Κοινωνική ζωή - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    άρα? Μήπως ισχύει αυτό που έλεγε ο Πορτοκάλος στο My big fat greek wedding?
    but in the end we are all FRUIT.:D
    Σορρυ ινσεκτ που βγαινω οφτοπικ αλλα ρειν εγω θα το λεγα ετσι :

but in the end we are all FUIT. ;)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Αν έχει κάποιος να πει κάτι πάνω σε αυτά που λέω πολύ ευχαρίστως να τον ακούσω.
    Πείτε κάτι ρε παιδιά, η φάτσα μου δεν το δείχνει αλλά νιώθω σαν κανίβαλος έτοιμος να ορμήξει ώρες ώρες.

Senior Member
    Ινσεκτ coolαρε ρε συ τι σε πιασε??

Νιωθεις σαν κανιβαλος εννοεις να κανεις κακο στον εαυτο σου η σε αλλον ανθρωπο??

Επισης τι εχει η φατσα σου?? Βαλε ρε συ να την δουμε να σου πουμε αμα μοιαζεις!! (Πλακιζω, ετσι?? Μην θυμωσεις!!)

Θα σου πω κατι αλλο νομιζω ειχες αναφερει οτι εκοψες μονος σου τα χαπια, μηπως αρχισες να υποτροπιαζεις κ θα πρεπε σιγα σιγα εστω κ με χαμηλη δοση να τα ξαναρχισεις??

Επισης αμα κανεις μπαφους, ναρκωτικα κ δεν ξερω γω τι αλλες καταχρησεις προσπαθησε να τα περιορισεις..

Στα λεω φιλικα αυτα μιας κ προσφατα εκανα κ εγω τη γνωστη μαλακια πλεον να κοψω μονη μου τα χαπια κ υποτροπιασα ασχημα κ κοντεψα να βρεθω ψυχιατρειο.. αμα ειχες διαβασει το θεμα μου θα καταλαβεις.... εντομακι μου ειναι δυσκολο για ολους το ξερω, αλλα πρεπει καποια στιγμη να το παρουμε αποφαση..(εγω δεν τα χω καταφερει παντως ακομη αλλα το παλευω...:(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ινσεκτ coolαρε ρε συ τι σε πιασε??

Νιωθεις σαν κανιβαλος εννοεις να κανεις κακο στον εαυτο σου η σε αλλον ανθρωπο??

Επισης τι εχει η φατσα σου?? Βαλε ρε συ να την δουμε να σου πουμε αμα μοιαζεις!! (Πλακιζω, ετσι?? Μην θυμωσεις!!)

Θα σου πω κατι αλλο νομιζω ειχες αναφερει οτι εκοψες μονος σου τα χαπια, μηπως αρχισες να υποτροπιαζεις κ θα πρεπε σιγα σιγα εστω κ με χαμηλη δοση να τα ξαναρχισεις??

Επισης αμα κανεις μπαφους, ναρκωτικα κ δεν ξερω γω τι αλλες καταχρησεις προσπαθησε να τα περιορισεις..

Στα λεω φιλικα αυτα μιας κ προσφατα εκανα κ εγω τη γνωστη μαλακια πλεον να κοψω μονη μου τα χαπια κ υποτροπιασα ασχημα κ κοντεψα να βρεθω ψυχιατρειο.. αμα ειχες διαβασει το θεμα μου θα καταλαβεις.... εντομακι μου ειναι δυσκολο για ολους το ξερω, αλλα πρεπει καποια στιγμη να το παρουμε αποφαση..(εγω δεν τα χω καταφερει παντως ακομη αλλα το παλευω...:(
    Ο εαυτός μου δεν φταίει σε κάτι για τη ζωή που ζω. Αν νιώσω ότι απειλούμαι θα πάρω στον τάφο μαζί μου όσο περισσότερο κόσμο μπορώ.
    Προσπάθειες κάνω να αλλάξω την ζωή μου προς το καλύτερο αλλά εκείνη δεν με αφήνει.
    Το να νιώθει κάποιος απειλή, εκτός της βίαιας απειλής από ένα άλλο άγριο ζώο, μπορεί να σημαίνει και αυτό ακριβως που λεω πιο πάνω, το να σε διώχνουν, να νιώθεις οτι σου στερούν την ύπαρξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Έχω σαλτάρει. Αυτή τη στιγμή έχω πάρει ένα πιρούνι και τσιμπάω με μανία τα χέρια μου, χαρακώνω το κορμί μου και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, βλέπω οράματα μπροστά μου, βλέπω δαίμονες με τρομακτικά πρόσωπα, τους πιάνω όμως και δεν υπάρχει τίποτα εκεί άραγε το έχει κάνει κανείς άλλος αυτό; Να δοκιμάσει να επιβεβαιώσει τις παραισθήσεις του με την όραση η την αφή; Γιατί αν μπορείς να βλάψεις κάποιον δεν είσαι άρρωστος αυτό να το βάλεις καλά στο φτωχό σου μυαλό.
    Αυτα εσυ δεν τα γραφες πριν σχεδον μια μερα??

Ειπα εγω η κανεις αλλος οτι φταει ο εαυτος σου για τη ζωη που ζεις?? Πιστευεις εσυ οτι κατι τετοιο ισχυει?? Αμα το πιστευεις κανεις τεραστιο λαθος..

Αλλα γιατι οπως λες αμα νιωσεις οτι απειλεισαι θα παρεις στον ταφο οσους περισσοτερους μπορεις??

Ινσεκτ περα απ αυτα που σου γραφω, σε κατανοω απολυτα πως νιωθεις κ δεν παρεξηγω κατι η να το εκλαβω καπως... καταλαβαινω οτι βγαζεις γι αυτο το λογο απογοητευση κ μαυριλα κ νιωθεις οτι σου στερουν την υπαρξη κ ειναι ασχημο πραγματικα να νιωθεις ετσι... αν κ κοινοτοπο πλεον θα σου πω να συνεχισεις ρε συ να προσπαθεις ξερω δεν ειναι ευκολο για κανεναν κ σου στελνω κ μια διαδυκτιακη αγκαλιτσα!!! :)

Senior Member
    Πολλά έχω πει ναι αυτό το έγραψα πριν μια μέρα. Ειναι μια τρελα της στιγμης. Αναξιο σχολιασμου φαινεται για ακομα μια φορα.
    Το λέω αυτό (για τον ταφο) δεν ξέρω γιατί το λέω, ίσως επειδή νιώθω πως είμαι σε ένα κλουβί χειρότερο κι από αυτό της φυλακης και όταν γυρισα απεξω πιωμένος ενιωθα ετσι ακριβως οπως σου εξηγησα πιο πανω.
    Καποιο προβλημα εχω εκει επανω, σιγουρα, η καποιο κουσουρι απο ουσιες, κακες εμπειριες,.. οπως θες πες το, το οποιο με καθιστα δυσλειτουργικο σε ενα βαθμο. Ξερεις σιγα σιγα γινεται καποιος ετσι οπως γινεται, κριμα που κοντευει να σβησει οτι καλο κουβαλουσα επανω μου.
    Το να αρχισω να λεω μαλακιες δεν ξερω τι το πυροδοτει. Καμενα εγκεφαλλικα κυτταρα πιστευω ειναι το πιο πιθανον και με το παραμικρο , λιγο ποτο ας πουμε, καιγονται πακομα πιο πολλα και αρχιζει η μαλακια συννεφο και δυστυχως δεν ειναι αστεια μαλακια φαινεται οτι εξοντωνει αυτον η αυτους που τα ακουνε.

Senior Member
    Μερικές φορές έχω προσέξει πως εκεί που μιλάω η μου μιλάνε η απλά βρίσκομαι σε μια συζήτηση πετάω κάτι τελείως άσχετο η λέω κάτι που δεν έχει λογική η βασικά και πολύ απλά φαίνομαι σαν καθυστερημένος. Άλλες φορές δεν συμβαίνει αυτό. Κάποιες άλλες φορές έχει τύχει να θυμώνω σε ανύποπτη στιγμή.

Επίσης έχω λιώσει μέσα σε τέσσερις τοίχους. Κανένας δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την παρέα μου. Κάποιες (ελάχιστες) φορές μπορεί να με θυμιθεί κάποιος γνωστός που μπορεί να δω 3-4 φορές μέσα σε ένα χρόνο. Ενώ μερικές φορές προτιμώ την μοναξιά άλλες φορές νιώθω άσχημα επειδή είμαι μόνος χωρίς αυτό να είναι επιλογή μου. Σαν φυλακή ένα πράμα.

Δεν ήταν πάντα έτσι η ζωή μου.

Τι να κάνω?

την επόμενη φορά να βγεις μαζί μας!
    αυτο να κάνεις!
    δν δαγκωνουμε, βινς....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    φιλε insect, δεν υπαρχει λογος να βασανιζεσαι αδικα.

παρε ενα καινουργιο φαρμακο (οχι αυτο που επαιρνες παλια που ειναι πια "πρωτογονο" αλλα απο τα πιο καινουργια).

στις χαμηλες δοσολογιες οι παρενεργειες ειναι ελαχιστες. και στα σεξουαλικα με τα καινουργια φαρμακα..

ολοι απο κατι εχουν.. παρε αυτο για προστασια και καλυψη για να μη βασανιζεσαι.

δες τη ζωη με περισσοτερη αισιοδοξια. οποιος εχει μυαλο (που εχεις) , υπομονη και επιμονη θα πετυχει οτι και να γινει.
    σπουδασε κατι ή ειδικευσου σε κατι. δε σε σταματα κανεις. αναγκη απο εξειδικευμενο και ικανο προσωπικο παντα υπαρχει οτι και να εχεις..

Πολλά έχω πει ναι αυτό το έγραψα πριν μια μέρα. Ειναι μια τρελα της στιγμης. Αναξιο σχολιασμου φαινεται για ακομα μια φορα.
    Το λέω αυτό (για τον ταφο) δεν ξέρω γιατί το λέω, ίσως επειδή νιώθω πως είμαι σε ένα κλουβί χειρότερο κι από αυτό της φυλακης και όταν γυρισα απεξω πιωμένος ενιωθα ετσι ακριβως οπως σου εξηγησα πιο πανω.
    Καποιο προβλημα εχω εκει επανω, σιγουρα, η καποιο κουσουρι απο ουσιες, κακες εμπειριες,.. οπως θες πες το, το οποιο με καθιστα δυσλειτουργικο σε ενα βαθμο. Ξερεις σιγα σιγα γινεται καποιος ετσι οπως γινεται, κριμα που κοντευει να σβησει οτι καλο κουβαλουσα επανω μου.
    Το να αρχισω να λεω μαλακιες δεν ξερω τι το πυροδοτει. Καμενα εγκεφαλλικα κυτταρα πιστευω ειναι το πιο πιθανον και με το παραμικρο , λιγο ποτο ας πουμε, καιγονται πακομα πιο πολλα και αρχιζει η μαλακια συννεφο και δυστυχως δεν ειναι αστεια μαλακια φαινεται οτι εξοντωνει αυτον η αυτους που τα ακουνε.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ελα βρε φιλε insect !!

πολλοι ειναι που ενδιαφερονται. πολλοι ειναι που ειναι ευαισθητοι ! δεν ειναι ολοι σκατα.

εχεις σκεφτει να παρεις καποιο ζωο π.χ. γατα κ.λ.π. να εχεις μια παρεα ;

βασικα τα ζωα ενδιαφερονται και ανταποδιδουν συναισθηματα σε εμας περισσοτερο απο τους ανθρωπους.

πηγαινε να βοηθησεις στη φιλοζωϊκη ή σε καποιο συλλογο να δεις ποση αγαπη θα παρεις.
    και δε θα χρειαζεται να μιλας και το εχουν μεγαλη αναγκη !

Από την άλλη, έχω ένα πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό. Με πιάνει συχνά ένα μούδιασμα στο αριστερό χέρι και πόνοι στην καρδιά.
    Ερχεται ο θάνατος, και θα είναι λυτρωτικός για τη ζωή που ζω. Μόνο νεκρός θα βρώ την αξιοπρέπεια μου νιώθω.
    Όχι ότι ενδιαφέρει και κανέναν, χεστήκατε παντόκορφα αλλά το γράφω για να έχω την ψευδαίσθηση ότι ενδιαφέρεται κάποιος.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    φιλε insect, δεν υπαρχει λογος να βασανιζεσαι αδικα.

παρε ενα καινουργιο φαρμακο (οχι αυτο που επαιρνες παλια που ειναι πια "πρωτογονο" αλλα απο τα πιο καινουργια).

στις χαμηλες δοσολογιες οι παρενεργειες ειναι ελαχιστες. και στα σεξουαλικα με τα καινουργια φαρμακα..

ολοι απο κατι εχουν.. παρε αυτο για προστασια και καλυψη για να μη βασανιζεσαι.

δες τη ζωη με περισσοτερη αισιοδοξια. οποιος εχει μυαλο (που εχεις) , υπομονη και επιμονη θα πετυχει οτι και να γινει.
    σπουδασε κατι ή ειδικευσου σε κατι. δε σε σταματα κανεις. αναγκη απο εξειδικευμενο και ικανο προσωπικο παντα υπαρχει οτι και να εχεις..
    Χθες βραδυ παραλίγο να πάρω ξανά το φάρμακο μετά από αρκετους μήνες αφου δεν με έπερνε ο ύπνος, δεν το έκανα τελικά και κοιμήθηκα αν και ξημερώματα.
    Θέλω να τα αποφύγω τα ψυχοφάρμακα. Αρκετή ζημιά έπαθα.

Senior Member
    βινς, λεω εγω τωρα μήπως παθαινεις μεγαλυτερη ζημιά που δν παιρνεις τα φαρμακα σου?

(έλα εσυ για καφε κ θα στον βγαλω απο τη μυτη.....)
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    ελα βρε φιλε insect !!

πολλοι ειναι που ενδιαφερονται. πολλοι ειναι που ειναι ευαισθητοι ! δεν ειναι ολοι σκατα.

εχεις σκεφτει να παρεις καποιο ζωο π.χ. γατα κ.λ.π. να εχεις μια παρεα ;

βασικα τα ζωα ενδιαφερονται και ανταποδιδουν συναισθηματα σε εμας περισσοτερο απο τους ανθρωπους.

πηγαινε να βοηθησεις στη φιλοζωϊκη ή σε καποιο συλλογο να δεις ποση αγαπη θα παρεις.
    και δε θα χρειαζεται να μιλας και το εχουν μεγαλη αναγκη !
    Δυστυχώς η ευαισθησία που εμφανίστηκε και εμφανίζεται κάποιες φορές είναι υπερβολική, δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Senior Member
    οκ. Αλλα αυτο με τα ζωα προσεξε το. τα ζωα ειναι ο καλυτερος φιλος και ανταποδιδουν πολυ το ενδιαφερον που τους δειχνεις , χωρις να χρειαζεται να μιλας.

Δυστυχώς η ευαισθησία που εμφανίστηκε και εμφανίζεται κάποιες φορές είναι υπερβολική, δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Senior Member
    Βγήκα ρε παιδιά μετά από καιρό με παρέα και νιώθω μια απογοήτευση. Ήμουν εκτός κλιματος. Δεν συμετείχα πολύ, όταν ανέβασα στροφές για λιγο και μίλησα ας πούμε μιλούσα με ένα άτομο μόνο. Στην αρχή έκανα καλή εντύπωση αλλά με την πρώτη μαλακία ξενέρωσαν όλοι μαζί μου και δεν μου μιλούσαν. Τελικά την τελευταία ώρα απλά περίμενα να περάσει η ώρα. Ήταν σαν να μιλούσαν μεταξύ τους μόνοι τους και σαν να μην υπάρχω εγώ. Πείτε μου ρε παιδιά είναι άλλος κανείς σε αυτή την κατάσταση, ώρες ώρες αγριέυω με τη κατάσταση άλλες φορές βυθίζομαι απλά στο τίποτα.
    Εκτός αυτού αφού έχω πιεί νιώθω σαν νεκρός ένα πράμα δεν μπορώ νασ το εξηγήσω καλύτερα.
    insect σε καταλαβαινω και γω ετσι νιωθω και νομιζω φταιει το γεγονος οτι κλειστηκα καιρο στν εαυτο μ!!!πιστευω οτι αμα χαλαρωσεις και εισαι ο εαυτος σου και αποδεχτεις αυτο που εισαι δεν θα σε νοιαζουν πλεον αυτα....δηλαδη το ποσο μιλησες και με ποιους και οτι οταν πεταξες μια βλακεια κανενας δν εδωσε σημασια!!ε και???σιγα??απολαμβανεις την εξοδο σ και τ ποτο σ και πας πατακατω σε αλλο θεμα δν χρειαζεται ν σε παιρνει απο κατω,και γω οταν ειμαι χαλια κ βγω ολο ετσι σκεφτομαι και ειναι βλακεια γτ οταν βγω με ατομα που ειμαι ο εαυτος μ μια χαρα μιλαω!!!και απο τοτε προσπαθω να βγαινω με ατομα που νιωθω ανετα για να μην μπαινω καν σ αυτη τη διαδικασια της σκεψης μεχρι ν νιωσω και παλι αυτοπεποιθηση για μενα και ν τ ξεπερασω!!!το ξερω σου φαινεται βουνο και μενα μου φαινεται αλλα σκεφτομαι δν ειμαι χαζη ξερω ν μιλησω ας σταματησω λοιπον ν νιωθω υποτιμιτικα!!!!γτ εχω παρατηρησει οταν νιωθω υποτιμιτικα πεταω κοτσανες που μπορει κ ν μν ειναι κοτσανες απλα επειδη εγω νιωθω χαλια ν τ βλεπω ετσι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by athanasoudaki View Post
    insect σε καταλαβαινω και γω ετσι νιωθω και νομιζω φταιει το γεγονος οτι κλειστηκα καιρο στν εαυτο μ!!!πιστευω οτι αμα χαλαρωσεις και εισαι ο εαυτος σου και αποδεχτεις αυτο που εισαι δεν θα σε νοιαζουν πλεον αυτα....δηλαδη το ποσο μιλησες και με ποιους και οτι οταν πεταξες μια βλακεια κανενας δν εδωσε σημασια!!ε και???σιγα??απολαμβανεις την εξοδο σ και τ ποτο σ και πας πατακατω σε αλλο θεμα δν χρειαζεται ν σε παιρνει απο κατω,και γω οταν ειμαι χαλια κ βγω ολο ετσι σκεφτομαι και ειναι βλακεια γτ οταν βγω με ατομα που ειμαι ο εαυτος μ μια χαρα μιλαω!!!και απο τοτε προσπαθω να βγαινω με ατομα που νιωθω ανετα για να μην μπαινω καν σ αυτη τη διαδικασια της σκεψης μεχρι ν νιωσω και παλι αυτοπεποιθηση για μενα και ν τ ξεπερασω!!!το ξερω σου φαινεται βουνο και μενα μου φαινεται αλλα σκεφτομαι δν ειμαι χαζη ξερω ν μιλησω ας σταματησω λοιπον ν νιωθω υποτιμιτικα!!!!γτ εχω παρατηρησει οταν νιωθω υποτιμιτικα πεταω κοτσανες που μπορει κ ν μν ειναι κοτσανες απλα επειδη εγω νιωθω χαλια ν τ βλεπω ετσι!!
    Όντως! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Απλά δεν έχω καταλάβει πόσο εξαρτημένη είναι στις δυνάμεις τις δικές μου η ψυχολογία που διαμορφώνω και πόσο στις δυνάμεις των υπολοίπων.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast