Results 46 to 54 of 54
Thread: Ερωτική επιθυμία
-
22-06-2011, 02:49 #46
!!! Πιστεύεις πως θα κάνεις την επαγγελματία να τελειώσει? !!! Και πολύ περισσότερο πιστεύεις πως αυτή θέλει να τελειώσει? !!! Εχεις ιδέα πόσα "ραντεβού" κάνει στην βάρδια της μια pro που δουλεύει σε σπίτι? Πόσα νομίζεις?
Επιπλέον, εγώ αναφέρθηκα στον ερωτισμό, όχι σε πληρωμένη ξεπέτα! (Φαντάζομαι οτι δεν έχεις στο μυαλό σου High-Priced Call Girls στην αναφορά σου σε πουτάνες)
- 22-06-2011, 03:04 #47
απο 10αρια και πανω, αμα εχει περαση. αν και δε μιλησα γι'αυτες που ρχονται σπιτι, αλλα αυτες που ειναι σε μπουρδελα. εσυ πιστευεις ενδιαφερομαι να κανω επαγγελματια να τελειωσει ? οταν την πληρωνω και τη χρησιμοποιω απλα για να ικανοποιησω τα γουστα μου ?
εκανες quote ξεχωριστα μια προταση, χωρις να διαβασεις το υπολοιπο που ειχα γραψει ΠΡΙΝ. το κοιταζουμε μονο τη παρτυ μας το εγραψα σε τετοιες περιπτωσεις, σεξ που ειναι απλα για δικη μας ικανοποιηση, ΟΧΙ οταν υπαρχουν κι αλλα συναισθηματα μεσα και ενδιαφερομαστε για τη κοπελα. next time πρωτου χαρακτηρισεις καποιον και προσπαθησεις να τον μειωσεις παιζωντας το ειδικος σεξολογος/σεξομηχανη, πλζ διαβαζε ΟΛΑ οσα εχει γραψει...
καλο βραδυ.
22-06-2011, 03:52 #48
Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά! (Αν μπορούν να μπουν)
1. Οταν μιλάμε για pro που δουλεύει σε σπίτι, μιλάμε για μπουρδέλο
2. Δεν κρατάνε ποτέ σε σπίτι, κάποια που κάνει κάτω από 50 (πενήντα) ραντεβού την ημέρα
3. Εσύ ανέφερες το "να τελειώσεις πριν τελειώσει η *******". Πάνω σ' αυτό τοποθετήθηκα.
4. Οποιος πάει σε κοινό μπουρδέλο, ΔΕΝ πληρώνει για να ικανοποιήσει τα γούστα του! Συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθεί.
5. Το σεξ, δεν είναι απαραίτητα συνυφασμένο με συναισθήματα. Ακόμα και στο σεξ που έχει ως στόχο μόνο την εγκεφαλική και σωματική ηδονή, χωρίς καμία συναισθηματική εμπλοκή, πιστεύω πως πρέπει να ισχύει η θέληση για προσφορά απόλαυσης και από τα δύο μέρη*, με το κύρίαρχο βάρος γι' αυτό να πέφτει στον άντρα.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ "ΠΡΕΠΕΙ" να σ' ενδιαφέρει μόνο η ικανοποίηση κάποιας που αγαπάς, αλλά η ευχαρίστηση κάθε ερωτικής σου παρτενέρ/συντρόφου. Αυτό θα σημαίνει ότι περάσατε και οι δυο ΚΑΛΑ. (Η τοποθέτηση μου αφορά το ΓΕΝΙΚΑ και όχι το προσωπικά)
6. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ?!!! ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΩ?!!! Αν ναι (?), κάνεις λάθος. Μ ε γ ά λ ο!
Καλό βράδυ επίσης
*Μόνο ο σαδιστής ικανοποιείται από την μη απόλαυση του/της παρτενέρ του. Και σαδιστής δεν είναι μόνο αυτός που δίνει σωματικό πόνο. Αν δεν είσαι σαδιστής γιατί να κοιτάξεις μόνο την δική σου ηδονή, όταν είναι δεδομένο, πως θα είναι μειωμένη αν δεν προσφέρεις ηδονή στην σύντροφό σου;
22-06-2011, 04:06 #49
αντε απανταω αλλη μια γιατι δε θελω να δημιουργηθει παρεξηγηση ΚΑΙ μαζι σου.
εκανα αυτο το ποστ, απο το οποιο πηρες μονο το σημειο που εχω με bold:
κι εβγαλες το συμπερασμα οτι δε νοιαζομαι or whatever για την παρτενερ χαρακτηριζωντας με κοντοφθαλμο (παλι καλα που δε με ειπες και κοντοψωλο κι εσυ επειδη ασχοληθηκα με τα των γιαπωνεζων σε αλλο θεμα) και οτι δηλωνει απειρια (παρθενος παντως σιγουρα δεν ειμαι απ'τα 19 μου).
το προηγουμενο ΠΡΙΝ απ'αυτο που κανες quote γιατι δε το σχολιασες ? αφου εγραψα ξεκαθαρα πως εαν υπαρχει γυναικα και την αγαπαμε ή παιζει οτιδηποτε αλλο κι ενδιαφερομαστε να τελειωσει κι εκεινη, τοτε ναι σαφως και θα κρατηθουμε περισσοτερο.
απαντωντας και στα υπολοιπα:
1. νομιζα λες γι'αυτες που ρχονται σπιτι. οπως και να χει ξεκαθαρισα τι εννοουσα.
2. δεν ειμαι νταβατζης ή τσατσα να γνωριζω τετοιες λεπτομεριες.
3. οκ κανενα προβλημα
4. οταν λεω γουστα εννοω απλα να τελειωσει. πρωκτικο παει κατι επιπλεον, και αλλες υπηρεσιες προσφερουν μονο αν αναγραφονται.
5. πραξη με αισθηματα = ερωτας. πραξη χωρις αισθηματα = απλα σεξ.
δε μπορω να ενδιαφερομαι για ΚΑΘΕ γυναικα αμα τελειωσει/ευχαριστηθηκε/whatever. ουτε καθε φορα ειναι η ιδια καρμπον. δεν ειμαι ρομποτακι. ενδιαφερομαι περισσοτερο μονο γιαυτες που εχω αισθηματα, ακομα κι αν δεν ειναι σε σχεση. αμα θες να με πεις σαδιστη ή και βιαστη ακομα, κανενα προβλημα...
τωρα πραγματικα καληνυχτιζω γιατι ειναι 4 η ωρα και δε βλεπω μπροστα μου.
22-06-2011, 05:21 #50
@ΚΕΝΟ,
Δώσε προσοχή σε αυτό που έγραψα: Xρησιμοποίησα κεφαλαία με υπογράμμιση!
(Η τοποθέτηση μου αφορά το ΓΕΝΙΚΑ και όχι το προσωπικά)
Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση σε ότι με αφορά. Ολα είναι cool.
Θα σταθώ σε δύο τοποθετήσεις σου, ως αφορμή για γενικότερη συζήτηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Η τοποθέτηση μου αφορά το ΓΕΝΙΚΑ και όχι το προσωπικά
Τι στερεότυπο είναι αυτό πάλι; Τι ηθικοπλαστικά κλισέ είναι αυτά; Πράξη με αισθήματα = έρωτας; Δηλαδή κάποιος που στην "πράξη" (?) κάνει την σύντροφό του, ******* του και σκύλα του και... σημαίνει πως δεν την αγαπά; Κάποιος που λατρεύει την γυναίκα του, μόνο έρωτα κάνει μαζί της; Ποτέ σεξ; Γιατί τέτοια περιχαράκωση του ερωτισμού; Γιατί να είναι αλληλένδετη η ρομαντική αγάπη με τον "έρωτα" ως ερωτική πράξη; Δηλαδή να μιλήσεις - εκφραστείς - πράξεις, με τρόπο που η κοινωνία μας ονομάζει ως πρόστυχο, σημαίνει πως δεν έχεις αισθήματα για την σύντροφό σου;
Ακόμα και σε "ακραίες" περιπτώσεις που ένα ζευγάρι απολαμβάνει την σεξουαλικότητα του κάνοντας s/m ή whoring, σημαίνει πως δεν συνδέονται με βαθιά και ουσιαστικά αισθήματα αγάπης; (Εχει δει κανείς την ταινία Sm rechter; Aκόμα και στο επιφανειακό secretary, υπήρξε ή όχι η αγάπη που τους ένωσε σε κοινή ζωή; )
Oι ερωτήσεις απευθύνονται προς όλα τα μέλη.
δε μπορω να ενδιαφερομαι για ΚΑΘΕ γυναικα αμα τελειωσει/ευχαριστηθηκε/whatever. ουτε καθε φορα ειναι η ιδια καρμπον. δεν ειμαι ρομποτακι. ενδιαφερομαι περισσοτερο μονο γιαυτες που εχω αισθηματα, ακομα κι αν δεν ειναι σε σχεση.
Φυσικά και καμία περίπτωση δεν είναι καρμπόν, αλλά ας δούμε την περίπτωση που σ' ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η δική σου ικανοποίηση. Πότε πιστεύεις πως θα ικανοποιηθείς περισσότερο; A. όταν αυτή είναι σε φάση να μασάει τσίχλα και να κοιτάζει τηλεόραση με την σκέψη πότε επιτέλους θα τελειώσεις ή B. όταν την έχεις ερεθίσει εγκεφαλικά και σωματικά;
H ερωτική ικανοποίηση (εκτός του μοναχικού αυνανισμού) είναι κάτι που δεν αφορά ποτέ ένα πρόσωπο.
τοτε ναι σαφως και θα κρατηθουμε περισσοτερο
Αν δεν μιλάμε για πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης, το πόσο θα κρατηθείς, ελάχιστα παίζει ρόλο στην ικανοποίηση της συνρόφου σου. Δεν είναι η διείσδυση του φαλλού το σεξ, αλλά μόνο ένα μικρό μέρος του. Ας μην λησμονούμε την κυριότερη ερωτογενή ζώνη της γυναίκας που είναι το μυαλό της.Last edited by Seduction; 22-06-2011 at 05:32.
22-06-2011, 13:57 #51
εαν εγραφες λιγοτερο μηχανικα και χειρουργικα, και περισσοτερο ρεαλιστικα και σαν ανθρωπος, ισως καταλαβαινες κι αυτα που ειπα...
τα περι ερωτως σου φαινονται κλισε μα αυτο εχει επικρατησει, τι να κανουμε μαλωσε τους ολους. οπου συναισθημα ομως, μη το παιρνεις παντα σαν κατι ρομαντικοτρυφερο, βαλε μεσα κι αυτα που εγραψες. μονο που δεν ειναι ολοι τοσο ανοιχτομυαλοι ή και ανωμαλοι, ωστε να μπορουν να δουν σαν πραξη αγαπης το να αφησουν την γυναικα να παει με αλλον (ή και αλλους) για να ευχαριστηθει...
τα αλλα περι μυαλου τα εχω ηδη απαντησει νομιζω, αφορουν κι οσα εγραψα στη DissolvedGirl. ξαναλεω, οταν πας με ******* ομως ή ακομα και σε περιπτωση one night stand χωρις να ξερεις καλα καλα και το ονομα της παρτενερ, τοτε μονο χρονος δεν υπαρχει για να γαμησεις το μυαλο της. απλα το κανετε, πραξη χωρις συναισθηματα, δεν την αγαπας, ουτε θα τη ξαναδεις ποτε σου. αντλεις ικανοποιηση απο το σωμα της, την χρησιμοποιεις. εκτος αν πεις κατα τη διαρκεια της πραξης λες και βρωμολογα ξερω γω ή οτι αλλο, να ερεθισεις το μυαλο της.
τεσπα ας το τελειωσουμε εδω γιατι κουρασαμε κι ουτε ο ιδιος ο insect δεν ασχολειται πλεον με το θεμα που ανοιξε.
22-06-2011, 18:44 #52
Ενδιαφέρον ερώτηση. Πράγματι είναι δύσκολο να τελειώσει μια επαγγελματίας, δεν είναι απίθανο να το ευχαριστηθεί όμως.
Άλλωστε δεν χωράνε συναισθηματισμοί με τέτοιου είδους σεξ, και να την πατήσει μια ***** από κάποιον πελάτη ολίγον δύσκολο, να την πατήσει ένας πελάτης με μια ***** κάτι το οποίο φαντάζομαι θα έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές και θα έχει κάψει αρκετούς, αφού έτσι κι αλλιώς την επαγγελματίας την ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά, όχι να βρεί γαμπρό. Είναι και ευαισθητούλές πάντως αν σε συμπαθήσουν, μια καλή κουβέντα θα την πουν.
22-06-2011, 18:55 #53
Κοίτα, μέσα σε όλα όσα είπατε στα τελευταία μηνύματα έχω να πω μερικές κουβέντες. Ακόμα και η πιο όμορφη ***** δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια φυσιολογική σχέση και το σεξ που προκίπτει από την αποδοχή όλου του πακέτου. Και εκεί βέβαια να δεις δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει πάντα αίσθημα. Λίγες δα είναι όσες παντρεύονται από συμφέρον; Έχουμε βέβαια και μια τάση σαν λαός να τις λέμε όλες πουτάνες όταν δεν μας κάθονται η όταν μας τσιτώνουν το νευράκι με τη συμπεριφορά τους.
Νομίζω πως υπερβάλεις με την λέξη σαδιστής. Άλλο να κοιτάει κάποιος να ικανοποιεί τον εαυτό του καταρχάς και άλλο να στοχεύει στο να μην ικανοποιηθεί η σύντροφος του.
Επίσης δεν γίνονται όλα απο πρόθεση...
22-06-2011, 22:22 #54
Συμφωνώ με Insect. Ίσως είναι απλός εγωισμός. Και στο σεξ πολλά πράγματα δεν γίνονται από πρόθεση.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...