Results 31 to 40 of 40
-
17-06-2011, 10:06 #31
Παιδιά όταν βάζεις πάνω απ'όλα οποιοδήποτε "True Blood" πάνω από την σχέση σου τότε γιατί να έχεις σχέση...?Η σχέση είναι για να μοιράζεσαι πράγματα και σαφώς θα έχεις και στιγμές για τον εαυτό σου αλλά πάνω απ'όλα σεβασμός...
- 17-06-2011, 11:36 #32
υπαρχει ξερεις μια παγιδουλα στο να λεμε "δεν βαριεμαι ποτε τον συντροφο μου"
διοτι ειναι αλλο να το λεμε και να εννοουμε οτι χαιρομαστε καθε φορα που συναντιομαστε, εχουμε παντα ενδιαφεροντα πραγματα να πουμε, περναμε ΚΑΛΑ και ειναι και η παρεα μας και το σεξ στα ψηλοτερα επιπεδα
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ
οταν πισω απο αυτην την φρασουλα, κρυβεται η ανασφαλεια μας για εγκαταλειψη, η αναγκη μας για επιβεβαιωση, η αναγκη μας να ειμαστε συνεχως πανω στον σβερκο του φιλου μας και γενικοτερα η αδυναμια μας να ειμαστε αυθυπαρκτοι...
εισαι βεβαιη οτι οταν λες "δεν τον βαριεμαι", εννοεις την πρωτη περιπτωση?????
γιατι στην δευτερη περιπτωση, η κοπωση στην σχεση ειναι κοντα, το ιδιο και η στιγμη που θα κουρασουμε τον αλλο, θα μας νοιωσει βαρος και θα προσπαθησει να απαγκιστρωθει απο το κεφαλοκλειδωμα...
οσο για το "και φιλο κι εραστη" ειναι μια χαρα σκεψη, αλλα καθολου αγνη η μη αγνη...
ειναι απλα μια αναγκη σου να καλυψεις ολα τα συναισθηματικα σου κενα με αυτην την σχεση και μονο.
το θεμα ειναι οτι το παθος ειναι πολυ ευαισθητη ιστορια και φθειρεται με το παραμικρο. τρεφεται δε με το αγνωστο και την προσμονη.
οσο περισσοτερο εξοικειωνεσαι, τοσο φθεινει...
αν εισαι σε θεση να ρισκαρεις να χασεις το παθος σε οφελος της συντροφικοτητας, κανε τον και αδερφο και πατερα και κουμπαρο και οτι θελεις.
απλα μην εχεις στο μυαλο σου οτι αυτη η αντιμετωπιση ειναι η αγνη και αδολη, ενω η αντιμετωπιση της προσοχης και των ελαχιστων αποστασεων ειναι στρατηγικη...
για μενα η αντιμετωπιση "ολα μεσα" ειναι απλα η αντιμετωπιση της ανασφαλειας και της αναγκης να παρκαρουμε την υπαρξη μας πανω σε καποιον.
σκεψου το (χωρις το αλλοθι περι αγνοτητας)...
17-06-2011, 11:56 #33
έλα βρεε, αστειευόμουν για το τρου μπλαντ (χμμμ ή μήπως όχι?). βέβαια δεν ξέρω τι πάει να πει "πάνω από τη σχέση"?ή μάλλον τι εννοείς λέγοντας αυτό. ντάξει δε λέω ο άλλος να έχει ανάγκη κι εσύ να του λες "α, δεν μπορώ τώρα, έχω να δω ποδόσφαιρο", αλλά και το να μην δεις τον άλλο κάποιες φορές επειδή θες να κάνεις κάτι για σένα, δεν σημαίνει ότι δεν τον σέβεσαι.
17-06-2011, 11:58 #34
17-06-2011, 12:02 #35
Remedy ισχύει το πρώτο..Επίσης δεν είναι θέμα ανασφάλειας το οτί πιστεύω οτί η συντροφικότητα περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία..Γιατί είσαι τόσο αντίθετος με αυτό? Το θεωρείς τόσο αδύνατο? Το έχω δει να συμβαίνει και το θεωρώ σαν η ιδανική σχέση για μένα! Για ποιές ανασφάλειες μιλάς?
17-06-2011, 12:07 #36
γυναικα ειμαι καλε :Ρ
οχι, καθολου αντιθετη δεν ειμαι.
απλα σου εφιστω την προσοχη στο να ξερουμε για τι ακριβως μιλαμε.
γιατι συνηθιζουμε να μιλαμε με τα ιδια λογια για εντελως διαφορετικες καταστασεις.
λεμε ολοι "τον αγαπω , θελω να βρισκομαστε"
και αλλες εννοουμε οτι περναμε τελεια και τον λαχταρουμε, ενω αλλες εννοουμε οτι μας καλυπτει τις ανασφαλειες μας και δεν μπορουμε να μεινουμε ουτε τριωρο χωρις να μας αποδειξει οτι ασχολειται μονο μαζι μας..
και σου ειπα και το παραδειγμα, στην αρχη του ποστ σου.
εγω ποτε δεν θα θεωρουσα δειγμα αδιαφοριας το να μην παρει αμεσως εμενα τηλεφωνο μολις βγηκε για λιγο απ το γραφειο του.
αυτο το θεωρω αναγκη επιβεβαιωσης μεσα στην σχεση και διαθεση επιβολης (ελεγχου) ...
17-06-2011, 12:10 #37
17-06-2011, 12:15 #38
Remedy χαχαχα συγνώμη!πλάκα είχε! Συμφωνώ αλλά δεν θέλω να μένω μα κάποιον λόγω ανασφάλειας..προτιμώ να μείνω μόνη και να λύσω τα θεματάκια μου παρά να είμαι κάπου και να πληγώσω εγώ η ίδια τον εαυτό μου...Πες έναν άνθρωπο που δεν έχει ανασφάλειες και δεν τα βγάζει στη σχέση του! Επίσης όσο για το ότι δεν με πήρε κατευθείαν το ανέφερα λόγω αλλάγης της συμπεριφοράς του που δεν είναι μόνο σε αυτό το σημείο αλλά και σε άλλα...όλα αυτά εντελώς απότομα και ήταν και πολύ σύντομα! πως είναι δυνατόν να μην κλονιστώ?
17-06-2011, 12:22 #39
ετσι.
τωρα συμφωνουμε απολυτα.
φυσικα ολοι εχουμε ανασφαλειες και καποια στιγμη θα τις βγαλουμε στην σχεση μας.
απλα αυτο που λεω ειναι να ειμαστε συνειδητοποιημενοι γι αυτο, και να αποφευγουμε να το κανουμε και οταν το κανουμε, να ξερουμε περι τινος προκειται και να μην βαυκαλιζομαστε οτι ειναι ερωτας και παθος.
να μπορουμε να τα ξεχωρισουμε απο την αναγκη μας να φορτωθουμε σε καποιον.
ναι, ειχες δικιο ν ανησυχησεις αν προκειται για αποτομη αλλαγη.
17-06-2011, 12:35 #40
Remedy, φυσικά τα σκέφτομαι αυτά και δεν θέλω να μπλέκω με τις ανασφάλειές μου..Ξέρω γιατί είμαι με κάποιον και όχι με τον οποιδήποτε. Είμαι επιλεκτική! άσχετα αν τελικά δεν ταιράξαμε σαν χαρακτήρες με τους πρώην ή απλά αράξανε σε αυτό που είδανε σε μένα..Τις ανάγκες προσπαθώ να τις καλύπτω εγώ η ίδια πρώτα. Από εκεί και πέρα θέλω από τον φίλο ή σύντροφό μου να είναι κοντά μου εκεί που πρέπει δλδ να με νοιάζεται και να μην αδιαφορεί σε γενικές γραμμές..δεν έγινε και τπτ αν το κάνει κάποια στιγμή..Θέλω ο άλλος να είναι ελεύθερος να εκφράζεται όπως νιώθει δεν θέλω να καταπιέζω κανέναν...θέλω να είμαι λογική και να μην παρασέρνομαι από παράλογα πράγματα!