έλλειψη αυτοελέγχου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 116
    Banned
    Ειμουν υπερβολικος χθες μαλον το πρωι, ισως ηταν η ωρα τετοια,ισως το οτι ειχα να κοιμηθω παρα πολλες ωρες μετα απο μια κουραστικη μερα, ισως και οτι ειχα πιει καποια ποτακια , ο συνδιασμος ολων αυτων ειχαν αποτελεσμα να γραψω και πραματα οπου βλεποντας τα τωρα καταλαβαινω οτι ηταν λαθος ,καποια απο αυτα.

Ξανα λεω οτι ΕΧΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ! ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

Τωρα στο θεμα μας , δεν μου αρεσει να βαραω γυναικες το βρισκω καπως ανανδρο και δεν το συνηθιζω ,απο οσο θυμαμαι. Ειναι ομως αληθεια οτι στο περασμα της ζωης μου ειχα και εγω οπως καθε ανδρας καποιες σχεσεις ,η εμπειρια η δικια μου αλλα και αλλων γυρο μου ,φιλων μου και γνωστων μου ,αγορια και κοριτσια μου εχει δωσει το συμπερασμα οτι κατι λιγοτερες απο τις μισες κοπελες θελουν να νιωθουν καποια υποταγη ,να νιωσουν των τσαμπουκα απο τον ανδρα τους. Δεν αρεσκονε ολες αυτες στην βια φυσικα! μερικες απο αυτες ομως ναι! και δεν παν να λετε οτι θελετε εσεις εδω ! υπαρχουν τετοιες και εχω και φιλες τεςτοιες αλλα ετυχα και σχεσεις τετοιες! και ισως για αυτο σπασαμε επειδη δεν τις βαραγα οπως επρεπε.

Δεν ειμαι ψυχιατρος για να μπορεσω να το εξηγησω ,αλλα εχει τυχει να το συζητήσω με σχετικους και μου χουν πει οτι υπαρχει ,και δεν εχει να κανει ουτε με την οικονομικη καταταση ουτε με την μορφοση ουτε με την περιοχη , και μαλιστα οι πλουσιοι ειναι πιο βιαιοι ! Για αυτο και ακομα και στην τωρα κοινωνια μας οπου η γυναικα εχει τοσο δυναμη τοση ελευθερια -ακομα και να ψηφιζει!- τα δικαιωματα της ειναι πιο ισχυρα απο ποτε! μαλιστα εχουμε φτασει στο αλλο ακρο η δικαιοσυνη να ειναι υπερ της ,βλεπετε την επιμελεια παιδιων , την σεξουαλικη παρενοχληση , κ.α. ετσι λοιπον με τοση δυναμη πλεον η γυναικα δεχεται αποδεχεται την βια ,δεν φευβγει απο τον γαμο , ακομα και απο την σχεση αμα υπαρχει βια ! που ειναι πολυ ευκολο να σηκωθει να φυγει! και ομως φιλες μου συμφορουμιτισσες ! καθεται , και ειναι και χαρουμενη , βεβαια δεν αναφερομαι στην εγκληματικη βια , στο ξυλο μεχρι νοσοκομειου! αναφερομαι σε καμια μπουνια κανα χαστουκι ,καμια κλωτσα αντε και αντικειμενα στο κεφαλι το πολυ.

Προσωπικα παντως επειδη πολλες εδω περα με χαρακτηρισατε βιαιο ! και αλλα ωραια τετοια ,Σας λεω οτι ποτε δεν ηθελα τετοια κοπελα δυπλα μου ! ποτες αλλα που να το ξερω οταν την γνωρισω να την ρωτησω αν της αρεσουν οι μπουνιες????? δεν γινεται! αρα δεν φταιω εγω!

Θα ηθελα να μου πειτε ,-αν σας αφηνει το πισμα σας βεβαια- να μου πειτε αν κανω λαθος? δεν ξερετε εσεις φιλες σας που να τους αρεσει να τις δινουν μπουνιες! κλωτσιες? να τρωει τα χαστουκια της? να την υποτασουν ? ε? δεν ξερετε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    δεν ξερετε εσεις φιλες σας που να τους αρεσει να τις δινουν μπουνιες! κλωτσιες? να τρωει τα χαστουκια της? να την υποτασουν ? ε? δεν ξερετε?
    Φιλες οχι,αλλα γνωριζω οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες καθως και ανδρες! Αυτο,ομως,αν διαβασεις σε προηγουμενα posts μου ειναι μια παθογενης κατασταση! Αυτα απο 'μενα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ,δεν ξερω αλλα μαλον υπερβαλεις , και πολλες αλλες εδω λετε πραματα που δεν τα πιστευετε!
    Κα;ι στην τελικη αμα δεν σας αρεσε να τις τρωτε με την πρωτη μπουνια η κλωτσια θα φευγατε! εγω βλεπω το αντιθετο κοριτσια! εκτως απο εξερεσεις οι πιο πολλες μολις φατε τις πρωτες κλωτσιες σας ειστε μια χαρα μετα!! παραδηγμα απο τον κουμπαρο μου που εχουν και ενα κοριτσακι ,εδω και 2 χρωνια ολο τσακομοι απο τοτες που πηγε νοσοκομειο η κουμπαρα ολα μελι γαλα! και φαγητο στην ωρα του και ολα καλα ο κουμπαρος μου!
    εχω αδικο?
    Πιστεύεις στ' αλήθεια, πως θα μπορούσα να απαντήσω ποτέ σοβαρά σε ένα τέτοιο ποστ? Έλεος.

Banned
    *Πρεπει να παραδεκτουμε ομως ολοι μας ,ειδικα οι κοπελες του φορουμ οτι κανα χαστουκι η καμια κλωτσια την θελετε που και που ετσι δεν ειναι?

**και οσο πι βιαιο ηταν τοσο πιο στοργικες τοσο πιο τρυφερες ηταν μετα! και οχι μονο πανω στο σεξ. αλλα αφου οπως παραδεχεστε κοριτσια και εσεις οτι οι πιο πολλες στο σεξ θελετε λιγο βια ποια η διαφορα λοιπον και εκτως σεξ ?

***δλδη οταν υψονετε την φωνη σας στον ανδρα σας! οταν αργειτε! η αμα κανετε κατι που εχετε συμφωνισει και εσεις να μην το κανετε και παρολα αυτα παραβαινετε την υποσχεση σας ! και αμα αυτο εχει γινει επανελυμενα δεν ειναι λιγικο μετα η βια? δεν ειναι σαν να το ζητατε? και αμα εχετε προηδοποιηθει κιολας?

***παραδηγμα απο τον κουμπαρο μου που εχουν και ενα κοριτσακι ,εδω και 2 χρωνια ολο τσακομοι απο τοτες που πηγε νοσοκομειο η κουμπαρα ολα μελι γαλα! και φαγητο στην ωρα του και ολα καλα ο κουμπαρος μου!
    εχω αδικο?
    *Kάνεις μεγάλο λάθος! Είναι δυνατόν να έχεις τέτοια άποψη; Και μάλιστα να την παρουσιάζεις ως καθολική;

**Mεγάλη και σημαντική διαφορά. Τα έχεις μπερδέψει πολύ τα πράγματα.

***Εντελώς παράλογο είναι και μόνο ως σκέψη. Πόσο μάλλον ως πρακτική!

****Ο κουμπάρος σου είναι επικίνδυνος. Δυστυχώς έχουν και παιδάκι. Είναι δυνατόν να μεγαλώνει σε καθεστός φόβου και τρόμου που βιώνει η μητέρα του;

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Μηπως οταν ξυλοκοπειται μια γυναικα κι υστερα τα πραγματα ειναι "μελι-γαλα" οφειλεται στο γεγονος του ακρατου φοβου της και οχι φυσικα της "συναινετικης βιας" γι'αυτο και δεν μιλαει ή ακομα χειτροτερα δεν το καταγγελει? Βεβαια στη σημερινη εποχη,η αυξηση των διαζυγιων αποτυπωνει την χειραφετηση της γυναικας καθως εχει πλεον την ψυχικη δυναμη να φυγει απο την "φυλακη" ενος γαμου που στηριζεται στη ΒΙΑ και στον ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!!!
    AΚΡΙΒΩΣ! Είναι έτσι.

*Θα σου πω ενα παραδειγμα που αποτελεσε και την πλειοψηφια των μαρτυριων! Μια γυναικα αναζητουσε ερωτικους συντροφους που να την χτυπουν αγρια και βαρβαρα με τη "συνεση" της παντα, καποια στιγμη τα χτυπηματα ξεφυγαν και την πηγαν στο νοσοκομειο οπου εκει ειπε τον τροπο που προκληθηκαν.

**Τελος,μην μπερδευεις τον ελευθερο ερωτισμο(πολλα ατομα μαζι-ομαδικα,ομοφυλικες καταστασεις...) με την εκδηλωση παθογενειας οπως ειναι ο σαδομαζοχισμος ή η νεκροφιλια!
    *Το παράδειγμα σου δείχνει συναίνεση αλλά όχι σύνεση. Ξεκάθαρα. Υπάρχουν τέτοια παραδείγματα, so; Και κάποιος που δεν ξέρει να οδηγεί ή κάνει μαλακίες όταν είναι στο τιμόνι, τρακάρει. So;

**Eλεύθερος ερωτισμός είναι να μην υπάρχει καταπίεση στην έκφραση του ερωτισμού και στην βίωση της σεξουαλικότητας. Οχι όσα περιγράφεις.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    και αν κανεις ειχε τολμησει θα ειχε παρει ποδι την ιδια στιγμη και μηνυση για ξυλοδαρμο.
    Πολύ σωστή αντιμετώπιση.

η εμπειρια η δικια μου αλλα και αλλων γυρο μου ,φιλων μου και γνωστων μου ,αγορια και κοριτσια μου εχει δωσει το συμπερασμα οτι κατι λιγοτερες απο τις μισες κοπελες θελουν να νιωθουν καποια υποταγη ,να νιωσουν των τσαμπουκα απο τον ανδρα τους.
    ΣΩΣΤΟ, αλλά με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, μακριά από γροθιές και λακτίσματα που δήθεν αναζητούν επείδη αργούν και άλλα τέτοια φαιδρά που έγραψες.

αναφερομαι σε καμια μπουνια κανα χαστουκι ,καμια κλωτσα αντε και αντικειμενα στο κεφαλι το πολυ.
    Είναι αστείο και επικίνδυνο αυτό που περιγράφεις και βέβαια απείρως μακριά από τον ερωτισμό.

Θα ηθελα να μου πειτε ,-αν σας αφηνει το πισμα σας βεβαια- να μου πειτε αν κανω λαθος? δεν ξερετε εσεις φιλες σας που να τους αρεσει να τις δινουν μπουνιες! κλωτσιες? να τρωει τα χαστουκια της? να την υποτασουν ? ε? δεν ξερετε?
    Υπάρχουν, ΟΧΙ όμως για τους λόγους (και όχι με τις μεθόδους) που αναφέρεις.

Φιλες οχι,αλλα γνωριζω οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες καθως και ανδρες! Αυτο,ομως,αν διαβασεις σε προηγουμενα posts μου ειναι μια παθογενης κατασταση! Αυτα απο 'μενα!
    Υπάρχουν και γυναίκες και άνδρες. Είναι άλλο πράγμα οι άνθρωποι που επιλέγουν την ασύμμετρη σχέση (D/s), εντελώς διαφορετικό όσοι/ες βιώνουν τον ερωτικό σαδομαζοχισμό (s/m) και κάτι άλλο, τελείως ξένο με τις δυο κατηγορίες, όσοι/ες ζουν καταστάσεις που έχουν ξεφύγει και από την συναίνεση και από την σύνεση και από την ασφάλεια.

Επαναλαμβάνω. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Κάθε κατάσταση είναι ξεχωριστή. ΔΕΝ μπαίνουν όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Senior Member
    Ειμουν υπερβολικος χθες μαλον το πρωι, ισως ηταν η ωρα τετοια,ισως το οτι ειχα να κοιμηθω παρα πολλες ωρες μετα απο μια κουραστικη μερα, ισως και οτι ειχα πιει καποια ποτακια , ο συνδιασμος ολων αυτων ειχαν αποτελεσμα να γραψω και πραματα οπου βλεποντας τα τωρα καταλαβαινω οτι ηταν λαθος ,καποια απο αυτα.

.......... δεν αναφερομαι στην εγκληματικη βια , στο ξυλο μεχρι νοσοκομειου! αναφερομαι σε καμια μπουνια κανα χαστουκι ,καμια κλωτσα αντε και αντικειμενα στο κεφαλι το πολυ.

Προσωπικα παντως επειδη πολλες εδω περα με χαρακτηρισατε βιαιο ! και αλλα ωραια τετοια ,Σας λεω οτι ποτε δεν ηθελα τετοια κοπελα δυπλα μου ! ποτες αλλα που να το ξερω οταν την γνωρισω να την ρωτησω αν της αρεσουν οι μπουνιες????? δεν γινεται! αρα δεν φταιω εγω!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Το παράδειγμα σου δείχνει συναίνεση αλλά όχι σύνεση.
    δίπλα στο συναίνεση, πηγαίνει ΠΑΝΤΑ το σύνεση
    Μηπως επεσες σε καποια αντιφαση?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Ξεκάθαρα. Υπάρχουν τέτοια παραδείγματα, so; Και κάποιος που δεν ξέρει να οδηγεί ή κάνει μαλακίες όταν είναι στο τιμόνι, τρακάρει. So;
    Eλεύθερος ερωτισμός είναι να μην υπάρχει καταπίεση στην έκφραση του ερωτισμού και στην βίωση της σεξουαλικότητας
    Να χαρεις! Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις! Ξερεις πολυ καλα τι θελω να πω! Θα ξαναποσταρω ομως αυτα που ειχα γραψει για να τα εμπεδωσεις καλυτερα!
    Ειχα κανει στο παρελθον μια εντατικη ερευνα πανω στο θεμα της απεγνωσμενης αναζητησης του ανθρωπου για τη βια! Μεσα απο αυτην την ερευνα ειχα συγκεντρωσει αρκετες μαρτυριες! Θα σου πω ενα παραδειγμα που αποτελεσε και την πλειοψηφια των μαρτυριων! Μια γυναικα αναζητουσε ερωτικους συντροφους που να την χτυπουν αγρια και βαρβαρα με τη "συνεση" της παντα, καποια στιγμη τα χτυπηματα ξεφυγαν και την πηγαν στο νοσοκομειο οπου εκει ειπε τον τροπο που προκληθηκαν.Οι ψυχιατροι της κλινικης μιλησαν για παθογενη ψυχικη κατασταση οφειλομενη σε κακοποιητικο-στρεσογονο περιβαλλον καθως οι γονεις και τ'αδερφια της την κακοποιουσαν σωματικα με αποτελεσμα εκεινη να συνδεσει τη ζωη της με τη ΒΙΑ! Τελος,μην μπερδευεις τον ελευθερο ερωτισμο(πολλα ατομα μαζι-ομαδικα,ομοφυλικες καταστασεις...) με την εκδηλωση παθογενειας οπως ειναι ο σαδομαζοχισμος ή η νεκροφιλια!

Senior Member
    Γιώργο αν και δεν είναι το στυλ μου το κράξιμο, παρολαυτά επειδή έχεις ξεφύγει εντελώς και το συνεχίζεις κιόλας θα σου πω το εξής:
    Γνωρίζω άτομα που ασχολούνται με την πυγμαχία και πολύ σπουδαίους προπονητές οι οποίοι διακρίνονται για το πνεύμα τους και την καλλιέργεια τους. Σε καμμία περίπτωση δε θα εξέφραζαν τέτοιες απόψεις για τις σχέσεις μεταξύ άντρα και γυναίκας. Ίσα ίσα που δεν μπορούν να πειράξουν ούτε κουνούπι. Ο μόνος λόγος για τον οποίο πάντως δε μαθαίνει κάποιος είτε πολεμικές τέχνες είτε πυγμαχία είναι για να χτυπάει τη γυναίκα του ή το παιδί του. Δε μου κάνει εντύπωση λοιπόν που πλέον δεν ασχολείσαι με την πυγμαχία, έχεις πολύ επικίνδυνες απόψεις και σίγουρα δε θα ήσουν άξιος έκπροσωπος αυτού του αθλήματος. Και φυσικά, όπως διαπιστώνω και από τα λεγόμενά σου, προφανώς έχεις φάει πολύ πυξ - λαξ στο κεφάλι γιατί τόση μ...κία δεν μπορώ να την εξηγήσω αλλιώς.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Μηπως επεσες σε καποια αντιφαση?
    Σε καμία αντίφαση! Γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Θα στο γράψω απλοϊκά. Ο σωστός τρόπος οδήγησης είναι να φοράμε ΠΑΝΤΑ ζώνη. Το ότι κάποιοι δεν φορούν, δεν αναιρεί το τι είναι σωστό.

Quote Originally Posted by void View Post
    Γνωρίζω άτομα που ασχολούνται με την πυγμαχία και πολύ σπουδαίους προπονητές οι οποίοι διακρίνονται για το πνεύμα τους και την καλλιέργεια τους. Σε καμμία περίπτωση δε θα εξέφραζαν τέτοιες απόψεις για τις σχέσεις μεταξύ άντρα και γυναίκας. Ίσα ίσα που δεν μπορούν να πειράξουν ούτε κουνούπι. Ο μόνος λόγος για τον οποίο πάντως δε μαθαίνει κάποιος είτε πολεμικές τέχνες είτε πυγμαχία είναι για να χτυπάει τη γυναίκα του ή το παιδί του.
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.

Senior Member
    Σε καμία αντίφαση! Γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
    Τοτε αυτο μπορει να σημαινει δυο πραγματα:Ή δεν ξερεις την εννοια της αντιφασης ή προσπαθεις τωρα να τα μπαλωσεις με λογια του αερα!το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.και ειλικρινα αισθανομαι οτι χανω το χρονο μου "συζητωντας" μαζι σου πανω σε αυτο το θεμα! Οποτε...λεω να μην επανελθω σπαταλωντας ασκοπα το χρονο μου! Κοιτωντας κανεις τα δικα μου καθως και τα δικα σου posts,ειναι σε θεση να βγαλει τα δικα του συμπερασματα!

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    Γιώργο αν και δεν είναι το στυλ μου το κράξιμο, παρολαυτά επειδή έχεις ξεφύγει εντελώς και το συνεχίζεις κιόλας θα σου πω το εξής:
    Γνωρίζω άτομα που ασχολούνται με την πυγμαχία και πολύ σπουδαίους προπονητές οι οποίοι διακρίνονται για το πνεύμα τους και την καλλιέργεια τους. Σε καμμία περίπτωση δε θα εξέφραζαν τέτοιες απόψεις για τις σχέσεις μεταξύ άντρα και γυναίκας. Ίσα ίσα που δεν μπορούν να πειράξουν ούτε κουνούπι. Ο μόνος λόγος για τον οποίο πάντως δε μαθαίνει κάποιος είτε πολεμικές τέχνες είτε πυγμαχία είναι για να χτυπάει τη γυναίκα του ή το παιδί του. Δε μου κάνει εντύπωση λοιπόν που πλέον δεν ασχολείσαι με την πυγμαχία, έχεις πολύ επικίνδυνες απόψεις και σίγουρα δε θα ήσουν άξιος έκπροσωπος αυτού του αθλήματος. Και φυσικά, όπως διαπιστώνω και από τα λεγόμενά σου, προφανώς έχεις φάει πολύ πυξ - λαξ στο κεφάλι γιατί τόση μ...κία δεν μπορώ να την εξηγήσω αλλιώς.
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !

Χαιρετω τις φεμινιστριες φιλες μου του φορουμ! και ειδικα την απολυτη αδυναμια μου την ΒΟΙΝΤ. Παρα τα τοσο ομορφα λογια που εισπραξα απο εσενα δεν μπορω να μην παραδεκτω την γοητεια που εχεις και με εχει τρελανει τοσο! Δεν μπορω να κρυψω οσο και να θελω το οτι εχω τσιμπιθει μαζι σου!! ΝΑΙ υπαρχει ενας πλατωνικος ερωτας μαζι σου! αν και δεν σε εχω δει, σε φανταζομαι ομορφη και λαμπερη! ψυλη με σαν ζωγραφια καμπυλες! με λαμπερο προσοπο και με βλεμα ! με ενα βλεμα απο ματια διαμαντια! οπου λουζονται απο τα μεταξενια σου μαλια!

Αν και τοσο ντροπαλος με το αντιθετο μου φυλο , το παθος και η αναμονη στο να σε δω με τα ματια μου ! με προικιζει με το θαρρος να σου ζητησω να μου κανεις την τιμη να βρεθουμε για ενα καφε ,ενα ποτο , ενα λεπτο εστο ! να μου χαρισεις μια στιγμη μαζι ! θα το θελες ? πες μου σε παρακαλω ! Δεν αμφιβαλω οτι ειναι πολυ τολμηρο να βγεις με ενα ξενο ! με καποιον που τοσο διαφωνεις!
    ομως τα οσα εχω διαβασει απο τα μηνυματα σου με εχουν κερδισει ! συμπερενω οτι εχεις ενα ζαπλουτο εσωτερικο κοσμο! εναν κοσμο οπου ονειρευομαι να ζω! για αυτο σου ξανα ζητω να βγουμε ! τι λες λοιπον?

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
    Χαιρετω τις φεμινιστριες φιλες μου του φορουμ!
    Καλησπερα Γιωργακη!!!

Senior Member

Ξανα λεω οτι ΕΧΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ! ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

Τωρα στο θεμα μας , δεν μου αρεσει να βαραω γυναικες το βρισκω καπως ανανδρο και δεν το συνηθιζω ,απο οσο θυμαμαι. Ειναι ομως αληθεια οτι στο περασμα της ζωης μου ειχα και εγω οπως καθε ανδρας καποιες σχεσεις ,η εμπειρια η δικια μου αλλα και αλλων γυρο μου ,φιλων μου και γνωστων μου ,αγορια και κοριτσια μου εχει δωσει το συμπερασμα οτι κατι λιγοτερες απο τις μισες κοπελες θελουν να νιωθουν καποια υποταγη ,να νιωσουν των τσαμπουκα απο τον ανδρα τους. Δεν αρεσκονε ολες αυτες στην βια φυσικα! μερικες απο αυτες ομως ναι! και δεν παν να λετε οτι θελετε εσεις εδω ! υπαρχουν τετοιες και εχω και φιλες τεςτοιες αλλα ετυχα και σχεσεις τετοιες! και ισως για αυτο σπασαμε επειδη δεν τις βαραγα οπως επρεπε.

Δεν ειμαι ψυχιατρος για να μπορεσω να το εξηγησω ,αλλα εχει τυχει να το συζητήσω με σχετικους και μου χουν πει οτι υπαρχει ,και δεν εχει να κανει ουτε με την οικονομικη καταταση ουτε με την μορφοση ουτε με την περιοχη , και μαλιστα οι πλουσιοι ειναι πιο βιαιοι ! Για αυτο και ακομα και στην τωρα κοινωνια μας οπου η γυναικα εχει τοσο δυναμη τοση ελευθερια -ακομα και να ψηφιζει!- τα δικαιωματα της ειναι πιο ισχυρα απο ποτε! μαλιστα εχουμε φτασει στο αλλο ακρο η δικαιοσυνη να ειναι υπερ της ,βλεπετε την επιμελεια παιδιων , την σεξουαλικη παρενοχληση , κ.α. ετσι λοιπον με τοση δυναμη πλεον η γυναικα δεχεται αποδεχεται την βια ,δεν φευβγει απο τον γαμο , ακομα και απο την σχεση αμα υπαρχει βια ! που ειναι πολυ ευκολο να σηκωθει να φυγει! και ομως φιλες μου συμφορουμιτισσες ! καθεται , και ειναι και χαρουμενη , βεβαια δεν αναφερομαι στην εγκληματικη βια , στο ξυλο μεχρι νοσοκομειου! αναφερομαι σε καμια μπουνια κανα χαστουκι ,καμια κλωτσα αντε και αντικειμενα στο κεφαλι το πολυ.

ένα έχω να σου πω....

άμα σε χαλάει μν το πίνεις!
    http://www.mazi.org.gr/

Quote Originally Posted by arktos View Post
    ένα έχω να σου πω....

άμα σε χαλάει μν το πίνεις!
    αμα σου πω, πως αυτό σκεφτόμουν να γράψω..?

Έλεος Γιώργο, αν μη τι άλλο σεβάσου το χώρο, αν όχι εμάς.

Banned
    Τοτε αυτο μπορει να σημαινει δυο πραγματα:....

Θα προσπαθήσω να στο κάνω όσο πιο απλό γίνεται:

Εισαγωγή:
    Οι λεξούλες που παίρνουν μπροστά το <<το>> δηλαδή τα ουδέτερα,
    όταν τελειώνουν σε <<ι>> γράφονται με γιώτα <<ι>>.
    Ασκηση:
    Στις παρακάτω λεξούλες να συμπληρώσετε μπροστά το (άρθρο) <<το>> και στο τέλος το ,<<ι>>:
    _ _ παιδ_ ,
    _ _ καλάθ_ ,
    _ _ ποτήρ_ ,
    _ _ κερ_
    _ _ μολύβ_ ,
    _ _ κασέρ_ ,
    _ _ σπίτ_ ,

ΔΗΛΑΔΗ: Διαβάζουμε πρώτα το κείμενο και την τοποθέτηση του κάθε μέλους, την καταλαβαίνουμε - την κατανοούμε και στη συνέχεια ΑΝ έχουμε ή θέλουμε να τοποθετηθούμε, να σχολιάσουμε κάτι ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ το κάνουμε. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό, παράταιρο και ανούσιο.

Επαναλαμβάνω, ΔΕΝ το γνωρίζεις το θέμα. Πολλοί ψυχολόγοι και άνθρωποι που υπηρετούν άλλες ειδικότητες των επιστημών (πχ Κοινωνική Ανθρωπολογία) επίσης ΔΕΝ το γνωρίζουν. Είναι κάτι εξειδικευμένο. Αναχρονιστικές θεωρήσεις και στερεότυπα που καθοδηγούνται από κοινωνικές νόρμες και χρηστά ήθη, δεν χωρούν εδώ.

Κάποτε οι συντηρητικοί άνθρωποι θεώρησαν άρρωστο το Rock n' Roll, διαβολικό το Heavy Metal, ανώμαλο το κίνημα των Χίπις, τεράστιο κίνδυνο για την δημόσια ζωή την σεξουαλική απελευθέρωση κ.ο.κ. Μείνε στον όποιο συντηρητισμό σε βολεύει, περιχαρακώσου με κουρτίνες που σε οδηγούν σε "βεβαιότητες" όπως αυτές που περιγράφεις και να θεωρείς ως διαταραγμένους όσους δεν συμφωνούν με την άποψη σου. Κανένα πρόβλημα

Οταν γίνεται αναφορά στο "βαθύ λαρύγγι" και εσύ καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για "τον λαιμό της καμηλοπάρδαλης", δεν έχω να προσθέσω κάτι.

.............

Για όσους και όσες (ειδικά για όσες) παρακολουθούν την συζήτηση, θα βάλω ένα clip. Δείτε το.

http://www.youtube.com/watch?v=MPeiS...ature=youtu.be

Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ.

ΜΑ ΑΝ ΤΟ κορίτσι ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ, Η γυναίκα ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ... "ΑΠΛΑ"

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast