ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Banned

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

Γιατι οι αγανακτισμενοι ειναι μονο αγανακτισμενοι για τα οικονομικα μετρα και τους κακους πολιτικους που και καλα αυτοι φταινει για ολα και δεν ειναι αγανακτισμενοι με ολα αυτα τα σκουπιδια που ειναι πεταμενα στους δρομους και κανουν να μοιαζει η Αθηνα χωματερη; Γιατι δεν αγανακτουν με τα χαλια της πολης τους που ειναι η πιο βρωμικη της Ευρωπης;

Y a mucha honra
    Stefanos la del barrio soy...

Senior Member
    Καλημέρα Στέφανε, ωραίο το θέμα σου. Νομίζω πως αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε λαός πολύ ατομιστικός και δεν ενδιαφερόμαστε για το τι συμβαίνει έξω από την πόρτα μας. Το σπίτι μας μπορεί να είναι πεντακάθαρο αλλά ο δρόμος απ' έξω θα ΄ναι πάντα μες το χάλι. Και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μας ελαττώματα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Στεφανεεεε !!!!! Ιουυ !!!!! Που χαθηκες εσυ βρε ???? :)

Ρε ξες τι μ αρεσει σε σενα, στα θεματα που ανοιγεις ο τροπος με τον οποιο αντιμετωπιζεις το προβλημα σου κ το χιουμορ σου !!! Μπραβο ρε συ ειναι πολυ θετικο αυτο για να προχωρησεις!!!

Κανονικα οι αγανακτισμενοι ειναι αγανακτισμενοι οχι μονο για τα της οικονομιας αλλα για ολα γενικοτερα τα κακως κειμενα κ τα σκατα της ελλαδας... αφου ολοι οι τομεις ρε συ μπαζουν απο παντου....

Ρε συ να σε ρωτησω κ κατι αλλο αυτο που γραφεις καθε φορα στο τελος ενος ποστ σου "Y a mucha honra
    Stefanos la del barrio soy..." τι γλωσσα ειναι κ τι σημαινει οεο ???? Εγω μονο το "Stefanos" καταλαβαινω...!!!!! :)
    Last edited by Lacrymosa; 19-06-2011 at 13:13.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    άχου! Είναι το παιδί που μαζεύει χαρτάκια; Τώρα το κατάλαβα!!! Ρε Στέφανε όντως έχεις εκπληκτικό χιούμορ! ;)

Senior Member
    Ναι !!!! Αυτο ειναι !!! Ρε συ εχει γαματο χιουμορ κ ειναι γαματο παιδι, εγω τον παω παρα πολυ !!! κ πιστευω το χιουμορ θα τον βοηθησει αρκετα στην επιλυση του θεματος του !!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ναι όντως!! :) :)

Banned
    εγω δε τους μπορω αυτους τους αγανακτησμενους, μονο τα λεφτα τους νοιαζουνε, που στην ουσια κι αυτα χαρτακια ειναι και καιγονται το ιδιο με τα αλλα. εγω ειμαι αγανακτησμενος με το ΜΝΗΜΑ που μου στησανε...

Senior Member
    κενο, οταν αυτη τη στιγμή στην ελλαδα υπάρχουν εκατονταδες νοικοκυριά με κομμενο ρεύμα κ οι " πολιτικοί " της ελλλαδας την ξεπούλησαν στα 3 μεγαλυτερα τραστ του κοσμου
    τί θέλεις να κάνουν ?

να πετάξουν από τη χαρά τους?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    να πεταξουν μολοτωφ στη βουλη, και να παρουν το νομο στα χερια τους. να καψουν κανα μπατσο, να καψουν κανα πολιτικο, μπας και αλλαξει πραγματικα κατι. αμα το κανουν αυτο, κι εγω μαζι τους θα ειμαι. ομως 20 μερες τωρα, απλα κατασκηνωσαν ειρηνικα. ε τι καταλαβαν ?

Senior Member
    δν είμαι σε θεση να γνωρίζω αν τωρα πια έχουμε τη δυνάτοτητα να κάνουμε κάτι για να καλυτερέψουμε τα οικονομικα αυτής της χώρας.
    η βουλή σαν κτίριο εξωτερικά ποτέ δν μου άρεσε, οι πολιτικοί είναι για να τους παίρνεις ακόμη κ αυτά που κληρονόμησαν ( οχι μονο αυτά που τσεπωσαν ).
    είδα πάντως κ τους αναρχικούς που άφησαν ένα καρο μπάτσους ανάμεσα τους κ τη στάση τους.
    μέχρι τοτε ήμουν υπέρ τους.
    τώρα τους σιχάθηκα κ αυτούς.
    απογοητεύτηκα.

ότι ακριβώς έκαναν εκείνο το δεκέμβρη.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    να πεταξουν μολοτωφ στη βουλη, και να παρουν το νομο στα χερια τους. να καψουν κανα μπατσο, να καψουν κανα πολιτικο, μπας και αλλαξει πραγματικα κατι. αμα το κανουν αυτο, κι εγω μαζι τους θα ειμαι. ομως 20 μερες τωρα, απλα κατασκηνωσαν ειρηνικα. ε τι καταλαβαν ?
    Μια μολότωφ δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Όχι στους μπάτσους γιατί αυτοί είναι κατευθυνόμενοι από τους πολιτικούς και οι πολιτικοί κατευθυνόμενοι από τα μεγάλα συμφέροντα. Εκεί πρέπει να πέσουν πολλές μολότωφ. Για να σπάσει η αλυσίδα της διαφθοράς στην ρίζα της. Πάντως το ξύλο που έφαγε ο Χατζιδάκης μ' άρεσε πολύ.

Banned
    οχι στους μπατσους αλλα αυτοι εκει εξω σου σπανε τα ποδια. οχι στους ελληνες πολιτικους αλλα αυτοι δινουν τις διαταγες και γαμιεται η χωρα. οχι στα μεγαλα συμφεροντα αλλα αυτα κουμανταρουν την Ευρωπη. οχι στην Αμερικη αλλα αυτη ελεγχει το πλανητη. βγηκαμε στο διαστημα και φτασαμε σε αλλο κοσμο. μας φταινε οι εξωγηινοι, τα ερπετοειδη που παιρνουν μορφη ανθρωπων! το θεμα μοιαζει πυραμιδα, αμα δε ξεκινησεις απ'τη βαση, πως θα φτασεις στη κορυφη ? στη πορεια πριν φτασεις τη βαση, θα δεις οτι μονοι μας μαλλον βγαζουμε τα ματια μας περισσοτερο απ'οτι μας τα βγαζουν οι αλλοι...

Quote Originally Posted by arktos View Post
    δν είμαι σε θεση να γνωρίζω αν τωρα πια έχουμε τη δυνάτοτητα να κάνουμε κάτι για να καλυτερέψουμε τα οικονομικα αυτής της χώρας.
    δεν εχουμε. και απ'το ευρω να φυγουμε, δε θα πρεπει να ξεχρεωσουμε ? ειναι καταδικασμενη η Ελλαδα να χρωσταει μια ζωη. παει καταστραφηκε.

α και μια μολοτωφ δεν αρκει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οχι στους μπατσους αλλα αυτοι εκει εξω σου σπανε τα ποδια. οχι στους ελληνες πολιτικους αλλα αυτοι δινουν τις διαταγες και γαμιεται η χωρα. οχι στα μεγαλα συμφεροντα αλλα αυτα κουμανταρουν την Ευρωπη. οχι στην Αμερικη αλλα αυτη ελεγχει το πλανητη. βγηκαμε στο διαστημα και φτασαμε σε αλλο κοσμο. μας φταινε οι εξωγηινοι, τα ερπετοειδη που παιρνουν μορφη ανθρωπων! το θεμα μοιαζει πυραμιδα, αμα δε ξεκινησεις απ'τη βαση, πως θα φτασεις στη κορυφη ? στη πορεια πριν φτασεις τη βαση, θα δεις οτι μονοι μας μαλλον βγαζουμε τα ματια μας περισσοτερο απ'οτι μας τα βγαζουν οι αλλοι...

δεν εχουμε. και απ'το ευρω να φυγουμε, δε θα πρεπει να ξεχρεωσουμε ? ειναι καταδικασμενη η Ελλαδα να χρωσταει μια ζωη. παει καταστραφηκε.

α και μια μολοτωφ δεν αρκει...
    Αυτό εννοούσα όταν σου έλεγα ότι είσαι καθρέφτης της Ελλάδας. Και το ίδιο κάνουμε όλοι. Γενικότερα είμαι κατά της βίας αλλά άμα είναι να ρίξω μολότωφ, δεν θα την ρίξω στον αστυνομικό που ίσως να είναι νέο παιδί σαν εσένα και εμένα και προσπαθεί να ζήσει την οικογένεια του. (ασχέτως αν μέσα σ' αυτούς υπάρχουν πολλά χαφιεδόμουτρα)

Banned
    Ευχαριστω για οσους μου ειπαν καλα λογια.
    Οσον αφορα τα αλλα, σοβαρολογειτε οταν λετε να πεταξουν μολοτωφ, να καψουν τους πολιτικους και τους μπατσους και ολα αυτα; Ειναι δυνατον; Δηλαδη η βια ειναι η λυση; Ή η λια ειναι η βισση; (πλακα κανω). Παντως αυτα που λετε ειναι απαραδεκτα. Και αυτο που λεει καποιος οτι χαρηκε που δειρανε τον Χατζιδακη ειναι επισης απαραδεκτο. Δεν πιστευω οτι φταινε μονο οι πολιτικοι για την κακη οικονομικη κατασταση της χωρας.
    Gypsy Cello συμφωνω με αυτο που λες στην αρχη, οτι ειμαστε ατομικιστες.
    Καμια φορα νομιζω οτι οι νεοελληνες νοιαζονται μοναχα για την τσεπη τους.
    Οσο για το "y a mucha honra Stefanos la del barrio soy" ειναι ισπανικα και σημαινει "και με μεγαλη μου τιμη ειμαι ο Στεφανος της γειτονιας".
    Μα καλα Μαρια της γειτονιας δε βλεπατε;

Senior Member
    Thanks Stefanos! Έχεις αγάπη για Ισπανία;

Page 1 of 2 12 LastLast