ξυλοδαρμος γυναικων - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Senior Member
    τα νευρα μου.........σημερα ημουν με τη μαμα μου,ο αλλος δεν εχει φυγει απο το σπιτι αλλα δεν καλομιλαν....
    δεν τη βλεπω να κανει κανενα βημα να ξεκολλησει της ειπα οτι ολα αυτα δεν τα αντεχω αλλο κ δεν δεχομαι να μενει σε μια σχεση που να τραβαει οτι τραβαει κ προπαντον ο μικρος δε φταιει της ειπα οτι πρεπει να φυγει μου ειπε οτι το ξερει αλλα θελει να του δωση ακομα μια ευκαιρια εκε πραγματικα νευριασα δεν μπορει να βαλει μυαλο ναι μεν ξερει ποιο ειναι το σωστο ξερει οτι ολα αυτα δεν ειναι καλα για τα παιδια ομως δεν λεει να κανει κατι...αισθανομαι οτι αλλη μια φορα μας ξεσηκοσε για το τιποτα....δεν ξερω τι να κανω...της ειπα οτι θα τον κταγγειλω κ μου ελεγε να μη το κανω ε στο τελος της ειπα οτι ειναι τρελη...

Senior Member
    Όλες οι καταπιεσμένες γυναίκες τα ίδια λένε. Ίσως να φταίει και ο τόπος που ζέιτε. Η Κρήτη απ' ότι ξέρω διακατέχεται ακόμα από τον παλιό συντηρητισμό και την τρομοκρατία απέναντι στις γυναίκες. Ότι και να της πεις δεν θα έχει αποτέλεσμα απ' ότι βλέπω γιατί είναι βαθιά τρομοκρατημένη. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μιλήσεις εσύ σ' έναν ειδικό για να σε καθοδηγήσει για το πως μπορείς να την επηρεάσεις. Ξέρω είναι δύσκολο, έχεις και 'συ τις δικές σου σκοτούρες αλλά μόνο έτσι μπορείς να την βοηθήσεις και να βοηθήσεις και το μικρό σου αδελφάκι.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Όλες οι καταπιεσμένες γυναίκες τα ίδια λένε. Ίσως να φταίει και ο τόπος που ζέιτε. Η Κρήτη απ' ότι ξέρω διακατέχεται ακόμα από τον παλιό συντηρητισμό και την τρομοκρατία απέναντι στις γυναίκες. Ότι και να της πεις δεν θα έχει αποτέλεσμα απ' ότι βλέπω γιατί είναι βαθιά τρομοκρατημένη. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μιλήσεις εσύ σ' έναν ειδικό για να σε καθοδηγήσει για το πως μπορείς να την επηρεάσεις. Ξέρω είναι δύσκολο, έχεις και 'συ τις δικές σου σκοτούρες αλλά μόνο έτσι μπορείς να την βοηθήσεις και να βοηθήσεις και το μικρό σου αδελφάκι.
    ευχαριστω...θα το κανω δεν βρεισκω αλλη λυση...

Senior Member
    Θα χρειαστεί να νιώσει πρώτα η ίδια πως μπορεί να μην τον "χρειάζεται" αυτόν τον τύπο πια. Και αυτό μπορεί να γίνει αλλά ίσως αργήσει πάνω απ'ό,τι θέλετε όσοι την αγαπάτε και νοιάζεστε. Πρώτη προυπόθεση είναι να απελπιστεί πως θα αλλάξει εκείνος, άρα να φάει τόσα χαστούκια από την πραγματικότητα, μεταφορικά χρησιμοποιώ τη λέξη, που να πάψει να έχει προσδοκίες. Δεύτερη προυπόθεση είναι να μην έχει μόνο απελπιστεί από την προσδοκία, αλλά να έχει απελπιστεί και από την ίδια της την παραμονή στην μη αντίδραση, ή αν θες στην παθητική αντίδραση, άρα και να κουραστεί όχι μόνο από τον άλλον και τα τριπάκια του, αλλά και από την ίδια και τα τριπάκια της.

Πραγματικά λυπάμαι για την απογοήτευσή σου, τη δική της παραμονή, και τις επιπτώσεις κυρίως στο παιδί αυτό, τον πιο αδύναμο κρίκο της υπόθεσης.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by ram View Post
    τα νευρα μου.........σημερα ημουν με τη μαμα μου,ο αλλος δεν εχει φυγει απο το σπιτι αλλα δεν καλομιλαν....
    δεν τη βλεπω να κανει κανενα βημα να ξεκολλησει της ειπα οτι ολα αυτα δεν τα αντεχω αλλο κ δεν δεχομαι να μενει σε μια σχεση που να τραβαει οτι τραβαει κ προπαντον ο μικρος δε φταιει της ειπα οτι πρεπει να φυγει μου ειπε οτι το ξερει αλλα θελει να του δωση ακομα μια ευκαιρια εκε πραγματικα νευριασα δεν μπορει να βαλει μυαλο ναι μεν ξερει ποιο ειναι το σωστο ξερει οτι ολα αυτα δεν ειναι καλα για τα παιδια ομως δεν λεει να κανει κατι...αισθανομαι οτι αλλη μια φορα μας ξεσηκοσε για το τιποτα....δεν ξερω τι να κανω...της ειπα οτι θα τον κταγγειλω κ μου ελεγε να μη το κανω ε στο τελος της ειπα οτι ειναι τρελη...
    ξερεις κατι?
    μπορει η μητερα σου να μην εχει κουραγιο/ δυναμη/ θαρρος πες το οπως θες, να φυγει απ τον βασανιστη της
    ΟΦΕΙΛΕΙ ομως, να βρει το θαρρος να προστατεψει το ανηλικο παιδι της...
    ειναι ο κηδεμονας του, εχει την ευθυνη του, πρεπει να το καταλαβει αυτο!!!
    μπορει το @ να ειναι ο πατερας του, αλλα η μητερα του το εκθετει σε αυτον τον συνεχη κινδυνο και το αφηνει να μεγαλωνει σε εμμεση και αμεση βια, να κινδυνευει καθιημερινα και να προσλαμβανει τετοια προτυπα για πατερα και μανα...

πραγματικα, δεν ξερω ποιος κανει το μεγαλυτερο εγκλημα απεναντι στο παιδι..
    λυπαμαι πολυ γι αυτο..
    προσπαθησε να το σωσεις

Senior Member
    ραμ, μπορεις να παρεις εσυ τηλ καποια απο αυτες τις υπηρεσιες για κακοποιημενες γυναικες που σου δωσαν τα αλλα μελη, κ να τους περιγραψεις το προβλημα, οτι δεν αφορα εσενα αμεσα, αλλα αφορα πολυ δικους σου ανθρωπους που τους νοιαζεσαι, τη μητερα σου κ τα ανηλικα αδερφια σου κ να ζητησεις καθοδηγηση για το τι θα μπορουσες να κανεις κ πώς θα μπορουσες να αντιμετωπισεις το θεμα με οσο το δυνατον πιο λεπτους χειρισμους.

λυπαμαι που η μητερα σου ειναι ψυχικα τοσο μπλεγμενη στην κατασταση κ τοσο αδυναμη να ζητησει βοηθεια κ να διωξει αυτον τον ανθρωπο απο διπλα της. ισως ειναι "δικαιωμα" της (ή πιο σωστα, αδυναμια της) να μην σεβεται κ να κακομεταχειριζεται ετσι τον εαυτο της, αλλα δεν ειναι δικαιωμα της να παρεχει στα παιδια της ενα περιβαλλον, οπου τα βαρανε κ οπου παιρνουν τετοια προτυπα ανατροφης. αυριο ο αδερφος σου πιθανον να ειναι ενας νεαρος που ηταν κακοποιημενος στην παιδικη του ηλικια κ για να εκφρασει τον πονο του θα βαραει αλλους. ο,τι κανει δηλ κ ο πατριος σου, απο ο,τι μας λες. ηταν ενα παιδι που το βαραγανε κ τωρα βαραει τη μητερα σου.

Quote Originally Posted by Lou! View Post

. ισως ειναι "δικαιωμα" της (ή πιο σωστα, αδυναμια της) να μην σεβεται κ να κακομεταχειριζεται ετσι τον εαυτο της
    αυτό ήταν κάτι που ήθελα να γράψω από την αρχή, αλλά δεν ήθελα να πυροδοτήσω το θέμα.
    δυστυχώς για άλλη μια φορά πείστηκα, πως οι άνθρωποι που αφήνονται να κακοποιηθούν, πρώτα απ' όλα φταίνε οι ίδιοι και όχι ο θύτης.
    Όσα προβλήματα και να έχει κάποιος, όσο και να εξαρτάται από αυτόν που τον κακοποιεί, αν θέλει πραγματικά να φύγει, θα γυρίσει τούμπα τον κόσμο και θα το κάνει, ειδικά όταν μαζί με αυτόν κακοποιείται και ένα παιδάκι πέντε χρονών, έρμαιο στα χέρια δυο θυτών: του προβληματικού πατέρα και της ανοχικής μητέρας.
    Ραμ συγνώμη αν σε πληγώνω, αλλά έτσι είναι. Η μητέρα σου δεν θέλει να φύγει από αυτόν τον άνθρωπο ότι και να λέει. Το μόνο που ελπίζει είναι ΜΗΠΩΣ αυτος αλλάξει, πράγμα σχεδόν αδύνατο, εκτός και αν στην κρήτη κυκλοφορεί καμιά κινητή μονάδα λοβοτομής.
    Η γνώμη είναι να της το πεις κατάμουτρα μήπως τουλάχιστον κλονισθεί με το θέμα του παιδιού της.

Senior Member
    το ξερω θεοφανια μου της τα χω πει αλλα τιποτα.......κ εγω εχω προβληματα με τον αντρα μου αλλα τουλαχιστων σαν πατερας ειναι αψωγος ο καλυτερος κ η μικρη τον λατρευει τελικα καλυτερα ενας αντρας χασικλης κπουτανιαρης αλλα σωστος γονιος παρα ενας αντρας μπεκρης κ μαλκας που δερνρει κ βριζει τα παιδια του κ τη γυναικα του....αυτο καταλαβα

Senior Member
    Ελπίζω να μην είναι σοβαρά τα προβλήματα που έχεις με τον άντρα σου για να καταφέρεις ν' αντεπεξέλθεις.

Senior Member
    εχω γραψει πολλα θεματα γι'αυτο τωρα εχει στρωσει καπος ελπιζω κ θελω να πιστευω οτι καταλαβε οτι αυτη τη φορα δεν αστιευομουν ημουν ετοιμη να φυγω απο τοτε ειναι αλλος ανθρωπος αλλα πραγματικα ειμαι αποφασισμενη αν ξαναγινει κατι να φυγω για πρωτη φορα ειμαι πολυ σιγουρη για μενα κ προσεχω τον εαυτο μου ασχολουμε με μενα κ νιοθω καλα

Senior Member
    Καλά κάνεις. Έχεις και παιδάκι; Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό.

Senior Member
    ναι μια κορουλα 3 ετων σε ενα μηνα

Senior Member
    άντε ρε, να την χαίρεσαι! :)

Senior Member
    ευχαριστωω.....

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234