειρήματα που κάνεις ότι δεν τα βλέπεις τάχαμου.
    Βαπτίζεις το παρακάτω ως επιχείρημα;

Είναι σα να ακούω έναν χρυσαυγίτη να φωνάζει υπέρ της νομιμοποίησης μεταναστών. Δε με πείθεις με την καμία.
    Χαριτωμένο.

Παρακολούθησε την ΣΥΖΗΤΗΣΗ που έχω με την Λήθη. Τουλάχιστον θα καταλάβεις τι εστί, συζήτηση

Senior Member
    Ααα! Να κανω και μια επισημανσουλα! Ενα επιχειρημα αποτελειται απο προκειμενες και συμπερασμα! Ενα επιχειρημα απαιτειται να εχει εγκυροτητα και αληθεια! Επομενως,ΟΡΘΟΤΗΤΑ! Λυπαμαι βρε παλλικαρακι Seduction...αλλα δε βλεπω κατι τετοιο στο διαταραγμενο λογο σου!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Επίσης, χεστήκαμε αν φοβούνται να μας φλερτάρουν, διότι πλέον δεν φοβόμαστε να φλερτάρουμε ΕΜΕΙΣ. Οh, yes!

Ρέιν, αυτό μας γυρνάει μπούμεραγκ όμως. Τα περιμένουν όλα από την γυναίκα και πλέον δεν φλερτάρουν καθόλου. Είναι πολύ ενοχλητικό αυτό, άσε που επειδή είναι αριθμητικά λιγότεροι, νόμιζουν όλοι ότι μπορούν να γίνουν Δον Ζουάν και να έχει ο καθένας απο 3 γυναίκες.
    Δε νομίζω πως ισχύει αυτό όπως ακριβώς το αποτυπώνεις Gypsy μου. Άκου τι συμβαίνει. Όταν ένας άνθρωπος έχει μάθει πως είναι φυσικό να είναι κυρίαρχος, όπως ένας άντρας σε σχέση με μία γυναίκα, τότε κάθε διαφορετικό απ' ό,τι είχε μάθει το θεωρεί απειλητικό, αν βέβαια ανήκει στην κατηγορία έτσι το έμαθα, έτσι είναι το σωστό. Απειλούνται προνόμια, που όταν θέλεις να αφαιρέσεις δε δέχεσαι τη συγκαταβατικότητα που προτείνει ο Σεντάκσιον. Στην περίπτωση των αντρών που αισθάνονται άβολα που μία γυναίκα παίρνει την πρωτοβουλία ενώ μέχρι κάποιες δεκαετίες πριν αυτό ήταν λόγος τιμωρίας και ελέγχου της με χρήση χαρακτηρισμών όπως *******, τσουλάκι, παρτουζιάρα, κλπ, τότε δεν έχεις καμία υποχρέωση να προβληματίζεσαι εσύ για τη δική τους έλλειψη γνώσης πάνω στις σύγχρονες επιτελέσεις των φύλων, ο προβληματισμός είναι δικό τους κομμάτι.

Έτσι κι αλλιώς κερδισμένος θα βγει όποιος ανοίξει το μυαλό του στη νέα πραγματικότητα, όχι όποιος την αρνιέται μένοντας στη δική του φαντασιακή.
    Και θα θυμίσω σε όλες μας πώς η αμφισβήτηση των μέχρι τότε αδιαμφισβήτητων λευκών προνομίων στην white power america έγινε ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ! Την Rosa Parks, τη εκείνη αξιοθαύμαστη μαύρη γυναίκα, που αρνήθηκε να συμμορφωθεί στη διαταγή του οδηγού του λεωφορείου, όταν της είπε να σηκωθεί για να κάτσει ο λευκός!

Για μένα, το ίδιο πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα. Όταν της λένε "σήκω να κάτσει ο άντρας", γιατί ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΕΝΤΑΚΣΙΟΝ, άσχετα αν δεν το παραδέχεται εννοείται, η στάση μίας γυναίκας θα έπρεπε να είναι ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? όχι, "ναι καλέ μου, κάτσε, φυσικά, μια στιγμή να σου καθαρίσω και τη θέση από τον άχρηστο κώλο μου" ΛΟΛ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Στα κορίτσια. Κορίτσια, κάνετε ακριβώς αυτό για το οποίο τον κατηγορείτε. Αν θέλει να πιστεύει κάτι, είναι ελεύθερος να το πιστεύει και να το υποστηρίζει όσο θέλει και με την ένταση που θέλει.
    Ή δεν συμμετέχετε σε αυτό ή αν συμμετέχετε, το κάνετε με επιχειρήματα, χωρίς εμπάθεια, οργή και χαρακτηρισμούς.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την επίθεση. Ακόμα κι αν οι θέσεις του κρίνονται ως απαράδεκτες, η τελική του εικόνα είναι πιο κόσμια από την δική σας που μαίνεστε δίχως λόγο κι ας είμαι ιδεολογικά μαζί σας.

Senior Member
    Λήθη, I don't give a flying cock for κοσμιότητα απέναντι σε καταπιεστές. Έτσι είμαι, και δεν πα. Ο σεντάκσιον να ενημερωθεί, όχι εγώ να ντρέπομαι που τη λέω. Άμα ήταν ενημερωμένος από την άλλη, δε θα μίλαγε για tango αηδίες και χορευτές με επίκτητο προνόμιο καθοδηγητή του ρυθμού. λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ααα! Να κανω και μια επισημανσουλα! Ενα επιχειρημα αποτελειται απο προκειμενες και συμπερασμα! Ενα επιχειρημα απαιτειται να εχει εγκυροτητα και αληθεια! Επομενως,ΟΡΘΟΤΗΤΑ! Λυπαμαι βρε παλλικαρακι Seduction...αλλα δε βλεπω κατι τετοιο στο διαταραγμενο λογο σου!!!
    "Αλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας"

Χρησιμοποιείς το argumentum ad ignorantiam.

Επιπλέον λησμονείς ή δεν γνωρίζεις πως μόνο η επίκλιση στη λογική διαθέτει αποδεικτική ισχύ (και αυτό υπό προυποθέσεις) και οδηγείσαι σε αυθαίρετα και δεσποτικά συμπεράσματα μέσω της επίκλησης στο συναίσθημα σου ή στα ήθη σου και χάνεις την αποδεικτικότητα.

Σχετικά με τις προκείμενες που αναφέρεις, δεν βλέπεις (δεν μπορείς ή δεν θέλεις) αν στα επιχείρηματα μου, υφίσταται σχέση λογικής ακολουθίας και αναγκαιότητας ανάμεσα στις προκείμενες και το συμπέρασμα. Επιπλέον για να γνωρίζει κάποιος την αντικειμενική πραγματικότητα είναι θέμα γνώσεων και εμπειριών. Με μειωμένη γνώση και έλλειψη βιωμάτων, οδηγείται σε υποκειμενική αντίληψη της πραγματικότητας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Αν θέλει να πιστεύει κάτι, είναι ελεύθερος να το πιστεύει και να το υποστηρίζει όσο θέλει και με την ένταση που θέλει.
    Λυπαμαι αλλα δε θα συμφωνησω με αυτο που λες! Ανθρωποι που διασαλευουν την ισοτητα ειναι επικινδυνοι για μια δημοκρατικα δομημενη κοινωνια και πρεπει να απομονωνονται! Για σκεψου ν'αφηναμε ανεξελεγκτους τους φασιστες με το επιχειρημα οτι οφειλουμε να σεβαστουμε τις αποψεις τους! Οπως και να το κανουμε...πρεπει να μπαινουν και καποιοι φραγμοι!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Με μειωμένη γνώση και έλλειψη βιωμάτων, οδηγείται σε υποκειμενική αντίληψη της πραγματικότητας.
    Απαντησες μονος σου αναφορικα με την εκπτωση των επιχειρηματων σου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Δε νομίζω πως ισχύει αυτό όπως ακριβώς το αποτυπώνεις Gypsy μου. Άκου τι συμβαίνει. Όταν ένας άνθρωπος έχει μάθει πως είναι φυσικό να είναι κυρίαρχος, όπως ένας άντρας σε σχέση με μία γυναίκα, τότε κάθε διαφορετικό απ' ό,τι είχε μάθει το θεωρεί απειλητικό, αν βέβαια ανήκει στην κατηγορία έτσι το έμαθα, έτσι είναι το σωστό. Απειλούνται προνόμια, που όταν θέλεις να αφαιρέσεις δε δέχεσαι τη συγκαταβατικότητα που προτείνει ο Σεντάκσιον. Στην περίπτωση των αντρών που αισθάνονται άβολα που μία γυναίκα παίρνει την πρωτοβουλία ενώ μέχρι κάποιες δεκαετίες πριν αυτό ήταν λόγος τιμωρίας και ελέγχου της με χρήση χαρακτηρισμών όπως *******, τσουλάκι, παρτουζιάρα, κλπ, τότε δεν έχεις καμία υποχρέωση να προβληματίζεσαι εσύ για τη δική τους έλλειψη γνώσης πάνω στις σύγχρονες επιτελέσεις των φύλων, ο προβληματισμός είναι δικό τους κομμάτι.

Έτσι κι αλλιώς κερδισμένος θα βγει όποιος ανοίξει το μυαλό του στη νέα πραγματικότητα, όχι όποιος την αρνιέται μένοντας στη δική του φαντασιακή.
    Και θα θυμίσω σε όλες μας πώς η αμφισβήτηση των μέχρι τότε αδιαμφισβήτητων λευκών προνομίων στην white power america έγινε ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ! Την Rosa Parks, τη εκείνη αξιοθαύμαστη μαύρη γυναίκα, που αρνήθηκε να συμμορφωθεί στη διαταγή του οδηγού του λεωφορείου, όταν της είπε να σηκωθεί για να κάτσει ο λευκός
    Γι' αυτούς που ακουλουθούν ότι έχουν μάθει, έχεις δίκιο. Για τους άλλους όμως που δεν σκέφτονται έτσι;
    Εγώ αισθάνομαι πιο όμορφα να με πλησιάζουν αυτοί όμως, τονώνεται ο εγωισμός μου. Ίσως και ν' αποτελεί θέμα δικής μου ανασφάλειας, δεν ξέρω αλλά δεν μ' αρέσει να του το δείχνω όταν ξέρω ότι τον φλερτάρουν και άλλες δυο. Δεν ξέρω, τι είναι αυτό εγωισμός ή ανασφάλεια;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Λυπαμαι αλλα δε θα συμφωνησω με αυτο που λες! Ανθρωποι που διασαλευουν την ισοτητα ειναι επικινδυνοι για μια δημοκρατικα δομημενη κοινωνια και πρεπει να απομονωνονται! Για σκεψου ν'αφηναμε ανεξελεγκτους τους φασιστες με το επιχειρημα οτι οφειλουμε να σεβαστουμε τις αποψεις τους! Οπως και να το κανουμε...πρεπει να μπαινουν και καποιοι φραγμοι!
    Οταν ο άνθρωπος είναι αμόρφωτος...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Y7Mzm...layer_embedded

Η έννοια της δημοκρατίας έγκειται και στην παραδοχή από μέρους της πλειοψηφίας, ότι και η μειοψηφία είναι το υπόλοιπο της κοινωνίας. Εχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα να ζει και να μη συμβαίνουν πράγματα απολύτως ασύμβατα με το είναι τους.

Δημήτριος Τσάτσος.

Senior Member

Επιπλέον λησμονείς ή δεν γνωρίζεις πως μόνο η επίκλιση στη λογική διαθέτει αποδεικτική ισχύ (και αυτό υπό προυποθέσεις)
    Ακριβως! Και στα δικα σου επιχειρηματα δεν υπαρχουν οι προ'υ'ποθεσεις! Aντε βρηκαμε το κοινο σημειο πλευσης οπου συγκλινουν οι αποψεις μας!

Senior Member
    Οταν ο άνθρωπος είναι αμόρφωτος...!!!
    Η έννοια της δημοκρατίας έγκειται και στην παραδοχή από μέρους της πλειοψηφίας, ότι και η μειοψηφία είναι το υπόλοιπο της κοινωνίας. Εχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα να ζει και να μη συμβαίνουν πράγματα απολύτως ασύμβατα με το είναι τους.
    Δημήτριος Τσάτσος.
    Απο τσιτατα βλεπω καλα παμε! Τι εγινε? Τελειωσαν τα τελεια δικα σου επιχειρηματα? Σ'ευχαριστω παντως που νοιαζεσαι για την πνευματικη μου αναπτυξη και προσπαθεις να με μορφωσεις! Ειμαι ολο αυτια μεγαλε γκουρου της νοησης!!!

Banned
    Οποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος διαθέτει νου, καταλαβαίνει

Απλά.

Senior Member
    Οποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος διαθέτει νου, καταλαβαίνει

Απλά.
    Δικο σου ή κλεμμενο?

Senior Member
    Ακολουθεί αντι-φεμινιστικό rant.

Ειλικρινά έχω σκυλοβαρεθεί τις ακρο-φεμινίστριες (radical feminists). Τα κάψατε τα σουτιέν σας και νικήσατε, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε. Δεν μαζεύετε τα (κρεμασμένα πλέον) βυζιά σας τώρα να μας αφήσετε εμάς τις υπόλοιπες μη υστερικές γυναίκες να χαρούμε όποιο ρόλο μας αρέσει; Ο πόλεμος τελείωσε, τα πρακτικά καταγράφησαν υπέρ σας και η νέα γενιά απολαμβάνει τα ίδια και απαράλλαχτα προνόμια που απολάμβαναν οι κακοί αυτοί εχθροί οι άνδρες. Δεν μπορείς να αλλάξεις θεωρίες με το ζόρι όμως, παίρνει χρόνο και για εμάς είναι αρκετό που έχουμε το νόμο με το μέρος μας... θέλει δε θέλει, η νοοτροπία των ανθρώπων θα ακολουθήσει με το ρυθμό της, είτε το θέλουμε είτε όχι. Εσείς συνεχίζετε τον πόλεμο για τα δικά σας συμφέροντα, και με δεδομένα βασισμένα σε εκχρονισμένες πρακτικές. Ο κόσμος άλλαξε, και όποιος έχει αρχίδια δεν είναι αυτομάτως εχθρός... καιρός να αλλάξετε και εσείς.

Οι ακρο-φεμινίστριες θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Αν ήταν πραγματικά υπέρμαχοι της ισότητας, θα διαλλαλούσαν το πολύ πιο πιασάρικο "ο κάθε άνθρωπος στο ρόλο που επιλέγει, γιατί έτσι ΘΕΛΕΙ" και θα είχαν και διπλάσια υποστήριξη, και όχι το "οι άνδρες κατείχαν κυρίαρχο ρόλο επί χιλιετίες, μας καταπίεζαν, μας στερούσαν δικαιώματα και δυνατότητες, πάμε να τους τα φάμε, γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ". Δεν είμαστε πλέον στο 1950 και δε μπορούμε να ζητάμε από τους άντρες και τη κοινωνία να πληρώνουν αναδρομικά. Λες και πριν την σεξουαλική επανάσταση οι γυναίκες δεν είχαν ποτέ τους οργασμό, ή οι άντρες τους διαλαλλούσαν στις 4 γωνίες του κόσμου. Έγινε η επανάσταση, το δηλώσαμε ότι πλέον οφείλουμε να θεωρούμαστε ίσες με τους άντρες γιατί απλούστατα μπορούμε... εμείς θα το αποδείξουμε, και θα πρέπει να δεχτούμε οτι ΝΑΙ δεν είμαστε παντοδύναμες. Διότι ούτε οι άντρες ήταν ποτέ παντοδύναμοι, αλλά δεν τους ακούς να μυξοκλαίνε για τα όσα δεν μπορούν να πετύχουν. Ξεκολλήστε με τον πόλεμο, η νέα γενιά απαιτεί ισότητα μέσω πράξεων και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Εάν ένας μέσος άντρας δεν πάρει μια προαγωγή, βρίζει και βράζει και παραιτείται ή επιμένει για την επόμενη φορά... μια μέση γυναίκα κάνει μήνυση για φυλετικές διακρίσεις. Σε ένα γραφείο οι περισσότεροι άντρες πειράζονται μεταξύ τους συνεχώς για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις χωρίς πολλά πολλά... οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται σεξουαλικά θυματοποιημένες. ΝΑΙ οι άντρες έχουν το προβάδισμα λόγω ιστορίας, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε τις μηχανές για να τους φτάσουμε; ΕΜΕΙΣ πρέπει να σκιστούμε, και όταν λέω εμείς εννοώ όσες γυναίκες τους απασχολεί τόσο μα τόσο πολύ να δείξουν ότι είναι ισάξιες των αντιστοίχων αντρών, γιατί εγώ δεν έχω καμιά σκασίλα. Και όσο και αν υποστηρίζω την κοινωνική πρόνοια, το θεωρώ απόλυτα φυσικό ως γυναίκα να χάνω χρήματα την περίοδο εγκυμοσύνης και φροντίδας του μωρού, γιατί δεν περιμένω η επιχείρηση να χαίρεται που χάνει όσα έσοδα επέφερα από τη δουλειά μου ή που καλύπτει τα έξοδά μου για μια επιλογή της δικής μου ζωής. Η ελεύθερη αγορά είναι άφυλη και απρόσωπη, και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Προσωπικά, κρίνοντας από το χάλι του κόσμου, δε θα ήθελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να θεωρούμαι ισάξια με οποιονδήποτε άντρα. Η αξία μου θέλω να κρίνεται ανάλογα με τη προσπάθειά μου και τον μέσο όρο, ανεξαρτήτως φύλου ή οποιασδήποτε άλλης διάκρισης που θα μου κερδίζει πόντους μόνο και μόνο για κάποια σωματικά μου χαρακτηριστικά. Τα ίδια άρθρα που προστατεύουν έναν άντρα προστατεύουν και μια γυναίκα, και εφόσον δεν υπάρχει αρνητική διάκριση προς το φύλο μου ΔΕ ΘΕΛΩ και καμία θετική. Ο κόσμος όμως δεν προοδεύει με τον ίδιο ρυθμό, και μόνο οι γυναίκες έχουν αυτή τη μανία να εξισορροπήσουν τις πλάστιγγες ανεξαρτήτως κοινωνικού κόστους εδώ και τώρα, με βομβαρδισμό συνειδήσεως που μπορεί μεν να είναι βάσιμος, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να τσαντίζει τους υπόλοιπους που δεν είναι σε ένα μόνιμο προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και καταλαβαίνουν πως αλλάζει ο κόσμος. ΑΥΤΑ τα γεγονότα, και όχι ο αριθμός των βιασμών, είναι που αδυνατούν να πείσουν την πλειοψηφεία (ανδρών και γυναικών) ότι οι γυναίκες δεν είναι το αδύναμο φύλο.*

Αν θέλεις να αποδείξεις ότι αξίζεις τα ίδια με κάποιον άλλο, δεν το κάνεις μέσω νομοθεσίας και παραπόνων αλλά μέσω σκληρής δουλειάς και επιμονής, και οι εποχές που οι εργοδότες σε πλήρωναν λιγότερο μόνο και μόνο επειδή είσαι γυναίκα έχουν περάσει, τουλάχιστον στον προοδευόμενο κόσμο. Αν θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τον μέσο άνθρωπο/άντρα, απόδειξέ το μπαίνοντας με τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση στο status quo και προσαρμόζοντας τον εαυτό και τη ζωή στις απαιτήσεις του... ΔΕΝ το κάνεις περιμένοντας να αλλάξει το status quo για να ικανοποιήσει τις δικές σου απαιτήσεις. Και φυσικά ΔΕΝ είναι όλες οι γυναίκες ικανές να το καταφέρουν, όπως δεν είναι και δεν ήταν ποτέ όλοι οι άντρες ικανοί για τους ίδιους ρόλους. TOUGH!

H νομοθεσία για τις κακοποιήσεις θα πρέπει να είναι ΑΦΥΛΗ και να προστατεύει το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άτομο και όχι το γυναικείο φύλο. Τα μισά από τα επιτεύγματα που λένε ότι έχουν καταφέρει οι φεμινίστριες ενδυναμώνουν τη διαμάχη ανάμεσα στα φύλα αντί να την γεφυρώνουν, γιατί και εγώ θα σπαζόμουν αν ήμουν άντρας και είχα 3 πτυχία αλλά τη δουλειά την κέρδιζε μέσω νομοθεσίας μια γυναίκα με τα μισά προσόντα απλά και μόνο λόγω του φύλου της. ΑΥΤΑ είναι που κάνουν τον κόσμο να θεωρεί ακόμα τη γυναίκα το αδύναμο φύλο.

*Στις έσχατες, άρρωστες αλλά δυστυχώς χιλιάδες περιπτώσεις ανά τον κόσμο, ο άντρας που θέλει να επιβληθεί μιας γυναίκας καταφεύγει στο βιασμό. Ο άντρας που θέλει να επιβληθεί ενός άντρα καταφεύγει στο φόνο... και "θέλουμε" να τους φτάσουμε; Είστε σίγουρες ότι δεν είχαμε προβάδισμα εξ αρχής ή ότι πραγματικά το θέλουμε γιατί είναι "καλύτερα";
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast