Results 76 to 90 of 142
Thread: Κοινωνική ζωή
-
25-06-2011, 03:08 #76
- 25-06-2011, 03:23 #77
Αν έχει κάποιος να πει κάτι πάνω σε αυτά που λέω πολύ ευχαρίστως να τον ακούσω.
Πείτε κάτι ρε παιδιά, η φάτσα μου δεν το δείχνει αλλά νιώθω σαν κανίβαλος έτοιμος να ορμήξει ώρες ώρες.
25-06-2011, 03:37 #78
Ινσεκτ coolαρε ρε συ τι σε πιασε??
Νιωθεις σαν κανιβαλος εννοεις να κανεις κακο στον εαυτο σου η σε αλλον ανθρωπο??
Επισης τι εχει η φατσα σου?? Βαλε ρε συ να την δουμε να σου πουμε αμα μοιαζεις!! (Πλακιζω, ετσι?? Μην θυμωσεις!!)
Θα σου πω κατι αλλο νομιζω ειχες αναφερει οτι εκοψες μονος σου τα χαπια, μηπως αρχισες να υποτροπιαζεις κ θα πρεπε σιγα σιγα εστω κ με χαμηλη δοση να τα ξαναρχισεις??
Επισης αμα κανεις μπαφους, ναρκωτικα κ δεν ξερω γω τι αλλες καταχρησεις προσπαθησε να τα περιορισεις..
Στα λεω φιλικα αυτα μιας κ προσφατα εκανα κ εγω τη γνωστη μαλακια πλεον να κοψω μονη μου τα χαπια κ υποτροπιασα ασχημα κ κοντεψα να βρεθω ψυχιατρειο.. αμα ειχες διαβασει το θεμα μου θα καταλαβεις.... εντομακι μου ειναι δυσκολο για ολους το ξερω, αλλα πρεπει καποια στιγμη να το παρουμε αποφαση..(εγω δεν τα χω καταφερει παντως ακομη αλλα το παλευω...:(" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
25-06-2011, 03:41 #79
Ο εαυτός μου δεν φταίει σε κάτι για τη ζωή που ζω. Αν νιώσω ότι απειλούμαι θα πάρω στον τάφο μαζί μου όσο περισσότερο κόσμο μπορώ.
Προσπάθειες κάνω να αλλάξω την ζωή μου προς το καλύτερο αλλά εκείνη δεν με αφήνει.
Το να νιώθει κάποιος απειλή, εκτός της βίαιας απειλής από ένα άλλο άγριο ζώο, μπορεί να σημαίνει και αυτό ακριβως που λεω πιο πάνω, το να σε διώχνουν, να νιώθεις οτι σου στερούν την ύπαρξη.
25-06-2011, 03:54 #80
Αυτα εσυ δεν τα γραφες πριν σχεδον μια μερα??
Ειπα εγω η κανεις αλλος οτι φταει ο εαυτος σου για τη ζωη που ζεις?? Πιστευεις εσυ οτι κατι τετοιο ισχυει?? Αμα το πιστευεις κανεις τεραστιο λαθος..
Αλλα γιατι οπως λες αμα νιωσεις οτι απειλεισαι θα παρεις στον ταφο οσους περισσοτερους μπορεις??
Ινσεκτ περα απ αυτα που σου γραφω, σε κατανοω απολυτα πως νιωθεις κ δεν παρεξηγω κατι η να το εκλαβω καπως... καταλαβαινω οτι βγαζεις γι αυτο το λογο απογοητευση κ μαυριλα κ νιωθεις οτι σου στερουν την υπαρξη κ ειναι ασχημο πραγματικα να νιωθεις ετσι... αν κ κοινοτοπο πλεον θα σου πω να συνεχισεις ρε συ να προσπαθεις ξερω δεν ειναι ευκολο για κανεναν κ σου στελνω κ μια διαδυκτιακη αγκαλιτσα!!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
25-06-2011, 04:35 #81
Πολλά έχω πει ναι αυτό το έγραψα πριν μια μέρα. Ειναι μια τρελα της στιγμης. Αναξιο σχολιασμου φαινεται για ακομα μια φορα.
Το λέω αυτό (για τον ταφο) δεν ξέρω γιατί το λέω, ίσως επειδή νιώθω πως είμαι σε ένα κλουβί χειρότερο κι από αυτό της φυλακης και όταν γυρισα απεξω πιωμένος ενιωθα ετσι ακριβως οπως σου εξηγησα πιο πανω.
Καποιο προβλημα εχω εκει επανω, σιγουρα, η καποιο κουσουρι απο ουσιες, κακες εμπειριες,.. οπως θες πες το, το οποιο με καθιστα δυσλειτουργικο σε ενα βαθμο. Ξερεις σιγα σιγα γινεται καποιος ετσι οπως γινεται, κριμα που κοντευει να σβησει οτι καλο κουβαλουσα επανω μου.
Το να αρχισω να λεω μαλακιες δεν ξερω τι το πυροδοτει. Καμενα εγκεφαλλικα κυτταρα πιστευω ειναι το πιο πιθανον και με το παραμικρο , λιγο ποτο ας πουμε, καιγονται πακομα πιο πολλα και αρχιζει η μαλακια συννεφο και δυστυχως δεν ειναι αστεια μαλακια φαινεται οτι εξοντωνει αυτον η αυτους που τα ακουνε.
25-06-2011, 04:41 #82
25-06-2011, 09:00 #83
φιλε insect, δεν υπαρχει λογος να βασανιζεσαι αδικα.
παρε ενα καινουργιο φαρμακο (οχι αυτο που επαιρνες παλια που ειναι πια "πρωτογονο" αλλα απο τα πιο καινουργια).
στις χαμηλες δοσολογιες οι παρενεργειες ειναι ελαχιστες. και στα σεξουαλικα με τα καινουργια φαρμακα..
ολοι απο κατι εχουν.. παρε αυτο για προστασια και καλυψη για να μη βασανιζεσαι.
δες τη ζωη με περισσοτερη αισιοδοξια. οποιος εχει μυαλο (που εχεις) , υπομονη και επιμονη θα πετυχει οτι και να γινει.
σπουδασε κατι ή ειδικευσου σε κατι. δε σε σταματα κανεις. αναγκη απο εξειδικευμενο και ικανο προσωπικο παντα υπαρχει οτι και να εχεις..
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
25-06-2011, 09:10 #84
ελα βρε φιλε insect !!
πολλοι ειναι που ενδιαφερονται. πολλοι ειναι που ειναι ευαισθητοι ! δεν ειναι ολοι σκατα.
εχεις σκεφτει να παρεις καποιο ζωο π.χ. γατα κ.λ.π. να εχεις μια παρεα ;
βασικα τα ζωα ενδιαφερονται και ανταποδιδουν συναισθηματα σε εμας περισσοτερο απο τους ανθρωπους.
πηγαινε να βοηθησεις στη φιλοζωϊκη ή σε καποιο συλλογο να δεις ποση αγαπη θα παρεις.
και δε θα χρειαζεται να μιλας και το εχουν μεγαλη αναγκη !
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
25-06-2011, 13:56 #85
25-06-2011, 13:58 #86
βινς, λεω εγω τωρα μήπως παθαινεις μεγαλυτερη ζημιά που δν παιρνεις τα φαρμακα σου?
(έλα εσυ για καφε κ θα στον βγαλω απο τη μυτη.....)http://www.mazi.org.gr/
25-06-2011, 14:04 #87
25-06-2011, 14:44 #88
25-06-2011, 16:17 #89
insect σε καταλαβαινω και γω ετσι νιωθω και νομιζω φταιει το γεγονος οτι κλειστηκα καιρο στν εαυτο μ!!!πιστευω οτι αμα χαλαρωσεις και εισαι ο εαυτος σου και αποδεχτεις αυτο που εισαι δεν θα σε νοιαζουν πλεον αυτα....δηλαδη το ποσο μιλησες και με ποιους και οτι οταν πεταξες μια βλακεια κανενας δν εδωσε σημασια!!ε και???σιγα??απολαμβανεις την εξοδο σ και τ ποτο σ και πας πατακατω σε αλλο θεμα δν χρειαζεται ν σε παιρνει απο κατω,και γω οταν ειμαι χαλια κ βγω ολο ετσι σκεφτομαι και ειναι βλακεια γτ οταν βγω με ατομα που ειμαι ο εαυτος μ μια χαρα μιλαω!!!και απο τοτε προσπαθω να βγαινω με ατομα που νιωθω ανετα για να μην μπαινω καν σ αυτη τη διαδικασια της σκεψης μεχρι ν νιωσω και παλι αυτοπεποιθηση για μενα και ν τ ξεπερασω!!!το ξερω σου φαινεται βουνο και μενα μου φαινεται αλλα σκεφτομαι δν ειμαι χαζη ξερω ν μιλησω ας σταματησω λοιπον ν νιωθω υποτιμιτικα!!!!γτ εχω παρατηρησει οταν νιωθω υποτιμιτικα πεταω κοτσανες που μπορει κ ν μν ειναι κοτσανες απλα επειδη εγω νιωθω χαλια ν τ βλεπω ετσι!!
25-06-2011, 16:21 #90