thelo mia boithia ..SOS - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 65
    θεοφανη, δεν ξέρω τι πληκτρολόγιο έχεις, αλλά δεν διαβάζονται με τίποτα τα ποστ σου και τα γκρίγκλις απαγορευεται από τους όρους χρήσης του φόρουμ.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    θεοφανη, δεν ξέρω τι πληκτρολόγιο έχεις, αλλά δεν διαβάζονται με τίποτα τα ποστ σου και τα γκρίγκλις απαγορευεται από τους όρους χρήσης του φόρουμ.

to 3ero exeis xilia dikia ... perimeno to kainourio pc se liges meres ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by theofanis View Post
    den eine kako koritsi i iokigenia tis eine telia pisteuo pos tin patise k se afton ton dromo pou mpike den mporei na bgei .... ti na kano na stamatiso na tin enoxlo ???pisteuis pos an 3ekopsi apo afton meta tha girisi na me kitaxei i tha pei aftos me ekane tosa me anakalipse me ekopse to oneiro mou k tha kitaxei na kanei ti zoi tis me kapoion allon ? kai ego kathome k stenaxorieme giati tin agapao !
    Θεοφάνη, κακός δεν είναι κανείς, ( καλα καλα.. υπάρχουν και εξαιρέσεις)
    Δες εσύ αν σου αξίζει αυτό που περνάς και είσαι τόσο στεναχωρεμένος.
    Αν εσύ πιστεύεις οτι μπορείς να την κερδίσεις πίσω και να ξεπεράσετε το
    οποιαδήποτε σου/σας έχει αφήσει όλο το στορι...οκ... τι να πω...Αλλά θα πω μια κλασσικούρα
    Ο χρόνος θα δείξει

ΑΑα και ξεκίνα να αγαπάς και εσένα λιγάκι!!!

Senior Member
    to 3ero exeis xilia dikia ... perimeno to kainourio pc se liges meres ...
    ολοι οι υπολογιστες γραφουν ελληνικα θεοφανη..
    αρκει να τους βαλεις μεσα ελληνικα φοντς.δεν χρειαζεται να αγορασεις υπολογιστη..
    ειναι πολυ απλο...
    μηπως απλα δεν σου αρεσει να γραφεις ελληνικα?

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Μου αρέσουν τα παιχνίδια του μυαλού αλλά έτσι όπως το θέτεις seduction (mind fuck) δεν μου ταιριάζει σαν φράση. Εγώ τον δικό μου προσπαθώ να τον κερδίσω! χεχε!!!
    Οτι όνομα και να βάλεις, δε αλλάζει το νόημα. (Οταν λες προσπαθείς να τον κερδίσεις εννοείς πως με τον τρόπο σου προσπαθείς να τον κάνεις να θέλει να παίξει περισσότερο με το μυαλό σου ή να παίξεις κι εσύ με το δικό του;)

.......

Ο theofanis, βιώνει την απελπισία του. Ο'τι και να του γράψουμε, με τον ίδιο τρόπο θα κινηθεί. Παρορμητικά και κατά συνέπεια ανώριμα

Δεν έχει καταλάβει ούτε γιατί έφυγε η τύπισσα, μετά από 7 χρόνια που την γνωρίζει είναι αδικαιολόγητο αυτό το κενό κατανόησης, δεν μπορεί να δεχτεί την διαφορετικότητα που απολαμβάνει αυτή από τον άλλον και στην φάση που βρίσκεται νομίζει πως η ζωή "τελειώνει" με αυτόν τον χωρισμό.

Junior Member
    orea exete diabasi oloi poio eine to problima mou k pos skeftome peite mou ti pisteuete pos prepei na kano .........???????????

θεοφανη αυτό με το πληκτρολόγιο το τσέκαρα και γω....:)
    Είναι καθαρά θέμα επιλογής.

Banned
    orea exete diabasi oloi poio eine to problima mou k pos skeftome peite mou ti pisteuete pos prepei na kano .........???????????
    Αυτό που νομίζεις/νιώθεις τώρα, πως θέλεις να κάνεις, είναι καθαρά από παρόρμηση. Χαλάρωσε, ηρέμησε, προσπάθησε να σκεφτείς ώριμα, βλέποντας μέσα σου. Τι θέλεις πραγματικά να κάνεις;

Θα έλεγα, πως αν την θέλεις, το καλύτερο είναι να της δώσεις τον χρόνο της και τον χώρο της. Πες της απλά πως θα είσαι εκεί αν σε χρειαστεί, και απομακρύνσου με αξιοπρέπεια.

Να σκέφτεσαι πάντως πως, αν επιστρέψει, τα πράγματα στο εσωτερικό κομμάτι σας, δεν θα είναι ποτέ τα ίδια. Σε κάθε περίπτωση μην επιτρέψεις να σε χρησιμοποιήσει. Τώρα ή στο μέλλον

Junior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Αυτό που νομίζεις/νιώθεις τώρα, πως θέλεις να κάνεις, είναι καθαρά από παρόρμηση. Χαλάρωσε, ηρέμησε, προσπάθησε να σκεφτείς ώριμα, βλέποντας μέσα σου. Τι θέλεις πραγματικά να κάνεις;

Θα έλεγα, πως αν την θέλεις, το καλύτερο είναι να της δώσεις τον χρόνο της και τον χώρο της. Πες της απλά πως θα είσαι εκεί αν σε χρειαστεί, και απομακρύνσου με αξιοπρέπεια.

Να σκέφτεσαι πάντως πως, αν επιστρέψει, τα πράγματα στο εσωτερικό κομμάτι σας, δεν θα είναι ποτέ τα ίδια. Σε κάθε περίπτωση μην επιτρέψεις να σε χρησιμοποιήσει. Τώρα ή στο μέλλον
    pisteuo pos eine to kalitero... an pragmatika me agapei tha girisi otan katalabei to lathos tis .....

Banned
    pisteuo pos eine to kalitero... an pragmatika me agapei tha girisi otan katalabei to lathos tis .....
    Λάθος το σκέφτεσαι. Αυτό που πρέπει να θέλεις είναι ΜΟΝΟ το ενδεχόμενο, να γυρίσει επειδή θέλει ΕΣΕΝΑ και όχι επειδή κατάλαβε το λάθος της ή οτιδήποτε παρόμοιο. Και όταν/αν γυρίσει να σε βρει εκεί.

Θα είναι δύσκολο man.

Senior Member
    Δυστυχώς ή ευτυχώς όπως το έχω και στην υπογραφή μου ότι γίνεται από έρωτα είναι πέρα από το καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο. Γι' αυτό θα συμφωνήσω με τον seduction αν θέλεις να γυρίσει, να θέλεις να γυρίσει για σένα, γιατί σ' αγαπάει και σε ποθεί και όχι για ένα υποτιθέμενο λάθος. Πίστεψε με, θα γουστάρεις πιο πολύ έτσι! :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Δυστυχώς ή ευτυχώς όπως το έχω και στην υπογραφή μου ότι γίνεται από έρωτα είναι πέρα από το καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο. Γι' αυτό θα συμφωνήσω με τον seduction αν θέλεις να γυρίσει, να θέλεις να γυρίσει για σένα, γιατί σ' αγαπάει και σε ποθεί και όχι για ένα υποτιθέμενο λάθος. Πίστεψε με, θα γουστάρεις πιο πολύ έτσι! :)
    exete dikio den tin 3anaenoxlo k an thelei 3erei pou tha me brei .... eine to poio sosto ...

Senior Member
    Παλληκάρι, σου εύχομαι καλό κουράγιο και κοίτα να το γλεντήσεις τώρα που είναι καλοκαιράκι!
    Πάρε τους φίλους σου και φύγε για κανένα νησάκι να ξεσκάσεις! Αν μείνεις μέσα στο σπίτι και σε σκέφτεσαι συνέχεια όσα συνέβησαν θα σε πιάσει κατάθλιψη. :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Παλληκάρι, σου εύχομαι καλό κουράγιο και κοίτα να το γλεντήσεις τώρα που είναι καλοκαιράκι!
    Πάρε τους φίλους σου και φύγε για κανένα νησάκι να ξεσκάσεις! Αν μείνεις μέσα στο σπίτι και σε σκέφτεσαι συνέχεια όσα συνέβησαν θα σε πιάσει κατάθλιψη. :)
    euxaristo gia tin boithia ...

Banned

Unhappy

Φιλε μου Θεοφανη , πρεπει να εισαι δυνατος στην ζωη σου με καθε θεμα! ετσι και με τα αισθηματικα -ερωτικα σου , ακουγετε πολυ προσβλητικο προς την αξιοπρεπεια σου !και προς το ΕΙΝΑΙ σου! ΥΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕΕ!!
    Θα σου πω καποια λογια ευχομαι να μην στραβοσεις μαζι μου¨) με ειλικρινεια ! και οπως τα βλεπω εγω! Αφου στην εκανε με αυτον λογικα μες στα 7 χρονια θα στην εχει ξανα κανει απλα δεν θα την πειρες χαμπαρι ,γιατι αφου ακομα και τωρα λες οτι ολα ειναι καλα μες στην σχεση σας και δεν δικαιολογειται που πηγε με τον γερο σημαινει οτι δεν εχεις παρει χαμπαρει ακομα οτι η κοπελα ειναι αλλου , δεν γουσταρει μαζι σου πλεον!λυπαμαι φιλε αλλα αυτο βγαινει !
    Τωρα και να τα ξαναβρειτε , και να μην τον ξανα δει αυτον ,και να ειστε αγγαλιτσα , αργα η γρηγορα θα στην ξανα κανει ! Οι γυναικες φιλε μου εχουν μια τεραστια διαφορα στην απιστια με εμας, οτι δεν απαταν τον πολλα χρονια αγαπημενο τους με εναν αλλον απλα επειδη ειναι ομορφος ,γυμνασμενος και η φαντασιωση καθε φιλη της !
    Σε αντιθεση με τον ανδρα η γυναικα απατα πνευματικα και οχι σωματικα οπως ενας ανδρας, αμα ηταν φουλ ερωτευμενη μαζι σου, αμα" τις εκοβε " που λεμε για εσενα και ο Μπραντ Πιτ να της την επεφτε δεν θα πηγαινε ! σε αντιθεση με τον ανδρα που και τρελα ερωτευμενος να ειναι , και να "τις κοβει" ,και να ειναι ολη μερα στο μυαλο του η ερωτευμενη του αμα του την πεση μια θεογκομενα ,αμα του την πεση η Παμελα Αντερσον θα την πη...ξει !Η διαφορα ειναι οτι μετα θα ξενερωσει και θα γυρισει μετανιομενος στην πολυαγαπημενη του! με τον ιδιο ερωτα ,το ιδιο παθος που ειχε παντα! γιατι θα την κανει την απιστια του για σωματικους και βιολογικους λογους και μονο! ενω η γυναικα αμα στην κανει ,παει ! την εχασες πολυ δυσκολα θα σε ξανα δει οπως πριν φιλε μου! βεβαια αυτο που λεω δεν ειναι για ολους τους ανδρες και ολες τις γυναικες ,αναφερομαι στο τι συνηθιζεται και κατα την δικια μου αποψη και εμπειρια παντα!
    Ξανα γυριζοντας στην φαση σου , μην τα βλεπεις τοσο αθωα τα πραματα οι δικοι της σε θελουν κοντα της για να μην γινουν ξεφτιλα στην κοινωνια που η κορη τους ειναι με τον μπαρμπα! και μετα γιατι σε αγαπαν εσενα.
    Η κοπελα δεν αξιζει για εμενα ,και παλυ το οτι ειναι απο την δουλεια της δεν ειναι τοσο αθωο καποιο κερδος θα εχει σκεφτει ,οσα λεφτα και να εχει η ανεξαρτησια της με εναν πλουσιο η ευκαταστατο παπου ειναι καλη φαση για αυτην ,αφου τα λεφτα ειναι τον γονιων της και οχι δικα της !
    Για να μην σε κουραζω η κοπελα σου φιλε μου απλα σε εχει βαρεθει, δεν την γεμιζεις πλεον ,και μαλον ουτε και σεξουαλικα , και εσυ δεν μπορεις να το χονεψεις ! γιατι την αγαπας !και η αγαπη σου σε κανει τυφλο για να δεις την αληθεια! Κριμας για εσενα που δειχνεις καλο και ευαισθητο παιδι!
    Βρες ενα καινουργιο ερωτα και ψαξε να βρεις τι λαθοι εκανες ,ωστε να μην ξανα γινει το ιδιο , Και να εισαι πιο αξιοπρεπεις ,μην την παρακαλας ,σου αρεσει να σε κοροιδευει ο κοσμος ,οι γνωστοι σου , να σε λενε κερατα! Δεν αξιζεις ρε φιλε μου!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast