Results 2,386 to 2,400 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
27-06-2011, 03:16 #2386
Τώρα φαινεται το μήνυμα;
[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
[I]F. Scott Fitzgerald[/I]
- 27-06-2011, 03:22 #2387
Το δικο σου το διαβασα, το δικο μου δεν βλεπω. Θα το ξαναποσταρω.
...του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...
27-06-2011, 03:27 #2388
Αναλογα το που ανηκεις. Εγω παντως, απο τη σκοπια μου, μολις συνειδητοποιησα τι και πως, εψαξα να βρω κι αλλα ατομα που να εχουν ιδιες ανησυχιες, ιδια προβληματα, που να σκεφτονται σαν εμενα.
...του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...
27-06-2011, 03:29 #2389
Εγώ κόντευα να το ξεχάσω, αλλά η πραγματικότητα με προσγειώνει...
[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
[I]F. Scott Fitzgerald[/I]
27-06-2011, 11:36 #2390
- In this old house where every door is open
αυτο που ηθελα να πω ειναι να σκεφτεσαι κοπελες με χαρακτηριστικα τα οποια εσυ θες, και οχι να τις κυνηγας να βρεις γκομενα. Δεν ξερεις πως θα ηθελες να ειναι ο κοσμος γυρω σου και οι κοπελες; Κανε ονειρα ρε παιδι μου, οτι οι κοπελες γυρω σου ειναι φιλικες, ειλκρινεις, αξιαγαπητες, οτι καποια συγκεκριμενη σε θελει κτλ, αμα σκεφτεσαι ολο τα χειροτερα, τα χειροτερα θα σου ερχονται, γιατι η σκεψη γινεται πραξη, π.χ. ο αρνητισμος διωχνει μακρια τον κοσμο, τις κοπελες κτλ. Ετσι δεν ειναι; Αμα λοιπον καθεσαι και αναμασας οτι δε σαρεσει στους ανθρωπους, αυτο πετυχαινεις.. Και επειδη καλως η κακως ολοι εχουμε τα ελαττωματα μας, οι σχεσεις ειναι συμβιβασμοι, απλα δεν πρεπει να αφηνεις να σε ακουμπανε, παιρνε τις αναλογες αποστασεις και τις αναλογες συμπεριφορες αναλογα με το ατομο. Αν εισια χαλαρος και δε ζητας τπτ, οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι πανευκολες, αν εισαι αγχωμενος, φοβασαι, και θες πολλα, ολα φαινονται βουνο.
27-06-2011, 13:57 #2391
27-06-2011, 15:36 #2392
Διαφανα φαντασματα, κλωστες, σπασμενα αισθηματα, αιματα στους τοιχους, μια κραυγη απελπισιας, ενα απολυτο κενο, μια δινη να σε παιρνει μεσα, λιμνες με οραματα, οχι, δεν ειναι αυτη η στιγμη, θελω να ζησω κι ας ποναω, μονο για μια στιγμη να ενιωθα, ενα χαος στην αγαπη σου, ριγος την ψυχη, καρφια που καινε, πληγες αγιατρευτες ποτισμενες με οινοπνευμα, μεσα σ αυτα εγω, εσυ, το χαος, σκοταδι, σκοταδι στο κορμι μου, βουλιαζω αλλα δεν πνιγομαι, μισοσβησμενα φωτα, ματια γεματα φοβο, ειναι τωρα η στιγμη η μηπως να περιμενω??
(χτες βραδυ τα γραφα πιωμενη, βγαζουν αραγε κανα νοημα??)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
27-06-2011, 15:53 #2393
Κοίτα σαφώς και έχω ένα συγκεκριμένο γούστο ως προς τα χαρακτηριαστικά που μου αρέσουν σε μια γυναίκα.
Συμφωνώ σε αυτό που λες ότι αν εγκλωβιστεί κάποιος στην αρνητικότητα δεν πρόκειται να καταφέρει ούτε να κάνει σεξ καν. Νομίζω πως σημαντικοί λόγοι της αντρικής ανικανότητας, έλλειψης στύσης είναι η κακή ψυχολογία και η κούραση. Σκέψου δηλαδή πως από την πολύ πίκρα/ απογοήτευση η την σωματική/ ψυχολογική εξάντληση μπορεί να μην του σηκώνεται κάποιου παρόλο που μπορεί να ποθεί το άλλο φύλλο. Στον στρατό το λένε κιόλας μεταξύ τους οι φαντάροι, "αν δεις οτι δεν σου σηκώνεται τότε άρχιζε να ανησυχείς". Με έκπληξη βέβαια διάβασα κάπου για την δυνατότητα που έχει ο άνθρωπος μέσω της ιατρικής (από τα μέσα του προηγούμενοπυ αιώνα) να μετατρέπει τους ανθρώπους σε θυληκά η αρσενικά όντα με χημικά/ ορμόνες (δες http://en.wikipedia.org/wiki/Chemical_castration και http://en.wikipedia.org/wiki/Androgen). Το πρώτο ειδικά το έχουν χρησιμοποιήσει σε βιαστές για να τους κάνουν γκέι και υποθέτω όχι μόνο σε βιαστές. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει το οτιδήποτε, με η δίχως τη θέληση του, με τη βοήθεια της ιατρικής, βιοχημείας. Από ανοργασμικός, ασέξουαλ, γκέι, μετροσέξουαλ, μπαισέξουαλ, υπερβολικά αρσενικό, υπερβολικά θυλικό ..το οτιδήποτε εν ολίγοις.
Τεσπά, αν αρχίσω την ανάλυση πάλι στη δύνη του αρνητισμού θα πέσω.
Θέλω να είμαι καλά, να δίνω και να παίρνω αγάπη. Αν βρεθεί και μια γυναίκα να με αγαπήσει έτσι όπως είμαι σίγουρα θα νιώσω ευγνωμοσύνη.
27-06-2011, 16:08 #2394
Τι άλλα; Εσύ λίλιουμ πως περνάς γενικά; Θα με ενδιέφερε να μάθω για σένα, τα νέα σου, τι κάνεις στη ζωή σου.
27-06-2011, 17:22 #2395
σκεφτομαι πως τελικα αυτο που με προβληματιζει ειναι η δυναμη μου, κι αυτο που με κανει ξεχωριστο. το προβλημα μου ειναι παντα οι αλλοι ανθρωποι (hell is other people οπως ελεγε κι ο Sartre), κι οχι ΕΓΩ. αρα δεν υπαρχει λογος πλεον να το σκεφτομαι περισσοτερο. ειναι σαν να κανεις κυκλους συνεχεια, και να το παιρνεις πρεφα αφου ξαναπερασεις απ'το ιδιο μερος ξανα, οτι ουσιαστικα το ολο μονοπατι δεν ειναι ευθεια να σε οδηγει καπου. τα παντα ολα ειναι κυκλος στη ζωη εξαλλου. σαν τον θρυλικο Ουροβορο Οφι (μαλλον πρεπει να το χτυπησω και τατου το σχεδιο να το θυμαμαι)...
http://img193.imageshack.us/img193/4753/ouroboros.png
27-06-2011, 19:08 #2396
27-06-2011, 19:36 #2397
ναι ειμαι! και για τα δυο! και δε μιλαω για ατομα του φορουμ/διαδικτυου τωρα (αφου ολοι απλα νουμερακια και γραμματακια ειναι, τπτ αλλο), αλλα στη ζωη μου εκει εξω. οχι πως κι εξω τρεχει τπτ, αφου στη ΠΟΥΤΣΑ μου τους εχω ολους γραμμενους για το τι θα νομισουν για μενα, κι αλιμονο αν ενας ανθρωπος καθησει και σκεφτει πως μπορει να σκεφτονται ολοι οι αλλοι για παρτη του.
επισης να πω πως μ'αρεσουν τρελα οι γυναικες με καμπυλες, βυζαρες ειδικα. και πως γουσταρω το σκετο σεξ, με το καλησπερα σας, χωρις πολλα μπλα μπλα και μαλακιες γιατι βαριεμαι ευκολα.
27-06-2011, 20:34 #2398
Σκετο σεξ χωρις αισθηματα καθολου?? Ειμαι υπερ ασχετα αν εχεις σχεση, αλλα εσυ δεν ελεγες οτι θελεις κατι σταθερο?? :p
Στο υπολοιπο που γραφεις συμφωνω.. Αυτο ελειπε να ασχολουμαστε με το τι πιστευει ο καθε παπαρας για μας, κ ποσο μαλλον μεσω ιντερνετ που ειναι απλα γραμματακια οπως λες, opinions are like assholes, everybody 's got one.........." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
27-06-2011, 20:48 #2399
σεξ με αισθηματα = ερωτας, νομιζω (γιατι εδω μεσα πολλοι ειδικοι μπορει να ακυρωσουν τα παντα, ακομα και τα γραμματα που μαθαμε στο σχολειο). οταν προκειται να το κανεις με καποιον, εσυ μπορει να προτιμας να το παει σιγα σιγα, να πιεις κι ενα ποτο ξερω γω, να κουβεντιασετε, και μετα απο καμποση ωρα να ξεκινησετε. εγω το προτιμω λιγακι χωρις αυτα τα προκαταρκτικα, να ειμαστε ξεκαθαροι απο πριν τι θα κανουμε, οτι θα βρεθουμε ρε παιδι μου για σεξ, και αφου τελειωσουμε παμε και τη βολτα μας και ξεκιναμε και φιλοσοφικη συζητηση ή οτι αλλο. επισης χεστηκα για τα σταθερα, αρκει να εγκρινω την αλλη. απο κει και περα αμα θελει σχεση ή μονο σεξ, δικο της θεμα, δε καθομαι να προβληματιστω τοσο. απλα η ηλικια μου πλεον προσταζει να εχω κατι σταθερο ΚΑΙ σ'αυτον τον τομεα, αφου πανω απ'τα 25 υποτιθεται σοβαρευεις...
27-06-2011, 20:50 #2400
ΚΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........ ...............
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
Να πάρω άλλον αριθμό ή όχι;
28-06-2025, 17:29 in Σχέσεις και Επικοινωνία