δεν εχω ορεξη για τιποτα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    κοιτα επειδη πραγματικα δεν εχω να σου δωσω ξεκαθαρη απαντηση γτ και γω εχω τις ιδιες απορειες με σενα και γω νιωθω οπως εσυ και γω φοβαμαι τ χαπια και τους ψυχιατρους και γενικα τους γιατρους (μπρρρρρρρρρρρ) και γω μπηκα δω για ν παρω γνωμες θα σου πω τι σκεφτομαι να κανω για μενα!λεω ν παω σε ενα ψυχολογο να παρω γνωμη και μετα να παω να συζητησω και με ενα ψυχιατρο που μου συστησε φιλος και μου πε ειναι σωστος επαγγελματιας να μου πει κ αυτος τη γνωμη τ και μετα να παω να φουνταρω γτ βαρεθηκα να προβληματιζομαι :P πλακα κανω!!!οχι σοβαρα τωρα αυτο σκεφτομαι ν κανω να παρω 2 γνωμες ακομα γτ ο προηγουμενος ψυχολογος με τσατιζε γτ νομιζω δν με καταλαβαινε!αλλα ψαξου να ειναι καλοι επαγγελματιες που θελουν να βοηθησουν μπορεις να ανοιχτεις μαζι τους και να νιωθεις οτι σε καταλαβαινουν και δεν δινουν χαπια με τ καλημερα σας!!!ελπιζω να σε βοηθησα και ν μην σε μπερδεψα!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by athanasoudaki View Post
    κοιτα επειδη πραγματικα δεν εχω να σου δωσω ξεκαθαρη απαντηση γτ και γω εχω τις ιδιες απορειες με σενα και γω νιωθω οπως εσυ και γω φοβαμαι τ χαπια και τους ψυχιατρους και γενικα τους γιατρους (μπρρρρρρρρρρρ) και γω μπηκα δω για ν παρω γνωμες θα σου πω τι σκεφτομαι να κανω για μενα!λεω ν παω σε ενα ψυχολογο να παρω γνωμη και μετα να παω να συζητησω και με ενα ψυχιατρο που μου συστησε φιλος και μου πε ειναι σωστος επαγγελματιας να μου πει κ αυτος τη γνωμη τ και μετα να παω να φουνταρω γτ βαρεθηκα να προβληματιζομαι :P πλακα κανω!!!οχι σοβαρα τωρα αυτο σκεφτομαι ν κανω να παρω 2 γνωμες ακομα γτ ο προηγουμενος ψυχολογος με τσατιζε γτ νομιζω δν με καταλαβαινε!αλλα ψαξου να ειναι καλοι επαγγελματιες που θελουν να βοηθησουν μπορεις να ανοιχτεις μαζι τους και να νιωθεις οτι σε καταλαβαινουν και δεν δινουν χαπια με τ καλημερα σας!!!ελπιζω να σε βοηθησα και ν μην σε μπερδεψα!!!!
    stavroula ξερεις κατι???τελικα αποφασισα ν μν παω πουθενα τοσο καιρο μονη μ τ ξεπερασα ολα τωρα θα λυγισω??προσπαθησε ν κανεις κ συ τ ιδιο!!!κανε πραγματα για σενα αρχισε ν αγαπας κ παλυ τν εαυτο σ!!!κριμα ν χαπακωθεις!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Καλησπέρα Σταυρούλα, τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι ενδεικτικά της κατάθλιψης ή δυσθυμίας. Φυσικά να πω ότι δεν πρόκειται για διάγνωση γιατί δεν είμαι ειδικός και πρέπει να προσέχω εδώ. Είναι φυσιολογικό όμως να εκδηλωθεί κάτι τέτοιο μετά από έναν δύσκολο χωρισμό, πόσο μάλλον όταν προυπήρχε μια καταθλιπτκή διάθεση. Οι γονείς πολλές φορές αδυνατούν να διακρίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης και ίσως να φοβούνται να παραδεχτούν ότι πρόκειται για ασθένεια. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας το συντομότερο στον ψυχίατρο και να μην κάνεις το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι και που έκανα και ΄γω. Και 'γω φοβόμουν την εξάρτηση από τα χάπια και άλλα πολλά και δεν πήγαινα, με αποτέλεσμα να φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να δυσκολεύομαι ν' αντεπεξέλθω στην καθημερινότητα.. Μην ανησυχείς για τα χάπια, θα στα δώσει μόνο αν το κρίνει απαραίτητο και δεν προκαλούν εξάρτηση.
    συμφωνω απολυτα.

Junior Member
    σας ευχαριστω ολους. τις ακουω τις αποψεις σας και τις επεξεργαζομαι. athanasoudaki ελπιζω να πανε ολα καλα με αυτο που αποφασισες να κανεις...

Senior Member
    αχ ναι σαι καλα!!!!

Senior Member
    Σταυρούλα κανείς δεν θα σου δώσει φάρμακα με το ζόρι.Η επιλογή είναι δική σου.Μπορείς να πας σε ψυχίατρο μόνο για ψυχοθεραπεία.Και αν είσαι τυχερή και
    πετύχεις γιατρό που να σου "ταιριάζει" και να σε καταλαβαίνει μπορείς να βοηθηθείς πάρα πολύ.

Junior Member
    αληθεια? μπορει μοναχα η ψυχοθεραπεια να με βοηθησει? γιατι εγω γενικα ειμαι ενα εξωστρεφες ατομο μιλαω γενικα γι'αυτα που αισθανομαι με φιλους οικογενεια την σχεση μου κατι το οποιο ειναι μια μορφη ψυχοθεραπειας ετσι δεν ειναι? γιατι βλεπω οι περισσοτεροι εδω λενε οτι ειναι κλειστοι και χαμηλων τονων χαρακτηρες. θελω να πω ο ψυχιατρος πιστευεις θα μπορεσει να μου δωσει το κατι παραπανω? γιατι εγω δεν εχω αναγκη μοναχα καπου να μιλησω. θελω καποιες κατευθυνσεις πως να βγω απ αυτην την δυσαρεστη κατασταση που εχω βρεθει.

Senior Member
    Ο σκοπός της ψυχοθεραπείας βασικά είναι αυτός,να σου δείξει τρόπους να βγεις από το αδιέξοδο.Να σε βοηθήσει να αλλάξεις τρόπο σκέψης για κάποια πράγματα κλπ.Δεν είναι μόνο το να μιλάς κάπου.Αλλά φυσικά έχει σημασία σε ποιον ψυχολόγο/ψυχίατρο θα πέσεις.Εχει τύχει να πάω σε ψυχολόγο που είτε σ'αυτόν μιλούσα είτε στον τοίχο το ίδιο ένιωθα αφού δεν πήρα τίποτα απ'αυτόν.Είναι άλλοι όμως που πραγματικά βοηθάνε.Δεν έχεις να χάσεις κάτι με το να το δοκιμάσεις.(εκτός από μερικά ευρώ δυστυχώς..)

Junior Member
    ναι πρεπει να το ψαξω καλα. εχω υποψιν μου και εναν ψυχιατρο που ασχολειται παραλληλα και με την ομοιοπαθητικη η οποια με βοηθησε ενα διαστημα που την εκανα. ελπιζω να σταθω τυχερη στην επιλογη του γιατρου. να σαι καλα. σ'ευχαριστω! εσυ ειχες παρομοιο προβλημα με μενα? το ξεπερασες?

Senior Member
    Ναι έχω πολλά από αυτά που περιγράφεις.Συν κρίσεις πανικού.Αρκετά χρόνια τώρα.Δεν τα έχω ξεπεράσει αλλά είμαι καλύτερα.Είχα πιάσει πάτο τελείως και τώρα είμαι καλύτερα με τη βοήθεια και ψυχοθεραπείας αλλά και φαρμάκων.

Junior Member
    μαλιστα... τα φαρμακα που πηρες δεν ειχαν παρενεργειες? π.χ να παχαινεις να γινεσαι χειροτερα για ενα διαστημα να προκαλουν προβληματα σε διαφορα οργανα κτλ? κρισεις πανικου τι εννοεις? τι συμπτωματα εχει αυτο?

Senior Member
    Εντονο άγχος με διάφορα συμπτώματα όπως ταχυκαρδια,εφίδρωση,ζάλη,τ� �ση λιποθυμίας κλπ.Κι εκείνη την ώρα φοβάσαι ότι κάτι θα πάθεις,ότι θα λιποθυμίσεις,θα πεθάνεις..Αυτό κρατάει λίγη ώρα συνήθως.Αυτό είναι ο πανικός.Εντάξει,παρενέργει ες έχουν τα φάρμακα.Εγώ ήμουν τόσο χάλια που χειρότερα δεν μπορούσαν να με κάνουν.Γι'αυτό και τα πήρα.Αλλιώς πριν δεν ήθελα γιατί τα φοβόμουν.Είναι αναλόγως τον οργανισμό όμως το αν και τι παρενέργειες θα φέρει το κάθε φάρμακο.Εγώ από κιλά πήρα 3-4.Εχω ακούσει για άλλους που έχουν πάρει και 10 κιλά.Βλάβες μόνιμες σε όργανα όχι δεν φέρνουν.

Junior Member
    εντονο αγχος εχω και γω αλλα δεν μου προκαλει αυτα. εχω αναγουλες και κολικους πονους οταν αγχωνομαι...

Senior Member
    Αλλο αυτό.Δεν είναι κρίση πανικού.Ευτυχώς για σένα.

Junior Member
    α οκ ωραια. παντως και αυτο το αγχος και την τελειομανια μου πρεπει να τα ξεπερασω! σου ευχομαι να γινεις τελειως καλα και σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast