Τι κάνω? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52

Thread: Τι κάνω?

Senior Member
    την καλυτερη δουλεια εκανε η φιλη σου!
    και τι ασφαλιστικα μετρα να της κανουν? "κυριε αστυνομε, η κοπελια μας απειλει για να την πηδηξει ο κυριος απο δω?" δεν γινονται αυτα τα πραγματα :ΡΡΡΡΡΡ
    γραφτε την κι αφηστε την να χτυπιεται.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    την καλυτερη δουλεια εκανε η φιλη σου!
    και τι ασφαλιστικα μετρα να της κανουν? "κυριε αστυνομε, η κοπελια μας απειλει για να την πηδηξει ο κυριος απο δω?" δεν γινονται αυτα τα πραγματα :ΡΡΡΡΡΡ
    γραφτε την κι αφηστε την να χτυπιεται.
    μακαρι να ήταν τόσο απλό...:)
    Αυτή έχει φρικάρει και απειλεί πως θα κάνει κακό στη δικιά του, πως την έχει κανει ρεζίλι ο αλλος με αυτά που λέει, (ενω υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεια για ολα) και διάφορες παπαριές.
    Για μένα σημασία έχει πως τα παιδιά είναι καλά και δεν κατάφερε αυτή η ιστορία να τους κλονίσει.
    Η άλλη είναι συνηθισμένη στη χυλόπιτα, οπότε όσο και να χτυπιέται.....

Senior Member
    θεοφανία, το θεμα εχει ληξει συμφωνα με αυτα που εγιναν.

τη χυλοπιτα οταν την τρως ζεστη, καίει όσο να' ναι....

ας χτυπηθει.
    ας προσεχε.

κ γέλασα πάλι με ρεμ!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    .....Για μένα σημασία έχει πως τα παιδιά είναι καλά και δεν κατάφερε αυτή η ιστορία να τους κλονίσει.
    Η άλλη είναι συνηθισμένη στη χυλόπιτα, οπότε όσο και να χτυπιέται.....
    ΑΥΤΟ εχει σημασια :)
    και εις αλλα με υγεια :):):)

Quote Originally Posted by arktos View Post
    θεοφανία, το θεμα εχει ληξει συμφωνα με αυτα που εγιναν.

τη χυλοπιτα οταν την τρως ζεστη, καίει όσο να' ναι....

ας χτυπηθει.
    ας προσεχε.

κ γέλασα πάλι με ρεμ!
    Δεν ξέρεις πόσο τη χάρηκα αυτή τη χυλόπιτα.
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα για μια γυναίκα από το να ξέρει πως κάποιος είναι σε σχέση και να κάνει κίνηση.
    Βέβαια, με τα χρόνια το έχω αναλύσει και το έχω εξηγήσει αυτό.
    Κάποτε ήμουν με κάποιον που αντικειμενικά ήταν χάλια. Αντικειμενικότατα όμως.
    Εγώ πιτσιρίκα, έκανα παρέα με όλο τον κόσμο, χαχαχουχα να περνά η ώρα χαβαλέ και τίποτε άλλο.
    Όποια, μα όποια γνώριζα του την έπεφτε. Το έβλεπα μπροστά μου και δεν το πίστευα. Πέρασε πολύς καιρός για να καταλάβω πως τελικά το προβλημά τους δεν ήταν ο φίλος μου, αλλά εγώ.
    Εγώ ήμουν ο στόχος. Εμένα ήθελε να πειράξει η εκάστοτε κομπλεξική, με εμένα ήταν το πρόβλημα.
    Και στην περίπτωση των φίλων μου αυτό πιστεύω. Στόχος δεν ήταν ο γκόμενος, αλλά η φίλη μου.
    Ευτυχώς η αλλη ηταν άστοχη...:Ρ

Senior Member
    Δεν ξέρεις πόσο τη χάρηκα αυτή τη χυλόπιτα.
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα για μια γυναίκα από το να ξέρει πως κάποιος είναι σε σχέση και να κάνει κίνηση.
    Βέβαια, με τα χρόνια το έχω αναλύσει και το έχω εξηγήσει αυτό.
    Κάποτε ήμουν με κάποιον που αντικειμενικά ήταν χάλια. Αντικειμενικότατα όμως.
    Εγώ πιτσιρίκα, έκανα παρέα με όλο τον κόσμο, χαχαχουχα να περνά η ώρα χαβαλέ και τίποτε άλλο.
    Όποια, μα όποια γνώριζα του την έπεφτε. Το έβλεπα μπροστά μου και δεν το πίστευα. Πέρασε πολύς καιρός για να καταλάβω πως τελικά το προβλημά τους δεν ήταν ο φίλος μου, αλλά εγώ.
    Εγώ ήμουν ο στόχος. Εμένα ήθελε να πειράξει η εκάστοτε κομπλεξική, με εμένα ήταν το πρόβλημα.
    Και στην περίπτωση των φίλων μου αυτό πιστεύω. Στόχος δεν ήταν ο γκόμενος, αλλά η φίλη μου.
    Ευτυχώς η αλλη ηταν άστοχη...:Ρ
    ναι ρε συ θεοφαναι και δυστυχως υπαρχουν πολλες τετοιες κομπλεξικες..........οπως υπαρχουν κ αυτες οπου με τ που λες οτι σ αρεσει καποιος πανε και τον πιανουν φιλο και του μιλανε και του τν πεφτουν ποσο μαλλον να εχεισ κ σχεση μαζι τ!!!!!!!!

Quote Originally Posted by athanasoudaki View Post
    ναι ρε συ θεοφαναι και δυστυχως υπαρχουν πολλες τετοιες κομπλεξικες..........οπως υπαρχουν κ αυτες οπου με τ που λες οτι σ αρεσει καποιος πανε και τον πιανουν φιλο και του μιλανε και του τν πεφτουν ποσο μαλλον να εχεισ κ σχεση μαζι τ!!!!!!!!
    αυτό λέω...
    Τέτοιου είδους γκόμενες, δεν βρήκαν τον πρίγκιπα των ονείρων τους στο φίλο σου ή σε αυτόν που θες να κάνεις φίλο σου, απλά προσπαθούν να αντλήσουν αυτοπεποίθηση από τη νίκη τους σε σχέση με σένα που σε θεωρούν ανώτερη.
    Όλο το παιχνίδι εκεί είναι...:)

Senior Member
    Συχνά συμβαίνει και το άλλο. Ο άλλος που είναι δίπλα μας, μετραει διαφορετικά στα μάτια μιας "φίλης", όταν εκπληρώνει δικιες τους προσδοκίες, π.χ. είναι καλός σύντροφος ή δεσμεύεται (με εμας εννοώ). Δεν θα τον επέλεγαν ποτέ για σύντροφο, θα τους φαινόταν "λίγος" πριν τον δουν σε σχεση. Οταν ανακαλύψουν ότι έχει πολλά απο αυτά που ψάχνουν, τους φαινεται σουπερ γκόμενος.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Συχνά συμβαίνει και το άλλο. Ο άλλος που είναι δίπλα μας, μετραει διαφορετικά στα μάτια μιας "φίλης", όταν εκπληρώνει δικιες τους προσδοκίες, π.χ. είναι καλός σύντροφος ή δεσμεύεται (με εμας εννοώ). Δεν θα τον επέλεγαν ποτέ για σύντροφο, θα τους φαινόταν "λίγος" πριν τον δουν σε σχεση. Οταν ανακαλύψουν ότι έχει πολλά απο αυτά που ψάχνουν, τους φαινεται σουπερ γκόμενος.
    Ναι, παίζει και αυτό, (σε πολυ μικρό ποσοστό),όμως ακόμη και έτσι να είναι, δεν παύει αυτός ο άνθρωπος να είναι σε μια σχέση που αν μη τι άλλο, οι άλλοι πρέπει να σέβονται. Αλλά ακόμη και σε αυτό το σενάριο, πιστευω πως αυτός που προσπαθεί να διεισδυσει, δεν το κάνει για τον χ ψ αλλά για όλο το πακέτο.

Senior Member
    Εννοειται ότι τα "πυρά" είναι προς τους δυο (ζευγάρι).Αλλά έχω δει να συμβαίνει αυτό που σου λεω πολύ συχνά τώρα τελευταία :)Τελικά είναι "πυρά" προς την ιδια τη σχεση...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Εννοειται ότι τα "πυρά" είναι προς τους δυο (ζευγάρι).Αλλά έχω δει να συμβαίνει αυτό που σου λεω πολύ συχνά τώρα τελευταία :)Τελικά είναι "πυρά" προς την ιδια τη σχεση...
    Ναι, γιατί δυστυχως, αντί οι άνθρωποι να προσπαθούν να φτιάξουν τη δική τους σχέση, προσπαθούν να χαλάσουν των άλων.
    Είναι κάτι σαν το ανέκδοτο με το γάιδαρο, που η ευχή κάποιου δεν ήταν να αποκτήσει το δικο του, αλλά να ψοφήσει του γείτονα.

Senior Member
    Λολ λολ λολ
    [/SIZE]

Senior Member
    Τελικά ο φίλος μου τα είπε στη φίλη μου.
    Δεν υπάρχει η αντίδραση της.
    Εκεί που περιμέναμε να την κάνει κομμάτια και να τρέχουμε οικογενειακώς, έβαλε τα γέλια και δεν ασχολήθηκε καθόλου.
    Διάβαζα τα νέα από το μέτωπο και σκεφτόμουν ότι πολλές φορές προβληματιζόμαστε και σπαζοκεφαλιάζουμε για αναμενόμενες αντιδράσεις, αλλά τελικά η πραγματικότητα μας δείχνει ότι τα πράγματα είναι πιο απλά και ότι οι φόβοι μας ήταν μάλλον πλασματικοί.

Εγώ πάντως μπαίνω συχνά πυκνά σε τέτοιο τρυπάκι, αγχώνομαι, στεναχωριέμαι,
    όμως τελικά όλα εξελίσσονται εντελώς πιο νορμάλ απ' ότι είχα προβλέψει.
    Αυτό πιθανότατα να σημαίνει ότι δεν έχω κληρονομικό χάρισμα, αλλά οκ.. !!!

Όλα καλά, λοιπόν, κι αυτό έχει σημασία :)

Να πεις στους φίλους, δλδ το ζευγάρι, να ξεκόψουν, να κόψουν τελείως την παρέα μαζί της, και αν επιβάλλεται να ναι για κάποιους λόγους στον ίδιο χώρο μαζί της να κρατήσουν μόνο τα τυπικά και τίποτα περισσότερο. Στη χειρότερη περίπτωση να της τα πουν κατάμουτρα, να της κόψουν τον αερα έστω κι αν αυτό προκαλέσει καυγά. Το ευτύχημα είναι ότι το παιδί είναι σταθερός στη σχέση του και δεν κοιτάζει αλλού.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Διάβαζα τα νέα από το μέτωπο και σκεφτόμουν ότι πολλές φορές προβληματιζόμαστε και σπαζοκεφαλιάζουμε για αναμενόμενες αντιδράσεις, αλλά τελικά η πραγματικότητα μας δείχνει ότι τα πράγματα είναι πιο απλά και ότι οι φόβοι μας ήταν μάλλον πλασματικοί.

Εγώ πάντως μπαίνω συχνά πυκνά σε τέτοιο τρυπάκι, αγχώνομαι, στεναχωριέμαι,
    όμως τελικά όλα εξελίσσονται εντελώς πιο νορμάλ απ' ότι είχα προβλέψει.
    Αυτό πιθανότατα να σημαίνει ότι δεν έχω κληρονομικό χάρισμα, αλλά οκ.. !!!

Όλα καλά, λοιπόν, κι αυτό έχει σημασία :)
    αυτο μαλλον θα το εχεις παθει απο καποιες αλλες φορες, που ενω εισαι ωραια και χαλαρη και αισιοδοξη, σου ρχεται απο κει που δεν το περιμενεις και μενεις παγωτο ..
    εγω τουλαχιστον απο αυτο το εχω παθει :)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast