Αδυνατώ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 89

Thread: Αδυνατώ

Senior Member
    γιατι μπορει και να με δεις στον υπνο σου και να σ αρεσω! :p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    γιατι μπορει και να με δεις στον υπνο σου και να σ αρεσω! :p

αναλόγως το ροζ, αν είναι περικεφαλαία, δύσκολο...:ρ

Senior Member
    με εχει πιασει πανικος γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα ενα ποπ κορν και 3 κρουασανακια σοκολατα τι θα κανω!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    δεν ξερω αν ειμαι ευαισθητη ισως περναω περιοδο περιεργη. πχ με επιασε και η κριση πανικου, τωρα αυτο, ενω ολα ηταν σχετικα οκ. ειχα τις ανασφαλειες μ αλλα το ελεγχα καπως. τωρα δν ξερω γτ....αδιαθετησα παρασκευη, μεχρι τοτε ημουνα ενταξει. αν ειναι λογω αυτου, υπαρχει περιπτωση να με επιασε μετα την περιοδο κριση προ περιοδου?

επισης με το νερο δν μπορω να πινω 2 λιτρα την μερα το εκανα παλια αλλα εχω θεμα και με 1 και μονο ποτηρι κατουραω 5 φορες....οποτε αμα πιω τοσο δεν μπορω να σταθω η να παω πουθενα αν δν εχει τουαλετα διπλα
    ΚΑΚΩΣ δεν πίνεις νερό.Όταν δεν πίνουμε νερό συρρικνώνονται κάποια εσωτερικά μας όργανα με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί ο οργανισμός. Δεν κάνουμε καύσεις ακόμα και αν τρώμε λίγο,πρηζόμαστε, κατουράμε πιο εύκολα γτ στερούμαι από το σώμα μας να καθαρισει τις τοξίνες που έχουμε και που το έχει ανάγκη το ίδιο το σώμα μας..Ενδείξείς? τα κίτρινα ούρα μας μας το μαρτυρούν. Όταν πίνουμε συχνά νερό το σώμα μας καθαρίζεται και ένδειξη είναι τα λευκά ούρα μας.Γι αυτό και όταν πίνουμε 1 ποτήρι πηγαίνουμε συχνα τουαλέτα λόγω αυτής της ανάγκης(να αποβάλλει τις τοξίνες). Όταν μάθουμε να πίνουμε νερό δεν θα πηγαίνουμε τόσο συχνά στην τουαλέτα. Επίσης εκτός από την υγεία μας έχουμε και την αισθητική...όταν δεν πίνουμε νερό έχουμε πρόωρη γύρανση και κυτταρίτιδα. Όταν πίνουμε νερό το δέρμα μας είναι λαμπερό και καθαρό και έχουμε καλύτερη μυρωδιά. Επίσης έχουμε καλύτερη διάθεση γιατί αναζωογόνονται τα κύτταρά μας..Μήπως λοιπόν πρέπει να το ξανασκεφτείς?

Senior Member
    με εχει πιασει πανικος γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα ενα ποπ κορν και 3 κρουασανακια σοκολατα τι θα κανω!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    συγκεντρωσουυυυυυυ

Senior Member
    Έχεις καταλάβει οτί δεν τρέφεσαι σωστά? ο οργανισμός είχε ανάγκη τα κρουασανάκια και κάθε φορά αυτό θα γίνεται...Πρέπει να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες! Το άγχος σου επίσης δημιουργεί τάση για φαγητό..

Με το νερό όλοι έχουμε πρόβλημα, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να πίνουμε μέχρι να βγάλουμε λέπια, δυστυχώς.
    Είναι το καλύτερο φάρμακο για ολα, (με κάλυψε η Χριστίνα σε αυτό).
    Άσε που άμα το συνηθίσεις θα σου λείπει μετά, θα το ζητάει ο οργανισμός σου. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι πανεύκολο.
    Πέτα και δυο λεμονάκια μέσα και θα είναι μια χαρά. Σε άλλη περιπτωση πάρε περιέ, βάλε λεμόνια και παγάκια και πίνε συνέχεια. Θα σου φαίνεται σα να πίνεις αναψυκτικό.

Senior Member
    θελω να πεθανω

Senior Member
    βασικα να λεμε και την αλη8εια ο οργανισμος δεν χρειαζεται τ κρουασανακια αλλα ενα κομματακι σοκολατα μαυρη κατα προτιμηση το χρειαζεται.αμα σε βοη8αει να το δεις και ετσι για το νερο, το νερο αδυνατιζει και κανει ωραια επιδερμιδα..γυμναστικη κανεις?

Senior Member
    γτ 8ελεις να πε8ανεις?

Senior Member
    δεν κανω πια εχω μηνες να παω ειναι πρακτικος αδυνατο σχολαω 7-8 και κανω 1 ωρα να φτασω με συγκοινωνιες τις οποιες περιμενω κιολας μεχρι το γυμναστηριο οπου πρεπει να αλλαξω ρουχα να κανω 1 ωρα γυμναστικη οπως εκανα και μετα να περιμενω παλι συγκοινωνια να παω σπιτι μου δλδ φτανω σπιτι μ 10 το βραδυ απο τις 9.30 το πρωι που φευγω ειναι πολυ ψθχοφθορο και κουραστικο και επισης προσπαθω ομως αντιθετα να πηγαινω με τα ποδια απο σταθμο δουλεια 25 λεπτα περπατημα πρωι και απογευμα απο δουλεια σταθμο 25 λεπτα το απογευμα. δεν μπορω να κανω κατι αλλο δεν γινεται ειναι τοσο ψυχοφθορο και αγχωτικο και δεν γινεται ειναι δωρο αδωρο να παω 2 φορες την βδομ γυμναστηριο αφου τις αλλες μερες εχω αλλα πραγματα να κανω να δω φιλους να δω γκομενο να κατσω κ 2 μερες σπιτι μ να ξεκουραστω δεν ειναι δλδ οτι σχολαω στις 5 κ εχω ωρα να παω γυμναστηριο και να γυρισω 7 σπιτι μ κ να χω χρονο να παω κ για ενα καφε μετα ανετα η να κανω αλλες δουλειες μ!

Senior Member
    θελω να πεθανω επειδη με εχει πιασει πεισμα και κριση δεν θελω να μιλησω με κανεναν και αναγκαζομαι να δουλεψω τωρα σε αυτη τη κατασταση και μονο εδω θελω να μιλαω σε σας μεσα στο φορουμ

Senior Member
    και εγω απο σημερα τα μεσανυχτα εχω μπαστακω8ει εδω περα γιατι νιω8ω οτι εδω με καταλαβαινουν.μπορεις να κανεις και κατι σπιτι απο γυμναστικη η οταν εχεις ταση υπερφαγιας(δεν ξερω αν εχεις) πανε και τρεξε το τετραγωνο.συχνα μικρα γευματα εχεις δοκιμασει να τρως?τι δουλεια κανεις και κα8εσαι τοσες ωρες?

Senior Member
    τρωω φρουτα 5-6 μες στην μερα. και σαλατα με λιγο κρεας για μεσημεριανο. αλλα με αγχωνουν τα 3 βραδυνα το βραδυ

δουλευω admin assistant σε εταιρεια πετρελαιων broker. απλα δεν ειναι διπλα μ ειναι κεντρο πειραια κινηση και κακο και χαμος......μου παιρνει ωρα να παω και να γυρισω

Senior Member
    δν εχω ιδεα τι ειναι αλλα καλο ακουγεται :P (στ περιπτωση που εχεις νικιασει σπιτι μπορεις να αλλαξεις) τι ενοεις 3 βραδινα??απογευματινο και βραδυνο παει μετα.μετα τις 8 για ν μην βαζεις δεν εχει λενε..

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast